HomeViestejäGaian Totuudentytär17.10.2011 - Juhli itseäsi

17.10.2011 - Juhli itseäsi

JUHLI ITSEÄSI
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
17.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pidä hetken tauko. Tee itsellesi kuppi kahvia tai teetä ja muistele itseäsi - miten paljon olet kasvanut viimeisen maavuoden aikana, miten pitkälle olet päässyt, miten paljon olet muuttunut paremmaksi, miten paljon olet karistanut, päästänyt irti, antanut mennä …
 
Vaikka et ehkä ole vielä aivan siellä, missä haluaisit olla, missä ajattelet, että sinun pitäisi olla, katso kulkemaasi matkaa.
 
Ole ylpeä itsestäsi voittamiesi haasteiden vuoksi, paljastamiesi lahjojen ja taitojen vuoksi, kaiken kovan työsi ja omistautumisesi vuoksi … Myös kiertoteiden, puhjenneiden renkaiden ja kaiken muun kera olet tullut pitkän matkan!
 
Matkasi auttaa muotoilemaan sen, kuka olet. On tärkeää pysähtyä silloin tällöin ja pitää inventaari, mitä olet saavuttanut. Ottaa muutama kuva ja nauttia näkymästä …
 
Asiat eivät ole aina helppoja sinulle. Itse asiassa olet käynyt läpi monia ylä- ja alamäkiä, tasaista menoa ja töyssyjä. Silti pysyit sitoutuneena, teit työn, itsetutkiskelun, siivoamisen, meditoinnin ja sivuutit kunnioittaen niiden tukea antamattomat kommentit, jotka eivät ymmärrä tai jotka pelkäävät.
 
On nimittäin ok pitää taukoja silloin tällöin. Juhlia valitsemiasi virstanpylväitä. Joskus lumoudut niin täysin vakavaan työhön, muutokseen, että olet liikaa hengessä etkä riittävästi kehossa.
 
Ota pala juhlakakkua ja nauti hitaasti jokaisesta lusikallisesta. Pidä kahvimukia rinnallasi, tunne sen lämpö ja haista juoman upea aromi ennen siemaisuasi.
 
Nauti jokaisesta kokemuksesta, minkä kehossa oleminen sallii sinun elää.
 
Ole kiitollinen niistä.
 
Ykseydessä oleminen sisältää tasapainon kehon ja hengen välillä.
 
Naura enemmän. Maailmastasi näyttää tulleen liian vakava. Nauru on sydämen valoa. Se tekee kaikesta parempaa, selkeämpää. Suuria oivalluksia, paljastuksia, keksintöjä ja ratkaisuja materialisoituu nauramisen ilon kautta.
 
Ajan ottaminen elämästä nauttimiseen, rentoutumiseen ja typerien asioiden tekemiseen tekee sinusta tuotteliaamman elämäsi kaikissa osissa. Se auttaa sinua pysymään ehjänä ja sulkee kaikki säröt valokehossasi.
 
Voit olla vastuullinen, henkinen ja silti pitää hauskaa.
 
Ja ajan ottaminen sen näkemiseen, mitä olet käynyt läpi - hyvää ja huonoa - antaa sinulle perspektiiviä. Hyvin usein teet enemmän ja paremmin, mistä annat tunnustusta itsellesi. Sinulla on taipumusta olla kovin kritisoijasi sen sijaan, että olisit paras liittolaisesi ja tukijasi.
 
Kaikkien vastuiden ja velvollisuuksien myötä, mukaan luettuna sellaiset tarpeet kuin uni ja ravinto, joskus ei ole kovin paljon aikaa harrastuksillesi ja henkiselle työllesi/kasvullesi.
 
Kuitenkin löydät siihen aikaa. Myös yhdistät sen kaikkiin elämäsi puoliin ja teet siitä elämäntavan.
 
Pyrit ykseyteen riippumatta elämis- ja työolosuhteistasi.
 
Käännyt pois "mielettömistä" tai tyhjistä asioista, kuten shoppailu, television katsominen tai muut ajanvietteet, keskittyäksesi asioihin, joilla on oikeasti merkitystä sinulle tai jotka vaikuttavat omassa ja toisten elämässä. Ottaen huomioon, millainen yhteiskuntanne usein on, päätös sivuuttaa kaikki tuo jaarittelu on itsessään hyvin hämmästyttävä.
 
Itse asiassa se ansaitsee taputuksia, juhlimista!

Muista juhlia itseäsi sekä omia ja niiden ihmisten saavutuksia, joita rakastat ja ihailet.
 
Taputa itseäsi selkään kaikesta, mitä teet - ei vain puhuaksesi polullasi, vaan nauttiaksesi matkastasi. Olet tärkein ihminen maailmassasi, uskomaton muutosagentti. Juhli itseäsi kaikessa, mitä olet!
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >