HomeViestejäLee Harris1.6.2020 - Kesäkuun 2020 energiapäivitys

1.6.2020 - Kesäkuun 2020 energiapäivitys

KESÄKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuukauden teemoja:
* jos sinulla hautuu merkittävää muutosenergiaa tai ideoita, etene hitaasti niiden osalta kesäkuussa
* maadoitatko tunnehuippusi (antaen hermoston nollata)?
* maadoittavatko muut (ja miten reagoit heidän tunnereaktioihinsa)?
* kollektiivista vihaa ja kiihkoa, heikennettynä surulla
* suurempaa oppimista, sekä eteeristä että maadoittunutta
* äänekästä energiaa ja ääniherkkyyttä
* sydämettömyyden parantumista – paikkoja ja ihmisiä joista puuttuu tunne
* aktivistit ja kiivaat tyypit ovat enemmän jin – sisäinen viisaus
* introvertit ja hiljaisemmat tyypit puhuvat suoraan ja ryhtyvät inspiroituun toimintaan
* kosmisia pohjavirtauksia
* kesäkuu on enemmän jin verrattuna heinäkuun jangiin
 
Puhtaaksikirjoitus kesäkuun energiapäivitysvideosta.
 
Hei, olen Lee. Olen energiaintuitiivi, ja joka kuukausi mittaan sen sykkeen, mitä tapahtuu energeettisesti, psyykkisesti ja tunteellisesti sekä mitä meille saattaa ilmestyä tulevana kuukautena. On monia eri teemoja tässä kuussa, kuten usein tässä kummallisessa ajassa, jossa olemme. Mutta pari pohjavirtausta ovat merkittävä muutos horisontissa, mutta tarvitsee ehkä edetä hitaasti ja varovasti kesäkuun ajan, ja muutoksentekijät menevät jin-moodiin syventääkseen viisauttaan ja syventääkseen toimiaan maailmassa. Ja tunnepiikkejä itsessä ja ulkoisessa maailmassa. Miten käsittelet omasi? Miten käsittelet toisten tunteet? Jatka katselemista saadaksesi koko energiapäivityksen.
 
Hei, kaikki. Toivottavasti teillä on ok riippumatta tilanteestanne, olosuhteistanne ja siitä, mitä teidän täytyy käsitellä näinä erittäin merkittävinä aikoina, joissa olemme ja jotka tuovat tullessaan monia eri transformaatioalueita. Siis teille ei ole yllätys, että yksi tapetilla oleva teema henkilökohtaisella tasolla on syvä transformaatio. Ja voi olla helppoa tuntea houkutusta siihen, mitä näemme ulkoisessa maailmassa, ja asioiden transformoitumiseen ulkopuolellamme, ja häiriintyä täysin siitä ja unohtaa, että kaikki tämä vuorostaan pyytää meitä (ja itse asiassa tapahtuu reaktiona tietoisuusmuutokseen meidän kaikkien sisällä tällä planeetalla) esittämään isoja kysymyksiä, mahdollisesti tekemään hyvin suuria muutoksia.
 
Mutta tämä kuukausi ei välttämättä ole massiivisten muutosten tekemistä varten, ja itse asiassa saattaa kulua muutama kuukausi, ennen kuin nuo suuremmat muutokset, joita tällä hetkellä uneksit, tunnet ja visioit, todella tapahtuvat, koska olemme edelleen hyvin maadoittumattomassa ajassa energeettisesti. Eikä pelkästään sen hyvin erilaisen maailman vuoksi, jota tarkastelemme kaikki tällä hetkellä – järjestelmämuutokset, muutokset vapaudessa, kaaos jota kaikkeen tähän liittyy ja jota monet teistä edelleen tutkivat ja tuntevat itsensä kannalta, sekä työstävät muutosta parempaan – hyvin monia asioita. Mutta tässä energiapäivityksessä aion todella fokusoitua siihen hyvin syvään transformaatioon, jota tapahtuu sisällämme, koska siihen minua kehotetaan.
 
Siis ensinnäkin, jos olet seurannut päivityksiäni muutamana kuluneena kuukautena, olet kuullut minun viittaavan merkittävään suruaaltoon, joka kulkee planeetan poikki monista eri syistä. On suoraa henkilökohtaista surua rakkaiden menettämisestä, taloudellisista vastoinkäymisistä, äkillisistä muutoksista omassa vapaudessa sekä olosuhteista, jotka ovat saattaneet muuttua joillakin teistä hyvin äkkiä, yhdessä yössä. Mutta on myös kollektiivista surua, joka puhuu planeettamme transformaatiosta.
 
Ja olemme juuri käyneet läpi (ja käymme edelleen) nopeutuvan ikkunan, nopeutuneen jakson, jossa te jotka olette visionäärejä, unelmoijia ja jotka yhdistytte aina siihen ajatukseen, että nämä ajat toisivat muutosta. "Ai, vau! Näen tämän nyt oikeasti tapahtuvan." Sen tapahtuminen on mielenkiintoinen asia teille, jotka janositte, halusitte ja odotitte sitä ja tavallaan sanoitte: "Voi luoja, milloin asiat muuttuvat?" Ja sitten se iskee sillä tavalla, jolla se iskee tällä hetkellä, ja niillä olosuhteilla jotka nyt ovat. Älä ole ankara itsellesi, jos se on tuonut esiin myös pelkoa, järkytystä, tunteita. Sitä on liikkeellä kaikilla. Ja tärkein asia jonka kukaan meistä voi tehdä, on tunnistaa, että sitä on liikkeellä, ja työskennellä sen kanssa, miten se ilmenee sisällämme.
 
Niinpä yksi ensimmäisistä asioista, joita olen kirjoittanut muistiinpanoihini tämän kuukauden otsikoista, on: maadoitatko tunnepiikkisi? Tarkoitan tällä äkillistä vihareaktiota, äkillistä surureaktiota, hidasta ja jatkuvaa raskauden tai kauhun tunnetta tai valtavia ilon tai euforian tai riemun tunteita, koska monet teistä kokevat tuon asteikon toista päätä. Jos katselit toukokuun päivitykseni, olet kuullut minun sanovan, että tällä hetkellä on poikkeuksellinen pelon ja rakkauden vaihteluväli. ja pelko on ollut hyvin, hyvin suurta, ja sitten rakkaus on ollut hyvin, hyvin suurta. Ja usein nuo kaksi kulkee käsi kädessä. Ne tukevat toisensa kasvua.
 
Siis maadoitatko tunnepiikkisi? Saatat nähdä kaikenlaisia kiihottavia kommentteja sosiaalisessa mediassa tai naapurustossasi, tai olet kuin: "En voi uskoa, miten tuo ihminen juuri reagoi." Olemme ajasta, jolloin meidän täytyy uskoa se, mutta todellisuudessa heidän kaikki reaktionsa liittyvät tunteisiin. Tavallisesti tunnereaktio huutaa kovimmin. Ei välttämättä kommentti johonkin tai "En ole varma, olenko samaa mieltä", vaan siihen liittyvä "aaaaaaarrh!" tulee ulos ihmisistä. Ja olemme edelleen ajassa, missä olemme olleet alikoulutettuja ja alipalveltuja siihen liittyen, miten työskennellään hermoston kanssa ja miten ollaan tietoinen tunteista. Monilla planeetan ihmisillä ei ole ollut kykyä tehdä sitä – aikaa ja tilaa siihen. Ja lisäksi monet planeetalla ovat pelänneet sitä. Ja meidän – lasken itseni tähän ryhmään – tavallaan täytyi mennä tunneoppiin 20–25 vuotta sitten, koska se oli kriisin paikka, jos emme menneet.
 
Te jotka olette tunnetietoisuuden ja tunneälykkyyden lähettiläitä perheessänne, ryhmässänne, tietäkää vain, että tulee joitain todella isoja tunnepiikkejä. Ja saatatte sanoa: "No, hetkinen, on ollut jo kaksi kuukautta!" Kesäkuu on vähän erilainen, koska pääsemme suruprosessin syvempään vaiheeseen. Siis suru käy läpi monia vaiheita, ja se on hyvin ennustamatonta ja kaikki kokevat sen henkilökohtaisella tavalla. Mutta ne huiput joita näemme tässä kuussa hyvin eri tavalla, ovat kollektiivista vihaa ja kiihkoa, jota heikentää suru. Kun tämä tulee ulos suustani, olen vähän hämmentynyt, koska olen nähnyt vihaa, olen nähnyt kiihkoa ja olen nähnyt surua. Olen nähnyt sitä ilmenevän kuluneet kaksi, kolme kuukautta, mutta olen oppinut, että kun näitä intuitioita tulee, olen kuin: "Okei, katson, miten se ilmenee tässä kuussa." On hyvä vain olla tietoinen.
 
On kollektiivista vihaa, kollektiivista kiihkoa, ja monissa tapauksissa sitä heikentää tai nopeasti seuraa suru. Tai viha naamioi surun. On halu työntää ulos, halu hyökätä, halu puolustaa, halu tuomita. Se on itse asiassa yritystä päästä pois syvästä surusta sisällään, ja siinä on uskomaton voima, jos pystyt olemaan opastettu siinä ja päästämään sen läpi.
 
Siis nämä ovat hyvin tunteellisia aikoja planeetalla, jollaisia emme ole koskaan ennen käyneet läpi. Jos olet jo kokenut tunnekieltä ja sitä, miten se ilmenee sinussa, tunteesi on erittäin helppoa laukaista ja näet helposti sitä ihmisissä ympärilläsi. Ja tietysti saattaa olla myös hetkiä, jolloin olemme irrationaalisia. Onko kenelläkään ollut sitä viime kuukausina?
 
Mutta sinä olet vain vähän syynä tämän viestin antamiseen. Enemmän on kyse sen tiedostamisesta ihmisissä ympärilläsi, ja miten voit auttaa harmonisoimaan sen, mitä he käyvät läpi. Et voi pelastaa heitä, et voi ottaa sitä heiltä pois, mutta miten voit löytää tavan pitää rauhantilaa ja harmonisoida sen sijaan, että otat vain vastaan tuon sinulle heitetyn reaktion? Ja jos et pysty harmonisoitumaan noiden ihmisten kanssa, lähde pois siitä. Jätä heidät siihen, jos et löydä tapaa olla sen kanssa, antaa sille tilaa, työskennellä sen kanssa, koska tuo tunnetaso ei ole välttämättä oma värähtelysi.
 
Erittäin tärkeää teille, jotka olette olleet "hälytysvalmiudessa" viime kuukaudet. Olet saattanut olla empaatti, ystävä, uskottu, neuvonantaja kaikille, koska sanot tavallaan: "No, tämä on minun taitoni, ja maailma tarvitsee sitä." Jotkut teistä ovat vähän uupuneita kesäkuussa. Olette vähän kuin: "Voi hyvä luoja, minun täytyy sulkea ovi." Se on ok. Sulje ovesi muutamaksi päiväksi. Toivu ja lepää.
 
Halusin jakaa tästä "maadoitatko tunnehuippusi" -aiheesta sen, että tunnehuipuissa hermostomme pyytää nollausta. Se pyytää meitä istumaan ja hengittämään. Se pyytää meitä hiljentymään. Se pyytää meitä sulkemaan tietokoneen. Se pyytää meitä sanomaan lapsille: "Hei lapset, otan 20 minuuttia itselleni." Siis hermostomme tekee piikin, ja näet näitä reaktioita ympärilläsi, ja tunteet tarttuvat. Ja jos sinua pommitetaan muiden ihmisten tunteilla liikaa ja olet sensitiivi tai empaatti, se voi saada sinut pois tasapainosta ja se voi olla pakahduttavaa. Siis ole vain tietoinen kaikesta siitä. Ja pidä rajasi. Sinulla on lupa sanoa "ei".
 
Tulevan kuukauden toinen aspekti on suurempi/parempi oppiminen, sekä eteerinen että maadoittunut. Korkeampi oppiminen voi näyttää siltä, että sinulla on energiaa oppia jokin taito. Olen kuullut monien ihmisten viime aikoina sanovan: "Voi, ajattele jonkin uuden taidon oppimista", ja tunteeni monien ihmisten osalta on, että heillä ei ole ollut tilaa tai he ovat olleet edelleen shokissa tai yrittäneet edelleen vetää asioita yhteen.
 
Olemme vähän pidemmällä tässä koko aallossa, ja huomaatte, että kesäkuussa monilla teistä on sisukkuutta, kiinnostusta, energiaa ja myös fokus alkaa tuoda enemmän oppimista elämäänne. Siis voisi olla uusia maadoittuneita taitoja, mutta tulee myös se viesti, että tuo suurempi oppiminen voi tapahtua myös eteerisesti. Siis tämä saattaa olla ensimmäinen kerta, kun olet valmis oikeasti kuuntelemaan intuitiotasi, saamaan korkeamman ulottuvuuden kokemuksia, koska joko pelkäsit niitä aiemmin eikä sinulla koskaan ollut niitä, tai olet luonut riittävästi tilaa kehoosi kaiken tämän tunnepuhdistuksen myötä ja pystyt nyt kuulemaan korkeamman itsesi vähän paremmin ja voit päästää sen sisään taistelematta sitä vastaan yhtä paljon.
 
Siis suurempi oppiminen on tapetilla kesäkuussa enemmän, kuin minään kuukautena aiemmin tänä vuonna. Siis tämä on upeaa aikaa, jos tunnet vähän yllykettä siihen. Jos alatte toteuttaa sitä, virta kuljettaa erittäin helposti useimpia teistä eikä teidän tarvitse olla huolissanne itsenne motivoinnista, koska suurempi oppiminen on "päällä" kesäkuussa. 
 
Äänekäs energia ja herkkyys tuolle äänekkyydelle. Tekin jotka olette ehkä hyvin ekstroverttejä, jotka elätte äänestä, energiasta ja ihmisistä, huomaatte (eikä vain siksi, että monet meistä ovat olleet suljettuna kotiin pitkän aikaa), että reagoitte enemmän äänekkäisiin energioihin ja olette tavallaan herkkä äänekkäille asioille. Tämä johtuu paljosta uudesta psyykkisestä ajattelusta. Eikä se merkitse välttämättä, että perustat liikkeen tarot-korttien tulkitsijana. Se merkitsee vain, että alat tuntea ja nähdä vähän intuitiivisemmin tavassasi katsoa elämää.
 
Aina kun tällainen asia tapahtuu, niin kuin mikä tahansa heräämisvaihe henkisessä heräämisessä, alkaa ajatella: "Voi hyvä luoja, mitä tapahtuu? En toimi niin, kuin ennen. Olen hämmentynyt. Asiat eivät tunnu aivan samalta." Siis teillä joilla tapahtuu päivitys psyykessä, intuitiossa, korkeammassa mielessä, tavassanne tarkastella maailmaa, missä on voinut tapahtua kokonaisvaltainen muutos muutaman kuukauden kuluessa, saattaa olla suurempaa herkkyyttä kuin ennen äänekkäille, meluisille, riehakkaille energioille, erityisesti teillä jotka normaalisti rakastatte kaikkea sitä ja elätte siitä. Se on ok. Se on vain vaihe. Se on osanne, joka yrittää suojata tätä täysin uutta identiteettiä, joka syntyy. Siis tiedostakaa se.
 
Käymme läpi hyvin tuskallista (minä tunnen niin maailmastamme) sydämettömyyden parantamisvaihetta: paikkoja, tapahtumia ja ihmisiä, joista puuttuu tuntemista, välittämistä ja empatiaa toisia kohtaan. Tiedän, että olemme vuodessa 2020, joten olemme ehdottomasti nähneet sitä useita vuosia isosti, mutta käymme läpi syventymistä tuossa vaiheessa tällä hetkellä. Siis sydämettömyyden parantuminen on sellaista, että katsot asioita ulkoisessa maailmassa ja sinulla on syvempiä tunnereaktioita asioihin, jotka eivät ole koskettaneet sinua aivan samalla tavalla aiemmin, mutta myös siksi että kollektiivina alamme sallia näiden asioiden nousta eri tavalla. Se ei välttämättä tarkoita, että ratkaisemme ne tässä kuussa tai että ne ratkaistaan hyvin nopeasti, mutta olemme tässä jaksossa, jossa sallitaan totuuden tulla äänekkäämmäksi.
 
Ja totuus voi olla erittäin ruma, kun kyse on sydämettömyydestä, koska sydäntaajuuden ollessa läsnä, se harmonisoi, se antaa, se on elämää antavaa, elämää generoivaa. Kun joku on pois sydämestään ja käyttää tahtoaan, kiihkoaan, vihaansa, puolustustaan, haavaansa – periaatteessa kaikki nuo sanat voitaisiin liittää hänen haavaansa – näemme asioita, jotka ovat hyvin tuhoisia ja joita on vaikeaa ja tuskallista katsoa ihmistasolla. Siis vaikka uskoisitte normaalisti: "No, kaikki on henkistä ja kaiken tämän on tarkoitus olla", niin monet teistä ovat vähän enemmän: "Ai, vau. Hetkinen. Tässä ilmennetään suurta sydäntuskaa, ja haluan nähdä sen. Haluan tuntea sen. Haluan keskustella siitä. Haluan siirtyä toimintaa kohti siihen liittyen."
 
Siis tämän tapahtuminen lisääntyy planeetalla, ja se on ok. Sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea huomenna tai tietää, mikä toimintasuunnitelma on, mutta tiedosta vain, että se alkaa liikkua. Se alkaa nousta. Siis sydämettömyyden parantaminen – paikkoja, tapahtumia ja ihmisiä joista puuttuu tunne toista kohtaan – on hyvin esillä ja tulee päin näköä. Sitä on jo, mutta kesäkuussa se alkaa todella kiertää, eikä välttämättä vain näiden tapahtumien näkeminen, vaan sen lisääntyminen, mitä voimme tehdä tilanteen muuttamiseksi. Ja se laittaa monet teistä hyvin inspiroituneeseen toimintaan tulevina kuukausina ja vuosina, mutta ennen kaikkea teidän ehkä tarvitsee nähdä ja tuntea se ja olette kuin: "Aa, ei, ei. Tätä en hyväksy. Haluan laittaa tähän elämäni energiaa ja elämänvoimaani. Tämä täytyy muuttaa, ja voin tehdä sen." Siis se on itsessään herääminen monille teistä, jotka olette muutoksentekijöitä.
 
Tämä johdattaa minut teihin, jotka olette muutoksentekijöitä – saatatte tunnustautua aktivistiksi, saatatte olla hyvin kiivas tyyppi, saatatte olla "panen asiat tapahtumaan", "teen muutosta, olen johtaja" -tyyppi. On mielenkiintoinen kuukausi monille teistä, koska sain viestin, että teillä on tavallista enemmän jin-kuukausi. Mutta paljon tapahtuu, kun olet jin, kun olet hiljaa, kun olet sisäinen. Tapahtuu sisäisen viisautesi syvenemistä. Kun hiljennyt, kun laitat tulen sisään, kun peräännyt vähän normaalista toiminnastasi, on mahdollisuus, että kaikki tämä uudelleenjohdottuu ja tulee jumalaisesti inspiroitua toimintaa ja voit viedä sen maailmaan. Tämä tapahtuu muutaman seuraavan kuukauden vuoden kuluessa. Siis teillä jotka olette muutoksentekijöitä, aktivisteja, kiivaita tyyppejä, ekstrovertteja, on kaunis, meditatiivinen ja syventävä tilaisuus kesäkuussa, joten käyttäkää se.
 
Kääntöpuolella (koska asiat usein peilataan planeetalla, asiat ratkeavat äärimmäisyyksinä) jotkut introvertit, hiljaisemmat tyypit, herkemmät, "en halua laittaa itseäni siihen" pakotetaan puhumaan suoraan ja ryhtymään toimeen. Jotkut teistä tekevät sen hyvin halukkaasti, mutta saan hyvin selvästi, että jotkut teistä tavallaan työnnetään siihen. Ette ehkä haluaisi käyttää ääntänne tuolla tavalla. Ette ehkä halua, että täytyy laittaa raja tuolle ihmiselle. Ette ehkä halua, että täytyy purkaa suhde tai jokin, mihin olitte sitoutuneet, mutta teidät pakotetaan tekemään jotain, mikä on vähän erilaista teille. Siis jos olet perinteisesti vähän hiljaisempi, vähän introvertimpi, vähän vetäytyvämpi, tunnet olosuhteiden ja tapahtumien vetävän sinut ulos itsestäsi. Tavallaan tunnen, että olosuhteet ja tapahtumat vetävät 70–80 % teistä ulos, ja 20–30% teistä saattaa tuntea itse vain rohkaistuneensa. Siis on hyvin mielenkiintoinen ero noilla kahdella persoonallisuustyypillä, aspektilla. Te jotka samaistutte noihin osiin, saatatte havaita vain noiden aspektien sisällänne tulevan vähän enemmän käyttöön.
 
Tässä kuussa on myös joitain merkittäviä kosmisia pohjavirtauksia. Niinpä te jotka olette hyvin kosmisesti yhdistyneitä, jotka tunnette olevanne hyvin yhdistynyt universumiin, siihen että olemme yksi planeetta tässä poikkeuksellisessa ja valtavassa avaruudessa, saatte paljon kosmista informaatiota, juhlaa, paljon kosmisia latauksia, kommunikointeja. Te jotka ajattelette: "Ei, en ole koskaan oikein ajatellut kosmisuutta", saatatte vähän yllättyä. Tapahtuu kosmista heräämistä niillä, joka haluavat tuntea suhteensa muuhun universumiin. Monet teistä samaistuvat jo siihen, ja olette niitä, jotka saatte latauksia, ja sanotte: "Voi, tämä on mahtavaa."
 
Te jotka ette ole koskaan oikein ajatelleet sitä tai teillä ei ole ollut heräämistä, niin on siihen liittyvää energiaa. Teistä tulee hyvin utelias siitä, mitä tämän ulkopuolella on, ja on tapauksia, tapahtumia ja hetkiä, ja se kaikki on osa tätä muutosta, jota kohti menemme planeettana ja jossa enemmän ja enemmän meistä tulee vähän yhdistyneempiä laajempaan paikkaamme universumissa. Tästä tulee selvempää ja selvempää, kun vuodet ja vuosikymmenet kuluvat. Siis on paljon kosmisia pohjavirtauksia ja kosmisia heräämisiä tässä kuussa.
 
Lopuksi, tämän kuukauden viimeinen teema on: kesäkuu on yleisesti enemmän jin-kuukausi verrattuna heinäkuun jangiin. Siis kun puhuin palosta/kiivaudesta ja puhuin tästä sisäisestä tulienergiasta, se oli mielenkiintoista. En usein seuraa tulevaa kuukautta, kun virityn siihen kuukauteen, josta puhun – joka tänään on kesäkuu. En normaalisti tunne kovin paljon seuraavasta kuukaudesta, mutta minulle näytettiin hyvin selvästi, että kesäkuu ja heinäkuu ovat luonteeltaan hyvin erilaiset. Kesäkuu on kuin jin, ja heinäkuu on jang, ja niin on kollektiivisesti ja henkilökohtaisesti. Siis on se sama viesti, jota minulle ei ole annettu ainoastaan muutaman viime kuukauden, vaan viimeiset kahdeksan vuotta, kun olen tehnyt näitä energiapäivityksiä: ota aikaa syventyä itseesi. Emme tiedä, elämmekö vielä huomenna – se on elämän totuus, jonka me kaikki unohdamme. Meille ei luvata huomista. Ei kenellekään meistä. Siis ota aikaa syventyä itseesi.
 
Jos tunnet pakahtuvasi maailmasta, irrottaudu siitä jollain tavalla. Jos ihmiset joista et voi irrottautua, pakahduttavat sinut, koska maailma pakahduttaa heidät, sano: "En halua kuulla maailmasta tänään. Voit puhua siitä, mutta älä puhu siitä minulle." Ota aikaa itsellesi ja käänny sisäänpäin. Ja kun alamme kehittää tätä sisäistä suhdetta säännöllisesti päivän aikana, usein käy niin, ettei meidän tarvitse ahmia ja poistaa. Meidän ei tarvitse uupua ja olla kuukautta erossa yrittäen löytää taas itsemme. Otamme vain hetkiä päivän mittaan, on se sitten meditointia, musiikkia, tanssimista ympäri taloa tms. – hetkiä jolloin palaat takaisin siihen, mitä sisälläsi tapahtuu juuri nyt. "Miten kaikki nämä planeettajutut kulkevat lävitseni? Mitä haluan ilmaista? Miltä minusta tuntuu?"
 
Jos voit tehdä tämän useita kertoja päivässä 5–10 minuuttia, hämmästyt, miten paljon tasapainoisempi tunnet yleisesti olevasi näitä tasapainon haastavina aikoina. Tuo tasapainopiste liikkuu jatkuvasti, ja olemme vähän kuin pallon päällä ja meidän täytyy jatkuvasti löytää painopiste. Mutta siihen liittyy poikkeuksellisia energioita, ja myös kaikkien näiden asioiden tapahtuessa, on olemuksen uskomatonta keveyttä ja tapahtuu vapautumista vanhojen tapojen ja vanhan ohjelmoinnin kahleista nopeammin kuin koskaan ennen. Siis ime sitä itseesi, mutta voidaksesi tehdä sen, sinun täytyy ottaa aikaa kääntyä sisäänpäin ja irrottautua kaikesta ulkopuolellasi, vain muutama minuutti kerrallaan, ja antaa itsellesi lupa tehdä se. Koska siinä lepää voimamme, ja siihen olemme kaikki palaamassa hitaasti mutta varmasti.
 
Tässä on kaikki kesäkuulle. Toivon, että pidätte huolta itsestänne. Toivon, että pidätte huolta rakkaista, joista huolehditte. Ja toivokaamme, että voimme kaikki tuoda enemmän harmonia- ja rauhaenergiaa planeetalle, kun käymme läpi tätä hyvin sekalaista pussillista valoa ja pimeyttä, varjoa ja aurinkoa, ja tällaista kiihkeää kokemusta, joka meillä on, mutta pysy kuitenkin uskollisena sille, mitä sisälläsi on. Tule säännöllisesti takaisin itseesi, ja olet tehokas toisten ja myös itsesi kannalta.
 
Tietoja tuotteista yms. …
 
Ensi kuuhun saakka, isoa rakkautta kaikille ja pitäkää huolta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >