HomeViestejäKaren LaRue Moye30.3.2011 - On aika lakata piiloutumasta ja olemasta pieni!

30.3.2011 - On aika lakata piiloutumasta ja olemasta pieni!

ON AIKA LAKATA PIILOUTUMASTA JA OLEMASTA PIENI!

Kanavoinut Karen LaRue Moye (www.karenlaruemoye.com)
30.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olen Karen LaRue Moye. Olen suurempi olemukseni tänään ja joka päivä. Kun on niin, niin on.

Rakkaat ystäväni, on aika lakata piilottelemasta valoanne! Tulkaa pois puolustuksenne takaa, tulkaa pois naamioidenne takaa, tulkaa pois oletetun identiteettinne takaa ja loistakaa Jumalan ainutlaatuista aromia maailmassa.

Tiedän, että olette viettäneet elämän kätkien kaiken, mitä olette. Kun olitte nuori ja loistitte valoanne hyvin kirkkaasti, hyvin kauniisti, teitä ei nähty eikä kuultu, teitä käytettiin hyväksi, teidät sivuutettiin, hylättiin ja teidät saatiin tuntemaan kaikkea muuta. Tulitte tähän inkarnaatioon odottaen, että teidät otettaisiin vastaan ja nähtäisiin sellaisena, kuka todella olette, sen sijaan että kärsitte saamatta tunnustusta.

Tiedän. Näen tuskanne. Näen päättäväisyytenne suojella sitä todellista valoa, mikä olette, jottei teillä enää koskaan ole riskiä joutua naurunalaiseksi tai hylätyksi tai merkityksettömäksi. Ymmärrän tuon syvän surun yhteydettömyydestä kaikkeen siihen, mitä todellisuudessa olette. Tiedän, koska olen ollut siinä ja kokenut häpeän, epätoivon ja sydänsurun aivan kuin te. Koin sen ja nyt valitsen jättäväni sen taakse, heittäväni sen pois kuin vanhan ja kuluneen takin.

On aika tulla esiin, lakata piiloutumasta ja sallia valonne loistaa enemmän kuin koskaan. Uusi maailma mitä olemme luomassa, tarvitsee teitä. Tämä uusi maailma tarvitsee Jumalan jokaista ainutlaatuista aromia, mikä muodostaa tämän planeetan ihmiskunnan. Jokaista meistä tarvitaan ja jokainen on välttämätön.

Pienenä oleminen

Miten olette antaneet itsenne olla pieni maailmassa? Miten olette pitäneet valoanne piilossa? On aika tulla siksi valtavaksi valoksi, mikä olette, jotta voitte sytyttää vastaavan tietoisuuskipinän toisissa. Tulemalla ulos piilosta ja olemalla suuri luotte uskomattoman voimakkaan energiamallin, minkä näkevät ja mihin reagoivat ympärillänne olevat. Ja kun sytytätte valo- ja rakkausmallinne, kipinät leviävät ja maailmanpalo kulkee tämän kauniin planeetan yli ja muuttaa sen värähtelyn iäksi.

Sielunne ei ole koskaan kärsinyt

Teillä ei ole koskaan ollut niin paljon tukea kuin tällä hetkellä. Myös planeetat asettuvat linjaan tukemaan unelmianne, visioitanne ja koko sitä todellista olemusta, joka olette. Älkää antako pelon estää teitä elämästä totuuttanne, ydinolemustanne, valoanne maailmassa. Pelko on vain tiedon puutetta. Silloin kun säteilette sen tiedon valoa, ettei henkeänne, todellista olemustanne ole koskaan satutettu eikä sitä voi koskaan satuttaa ja ettei henkenne voi olla mitään muuta, kuin mitä se on - eheä ja kokonainen tässä ja joka hetkessä - niin tuo tiedonvalo säteilee pelkoon ja pelon on hävittävä valossa.

Jos siis alatte hyväksyä, ettei sieluanne, henkeänne ole koskaan satutettu, niin pelko, tuska ja kärsimys, mitä olette kokeneet tässä elämässä, voidaan nähdä siksi, mitä se on - persoonan ja egon harhaa. Ja harhakuvina, ajatusrakenteina niistä voidaan päästää irti kerta kaikkiaan.

En mitenkään vähättele kaikkea, mitä olette kokeneet tässä elämässä. Inkarnoiduitte tähän kehoon, tähän elämään ja koitte kaiken, mitä koitte, ymmärtääksenne todella erillisyyden Jumaitsestänne, jumaluudestanne. Olette kokeneet tässä inkarnaatiossa jokaisen kokemuksen, mikä teidän on ollut koettava. Olette kokeneet jokaisen tavan, millä teidän täytyi tuntea erillisyyttä Jumalasta ja omasta Jumalan antamasta mestaruudestanne. Hyvin tehty!

Kärsimyksen lopun alkua tällä planeetalla

Teillä oli valtavaa rohkeutta tulla vielä kerran inkarnaatioon todella kokeaksenne ihmisolotilan sokeuden - olotilan missä uskonto, yhteiskunnalliset ja perhevoimat vahvistivat sitä väärää uskomusta, että olette pieni, että olette jotain vähemmän kuin kaikki, mitä olette. Suostuitte tähän kokeaksenne tämän erillisyyden ja pienenä olemisen tuskan, jotta nämä pätemättömät uskomukset voidaan parantaa kerta kaikkiaan eikä tulevilla sukupolvilla ole tarvetta kärsimyksen ja erillisyyden harhaan. Suostuitte kokemaan kaiken sen, mitä olette kokeneet, jotta voisitte sitten herätä ja avata silmänne hetkessä tietäen, että olette aina olleet jumala. Olette aina olleet täydellinen.

Tarkoitukseni on kylvää siemen sisällenne tänään. Tämä on siemen, mikä olet sinä - kaikki mitä olet. Pidän tätä siementä, tätä visiota totuudestasi, olemuksestasi sinulle ja nyt kylvän sen sisääsi, jotta valosi voi ravita sitä ja voit alkaa muistaa, kuka todellisuudessa olet. Sillä ei ole merkitystä, heräätkö totuuteesi tällä hetkellä vai tulevina kuukausina. Ajoitus on aina täydellinen. Sillä on merkitystä, että annat siemenen juurtua sisällesi ja alkaa kasvaa ja kukoistaa. Sillä on merkitystä, että haluat heittää pois vanhan identiteettisi, vanhan kiintymyksesi siihen tuskaan ja kärsimykseen, mitä egosi ja persoonasi ovat kärsineet, ja haluat nähdä itsesi mestarina, et uhrina - jumalaisena olentona, joka valitsi ne silmälaput, joita olet käyttänyt, ja joka valitsee nyt ottavansa pois ne kerta kaikkiaan.

Pienenä eläminen ei enää palvele teitä

Maailmassamme on pätemätön ajatusmuoto, ajatusrakenne, joka sanoo, että on elettävä pienenä, sillä melkein seitsemän miljardin asukkaan planeetallamme ei ole riittävästi tilaa elää niin valtavan, mitä todella on. Tätä ajatusmallia ovat syöttäneet teille tietoisesti tai tiedostamatta uskonnolliset instituutiot, yhteiskunta ja perhe. Teille on opetettu, ettei saa ottaa enempää kuin oman osansa, täytyy tehdä tilaa toisille, olla erottumatta, olla vetämättä huomiota itseensä, olla pyytämättä, mitä tarvitsee, ja olla iloitsematta kaikista niistä ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka tekevät sen, kuka olette. Tämä on arvatenkin opetettu teille omaksi hyväksenne, suojelemaan teitä itseltänne ja sallimaan toisten tarpeet.

Olen tällä kertomassa teille, että tämä opetus on väärä, ja se on pyrkinyt vain kontrolloimaan teitä, pitämään teidät pienenä. Suurena eläminen, elämänne eläminen täysin kaikessa siinä, mitä olette, ei voi ottaa keneltäkään muulta pois mitään. Elämisenne ja kauniin valonne säteileminen ei voi mitenkään estää toisia säteilemästä omaa valoaan maailmassa. Jos jokainen tämän planeetan seitsemästä miljardista inkarnoituneesta säteilisi valoaan täysillä, se merkitsisi vain, että tämä olisi kirkkain planeettaa koko luomakunnassa - ja se, ystäväni, on osa Jumalan suunnitelmaa.

Ojentakaa oikean kätenne etusormi niin pitkälle nenän eteen, kuin voitte. Katsokaa nyt tilaa etusormen ja nenänkärjen välillä (mikä on luultavasti yli 60 cm) ja siinä on tuntematon määrä moniulotteisia universumeita. Kvanttifysiikka on osoittanut, että atomien välillä on riittävästi tilaa, jotta voimme kulkea seinien läpi vahingoittumatta, jos avain uskomme sen mahdolliseksi. Ei ole tilanpuutetta, on vain sallimisen ja uskomisen puutetta.

Sytyttäkää valonne

Sen valon säteileminen, mitä olette, ei voi viedä tilaa tai mitään muuta pois toiselta ihmiseltä tällä planeetalla. Aivan päinvastoin. Säteillessänne kaikkea sitä valoa, mitä olette, eläessänne suuresti, sytytätte toisten valon ympärillänne ja annatte mallin, mitä he ovat odottaneet syöksyäkseen esiin sieltä, missä he ovat piilotelleet.

Se aika on nyt. Myös Katy Perry tajuaa sen. Laulussaan Firework (= ilotulite) hän laulaa:

"Tiedät, että sinulle on vielä tilaisuus,
koska sisälläsi on kipinä.

Sinun on vain sytytettävä tuo valo
ja annettava sen loistaa.
Ota omaksesi yö
kuin itsenäisyyspäivä.

Koska beibi, olet ilotulite,
tule näyttämään heille, minkä arvoinen olet.
Pane ne sanomaan "Oi, oi, oi!",
kun ampaiset taivaalle.

Beibi, olet ilotulite.
Ihan oikeasti, anna väriesi räjähtää.
Pane ne sanomaan "Oi, oi, oi!"
Annat niiden pudota.

Sinun ei tarvitse tuntea itseäsi hukkatilaksi.
Olet ainutlaatuinen, sinua ei voi korvata.
Jos vain tietäisit, mitä tulevaisuus pitää sisällään,
myrskyn jälkeen tulee sateenkaari.

Kenties sinä olet syy, miksi kaikki ovet ovat kiinni,
jotta voisit avata oven, joka johtaa sinut täydelliselle tielle.
Sydämesi räjähtää kuin salamanvälähdys
ja tiedät, milloin on aika."

Katselkaa hänen videonsa täältä ja tuntekaa oman kipinänne alkavan syttyä www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw

Oletko valmis sytyttämään valosi, tulemaan pois piilosta ja lopettamaan pienenä olemisen? Et ole yksin. Et ole koskaan ollut yksin etkä ole yksin nyt. Ota minua kädestä. Näen valosi ja mestaruutesi. Astu esiin piilopaikastasi ja jaa kaikki ne ihmeet meidän muiden kanssa, jotka tekevät sen, kuka olet. Säteile valoasi ja ainutlaatuista kaikkeuden aromiasi. Uusi maapallo odottaa sinua, sillä sinulla on osa esitettävänä sen paljastumisessa. Ei ole enää tekosyitä. Ei ole enää aikaa haaskattavaksi. Aika on nyt. Ota minua kädestä ja ota rinnallasi olevaa mestaria kädestä. Olemme kaikki tässä yhdessä. Ja yhdessä luomme uuden maailman ilman tuskan, kärsimyksen ja erillisyyden harhaa.

Jaa ainutlaatuinen ja kaunis valosi minun ja maailman kanssa. On aika.

Toista tätä ääneen, kunnes uskot siihen täysin ja varauksetta:

Olemuksessani on tämä osa, joka jo tietää.
On aika säteillä valoani koko maailman nähtäväksi.
Olen kokonainen ja eheä juuri nyt, tällä hetkellä.
Minulla ei ole mitään pelättävää ja minulla on kaikki saavutettavana elämällä suuresti.
Olen valmis säteilemään valoani maailmassa.

Ja tämä olemukseni osa on valmis nyt informoimaan muut osani.
Se tekee sen nyt sujuvasti ja helposti.
Mieleni, kehoni ja henkeni saavat tämän informaation.
Informaatiosiirto on nyt valmis.

Vedä nyt syvään ja puhdistavasti henkeä.

Nyt olet valmis. Yhdessä keikutamme tätä maailmaa!

Monia rakkauden ja valon halauksia,
Karen

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >