HomeViestejäLee Harris1.12.2023 - Joulukuun 2023 energiapäivitys

1.12.2023 - Joulukuun 2023 energiapäivitys

JOULUKUUN 2023 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* Kuuenergia-aktivointi – Joulukuussa on voimakas kuuenergia-aktivointi. Tämä tukee mystisyyttä, paljastaa sen, mikä on piilossa, avaa sydäntä ja voimistaa kolmatta silmää (intuitio). (2.47)

* Salliminen – mitä sallimme? – Tämä kysymys liittyy sekä negatiiviseen että positiiviseen, ja kysymyksiin, joita teemme henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. (Tämä sallimisteema on palannut jatkuvasti vuonna 2023 eri tavoin, joten se on tärkeä.) (9.43)

* Rauhantuojat – Aktivoituu tarve SALLIA rauha planeetalla. Konfliktienergia aaltoilee nyt kaikilla alueilla – ole tietoinen. Se voi tarttua. Rauhantuojat vakavoituvat nyt missiossaan. (14.08)

* Kummallisia tapahtumia ja viestejä muista ulottuvuuksista – Merkityksellisiä hetkiä vieraiden ihmisten kanssa ja odottamattomia viestejä, kummallisia olosuhteita ja tapahtumia. Tämä on henkimaailman ja muiden ulottuvuuksien tulemista ihmismaailmaan enemmän ja enemmän. Näetkö tai koetko sitä? (18.17)

* Korkean sydämen tuleminen – Korkea sydän on harmoninen. Harmonia tulee, kun sydän virtaa, tietää ja näkee pyöreästä/täysipainoisesta, intuitiivisesta ja rauhallisesta perspektiivistä. Useammat meistä kuin koskaan ennen pystyvät tuntemaan, kokemaan ja ruumiillistamaan tämän nyt. (22.56)

* Kuolemaenergia, järkytys ja menetys – Maailman ja henkilökohtaisten tapahtumien jatkuva heijastevaikutus, joka johtaa kaivautumiseen syvemmälle myötätuntoon TAI siirtymiseen pelkoon ja vetäytymiseen. Mistä löydät itsesi? (26.29)

* Annatko itsesi tuntea ihmetystä? – Muistatko ihmetyksen elossa olemisesta ja elämän ihmeen? Lapsenomainen ihmetys on SUURI voima. Silloin elämme vähemmän ohjelmoidusta paikasta ja enemmän mahdollisuuspaikasta. SALLITKO ihmetyksen elämässäsi? (30.01)

Koko energiapäivitys videona täältä (englanniksi).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >