HomeViestejäGaian Totuudentytär10.10.2011 - Nahkasi luominen - aidon itsesi paljastaminen

10.10.2011 - Nahkasi luominen - aidon itsesi paljastaminen

NAHKASI LUOMINEN - AIDON ITSESI PALJASTAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
10.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten menee, maan asukkaat? Miten olette voineet? Millaista on vuorovaikutuksenne toisten kanssa nykyään? Erilaista? Tasaista? Jännittynyttä? Kiusaantunutta?
 
Huomaatko joskus ihmetteleväsi, mitä sanoa ihmisille, jotka olet tuntenut kauan? Ei niin, ettei sinulla ole mitään sanottavaa heille, vaan koska sinulta joko puuttuu sanat kuvata, mitä tapahtuu, tai paljon viimeaikaisista kokemuksistasi ja elämästäsi osuu nyt heidän todellisuuskuvansa ulkopuolelle ja epäilet, että he olisivat valmiita tai avoimia kuulemaan, mitä elämässäsi on oikeasti tapahtunut.
 
Toisin sanoen, olet muuttunut, luonut nahkasi, kun taas he ovat jokseenkin entisellään - valinnasta tai koska tuttu tuntuu turvalliselta, vaikkei se tunnu aina oikealta.
 
Voi olla haastavaa, turhauttavaa, häiritsevää ja horjuttavaa, kun olette tehneet työnne, löytäneet äärettömän totuuden ja rakkauden lähteen sisältänne ja aina kun uskaltaudutte ulos, näette vain totuuden ja rakkauden puutetta toisissa. Kyllä, panette toki merkille ne, jotka säteilevät kirkkaasti, jotka ovat löytäneet totuuden ja rakkauden, mutta tämän suuren puutteen oivaltaminen on lannistavinta. Se lävistää koko olemuksenne.
 
Näette harhan, missä he ovat - vapaaehtoisesti tai muuten - tai puolitotuuksien fasadin, minkä he esittävät maailmalle. Kuvittelette tuskan niissä, jotka arvostavat toisia ja näiden mielipiteitä enemmän, kuin rakastavat itseään. Näette, mitä toisten elämästä puuttuu, ette kuitenkaan voi tehdä muuta kuin olla oma itsenne, sillä tiedätte nyt, että heidän on kaivettava oma rakkautensa, totuutensa itse, aivan kuin te teitte.
 
Joskus voitte ihmetellä, miksi maailma on järjestetty niin, että on helpompaa tai halvempaa yksilöille, yrityksille, hallituksille pettää ja valehdella kuin tehdä se, mitä on oikein. Ja kysytte itseltänne, onko kaikki murhe, uhrautuminen ja erottuminen sen arvoista.
 
Kun kohtaa maailman sellaisena, miksi ihminen on sen luonut, voi olla suorastaan vaikeaa elää sitä totuutta ja rakkautta, minkä olette paljastaneet.
 
Ne joiden sydän ja silmät ovat täysin auki, voivat odottaa myllerrystä aina silloin tällöin.
 
Jollain tavalla olette hidaste niiden tiellä, joita kohtaatte. Olette piste, joka heidän on kohdattava käynnistämään muutos tai saamaan rohkeutta ryhtyä toimeen ja alkaa olla se, minkä heidän sydämensä tai korkeampi itsensä osoittaa heidän aina olleen.
 
Se on haastava tehtävä tai työ. Joinain päivinä näyttää siltä, että se rauha, rakkaus, toivo, lujuus ja rohkeus ovat poissa. joita teiltä vaaditaan erottuaksenne ja ollaksenne muutosagentti (koska osutte silmään positiivisella ja kohottavalla tavalla, vaikka joskus epämiellyttävästi toisien kannalta).
 
Noina päivinä melkein toivotte, että voisitte palata takaisin siihen, mitä olitte joskus ennen, koska oli paljon helpompaa olla sokea (ei välttämättä tyydyttävämpää tai parempaa, mutta helpompaa), paljon helpompaa olla yksi sopuli, joka matkii toisia ja menee jyrkänteeltä alas, kuin mennä toiseen suuntaan ja seurata totuuttanne, mikä kohottaa koko olemustanne ja kohtaamienne elämää.
 
Tietäkää vain, että maailma tarvitsee teitä, että ilmoittauduitte tähän kauan sitten ja että teillä on kaikki ominaisuudet ja sitä luonteen lujuutta, mitä vaaditaan tehdäksenne sellaista, mikä tuntuu joskus liian vaativalta tai saavuttamattomalta.
 
Nähkää kamppailuihinne kätkeytyvä oppitunti tai valo - se joka teillä on itsenne ja niiden kanssa, joita kohtaatte.
 
Muistakaa, että naapurinne, työtoverinne tai sisaruksenne tuli tänne löytääkseen oman tarkoituksensa. Muistaakseen, kuka hän on. Suorittamaan oman tehtävänsä. Ja tuo tehtävä ei ole ärsyttää teitä tai tehdä elämästänne kurjaa.
 
No, kenties onkin. Mutta ei henkilökohtaisella ja kostonhaluisella tavalla, vaan oppitunti- tai mallinrikkomistavalla. Kun tajuatte sen - oppitunnin - liipaisin häviää ja niin häviää ärsytyskin, sillä toinen voi ehkä painella nappuloita, mutta sillä ei ole enää vaikutusta teihin.
 
Jos ette enää reagoi vanhoin liipaisimiin, kiusankappale väsyy pelaamaan tennistä yksin ja etsii jonkun toisen pelikaverin.
 
Jos elämänne entiset tekijät näyttävät tulevan taas pintaan - esimerkiksi unina tai ajatuksina menneistä tapahtumista tai suhteista, hahmona elokuvassa, kirjassa tai televisio-ohjelmassa, mikä näyttää ja toimii kuin exänne ja hänellä on tämän energiaa, tai sellaisten ihmisten ajattelemisena, jotka eivät ole enää piirissänne - se on normaalia.
 
Ei ole tarvetta yrittää tulkita sitä, analysoida tilannetta tai tunnetta. Se ei välttämättä merkitse mitään. Joskus se on vain yksi harjoitus tai vaihe irtipäästämisessä. Päästäkää siis irti.
 
Toisaalta, toinen asia on kiinnittää huomiota keho- tai tunnereaktioihinne, kun heräätte unesta tai katselette tuota hahmoa televisiosta.
 
Jos pelkkä ajatus tuosta menneisyytenne tilanteesta tai ihmisestä sai teidät ennen niin jännittymään, suuttumaan tai ahdistumaan, että tuskin pystyitte toimimaan, niin miten tunnette tai reagoitte, kun menneisyys ilmestyy esiin odottamattomasti? Pysyttekö tyynenä, rauhallisena, onnellisena ja maadoittuneena, jopa nauratte tai hymyilette koko tilanteelle?
 
Jos näin on, onnitelkaa itseänne! Olette valmistuneet …
 
Nimittäin on yksi asia uskoa, että kaikki mitä olette tehneet, on sallinut teidän todella luoda nahkanne ja oppia menneisyyden oppitunnit. Todellinen muutostesti on reagoida eri tavalla vanhoihin malleihin. Reagoida (tai olla reagoimatta) tavalla, mikä kunnioittaa aitoa itseänne, osoittaa suurta itsensä rakastamista ja myötätuntoa.
 
Sanat tekevät tai tarkoittavat tietyn määrän. Tekonne paljastavat olemuksenne, kasvunne ja mikä "voittaa" - tällä tarkoitamme: valtavirtauskomukset tai vakuuttelut vai oma totuutenne.
 
Kukaan ei sanonut, että sen muistaminen, kuka olette, ja valonne säteileminen on helppoa. Kuitenkin tätä tulitte tekemään tänne. Se on tärkein ja tarvituin asia, mitä koskaan teette, vaikka näyttäisikin siltä, että olette yksin (ette ole koskaan).
 
On suuria palkkioita. Ette aina näe niitä itse, kaikkia siemeniä jotka kasvavat. Joskus koette levittämänne ilon ja autuuden, mutta joskus vain se ihminen, jota autoitte (tietäen tai tietämättänne) kantaa sitä valoa, minkä sytyitte hänellä.
 
Ajatelkaa kaikkia mahtavia valonkantajia, visionäärejä, maailman muuttajia, jotka tulivat ennen teitä, ihmisiä joita eniten ihailette - edelleen eläviä tai jo kuolleita. No, he viitoittivat tietä teille. Kulkemanne polku voi olla petollinen, mutta he antoivat teille työkaluja ja inspiraatiota lähteä omalle polullenne.
 
Nahkanne luominen ja sen muistaminen, kuka olette, on paljon helpompaa heidän vuokseen. Olette yksinkertaisesti heidän ruumiillistamansa muutoksen tai uudistumisenergian nykysukupolvi.
 
Syleilkää sitä. Olkaa ylpeä siitä. Juhlikaa sitä. Planeetta tarvitsee teidän kaltaisianne ihmisiä saadakseen rohkeutta ja vahvuutta muuttua.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >