HomeViestejäGaian Totuudentytär13.10.2011 - Tarkista juuresi

13.10.2011 - Tarkista juuresi

TARKISTA JUURESI
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
13.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kiinnittäkää huomiota siihen, miltä teistä tuntuu, maan asukkaat. Varmistakaa, että olette aina maadoittunut tai juurtunut ja keskuksessanne. Tarkkailkaa elinvoiman putoamisia ja puuskia. Vastustakaa aina tarvetta työntyä yli rajojenne energiamielessä.
 
Vaikka on täysin hyväksyttävää tehdä enemmän, silloin kun sinusta tuntuu upealta ja sinulla on ylitsevuotavasti hillitöntä elinvoimaa, sinun täytyy silti olla tietoinen ja tarkkana. Jollain tavalla on kyse uudesta energiamuodosta ja sinun täytyy antaa itsellesi, kehollesi, aikaa sopeutua ja tottua siihen.
 
Vaikka saatatkin olla täynnä energiaa, osa siitä ei ole sinun. Tällä tarkoitamme, että antennisi nappaa ympärillä pyörivää energiaa, mitä ikinä tapahtuukin, ja energiaa luontoyhteydestäsi. Se energia on aina ollut siellä, vaikka vähemmän "keskittyneenä", mutta alat vasta imeä tai käyttää sitä.
 
Se on erittäin voimakasta energiaa, mutta kuten juuri mainitsimme, kehosi tarvitsee edelleen aikaa tottua siihen, opetella miten prosessoida sitä, ja sinun on opittava ymmärtämään, miten se vaikuttaa kehoosi kokonaisuutena.
 
Se vaikuttaa kehoosi (ja henkeesi) hienovaraisilla ja ei kovin hienovaraisilla tavoilla. Joillakin teistä ruokahalu lisääntyy tai vähenee, muutatte ruokatottumuksia luonnostaan, haluatte olla ihmisten lähellä enemmän tai tarpeenne olla yksin lisääntyy, haluatte levätä enemmän tai vähemmän. Haluatte ehkä järjestää aikataulunne uudestaan tai se muuttuu itsestään.
 
Riippumatta siitä, miten asiat ovat tai miltä ne näyttävät, on elintärkeää tarkistaa asia itseltäsi, sillä ulkoiset energiat voivat vääristää signaaleja tai informaatiota. Saatat päätyä tekemään aivan liikaa - et välttämättä enemmän kuin aiemmin, mutta enemmän kuin sinun pitäisi tehdä uuden itsesi perusteella
 
Monet teistä tuntevat tarvetta pehmeyteen, rauhallisuuteen, lempeyteen. Tarvetta hidastaa tahtia.
 
Kuitenkin silloin kun tunnette näitä energiapuuskia ja rauhallisuus viittoilee teille samanaikaisesti, useimmiten kutsu toimintaan, asioiden liikkeelle saaminen omalla energiallanne, voittaa …
 
Kuten piilomakeuttajien aiheuttamassa sokerihumalassa, sinä romahdat - sinulla vain ei ole aavistustakaan, että se odottaa sinua nurkan takana. Mutta tämä romahdus on erilainen - hiljainen. Olet joko hermostunut ja huolestunut asioista, jotka ovat lakanneet vaivaavasta sinua, tai et ole aivan oma itsesi, aivan sydämessäsi.
 
Epäilys voi hiipiä sisään siitä, minne olet menossa, koska hyvin monet ympäröivistä tapahtumista näyttävät ristiriitaisilta sen suunnan kanssa, mihin sydämesi tai korkeampi itsesi on sinua opastanut.
 
Se on hyvin salakavala romahdus. Itse asiassa se on paremminkin kuin pikkuruinen reikä, mikä on pistetty ilmapalloon, ja ilmaa vuotaa ulos hyvin hitaasti … Kun käsität, että siinä on reikä, löydät ja paikkaat sen, mutta melkoisesti on jo huvennut siitä (energiaa/fokusta/maadoittumista). Aivan kuten vuodon havaitseminen oli hidasta, niin on myös toipumisaika. Vie jonkin aikaa, ennen kuin tunnut taas uudelta itseltäsi.
 
Nimittäin teidän on helppoa olla lempeitä itsellenne ja toisille, silloin kun tunkeutuva energia on normaalia, pehmeää tai hidasta. Silloin rennosti ottaminen tulee luonnollisemmin teille.
 
Silloin kun ilmassa on paljon jännitystä, hermostuneisuutta ja kuumetta, teidät on hyvin helppoa pyyhkäistä jaloiltanne ja juurenne on vaikea saada pysymään maassa tai hädin tuskin mukananne.
 
Juurten irtoaminen ei ole kovin paha asia, jos olette tietoinen sen tapahtumisesta. Jos muistatte kiinnittää huomiota juuriinne ja huolehtia niistä, niin tiedätte välittömästi, kun teidät kiskaistaan maasta ja keskuksestanne. Ja teette kaiken voitavanne maadoittuaksenne ja päästäksenne keskukseenne taas - laitatte juurenne veteen, jotta ne ovat terveet ja vahvat, kun "palaatte maahan".
 
Silloin kun teidät kiskaistaan juuriltanne tiedostamatta, tilanteesta tulee konstikas ja kriittinen. Asiat ovat kuin ovat, joten hyvin monia asioita tapahtuu kaikissa ulottuvuuksissa: näkyvät ja näkymättömät, yksilölliset ja kollektiiviset, planetaariset ja universaalit asiat. Niin paljon asioita tapahtuu, että eri "lähteet" voivat kaataa teidät kumoon käsittämättänne sitä.
 
Se on kuin ajaisitte tietämättä keskeneräistä siltaa. Lopulta pääsette toiselle puolelle, mutta voitte saada muutamia ilkeitä mustelmia matkan varrella, koska valitsitte eri tien, mitä alun perin aiottiin.
 
Pitäkää mielessä, että yllätystekijä, enemmänkin kuin "väärä" tie, saa aikaan epämukavuutta ja epätasapainoa. Niin kuin saisitte tuulta ja sadetta valmistautuessanne auringonpaisteeseen.
 
Ja silloin kun silmänne ovat täysin auki, kun näette, miten tuntemanne maailma kehittyy joksikin uudeksi (joidenkin asioiden romahtaessa prosessin aikana), kun näette harhakuvia siellä, missä kerran näitte totuuden, kun näette, minne teidän pitäisi mennä, eikä teillä ole aavistustakaan, miten päästä sinne, niin hamsteri päässänne alkaa juosta hullunlailla. Käskekää sen rentoutua ja lähteä pois juoksupyörästä.
 
Eri todellisuuksien kokeminen kerralla voi olla hermostuttavaa, erityisesti kun lähdette pois sydämestä langetaksenne vanhoihin "päätapoihinne" prosessissa. Kysykää vaikka viestintuojalta. Hänellä oli muutaman päivän oma "voi paska!" -hetkensä. Nyt asiat alkavat parantua.
 
Jotkut asiat itävät elämässänne ja maailmassanne tällä hetkellä. Ja teidän täytyy antaa niiden tehdä omat juttunsa - häiritsemättä. Mitä enemmän voitte päästää irti ja antautua - ja todella tarkoittaa sitä ja uskoa siihen - sitä enemmän tilaa luotte asioiden kasvamiselle ja kukoistamiselle, tilaisuuksien ja mahdollisuuksien ilmestymiselle.
 
Vastustakaa tarvetta saada asiat tapahtumaan nopeammin, kuin niiden on tarkoitus tapahtua. Kaikki tapahtuu hyvään aikaan, maan asukkaat.
 
Te/me olemme todella aloittaneet siirtymän. Kaikki mitä on tapahtunut aiemmin, oli vain valmistautumista.
 
Tarkistakaa siis juurenne usein varmistaaksenne, että olette aina yhteydessä minuun (maaäitiin) ja kaikkeen mitä on. Varmistakaa myös, että olette keskuksessanne. Se auttaa teitä pysymään sydämessänne ja pysymään yhteydessä itseenne. Se antaa teille selkeyttä ja polttopisteen luottaa itsenne.
 
Kun teette tätä jatkuvasti, olette itsenne suurin liittolainen ja aina valmis odottamattomaan.
 
Muistakaa voimanne ja kohdelkaa itseänne (ja juurianne) hyvin.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >