HomeViestejäLee Harris12.11.2011 - Marraskuun energiaennuste: Portti ratkaisuihin ...

12.11.2011 - Marraskuun energiaennuste: Portti ratkaisuihin ...

Marraskuun energiaennuste:
PORTTI RATKAISUIHIN …
 
Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
12.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Energiat jatkavat kasvamistaan maan päällä. Tämä tuo enemmän ja enemmän herättävää energiaa ihmisten elämään, tunteisiin ja havaintotapaan. Lisää ihmisiä alkaa avata sydäntään, tunteitaan ja nähdä rakkauden merkityksen. Lisää ihmisiä avautuu totuudelle elämästä tunteidensa kautta ja he päästävät irti vanhoista ankkureista sydämessään tai mielessään. On voimakasta muutosaikaa ihmisissä ja vaikkei se ole ilmeistä ihmissilmälle, sitä tapahtuu nyt suurella nopeudella.
 
Rauhalliset mielenosoitukset ympäri maailmaa ovat todiste ennustetusta "kansanvallan" noususta. Tämä ryhmäenergia on voimakasta ja monille teistä se vaikuttaa omassa jokapäiväisessä elämässänne. Itsensä hiljentäminen ei ole enää vaihtoehto. Jotkut teistä palavat niistä totuuksista, joita teidät täytyy ilmaista ihmisille elämässänne. Jotkut teistä ovat tehneet tätä ja sopeudutte totuuden puhumisen jälkiseuraamuksiin elämässänne, sillä totuuden puhuminen saa aikaan muutoksia.
 
Olette yhdessä niiden ryhmien kanssa, jotka "valtaavat" tällä hetkellä. Ihmisten on aika puhua ja puhua kovaa. Muistakaa, että vaikka ilmaiseminen voi joskus olla pelottavaa, tukahduttaminen on tuskallista ja vahingollisempaa pitkässä juoksussa. Sitten kun tunnette olevanne valmis ilmaisemaan, ottakaa riski ja tehkää se. Tämä ei ole kompromissien aikaa.
 
Marraskuu on tuonut myös psyykkisen tai mielen hämmennyksen voimakkaita aaltoja ja erillisyyden tai eksymisen tunteita monille. Tämä ei ole jatkuvaa, mutta voi olla hyvin voimakasta ilmestyessään. Jos sitä tapahtuu sinulle, hyväksy vain tämä tila ilman paniikkia parhaan kykysi mukaan. Paniikki tai huoli siitä, miksi tunnet tätä, vahvistaa vain kokemusta. Sano tai toista mielellesi "kaikki on hyvin" ja laita toinen kämmenesi sydänkeskukseen (rinnan keskellä) ja toinen vatsan keskelle (napa). Hengitä jonkin aikaa ja anna käsiesi tyynnyttää sinut.
 
Sinä, kuten me kaikki, tunnet vain "irtoamisen" planeettakeskuksessamme. Kaikki muuttuu maan päällä, koska maan ydin kuumenee ja sen vanha akseli on myös muuttunut. Sopeudumme jatkuvasti näihin muutoksiin ja ne vaikuttavat kaikkiin. Olemme planeetta nopeammassa muutoksessa kuin koskaan ennen. On vain loogista, että tämä ulkoisten muutosten vauhti irrottaisi meidät sisäisesti, ja meiltä kaikilta vie aikaa sopeutua siihen.
 
Älä siis ole ankara itsellesi, jos tunnet olevasi pois keskuksesta tai tarvetta lepoon. Tämä on maailmanlaajuinen kokemus. Siis hengitä ja tue ja rakasta itsesi takaisin hyvinvointiin tai keskukseen, kun näitä hetkiä nousee. Muista, että olet itsesi jatkuva suojelija ja vanhempi, joten ole rakastava sellainen. Ole vanhempi itsellesi niin, kuin olisit vanhempi lapsellesi. Ja jos huomaat olevasi kova itsellesi, työstä ensin sen merkille panemista ja sitten muuttamista. Se vaatii tiedostamista ja itsensä rakastamista ja on välttämätöntä tehdä tämä tullakseen rakastavammaksi itselleen ja toisille.
 
Energeettisesti marraskuun alku on ollut intensiivinen monille. Tämä intensiivisyys jatkuu noin 15.11. saakka. 11-11-11-portti tuntuu enemmän 14. päivästä eteenpäin, koska kyse ei ole vain yhdestä päivästä. Sen sijaan tämä portti edustaa vaihtamista maan ja ihmisten ratkaisujen ja uusien tulevaisuudentapojen tulemisaikaan.
 
Puolenvälin jälkeen näemme edelleen hajoamista elämän eri alueilla ja myös henkilökohtaisessa elämässänne. Mutta tästä on tullut nyt hyväksytympää "normina" ja näin ratkaisuja haasteisiimme maailmana alkaa ilmestyä nopeammin ja vakaammin. Kun suru ja shokki ovat vähemmän ilmeisiä ihmisille, sallitaan tämän luomisenergian elämänvoima-aallon palata. Tästä syystä marraskuun toisella puoliskolla monilla on enemmän tunne tulevaisuuden impulsseista. Vaikka eläisitkin hyvin nykyhetkessä, tulevaisuus esittäytyy runsaasti sinulle monin tavoin muutaman seuraavan viikon aikana.
 
Elämme nopeita aikoja ja ne vain nopeutuvat. Niinpä taas kerran on tarve muistaa, että henkilökohtainen vauhti ei ehkä ole sama kuin kaikilla muilla. Ja tarve luoda rauhaa ja hiljaisuutta vauhdin keskelle on elintärkeää tasapainon kannalta. Lisää ihmisiä väsyy nykymaailmamme tahtiin ja ylistimulointiin. Tämä alkaa saada otteen monien mielessä ja sydämessä. On ryhmäyhteisymmärrys, mikä saa otteen ja tukee hiljaisuutta ja hidastamista.
 
Joulukuun energia sisältää lupauksen hyvin yhdistyneestä ajasta rakkaidenne kanssa, enemmän kuin viime vuosina. Kun virityn tuohon kuukauteen, sen ympärillä on hehkua.
 
Käyttäkää siis tätä marraskuun porttia tarkoituksellisena kuukautena itsellenne. Ottakaa aikaa vain hyväksyä, missä olette nyt elämässänne ja missä olette olleet hiljattain, vaikka ilmaisisittekin hyvin erilaisen aikomuksen tulevaisuudellenne. Kaikki on yhteydessä - menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus ovat vain yksi elämänsäie. Yhteydettömyys tähän totuuteen on suuren ihmisen mentaalisen ja tunteellisen kärsimyksen ydin. Niinpä yhdistyminen ja aikominen omalla tavallanne, omana aikananne maksaa osinkoa teille.
 
Kunnioituksena 11-11-11-porttia kohtaan annan teille uudelleenyhdistymisaffirmaation. Sanokaa vapaasti se ääneen niin monta kertaa, kuin siltä tuntuu.
 
Rakkaudessa ja rauhassa kaikille
Lee
 
Uudelleenyhdistymisaffirmaatio
 
Olen täällä. Olen läsnä. Olen elossa. Olen intohimoinen. Olen vapaa.
Nämä energiat ovat muistettavakseni ja koettavakseni.
Olen kaikki ja elämällä täysin itsenäni muistan tämän yhteyden päivittäin.
 
Tämä maailma on yhdistyttäväkseni niin, kuin valitsen.
Tämä maailma on koettavakseni.
Tämä maailma on rakastettavakseni.
 
Luonto on voima ja kutsun itseni liittymään siihen ja vastaanottamaan sen voiman.
Luonto on voima ja kutsun itseni rakastamaan sitä ja näkemään sen vanhempanani - siinä se antaa minulle elämän joka päivä.
 
Hengitän luonnon kanssa, hengitän ihmiskunnan kanssa, hengitän itseni kanssa -
en ole koskaan todellisuudessa yksin, en koskaan vain ihminen ja kunnioittaen sen elämän hengitystä, minkä osa olen.
 
Voin olla rauha itselleni ja tälle maailmalle.
Kasvan rauhassa.
Kasvan rakkaudessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >