HomeViestejäLee Harris1.7.2020 - Heinäkuun 2020 energiapäivitys

1.7.2020 - Heinäkuun 2020 energiapäivitys

HEINÄKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuukauden teemoja:
 
* väsymys/uupumus – väsynyt mieli, keho + energia
* olemme valta-vapaus-kontrolli-kolmion taistelussa tällä hetkellä
* uusi tarkoitus aktivoituu – enemmän toimintaa muutaman viime kuukauden sisäisen uudelleenjärjestelyn pohjalta; toimintaa tuetaan erityisesti toisella puoliskolla, ja se virtaa
* synkkiä ja valoisia energiapiikkejä – nopeasti peräkkäin
* kiivasta/tulista energiaa toisella puoliskolla
* turvallisuuslaukaisimia – "järjestelmä, planeetta, keho ei ole turvassa"; kaiken maadoittuneen kaivaminen ylös sallii moniulotteisen tietoisuuden ja yhteyden lisääntyä
* kaiken kaivaminen esiin varjoista sallii parantumisen tapahtua (yhtenä esimerkkinä rodullinen epäoikeudenmukaisuus)
* parantuminen voi olla tuskallista – pidä huolta itsestäsi, ole tietoinen stresseistä ja tasapainottomuuksista ja ole kärsivällinen toisten kanssa
* maailman sotkuista ja epämiellyttävää uudestisyntymää muutaman vuoden
* valjasta taitosi, aikomuksesi, oppimisesi ja sydänenergiasi – sen ei tarvitse näyttää tietynlaiselta sinulla
 
Puhtaaksikirjoitus heinäkuun energiapäivitysvideosta.
 
Hei, olen Lee ja olen energia-intuitiivi, ja joka kuukausi mittaan sen sykkeen, mitä tapahtuu energeettisesti, tunteellisesti ja psyykkisesti. Tässä kuussa monien muiden teemojen joukossa näemme väsymystä ja uupumusta ja miten sitä ilmenee hyvin monilla kollektiivissa. Näemme vallan, kontrollin ja vapauden taistelukolmion ja miten se ilmenee ulkona ja myös sisällä. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, näemme uuden tarkoituksen aktivoituvan – miten muutaman viime kuukauden sisäinen uudelleenjärjestely alkaa ilmentyä toimintana ulkopuolisessa maailmassa. Pysy mukana kuullaksesi koko päivityksen.
 
Tervetuloa heinäkuun energiapäivitykseen, ja ensimmäisenä teemana haluan laittaa pöytään väsymyksen ja uupumuksen (jota monet teistä ovat tunteneet isosti jo kesäkuussa). Kyllä, ei tarvitse paljon ponnistella tietääkseen syyn!
 
Kun katsotaan, miten paljon planeetalla tapahtuu hyvin nopealla tahdilla, on ajoittain väsymyksen ja uupumuksen tunnetta, myös innostuneimmilla ja hyväkuntoisimmilla. Ja tämä voi ilmentyä ajatuksissa: "En jaksa enää. En pysty ottamaan vastaan enää. Mitä seuraavaksi?" Mutta se voi ilmentyä myös fyysisesti ja energeettisesti, ja siitä monet teistä saattavat löytää itsensä.
 
Tekin jotka tunnette, että olette tietyllä rauhan tasolla – vaikka kaikki pyörii hallitsemattomasti, pystytte olemaan tietoisemmassa paikassa tähän transformaatioon liittyen, ette sekoa tai pelkää tai tunteitanne ei laukaista – tekin olette saattaneet huomata viime viikkoina, että olette väsyneempi, olette vähän enemmän epätasapainossa ja tarvitsette enemmän aikaa integroida tapahtumia. Siis on väsymystä ja uupumusta, ja jos ajattelet, millaisia olimme pieninä, niin se voi johtaa kiukkupuuskiin ja epäselvään ajatteluun. Ajattelet, että haluat jäädä juhliin, mutta vanhemmat tai holhoojat yrittävät raahata sinut pois, koska he näkevät, että kaipaat torkkuja.
 
Siis ole kärsivällinen oman väsymyksesi kanssa ja ole kärsivällinen muiden väsymyksen ja uupumuksen kanssa, koska kenelle tahansa meistä se voi olla tiedostamatonta milloin tahansa. Emme ehkä tiedä, että olemme stressaantunut tai uupunut, ennen kuin jotain tulee suusta tietyllä tavalla ja huomaamme, miten toinen reagoi. Mutta yhtä lailla meidän täytyy ehkä olla tuomitsematta vakavasti jotain ihmisiä ympärillämme, jotka ovat tässä samassa väsymysaallossa. On ollut uskomattoman nopeaa, uskomattoman intensiivistä, eikä se ole hidastumassa. Jos jotain, niin meidän täytyy oppia tasapainottamaan se enemmän. Ja jos sekosit juuri sanoessani, ettei se hidastu, se merkitsee, että sinun täytyy löytää tapoja hidastaa.
 
Ja jos olet koskaan kuunnellut energiapäivitystäni aiemmin, yksi viesti jota olen aina antanut ja jota minua on pyydetty toteuttamaan, on: meillä kaikilla ei ole mahdollisuutta mennä retriittiin tai lomalle viikoksi, mutta voimme kaikki ottaa viisi minuuttia usean kerran päivässä, jolloin vetäydymme kaikista ulkoisista ärsykkeistä – pyydät lapsilta viiden minuutin hiljaisuutta, astut kauemmas siitä, kenestä olet vastuussa, ja annat vain oman sisäisen itsesi asettua ja rauhoittua. Jotkut ihmiset tekevät tätä hyvin fokusoituneella tavalla meditoimalla. Toiset (ja tästä pidän itse) antavat itsensä vain päästää kaikesta irti – ei sähköposteja, ei puheluita, ei yhteyttä kehenkään muuhun. Ota vain viisi minuuttia ja anna sen, mitä sisälläsi tapahtuu, asettua ja liikkua, koska väsymys ja uupumus on totta, se kiertää ja se on tarttuvaa.
 
Jos emme tiedosta sitä, teemme asioita, jotka eivät ole mahtavia meille tai toisille, ja jos toiset eivät tiedosta sitä, he toimivat tavoilla, jotka saattavat näyttää hyvin epäluonteenomaiselta siihen verrattuna, mitä he olivat ennen. Mutta toisaalta, mikään ei ole aivan samanlaista enää, eihän?
 
Olemme siis vallan, vapauden ja kontrollin taistelukolmiossa tällä hetkellä. Kun virityin tätä lähetystä varten eilen, minulle näytettiin kolmio, jossa oli valta yläkulmassa ja kontrolli ja vapaus alakulmissa. Näytettiin, että valta, vapaus ja kontrolli ovat kolme pääasiaa, jotka lentelevät planeetalla tällä hetkellä. Ja näihin kolmeen sanaan liittyy kaikenlaisia agendoja. Meillä on henkilökohtaisia agendoja – meissä on osa, joka haluaa vapautta, ja osa joka kenties tuntee, että olemme voimaton, ja yritämme saada tunteen sisäisestä voimasta, joskus ulkoisesta voimasta/vallasta, ja on myös kontrolli. Kontrolli voidaan laukasta meissä, kun tunnemme, että kaikki menee pois kontrollista. Ja on kysymyksiä kontrollista, joita näemme laajemmin maailmassa, ja kysymyksiä joita meillä on tuon kontrollin motiiveista, mitä sen takana on.
 
Siis on erittäin levotonta aikaa. Aina kun isot teemat, kuten valta, vapaus ja kontrolli, törmäävät yhteen isosti, se tekee asioista hyvin kiivaita. Minulle kerrotaan, että erityisesti heinäkuun toisella puoliskolla on hyvin kiivasta/tulista energiaa. Muistan, että tehdessäni kesäkuun päivitystä minulle kerrottiin, että se olisi enemmän jin-kuukausi, heinäkuun ollessa vähän enemmän jang-kuukausi. No, tiedämme kaikki, miltä kesäkuu näytti. En sano tätä pelotellakseni ketään meistä, koska virittyessäni näihin energioihin, en aina tiedä, miltä yksityiskohdat näyttävät. Mutta sen voin kertoa, että valta-vapaus-kontrolli-kolmiota käsittelemme kaikki sisällämme.
 
Siis jos huomaat katsovasi noita teemoja vain ulkoisessa maailmassa, katso myös itseäsi, ja kysy itseltäsi, missä nuo asiat ilmenevät sinulla. Missä on tunteesi voimasta tai voimattomuudesta? Missä on tunteesi vapaudesta tai vapauden puutteesta? Missä tunteesi kontrollista tai kontrollin puutteesta tulee hyvin epämukavaksi sinulle? Koska jos nuo teemat näkyvät hyvin epämiellyttävinä ulkoisessa maailmassa, meidän täytyy katsoa myös, mitä sisällä tapahtuu. Siis saatat saada isoja oivalluksia henkilökohtaisesti valtaan, vapauteen ja kontrolliin liittyen tulevina kuukausina. Mutta jatkamme myös kollektiivina sen tarkastelemista, mitä nämä kolme asiaa merkitsevät oikeasti, ja arvioimme, miten ne näkyvät tai eivät näy siinä järjestelmässä, jossa olemme tällä hetkellä, ja siinä tavassa jolla toimimme kollektiivina, koska se on hyvin, hyvin voimakasta.
 
Kuten monet teistä tietävät, miljoonia mielipiteitä lentelee, ja ne ovat kaikki vähän erilaisia. Meidän täytyy alkaa tietää tällaisina aikoina, mikä on totta meille: "Olen kuullut ystäväni mielipiteen. Olen lukenut tuon artikkelin. Mikä tuntuu minulle todelta ystäväni mielipiteessä ja tuossa artikkelissa, minkä pidän siitä itselläni? Ja minkä ravistan pois, koska se ei ole minun perspektiivini tai tapani tuntea maailmasta?" Tällä hetkellä tarvitaan paljon ravistelua. Siis jos et ole kovin fyysinen henkilö, sinun kannattaa ehkä olla vähän fyysisempi tässä kuussa.
 
Se voi olla niin yksinkertaista, että seisot ja vain ravistelet kehoasi, jotta se liikkuu, tai laita musiikkia soimaan, liiku sisällä ja anna kehon vain liikuttaa sitä, mitä tulee läpi, koska energian on erittäin helppoa jäädä jumiin tällä hetkellä, tulla liikkumattomaksi. Siis erityisesti jos istut tietokoneella, katselet uutisia, varmista, että liikutat energiaasi – erityisesti jos otat sisään tunteet laukaisevampia juttuja, joita lentelee tällä hetkellä. Koska tämä on pitkä matka. Muutama seuraava vuosi on planeetalla melkoista transformaatiota tai uudelleenjärjestelyä, ja niin sinä kuin minä olemme täällä ihmisenä katselemassa, kun se kaikki tapahtuu. Mutta saan jatkuvasti noilta yläkerran kavereilta, että 2020–2024 on hyvin ratkaiseva transformaatio-muutos-kaari, ja olemme vasta sen alussa.
 
Siis voimme tuntea olevamme sen uhri ja hätkähtää näkemiämme asioita, tai voimme löytää tapoja vahvistaa omaa ydintämme ja sanoa: "Okei, maailma on vähän erilainen nyt. Miten minä voin tulla vähän erilaiseksi, jotta voin kalibroitua sekä käsittelemään tuon maailman että tietämään, milloin minun täytyy lopettaa ulkoiset ärsykkeet ja palata takaisin itseeni ja tehdä jotain, mikä auttaa tuntemaan oloni vakaalta." Itsehoito ei ole ylellisyyttä näinä aikoina. Se on välttämättömyys. Jos olet sensitiivi, empaatti, sellainen joka on ollut heräämispolulla pitkän aikaa, on uusia tapoja tarkastella itsehoitoa tällä hetkellä.
 
Jotkut asiat jotka toimivat ennen, eivät toimi enää, koska olemme hyvin eri ajassa tällä planeetalla, ja olemme hyvin eri energiassa ja tietoisuustasolla, kuin olimme vielä viisi vuotta sitten. Siis kaiken tämä sanotun myötä, monilla uusi tarkoitus aktivoituu heinäkuussa. Sen myötä mitä olemme käyneet läpi maailmassa, viimeiset kolme, neljä kuukautta on antanut monille meistä tilaisuuden järjestää sisäisesti uudelleen se, kuka olemme, tarkastella mitä uskomme tai emme usko enää, tarkastella mikä on muuttunut, tarkastella miten haluamme muuttaa elämäämme, ja monilla se on ollut hyvin sisäistä, sisäänpäin kääntynyttä ja vähän horroksessa olevaa prosessia.
 
Jotkut teistä ovat ehkä olleet aktiivisia koko tämän jakson ajan, mutta monilla heinäkuu on kuukausi, jolloin asiat alkavat liikkua vähän eteenpäin. Tulemme ulos siitä järkytyksestä ja surusta, joka oli luonteenomaista viime kuukausien alkuosassa, ja alamme tulla vähän enemmän eteenpäin liikkumiseen ja toimintaan. Jos siis olet odottanut pääseväsi toimintaan, tai olet ollut vähän jumissa, sinun pitäisi huomata, että heinäkuu on hyvin toimintaa tukeva verrattuna muutamaan viime kuukauteen, erityisesti toinen puolisko jossa on tulista energiaa.
 
Mutta tuo palo on myös tulta, joka vie meitä toimintaan. Siis tulinen energia ei ole aina mitään pelättävää. Se on joskus juuri se asia, joka menee pinnan alle ja herättää meidät sisältä. Siis monet teistä valjastavat tuon tulisen energia laittaakseen asiat liikkeelle, ja erityisesti heinäkuun toisella puoliskolla on enemmän tukea sille.
 
Mutta te jotka olette jo toimintamoodissa, pysykää hyvin herkkänä sille, mitä tapahtuu. Jos olette rakentaneet maailmaanne eri tavalla jo viimeiset kolme, neljä kuukautta, saatatte huomata, että teillä toimii vakaana ja valppaana pysyminen – missä elämä on virtaa, missä se on tukossa? "Ai, se on tukossa täällä. Okei, käännyn tuonne muutamaksi päiväksi. Katson, missä se virtaa taas. Aa, täydellistä, täällä se virtaa. Menen sitä reittiä." Siis jos olet jo toimintamoodissa, pysy vakaana, mutta jos et ole ollut vielä siinä, valmistaudu tuntemaan palo, kun se tulee lävitsesi, ja alat nähdä tapoja, joilla voit fyysisesti ja aktiivisesti järjestää asioita uudelleen ulkoisessa maailmassasi.
 
Yksi asia joka on ollut todella luonteenomaista kuluneet neljä, viisi kuukautta ja joka voi olla vähän konstikas käsitellä, on, että kuljemme voimakkaiden valoenergiapiikkien ja sellaisten energiapiikkien välillä, joita voitaisiin kutsua pimeäksi energiaksi, varjoenergiaksi, raskaammaksi energiaksi. Jos kutsumme sitä valoksi ja pimeydeksi, pimeyden ja valon tanssi kulkee kenen tahansa meidän läpi tiettynä päivänä, riippuen siitä, kuka olemme henkilökohtaisesti, mihin olemme yhteydessä, missä kohtaa olemme elämässämme. Sitä tapahtuu koko ajan, mutta se on muuttunut viime kuukausina, että kollektiivina käymme läpi suurempaa vaihtelua noiden synkkien ja valoisien päivien osalta.
 
Siksi on ollut joitain hyvin fokusoituneita kollektiivisia tapahtumia – maailmassa tapahtuu asioita, joita me kaikki katsomme tai joihin me kaikki ovat fokusoituneet uudella tavalla. Ja kun fokusoidumme noihin asioihin, menemme ylös kevyempiin ja kirkkaisiin kokemuksiin ja sitten alas varjoihin, ja tämän tarkoitus on puhdistaa alempia ns. kellarienergioita. Se on erittäin epämiellyttävää. Se ei ole hauskaa. On ehdottomasti aika, jolloin meidän täytyy tunnustaa, että parantuminen voi olla myös tuskallista, ja se voi olla sellaista, että kun ravistamme pois vanhaa tuskaa, vanhoja haavoja, vanhoja ajatuksia, tunnemme sen kaiken uudelleen. Se voi traumatisoida uudelleen voidakseen parantaa.
 
Siis meidän täytyy tunnustaa se, samalla kun tunnistamme, että se on aalto, joka jatkuu. Se on kuin vuoristorata, jossa viedään ylös ja sitten täräytetään alas. Ja kun olet vuoristoradassa, olet kuin: "Hei, ilmoittauduin tähän." Kun olet Maa-planeetalla nyt, olet kuin: "Ilmoittauduinko tähän?" Kyllä, ilmeisesti teimme sen. Yksi asia jota nämä yläkerran kaverit aina sanovat minulle, on, että jos olet vielä elossa planeetalla ja ajattelet: "Miksi helvetissä olen täällä? Miksi en ole jossain muualla?" siihen on syy. On syy olemiseesi täällä, ja nyt enemmän kuin koskaan tämä on aikaa, jota varten erityisesti hyvin monet meistä ilmoittautuivat.
 
Ja monet meistä ovat tutkineet tätä aikaa, odottaneet tätä aikaa, valmistautuneet tähän aikaan – jotkut meistä 20 vuotta, jotkut teistä 60–70 vuotta – tässä se on! Siis aito voima ja muinainen voima pyytää tulla takaisin kauttamme. Kun se tekee sen, se rikkoo kaikki ne hyvin tiukat tavat, joissa yhteiskuntaamme on pidetty. Yhteiskunnassamme on monia hyviä asioita, joten täytyy tarkkana, ettei halua heittää vain kaikkea pois. Mutta on muita aspekteja, jotka täytyy irrottaa.
 
Kaksi asiaa tavallaan näkyy tällä hetkellä. Kaivetaan ylös kaikki, mikä on maadoittunut maailmaamme. Tässä asiat joita teimme ennen hyvin maadoittuneella tavalla, on poistettu – esimerkiksi kaikki kävivät ennen ravintolassa yhdessä tai teatterissa tai kerääntyivät johonkin kokoontumispaikkaan, puistoon, skeittipuistoon. Noiden maadoittuneiden asioiden kaivaminen ylös voi saada meidät masennukseen, suruun, reagointiin, mutta se sallii myös moniulotteisemman tietoisuuden ja yhteyden lisääntyä.
 
Tästä syystä useammista ihmisistä tulee intuitiivinen. Tästä syystä paljon useammat ihmiset alkavat nähdä ja tuntea asioita aiemmasta poikkeavalla tavalla, mm. katsoa olemassa olevaa maailmaamme hyvin uudella tavalla. Siinä tapahtuu planetaarista heräämistä. Mutta se kaivaa esiin myös kaiken varjoista. Tämä sallii parantumisen tapahtua. Jos katsotaan, mitä on tapahtunut rodullisessa epäoikeudenmukaisuudessa pelkästään viime kuussa, se on yksi esimerkki kaiken sen kaivamisesta esiin, mikä on aiemmin ollut varjossa, piilossa näkyvistä, pidäteltynä, tunnustamattomana – ja yhtäkkiä se on esillä.
 
Tässä kohtaa parantumisprosessi voi olla erittäin tuskallinen. Se voi olla erittäin uudelleentraumatisoiva. Se voi olla hyvin sydäntä särkevä. Se voi olla suututtava. Se voi olla monia asioita. Mutta meidän täytyy antaa kaiken sen kulkea lävitsemme, ennen kuin pystymme astumaan eteenpäin ja luomaan jotain uutta. Meidän täytyy käydä läpi parantuminen, ja se on sotkuista, se on rumaa, ja siitä syystä kehotin aiemmin olemaan kärsivällinen myös toisten osalta, koska kaikki tuntevat stressiä tavalla tai toisella.
 
Totta kai on monia, joilla on paljon vaikeampaa kuin toisilla. Noiden ihmisten osalta täytyy olla ekstra-auttavainen, ekstratukeva ja ekstrakärsivällinen. Mutta olosuhteistaan riippumatta kaikki tuntevat tämän ajan epävarmuuden ja levottomuuden, koska yksi asia joka todella näkyy planeetalla tällä hetkellä, ovat turvallisuuslaukaisimet. Näen sen niin, että se tavallaan osu kolmelle eri alueelle. Onko tämän maailman järjestelmä turvassa/turvallinen? Onko planeetta turvassa? Onko kehoni turvassa? Mihin tahansa osutkin näissä kolmessa kategoriassa – saatat olla hyvin fokusoitunut tuntemaan, että maailmamme järjestelmä ei ole turvassa, saatat olla hyvin fokusoitunut kehoon ja pelätä sairautta ja terveyden puolesta, saatat olla hyvin fokusoitunut planeettaan, ympäristöön – käymme kaikki läpi turvallisuuslaukaisimia, ja se vie meidät usein pois tasapainosta.
 
Ja se vie usein enemmän tunnereagointipaikkaan ja joskus paikkaan, jossa menetämme järkemme emmekä ajattele selkeästi ja arvioi asioita loogisesti. Olemme hyvin tunteella reagoiva. Roikumme kiinni ensimmäisessä asiassa, jonka kuulemme, ja hyppäämme sen mukaan. Tästä syystä meidän täytyy pysyä maadoittuneena näinä aikoina ja jatkaa maadoittumista, koska kenelläkään meistä ei ole karttaa, millaista on olla maadoittunut näinä aikoina. Myös maadoittumisessa harjaantuneimpien ihmisten tasapainokohta on siirtynyt. Se on muuttunut.
 
Siis hyvin levottomia aikoja, hyvin mielenkiintoisia aikoja – pimeän ja valoenergian piikit, turvallisuuslaukaisimet, kaiken maadoittuneen kaivaminen ylös ja kaiken varjossa olevan kaivaminen esiin on osa siitä, mitä tapahtuu. Mainitsin siitä jo aiemmin, ja luulen, että tietyllä tapaa on hyvin sotkuista ja epämukavaa maailman uudestisyntymää muutama seuraava vuosi. Mutta on todella tärkeää muistaa, että olemme täällä myös luomassa sitä. Ja voi olla erittäin helppoa tulla houkutelluksi tarinaan, joka kertoo, ettei sinulla ole mitään vaikutusta, eikä se ole totta. Vaikutus joka meillä on energeettisesti, on valtava.
 
Eräs ystävä kertoi juuri muutama päivä sitten, että ihmiset ovat viettäneet yön siellä, missä George Floyd murhattiin, ja he ovat pitäneet henkisiä valvojaisia siellä koko tämän ajan. Ja ajattelin itsekseni: "Vau, ei mikään ihme, että jollain tasolla se on auttanut ylläpitämään sen, minkä keulakuva George on." George on yksi pitkässä jonossa muita, mutta George on keulakuva, ja tuo savumerkki, tuo henkinen energia, tuo rukous, tuo parannus ovat auttaneet nostamaan tämän pintaan ja pitämään näkyvissä sen, mikä täytyy olla näkyvissä nyt parantuakseen ja muuttuakseen.
 
Sen ei tarvitse näyttää tietynlaiselta sinulla. On hyvin tärkeää, että valjastat taitosi ja valjastat aikomuksesi. Siis millaisena haluaisit nähdä oman elämäsi seuraavan vuoden tai parin päästä, mutta myös mitä ylläpidät planeetalle? Mitä ylläpidät meille maailmana? Mitä ovat aikomuksesi, rukouksesi meidän puolestamme maailmana? Ja laitetaan vähän henkistä energiaa sitä kohti – riippumatta siitä, uskotko uskontoon, uskotko henkisyyteen vai etkö ole ollut koskaan kiinnostunut uskonnosta tai henkisyydestä ennen kuin neljä kuukautta sitten, ja sitten maailma tuli hulluksi ja sanoit: "Hetkinen nyt. Minun on parasta löytää jokin tapa kanavoida energiaani ja olla osa ratkaisua."
 
Tämä on hyvin paljon käsillä oleva tehtävä meillä kaikilla nyt. Siis valjasta taitosi, kenties opettele joitain uusia taitoja. Kenties tämä on aika oppia muutamia uusia asioita. Ja luultavasti opit – kuten kaikki me – joitain uusia asioita joka tapauksessa oletusarvoisesti, koska elät keskellä vuotta 2020. Valjasta aikomuksesi ja ajattele, millaiselta haluaisit maailman näyttävän itsellesi ja muille. Valjasta oppimisesi, mutta valjasta myös sydänenergiasi.
 
Sinun ei tarvitse aina suihkuttaa sydänenergiaa toisiin. Joskus tyhjennyt, väsyt ja sinun täytyy vetäytyä. Sydänenergia on osasi, joka tuntee, että sydämesi on elossa ja yhdistynyt, koska silloin kun se on poissa liian kauan, alamme kieppua pois keskuksestamme. Kun olemme liikaa pelossa, kun olemme liikaa pelkoajatuksissa, kun olemme äärimmäisen traumaattisissa olosuhteissa, alamme unohtaa, miten tunnetaan ja paikallistetaan sydänenergiamme. Siis mitä ikinä vaatiikin sydänenergiasi löytäminen, löydä se ja jatka sen ruokkimista ja hoivaamista. Anna itsellesi hyviä ihmisiä, paikkoja, asioita ja kokemuksia säännöllisesti pitääksesi itsesi tasapainossa. Koska olemme vasta vuoden puolivälissä, vuosi 2020 on hyvin mielenkiintoista kyytiä.
 
Mutta sinulla on kyky edistyä vuoden 2020 kanssa sen sijaan, että tunnet sen vain raahaavan sinua ympäriinsä, kuten tiedän monien ihmisten tunteneen, ja se vie meidät alempaan luomivärähtelyyn. Kun pystymme tuntemaan nuo asiat, muuntamaan ne ja palaamaan takaisin sanoen: "Okei, olen hengissä. Mitä teen eri tavalla tänään? Miten näen, mitä voin tehdä auttaakseni jotakuta muuta, auttaakseni itseäni, auttaakseni luomaan polkua, joka saattaisi olla hyvä minulle, perheelleni, maailmalle", silloin olet takaisin tarkoituksellisessa luovassa toiminnassa.
 
(Tietoja tuotteista …)
 
Kiitos paljon kaikille katselemisesta. Toivon, että teillä on upea kuukausi, ja paljon rakkautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >