HomeViestejäKaren LaRue Moye28.1.2011 - Värähtelysairaus - vastustuksen kartoittaminen ja vapauttaminen

28.1.2011 - Värähtelysairaus - vastustuksen kartoittaminen ja vapauttaminen

VÄRÄHTELYSAIRAUS - VASTUSTUKSEN KARTOITTAMINEN JA VAPAUTTAMINEN

Kirjoittanut Karen LaRue Moye (Suurempi olemus) (www.karenlaruemoye.com)
28.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kutsun "minä olen" -olemusta. Kutsun suurempaa olemustani. Kutsun korkeinta parasta Äiti Maalle ja kaikille, jotka elävät sen pinnalla. Niin kuin se on, niin se on.

"Tervehdys, rakkaat ystävät! Siitä on monta päivää, kun viimeksi puhuimme kanssanne. On ollut monia energioita, jotka ovat sekoittuneet ja korostuneet, ja ihmisolemuksemme on käsitellyt kohonneiden värähtelyjen fyysisiä ongelmia. Hän värähtelee korkeammalla ja korkeammalla ja havaitsee tiettyjä pelkoja ja vastustusalueita tulevan esiin, joita hän ei ole käsittänyt olevankaan. Itse asiassa yhdessä kohtaa hän pelkäsi värähtelevänsä niin nopeasti, että häneltä menisi kyky pysyä fyysisessä kehossaan. Hän pelkäsi värähtelevänsä valoon, hänen fyysinen kehonsa häviäisi eikä hän kykenisi jäämään maatasolle. Jotkut teistä ehkä ajattelevat: "Aa, mutta se on typerää." Kun taas toiset ehkä ajattelevat: "Hmm, minulla oli myös sama pelko." Tämä yksilö on nimittäin yksinhuoltajaäiti kolmelle tyttärelle, jotka tarvitsevat häntä hyvin paljon fyysisellä tasolla ja tulevat tarvitsemaan vielä monta vuotta. Tämä ihminen haluaa herätä, muttei jättää planeettaa. Kenties jotkut teistä, jopa monet teistä, tuntevat samoin.

Rakkaat ystävät, teidän ei tietenkään tarvitse jättää fyysistä kehoanne, vaikka alkaisitte värähdellä kuinka nopeasti. Kuten olette kuulleet kerta toisensa jälkeen, tämä on elämä, missä monet teistä ovat sopineet ottavansa valoviitan pysyessänne vankasti fyysisessä astiassanne. Takaamme teille, että te ette värähtele ulos fyysisestä kehostanne, ellette halua sitä. Sillä tiedämme, kuten tekin, että jotkut teistä päättävät lähteä fyysiseltä tasolla palvellakseen verhon toisella puolella tai valmistautuakseen inkarnoitumaan uuteen kehoon, sitten kun aika on kypsä.

Maan värähtelymuutokset

Täällä olette. Olette henki fyysisessä muodossa ja värähtelette nopeammin ja nopeammin, samalla kun maan tietoisuus on myös fyysisessä muodossa ja värähtelee nopeammin ja nopeammin. Haluatte kumpikin herätä, tulla kaikeksi mitä olette, ollessanne fyysisessä muodossa ja koette kaikki kasvukipuja tästä korkeammalla värähtelevästä todellisuudesta. Kutsutte omia kasvukipujanne värähtelysairaudeksi ja Äiti Maa kutsuu omiaan maanmuutoksiksi. Jokainen teistä kohtaa esteitä ja vastustusta korkeammille värähtelyille, joita käsittelette fyysisten oireiden ja muutosten kautta.

Planeetan tietoisuus ottaa suurempia sisään- ja uloshengityksiä, kun se ratsastaa korkeampien värähtelyjen aalloilla. Sisäänhengityksissä planeetalla tapahtuu katastrofaalisia tapahtumia, kun tulivuoret purkautuvat ja maanjäristykset jyrisevät sekä täristävät ja jakavat maan pintaa. Tsunamit ja arvaamattomat aallot hajottavat merta ja maata, kun maa itse kohoaa ja alenee samanaikaisesti monissa paikoissa.

Uloshengityksissä säämallit muuttuvat: syntyy tornadoja, ukkosmyrskyjä, lämpötilaennätyksiä, hurrikaanivoimaisia tuulia ja monia muita rajuja ja epätavallisia säätapahtumia. On monia alueita, joiden resursseja venytetään armottomasti, kun ne taistelevat vaikeita sääolosuhteita vastaan, jotka jatkuvat ja jatkuvat.

Toivomme, että voisimme kertoa, että häiriöt näistä sisään- ja uloshengityksistä alkavat vähentyä lähitulevaisuudessa. Valitettavasti voimme vain kertoa teille totuuden sellaisena, kuin näemme sen tällä hetkellä. Tuo totuus on, että näiden häiriöiden lisääntyminen jatkuu seuraavat 18-36 kuukautta, kun maan tietoisuus herää ja yhdistyy täysin kantamaansa valtavan laajaan valoon. Emme kerro teille tätä lisäämään pelkoa - aivan päinvastoin. Kerromme tämän teille, jotta voitte avata sydämenne myötätuntoisena planeetalle, kun se synnyttää, aivan kuin toivomme teidän avaavan sydämenne sille, mitä synnytätte itse sisällänne. Teillä jokaisella on sama aikomus - herätä ja tulla suurimmaksi valoksenne. Te jokainen teette sen parhaan kykynne mukaisesti.

Myötätunnon löytäminen maata ja itseänne kohtaan

Kun havaitsette sisällänne enemmän myötätuntoa sitä kohtaan, mitä maa käy läpi synnytyskriisinsä aikana, suurin toiveemme on, että teillä on myötätuntoa myös itseänne ja omaa ainutlaatuista synnytysprosessianne kohtaan. Sillä kerromme teille, että silloin kun valitatte fyysisiä oireitanne, kiukuttelette itsellenne oletetuista heikkouksista ja tuomitsette itsenne siitä, että te ette elä sujuvammin ja pienemmän tuskan kera, lisäätte värähtelypaineoireita, koska aiheutatte lisää vastustusta sille, mikä yrittää virrata lävitsenne korkeimmaksi parhaaksenne.

Energiavirta vs. vastustus

Aiemmassa viestissämme otsikolla "Värähtelysairaus ja selviytymistapaehdotuksia" mainitsimme useita muutoksia päivittäiseen ruoka-, vesi- ja liikuntarutiiniinne, jotka auttavat teitä käsittelemään helpommin niitä oireita, joita teillä on suuresta värähtelylisäyksestä planeetalla. Samalla kertaa puhuimme teille tavoista päästää irti kelvottomista uskomusjärjestelmistä ja olemismalleista, jotka eivät enää palvele teitä ja jotka tukkivat energiavirtaa, kun se yrittää täysin yhdistyä fyysiseen kehoonne.

Haluamme nyt selittää vielä lisää vastustamista. Energia virtaa. Korkeammalla värähtelevät energiat joita tulee planeetalle enemmän ja enemmän joka päivä, on ohjelmoitu virtaamaan aivokuoren läpi käpylisäkkeeseen, meridiaanien läpi ja jalkapohjissanne olevien chakrojen kautta maahan ja sen meridiaaneihin. Ne on ohjelmoitu virtaamaan, joten ne kulkevat värähtelykenttänne läpi, menevät fyysiseen kehoon aivokuoresta, virtaavat käpylisäkkeeseen ja sitten seuraavat niitä energiaväyliä kehossanne, jotka tunnetaan energiameridiaaneina. Jos ne eivät kohtaa vastustusta, ne virtaavat tasaisesti ja helposti energialinjojenne läpi maahan, niin että te toimitte kanavana omalle heräämisellenne ja planeetan heräämiselle.

Jos teillä on tuttuja ihmisiä, jotka näyttävät tulevan seesteisemmäksi, valoisammaksi ja virittyneemmäksi kaiken elämän kanssa lempeästi ja helposti, nämä ovat onnekkaita sieluja, joilla on vähän tai ei yhtään vastustusta uusille energioille ja he sallivat niiden virrata luonnostaan. Kun tämä tapahtuu, heistä tulee enemmän valoa, rauhaa ja rakkautta ja he elävät täysin hetkessä tietäen, että kaikki on hyvin heidän maailmassaan.

Vastustaminen luo energeettisiä liikennesumia

Monilla joilla on usein vakavia fyysisiä ja tunnesairauksia ja -traumoja uusiin energioihin liittyen, energia kohtaa virratessaan vastustusta uskomusjärjestelminä, perhemalleina, DNA-muutoksina ja muina tukoksina, jotka saavat energian etsimään toisen reitin maahan tai aiheuttavat energiassa ruuhkia, jotka ovat kuin liikennesumia valtateillänne. Nämä liikennesumat estävät energiaa liikkumasta eteenpäin normaalivauhdilla, kunnes ne selvitetään.

Miten selvitätte nämä liikennesumat, nämä tientukkeet energiajärjestelmästänne? Mainitsimme muutamia tapoja aiemmassa viestissämme, mutta haluamme mennä enemmän yksityiskohtiin tällä kertaa. Sillä kuten ihmisolemuksemme sanoo, hänessä ja meissä on kyse voimaannuttamistyökaluista, jotka auttavat näinä jännittävinä ja kuitenkin haastavina aikoina. Olemme käyneet läpi joitain näistä aiemmin, mutta haluamme muistuttaa teitä niistä taas kerran, sillä todella toivomme epämukavuutenne vähenevän.

Vastustuksen selvittäminen

Proteiini. Ehdotamme, että useimmille teistä on tarpeellista tänä aikana lisätä proteiinisaantianne. Emme välitä siitä, onko proteiini kasveista vai eläimistä vai niiden sekoituksesta - kehonne tarvitsee ylimääräistä energiaa prosessoidakseen valtavia määriä värähtelevää energiaa, mitä se imee joka päivä lisää. Tiedämme, että valtionne ja terveysviranomaisemme ovat antaneet monia ohjenuoria siitä proteiinimäärästä, mitä teidän pitäisi syödä joka päivä, emmekä anna teille millään muotoa lääketieteellisiä neuvoja. Konsultoikaa aina tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaisia. Toivomme teidän vain tarkistavan omalta keholtanne päivittäin, jotta näette, saatteko niin paljon proteiineja kuin kehonne tarvitsee.

Lihastestaus ja yhdistyminen intuitioon

Tämän tekemistapoihin sisältyvät yhdistyminen intuitioon ja lihastestaus. Tämän kanavoinnin loppuun laitamme ihmisolemukseltamme työkalun, jolla yhdistyä intuitioonne ja kysyä kyllä/ei-kysymyksiä ruokavaliostanne ja muista asioista liittyen kehonne ja elämäänne. Lihastestauksesta ihmisolemuksemme julkaisee yksinkertaisen tekniikan, jossa kysytään kyllä/ei-kysymyksiä. Toivomme, että käytätte toista tai kumpaakin menetelmää voimaantuaksenne päättämään, mitä kehonne todella tarvitsee tietyllä hetkellä. (Työkaluosuutta ei ole käännetty.)

Vihreät. Pyydämme teitä konsultoimaan keholtanne päivittäin, syöttekö riittävästi korkeaenergiaisia vihreitä ruokavaliossanne. Luonnonmukaisten ja korkealaatuisten vihreiden tarve terveyttänne ja hyvinvointianne varten lisääntyy eksponentiaalisesti, kun värähtelynne kohoaa. Sillä ei ole merkitystä, saateko valtaosan vihreistä lehtivihanneksista vai jauheesta vai kapseleista vai näiden kolmen yhdistelmästä, kunhan saatte sen, mitä kehonne tarvitsee. Taas kerran, lihastestatkaa ja/tai kysykää intuitioltanne, mitä kehonne tarvitsee. Nämä tarpeet todella voivat muuttua ja muuttuvat päivittäin. Nämä korkeaenergiaiset vihreät antavat soluillenne energiaa, mitä ne tarvitsevat ollakseen terveitä ja aktiivisia sekä maadoittaakseen kehonne energeettisesti enemmän planeettaan.

Vesi. Juokaa paljon hyvää, puhdasta vettä joka päivä. Peukalosääntönä jotkut ihmiset ehdottavat puolta kehonne painosta unsseina (unssi = n. 28 g), mutta taas kerran, jokainen on erilainen ja jokainen päivä on erilainen. Tarkistakaa omalta keholtanne. Jos olette valmis kuuntelemaan, se on halukas kertomaan. Voimme melkein taata, että valtaosa tätä lukevista ihmisistä ei tällä hetkellä juo riittävästi vettä.

Tiedättekö, että useimmat USA:n ihmisistä kärsivät tänä päivänä nestevajauksesta eivätkä edes tiedä sitä? Tiedättekö, että siihen mennessä kun kehonne kertoo teidän olevan janoinen, kärsitte jo nestevajaudesta? Tiedättekö, että aviokudoksenne kutistuvat kärsiessänne nestevajeesta, mikä vaikuttaa muistiin, ajattelun selkeyteen, terveyteen ja kykyyn prosessoida niitä korkeammalla värähteleviä energioita, joita tulee aivokuoreen ja käpylisäkkeeseen? Emme voi painottaa liikaa sen tärkeyttä, että lisäätte enemmän puhdasta, raikasta vettä päivittäiseen ruokavalioonne.

Liikunta. Meistä tuntuu, että teidän on oleellista kävellä, uida tai saada jonkinlaista liikuntaa päivittäin. Tiedämme, että monet teistä tuntevat olevansa liian väsyneitä sen tekemiseen ja että teidän on vaikeaa edes ajatella sen vaatimaa energiaa, mutta pyydämme hartaasti teitä tekemään niin jollain mahdollisella tavalla. (Ja taas kerran, tarkistakaa terveydenhoidon ammattilaiselta.)

On dvd-levyjä, joita voitte seurata kävelläksenne puoli mailia, mailin, kaksi tai enemmän. Näitä voitte seurata mukavassa kodissanne ja omalla tahdillanne. Tai sään salliessa menkää ulos ja kiertäkää kortteli, sitten puoli mailia, edeten itsellenne mukavimpaan matkaan. Heiluttakaa käsiänne ja saatte veren kiertämään. Liikuttakaa kehoanne itsellenne parhaiten sopivalla tavalla. Huomaatte sen maadoittavan teidät täydemmin kehoonne ja planeetalle. Se saa verenkiertonne liikkeelle, se vapauttaa tunne- ja energiatukoksia ja paljon muuta. Emme voi korostaa liikaa sen merkitystä.

Energiavastustus. Energiavastustus tulee monissa muodoissa ja se koetaan monin tavoin kehossa. Muutaman päivän kuluessa haluamme teidän alkavan tarkastella, missä koette vastustusta kehossanne. Onteloissa, keuhkoissa, päässä, sappirakossa, munuaisissa, maksassa vai sukuelimissä, verenkierrossa, nivelissä, lihaksissa, sydämessä vai jossain muussa kehon osassa? Pankaa merkille, missä tunnette olevanne tukossa. Ovatko ne samat paikat joka päivä vai tuntuvatko tukokset liikkuvan? Koetteko tukokset kipuna, tiukkuutena, vaikeutena, raskautena, ärsytyksenä vai jonain muuna? Liittyykö näihin alueisiin tunteita tai tuntemuksia? Kirjoittakaa muistiin havaintonne: paikat, voimakkuus, kesto, mukaan liittyvät tunteet/tuntemukset ja muuta, mitä tulee esiin.

Antakaa meille palautetta vastustuskokemuksistanne

Kartoittakaa vastustustanne kolme päivää. Sitten pyydämme teitä kommentoimaan tätä blogia tai lähettämään sähköpostia ihmisolemuksellemme (info@karenlaruemoye.com) siitä, mitä olette havainneet. Selityksen ei tarvitse olla pitkä. Kertokaa vain havaintonne yllä mainituista asioista.

Luemme vastauksenne ja sitten vastaamme tulevissa viesteissä työkaluilla, joita voitte käyttää näiden tukosten energeettiseen hajottamisen ja poistamiseen kerta kaikkiaan. Haluamme tehdä ehdotuksiamme tilaustyönä lukijoillemme, joten pyydämme palautettanne.

On suurin halumme palvella teitä tänä aikana.

Olen Suurempi olemukseni."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev