HomeViestejäLee Harris31.5.2024 - Kesäkuun 2024 energiapäivitys

31.5.2024 - Kesäkuun 2024 energiapäivitys

KESÄKUUN 2024 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
31.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* Muutospakahtumista – Monet kokevat pakahtuvansa henkilökohtaisen ja globaalin muutoksen määrästä. ET ole yksin tämän tunteen kanssa. Ota aikaa nollata ja palautua, jos tunnistat tätä itsessäsi. (00.56)

* Salamannopeita muutoksia ja täyskäännöksiä ilmassa – Joko sinulla tai ympärilläsi olevilla voi olla äkillisiä tilannemuutoksia. Pysy keskuksessasi, ja kaikki tasoittuu, vaikka se järkyttää aluksi. (4.53)

* Konfliktienergian käsittelyä – Sitä on liikkeellä, joten saatat kokea tai nähdä konfliktienergiaa muiden kanssa, JA monet kokevat tämän energian kimpoavan konfliktiksi ITSEN kanssa. Ole tietoinen – se kaikki ei ole sinun, älä vaadi sitä kokonaan omaksesi. (8.53)

* Et ole enää sama – Tapojesi, halujesi ja tarpeidesi sisäistä tarkastelua peilaamaan ulkoisen maailman muutoksia. Tämä on iso ja JATKUVA prosessi, joten ole kärsivällinen sen ja itsesi kanssa. (14.03)

* Ihmeiden saaminen – Maan päällä toimii nyt hyvin voimakas ja vakaa korkea taajuus, joka auttaa tasapainottamaan alempia taajuuksia ja sallii näennäisten ihmeiden tapahtumisen (tilannemuutoksia, joita olet rukoillut tai joita et pitänyt mahdollisena). (17.39)

* Tietoisuus ympäristön haavoittuvuudesta – Siihen liittyy enemmän, kuin meille on kerrottu – lisää paljastuu. (20.35)

* Valot taivaalla – Paljastukset paikastamme universumissa jatkuvat. (22.05)

* Rauhan rukoileminen – Rukouksilla, toimilla rauhan puolesta ja globaalilla keskustelulla on vaikutusta, ja ne muuttavat hitaasti vanhaa järjestelmää, ulkoisista vaikutelmista huolimatta. (23.20)

Koko energiapäivitys videona täällä (englanniksi). Suluissa asian käsittelykohta videolla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >