HomeViestejäLee Harris1.5.2020 - Toukokuun 2020 energiapäivitys

1.5.2020 - Toukokuun 2020 energiapäivitys

TOUKOKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Puhtaaksikirjoitus toukokuun energiapäivitysvideosta.
 
Hei, ja tervetuloa toukokuun energiapäivitykseen. Olen Lee, ja joka kuukausi mittaan sen sykkeen, mitä näkyy kollektiivisesti, energeettisesti, psyykkisesti, ja toivottavasti annan muutaman vinkin, miten sitä käsitellään. Siis muutamia tämän kuukauden teemoja ovat:
* menemme koronaviruskokemuksen syvään päähän, ja mitä se tekee sinulle ja miten se näkyy
* tunneskaala vaihtelee räjähtävästä lempeään
* totuuksia paljastuu, ja miltä se saattaa näyttää sinulle henkilökohtaisesti ja meille kollektiivisesti ja
* arvojen hienovirittäminen on yksi aspekti
* plus monia muita.
Siis katsele koko tämä päivitys.
 
Hei kaikille, ja tervetuloa toukokuun energiapäivitykseen. Toivottavasti kaikilla teillä on siellä ok. Olen sanonut tämän monissa videoissa viime aikoina, mutta riippumatta siitä, kuka olet tai missä olet tällä hetkellä, maailmana käymme kaikki läpi tätä kokemusta. Luin äskettäin, että noin 190 maassa on sulkemisia tai määräyksiä pysyä sisällä, ja näin ollen sitä on kaikkialla. Ja myös tuntemani ihmiset joihin ei ehkä vaikuteta yhtä paljon taloudellisesti tai terveystasolla kuin muihin, kokevat sen outouden, mikä tämä aika on ja mitä se tuo meille.
 
Te jotka olette syvällä suruprosessissa (mainitsin tästä huhtikuun energiapäivityksessä), haluatte ehkä käydä katsomassa maaliskuun puolivälin koronavirusenergiaraporttini. Menen siinä syvälle siihen, miten suruprosessi näkyy. Eikä surun tarvitse aina merkitä, että jotain pahaa tapahtuu tai menetämme jonkun elämässämme. Se on vain shokkiprosessi, jonka käymme läpi, kun elämässämme on äkillisiä tai äärimmäisiä muutoksia. Siis suru on pohjavirtaus tässä ajassa, mutta tässä kuussa asiat muuttuvat vähän, kuten kohta näemme.
 
Siis katsotaanpa joitain teemoja, joita tuli minulle eilen, kun valmistauduin tekemään tämän viestin teille. Numero yksi: menemme nyt koronan syvään päähän. Se ei merkitse, että tämä koko kokemus on loppu, vaan että alamme mennä syvemmälle alueelle. Viimeisten 6-8 viikon aikana monet meistä ovat kokeneet pintaväreitä tai reagoineet välittömästi äkilliseen muutokseen planeetalla. Siis monilla teistä ei ole enää aivan samanlaista järkytystä tai "taistele tai pakene" -reaktiota, kuin oli. Ja sen sijaan siirrytte nyt tämän prosessin syvempään päähän.
 
Tämä liittyy todellisuudessa muutokseen. Olemme hyvin muuttuneessa ajassa, ja se saa meidät arvioimaan asioita, tarkastelemaan, miten haluamme olla erilainen tulevaisuudessa, miten haluamme olla erilainen itsessämme ja elämässämme nyt. Siis olemme menossa syvempään vaiheeseen, syvemmälle alueelle. Niinpä te jotka sanotte tavallaan: "Voi hyvä luoja, en kestä enää", älkää olko huolissanne. Se ei merkitse, että se kiihtyy, mitä olette käyneet läpi. Täysin päinvastoin, se merkitsee, että pääsette noiden reaktioiden alle, joita on ollut tähän saakka.
 
Ja se voi olla erilaista eri ihmisillä. Joillekin meistä se voi olla hyvin epämukavaa, mutta teille, joilla on ollut paljon epämukavuutta kuluneet 6–8 viikkoa: pystymme pyristelemään noissa tunteissa vain tietyn aikaa. Tulee kohta, jolloin meidän täytyy "pudota sisään", ja huomaatte toukokuussa ja sen jälkeen alkavanne nähdä uudella tavalla sen, mitä käytte läpi tällä hetkellä. Mutta mikä vielä tärkeämpää kuin se, mitä käytte läpi juuri nyt, voitte nähdä, keneksi haluatte tulla tulevaisuudessa. Ja tämä on myös kollektiivista. Niiden keskustelujen perusteella joita käyn ystävien kanssa tai joita kuulen toisten ihmisten käyvän netissä, tapahtuu reaalimaailman muutos tämän kokemuksen vuoksi, joka vaikuttaa kaikkiin.
 
Siis menemme syvään päähän, mikä merkitsee, että paljon asioita voi tulla pintaan. Ja teillä, jotka rakastatte kaikkea sitä ja todella kaivatte ja ylösnousette, on itse asiassa hyvin rikasta aikaa. Te jotka olette vähän epäröivämpiä tekemään muutoksia elämässänne, huomaatte, että tämä tuleva kuukausi antaa vähän enemmän tukea teille, kuin kuluneet 6–8 viikkoa, jolloin olette olleet vähän enemmän reagointitilassa ja pintaväreissä, vähän enemmän ensimmäisissä "miten käsittelen tämän täysin uuden tilanteen?" -kerroksissa.
 
Yhtä lailla näemme tämän kuukauden toisen teeman: totuus tulee pintaan. Minusta tämä on kiehtovaa, koska saan intuitiivisesti näitä teemoja energiapäivityksiin. Ja en tiedä teistä, mutta minusta tuntuu, että olemme puhuneet parina viime kuukautena paljon siitä, mikä on totuus. Minusta tuntuu, että se on ollut globaali keskustelunaihe monin tavoin.
 
Olen siis utelias, miten tämä totuuden pintaan tuleminen näkyy meille, mutta kun meditoin sitä tänä aamuna, yksi asia on, että näemme syvien varjojen ja totuuksien tulevan pintaan, ja se alkaa olla laajempaa ja voimakkaampaa toukokuussa. Olen varma, että se jatkuu sen jälkeenkin, mutta älä toukokuussa ylläty, jos elämässäsi tai maailman tasolla näkyy jotain hyvin syviä, synkkiä ja vanhoja totuuksia tulevan pintaan, ja perimmiltään niillä on parantava vaikutus. Mutta sillä hetkellä kun kuulet sen, näet sen ja se kulkee lävitsesi, se on shokki.
 
Ja huomaat näissä totuuksissa jotka paljastuvat hyvin nopeasti sen vuoksi, millaista energia on nyt, että elämäsi ja perspektiivisi järjestyy uudelleen hyvin nopeasti ja että tässä kenties rumassa totuudessa on täysin tolkkua. Sillä hetkellä kun näet, kuulet ja tunnet sen, saatat haluta työntää sen pois, mutta hyvin pian huomaat (jos koet tätä) ja yhtäkkiä ajattelet: "Voi, tämä tuo paljon enemmän tolkkua siihen, mitä on tapahtunut."
 
Siis tämä varjopuoli tulee esiin. Se voi tulla sinun kauttasi, se voi tulla joltain ulkopuolellasi. Odotan myös, että tietyt asiat alkavat maailman tasolla lisääntyä tässä kuussa, sen perusteella mitä sain tänä aamuna. Siis pidä silmällä sitä. Mutta periaatteessa meidät kaikki käännetään maailmana ylösalaisin ja meitä ravistellaan nilkoista, koska mikään jumiutunut, pimeä tai liian vanha ei voi enää tulla mukaamme, minne menemme seuraavaksi. Se on vanhoja ajattelutapoja, vanhoja olemistapoja, vanhoja tietoisuustapoja. Minusta tuntuu, että se mitä puhun toukokuusta, kestää kuukausia. Mutta toukokuussa tämä lisääntyy, joten huomaat sitä näkyvän.
 
Arvojesi hienovirittäminen on kolmas teema. Arvojesi hienovirittäminen. Saatat käydä läpi todellisen arvotarkastelun, ja joillakin teistä tämä saattaa olla vähän tiedostamatonta, koska olette vähän uupuneita tällä hetkellä. Olette kuin:" Voi luoja, en pysty lukemaan enää yhtään artikkelia. En pysty käsittelemään uutta … En vain pysty." Ja se on okei, koska älkää olko huolissanne … se että mielemme väsyy omaksumaan kaikkea, ei merkitse, ettemme edelleen kulje sen läpi, mitä täällä tapahtuu energeettisesti. Siis on täysin ok, jos et pysty käsittelemään enää yhtään keskustelua siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Olen hämmästynyt, jos teillä jotka katselette tätä videota, tilanne on se. Mutta ymmärtäkää, että hienoviritätte arvojanne silti, vaikka ette ajattele niitä kovin paljon, koska se energia jossa olemme nyt, on kollektiivinen energiakenttä ja se muuttuu ja se kulkee lävitsemme koko ajan.
 
Siis arvojesi hienovirittäminen. Jos haluat tarkastella sitä erityisellä tavalla, hyvä kysymys esitettäväksi itsellesi nyt on (ja luulen tätä tapahtuvan monilla meistä), onko tiettyjä asioita, joita tiedämme arvostaneemme ennen koronaa, ennen kuin jouduimme kaikki sisälle. On tiettyjä asioita, joita katsoessamme taaksepäin sanomme: "Voi, arvostan todella tuota asiaa, jonka otin itsestäänselvyytenä." Mutta yhtä lailla katso sen toista puolta. Mitä et kaipaa? Nyt kun sinua pyydetään elämään pienemmällä, yksinkertaisemmalla ja "pysähtyneemmällä" tavalla, mille tunnistat olevan vähän enemmän tilaa ja aikaa? Kenties hitaampi tahti, jota et aina sallitut itsellesi. Siis arvojen hienovirittäminen siihen liittyen, mikä on tärkeää sinulle.
 
Ja tämä näkyy myös suhteissa. Sinulla saattaa olla erittäin huono sietokyky tällä hetkellä tiettyihin suhdedynamiikkoihin, joissa olet ollut aina tai jotka ovat kenties pahentuneet viimeisten 6–8 viikon aikana, ja ajattelet: "Joo, tämä ei ole minun arvoni. En yhdisty tähän." Ja se on ok. On ok olla kyllästynyt joihinkin asioihin. Ei välttämättä ole ok täräyttää jotakuta päähän sillä faktalla, että olet kyllästynyt, mutta on ok olla selkeä: "Olen kyllästynyt tähän, ja miten voin kommunikoida totuuteni?" Arvojesi hienovirittäinen vaikuttaa henkilökohtaisiin suhteisiin sekä yleiseen näkemykseen ja suunnitelmiin tulevaisuudesta – suunnitelmiin siitä, mitä teet seuraavaksi.
 
Okei. Räjähtävästä lempeään on se tunneskaala, jota käsittelemme toukokuussa – tämä on neljäs teema: räjähtävästä lempeään. Kun minulle annettiin sana "räjähtävä", olin kuin: "Huh, okei!" Mutta se ei ole huono asia. Se ei eroa aiemmin antamastani teemasta: "Menemme syvään päähän". Maaliskuun puolivälissä puhuin pitkään tästä äärimmäisestä pelko-rakkaus -asteikon venymisestä. Se oli laajempi, kuin monet meistä ovat koskaan tienneet elämässämme, ja tämä oli maaliskuun puolivälissä. En tiedä sinusta, mutta minä näin ehdottomasti sitä näkyvän neljä/viisi seuraavaa viikkoa – näitä rakkauden ja pelon ääripäitä. Uskomatonta rakkautta. Uskomattoman vilpittömiä hetkiä ihmisten kanssa. Uskomattomia oivalluksia maailman energiasta, energiaa taivaalta. Mutta yhtä lailla helvetin paljon pelkoa ja syviä sukelluksia pelkoon ja muita ihmisiä, jotka levittivät pelkoa toisilleen, ja tämä pelkovirus, joka kulki ympäri.
 
Räjähtävästä lempeään on tunneskaala, joka on tavallaan hyvin samanlainen kuin pelko ja rakkaus. Mutta voit huomata, että henkilökohtaiset tunteesi ovat vähän normaalia räjähtävämpiä. Se ei aina merkitse, että räjähtelet toisille ihmisille, vaan tunnet näitä tunneräjähdyksiä. Ja taas kerran, juurichakraa aktivoidaan monilla meistä, erityisesti jos olet täällä melko tehtävään fokusoituneena, jos olet sellainen joka: "Joo, minun täytyy ehdottomasti laajentaa tehtävääni, muuttaa tehtävääni, päästä enemmän tehtävääni." Tunnet paljon energiaa kulkevan ylävartalon läpi. Ei niin kovin paljon ylhäällä. Ei kovin paljon kruunussa, kolmannessa silmässä. Vähän enemmän ylävartalossa ja kehossa ja juuressa.
 
Siis tuo räjähtävä energia sinkoaa perimmiltään eteenpäin, mutta joillekin teistä jotka ette ole tottuneet tuntemaan noita syviä juttuja, se saattaa olla yllätys. Yhtä lailla lempeys. Siis räjähtävän tunneskaalan toinen pää on hyvin lempeä, hyvin haavoittuva, hyvin herkkä. Puhuessani nyt teille saan, että se saattaa olla yllätys, kummasta leiristä löydätte itsenne. Saatat olla hyvin herkkä ihminen ryhmässäsi, ja aivan yhtäkkiä olet räjähtävä ja tavallaan: "Huh, en normaalisti koe itseäni näin." Ja yhtä lailla saatat olla vähän raavaampi, vähän enemmän: "Jatkan vain asioita. Olen rähähtävä persoona", ja sitten huomaat olevasi hyvin haavoittuva, hyvin herkkä, hyvin hauras.
 
Tämä räjähtävästä lempeään tunneskaala saattaa kulkea lävitsesi, mutta älä ylläty, jos huomaat sitä myös muissa ihmisissä. Ihmiset jotka eivät normaalisti ole yhtä herkkiä, saattavat olla vähän herkempiä sanoillesi ja asioille, mitä he näkevät maailmassa. Yhtä lailla he saattavat olla vähän räjähtävämpiä reagoinnissaan. Siis ole vain tietoinen, että asteikko on vähän "piikikkäämpi" tulevana kuukautena. Se on enimmäkseen vakaa, mutta näitä räjähtäviä hetkiä tai näitä korkeita lempeys- ja herkkyyspiikkejä voi tulla esiin tällä hetkellä.
 
Viides teema: parempi kuunteleminen. Kuuntelemisen voima lisääntyy tällä hetkellä energeettisesti, ja kuulet enemmän totuutta, joita ihmiset eivät ehkä tiedosta lähettävänsä sinulle. Mutta viestinä oli, että monilla ryhmässämme on kyky todella syvästi kuulla ihmiset yksityiskohtaisemmin. Ja tarkoitan tällä, että ymmärrät, mitä he sanovat, siitä tavasta jolla he sanovat sen. Vaikka heidän sanansa välittävät 30 % informaatiosta, huomaat vastaanottavuutesi ihmisten äänensävylle, ihmisten tunteille, joten periaatteessa sinusta tulee vähän empaattisempi. Hyvin virittynyt empaatti. Empaatti joka on hyvä – "analysoida" on väärä sana, se on vähän liian kliininen – ymmärtämään tai analysoimaan tunteita, joita hän saa ihmisiltä. Tämä vaihe alkaa useammilla ihmisillä. Siis ihmiset pystyvät kuuntelemaan vähän tuntevammin, koska useampien ja useampien ihmisten tunteet aktivoituvat.
 
Tämä ei tietenkään – kuten mikään mitä sanon tällaisella videolla – ole samanlaista kaikilla, mutta viesti on, että parempaa kuuntelemista tapahtuu useammilla ja useammilla ihmisillä, ja se näkyy isommin tässä kuussa. Jotkut teistä saattavat kokea sitä itse, mutta yhtä lailla saatatte yllättyä kauniisti ihmisistä ympärillänne. Ihmiset joiden et normaalisti tunne kovasti ymmärtävän itseäsi, tai joita et ole aina määritellyt kaikkein välittävimmiksi tai hoivaavimmiksi ihmisiksi, yhtäkkiä kuuntelevat sinua todella syvästi. Siis parempi kuunteleminen ja kuuntelemisen voima lisääntyy tulevina kuukausina, mutta se alkaa erityisesti nyt toukokuussa.
 
Kuudes teema: ihmisten miellyttäjien identiteettikriisi. Ihmisten miellyttäjillä ja "kivoilla" ihmisillä on erittäin vaikeaa tällä hetkellä. Ja jos sinulla on vaikeaa jo nyt, ole tarkkana toukokuussa. Tästä syystä – ja se on hyvä asia.
 
Tämä ei ole aikaa olla kiva totuudenmukaisuuden kustannuksella. Sanon sen uudestaan. Tämä ei ole aikaa olla kiva totuudenmukaisuuden kustannuksella. Jos olet melko harmoninen kommunikoija, jos kommunikoit melko harmonisesti, voit olla totuudenmukainen ja … "kiva" on ehkä vahva sana … mutta voit olla totuudenmukainen ja ystävällinen. Ei tarvitse olla aggressiivinen tai negatiivinen, mikä minusta on ihmisten miellyttäjien varjopuoli usein. Monta kertaa ihmisten miellyttäjät ovat ihmisiä, jotka ovat hyvin herkkä ja jotka ovat niin herkkiä sille tavalle, miten muut ihmiset puhuvat heille, etteivät he uskaltaisi koskaan työntää liikaa toisia. Niinpä he yrittävät pitää rauhan ja he pitävät harmoniasta. Mutta tietyssä kohtaa elämässä ihmisten miellyttäminen alkaa iskeä sinua kasvoihin ja tuhota elämääsi näyttääkseen sinulle, ettei sinun tarvitse miellyttää muita itsesi kustannuksella.
 
Mutta suurempi oppitunti sen takana on, ettet oikeasti miellytä ketään, silloin kun et ole totuudenmukainen, et oikeasti. Jos tarkastelemme sitä energeettisesti, minä joka yrittää epäaidosti miellyttää jotakuta, on minä, joka tuo epäaitoa, ei-täysin ehjää ja ruumiillistettua energiaa hänelle. Ja se on ok, koska tuota tietoisuustasoa ilmaistaan ympäri maailmaa ja olemme kaikki olleet siinä, tulleet läpi siitä, ja joskus olemme tuossa tilassa. Mutta tullaksemme oikeasti ehjäksi ja ruumiillistaaksemme maan päällä sen, kuka olemme sieluna, voimme päästää enemmän tuota totuutta järjestelmäämme.
 
Siis jos olet ihmisten miellyttäjä, jos olet "kiva" ihminen, varaudu siihen, että käyt toukokuussa läpi identiteettikriisin – jos et jo käy, jos se ei ole sinulle jo epämukavaa tällä hetkellä – koska on aika löytää totuutesi. Ja maailma haluaa enemmän totuuttasi, ei enemmän kivaa käyttäytymistäsi. Koska hyvä uutinen on, että jos olet herkkä ihminen, mitä ihmisten miellyttäjät ovat, huomaat, että kun paljastat enemmän totuutesi, haluat edelleen olla ystävällinen. Arvostat edelleen olemista hyvä ihminen maailmassa. Saatat vain käydä läpi jakson, jolloin et käyttäydy entiseen tapaan. Muutat persoonallisuusohjelmaasi, ja se on vähän epämukavaa sinulle. Se tuo meidät takaisin tämän kokemuksen syvään päähän, jossa olemme nyt.
 
Numero seitsemän on sankariarkkityypin nouseminen. On monia arkkityyppejä, ja meillä kaikilla on vähän monista arkkityypeistä. Mutta yksi minulle annettu asia oli, että tapahtuu sankarin nouseminen ja mitä tuo arkkityyppi merkitsee meille. Ja tietysti ensimmäisenä ajattelen niitä ihmisiä, joille olemme tällä hetkellä kiitollisia ja jotka ovat todella etulinjassa. Terveydenhoitohenkilöstö, ensiapuihmiset, kaikki ihmiset jotka tuottavat välttämättömiä palveluja meille, ne jotka ovat kaiken tämän etulinjassa. Ja tämä sankariarkkityyppi on luullakseni hyvin paljon tietoisuudessamme. Mutta mieleeni tuli, että se menee vähän syvemmälle. On sankaritekoja, hetkiä ja ihmisiä joita tuetaan energeettisesti tulevina kuukausina. Mutta on myös aikaa, jolloin kaivamme syvältä, olemme poissa kaavoistamme, olemme poissa tiedostamattomista kaavoistamme maailmassa.
 
Siis etsit: "Kuka minä olen, mikä on minun sankaripuoleni?" Ja sankaripuolesi on itsesi venyttämistä toisten puolesta. Menemistä epämukavaan paikkaan. Siis sanoisin myös, että jokainen teistä joka pitää kotikoulua tällä hetkellä, on talonsa sankari. Eikä se merkitse, että sinun täytyy aina olla hyvällä tuulella. Koska olen varma, että monilla teistä kotikoulua pitävistä vanhemmista on vaikeaa toisinaan, ja olen varma, että kamppailette toisiaan. Mutta se on hyvin sankarillista, mitä teette yrittäessänne tuoda tuon energian kotiinne ja tuon rakenteen lapsillenne. Siis nostan hattua, jos teet sitä. Ja tämä sankariarkkityypin nouseminen on jotain, mitä näemme ja ylistämme toisissa, mutta huomaat, että se saattaa kulkea lävitsesi mielenkiintoisilla tavoilla. Pidä siis silmällä sitä toukokuussa.
 
Numero kahdeksan: salliminen ja hyväksyminen. Siinä magneetti- ja yltäkylläisyysenergioita on varastossa tällä hetkellä. Sanon sen uudestaan. Sallimisessa ja hyväksymisessä on magneetti- ja yltäkylläisyysenergioita varastossa tällä hetkellä. Aina kun joku meistä alkaa taistella jonkin kanssa, aina kun alamme taistella itsemme tai jonkin asian kanssa, joka vaivaa meitä ja jonka läpi emme pääse, jäämme jumiin siihen, lukkoon siihen. Varmaan joskus liikutamme myös energiaa, joka meidän täytyy polttaa. Mutta perimmiltään silloin, kun pystymme hyväksymään olosuhteemme, energia alkaa liikkua taas. Ja hei, älä tuomitse itseäsi. Älä säti itseäsi, jos olet nyt tilanteessa, jota et pysty hyväksymään. Monet ihmiset jotka ovat henkisyysmielisiä, tekevät sitä koko ajan. Sätimme itseämme, koska emme ole kovin henkinen. Ja minusta se on täysi myytti.
 
Jos olet ihmiskehossa, jos elät tällä hetkellä, olet henkinen, olet henkeä. Tämä on henkistä. Se on siinä. Siis yritä tiedostaa, että mitä enemmän pystyt sallimaan ja hyväksymään olosuhteesi nyt, siinä on sinulle energiamagnetismia ja -yltäkylläisyyttä. Tuon sen esiin, koska minua pyydetään tuomaan se teille, jotka vastustatte ja kamppailette, jotka taistelette. Kokeilkaa hyväksyä ja katsokaa, mitä tapahtuu. Ja yrittäkää harjoitella, hyväksyä ja yrittäkää sanoa: "No, mitä tapahtuisi, jos hyväksyisin tämän? Miten erilaiselta minusta tuntuisi, jos hyväksyisin tämän? Se ei merkitse, että minun täytyy pitää siitä. Se ei merkitse, että minun täytyy olla samaa mieltä. Mutta mitä jos hyväksyisin sen, mikä uusi tilanteeni, mikä nykytilanteeni on?"
 
Se vapauttaa paljon energiaa monilla teistä, jos jumitatte siinä. Toinen asia muistettavaksi on, että kun sallimme ja hyväksymme, pelkomme häviää. Ja se on todella tärkeää, koska pelkomme perustuu menneisiin tapahtumiin, traumoihin, muistoihin. Pelko perustuu myös tuntemattomaan tulevaisuuteen tai epävarmaan tulevaisuuteen. Ja kun olemme menneisyyden tai tulevaisuuden pelossa, olemme toimintakyvytön. Elämänvoimamme tulee pois keskuksesta, tulemme pois ytimestämme. Siis pelkoa tulee meille kaikille. Se kulkee lävitsemme. Mutta voimmeko antaa sen mennä läpi ja voimmeko alkaa hyväksyä sen, mitä ehkä pelkäämme? Ja sitten tuossa paikassa meillä on uusi voimaperusta, jolle rakentaa ratkaisuja siihen ongelmaan, jonka ehkä kohtaamme.
 
Kaksi viimeistä teemaa ovat: sinä olet rakkaus ja sinua rakastetaan. Hyvin yksinkertainen teema, mutta minua pyydettiin muistuttamaan teille: "Sinä olet rakkaus ja sinua rakastetaan." Rakkaus on sielusi kohtu. Siis älä unohda sitä. Rakkaus on sielusi kohtu. Siis älä unohda sitä. Rakkaudesta sinut luotiin, ja rakkautta sinä luot, kun elät sielusi kanssa.
 
Ja lopuksi: tämän ajan kaaoksessa on suunnitelma. Tiedän, että monet teistä tuntevat tämän jo, mutta kaaoksessa on suunnitelma tällä hetkellä. Se haluaa paljastaa korkeamman täydellisyyden meille planeetalla. Mutta se vie aikaa, koska paljon varjoja lähtee pois sen tapahtumiseksi. Siis niin paljon kuin asiat voivat tuntua ja näyttää kaoottisilta tällä hetkellä, alla on täydellisyys ja rauha, joka haluaa syöksyä läpi. Ja se vie vain vähän aikaa. Kiitos paljon kaikille katselemisesta.
 
Tietoja tuotteista yms. …
 
Kiitos paljon katselemisesta ja isoa rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >