HomeViestejäMaria Bertram9.5.2011 - Viesti Toisheebalta

9.5.2011 - Viesti Toisheebalta

VIESTI TOISHEEBALTA
 
Kanavoinut Maria Bertram ( www.motherearthnetwork.net)
9.5.2011 (Julkaistu 15.3.2012)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tämä julkinen kanavointi tapahtui henkisessä keskuksessa Tukholmassa. Maksuttomassa tilaisuudessa oli noin 150 ihmistä. Tapahtuman nimenä oli "Kanavoitu viesti ihmiskunnalle Galaktisen liiton edustajalta". Galaktinen liitto on kosmista yhteistoimintaa henkisesti kehittyneiden maan ulkopuolisten sivilisaatioiden väillä, joita on ympäri Linnunrataa. Liitto työskentelee rakkauden ja jumalaisen valon levittämiseksi sekä tietoisuuden kohottamiseksi. Maria on ollut aiemmin kontaktissa Galaktisen liiton eri edustajien kanssa, mutta tämä oli ensimmäinen yhteys Toisheebaan, joka puhui Liiton puolesta. Kanavointi tehtiin ruotsiksi ja käännettiin myöhemmin englanniksi.
 
ESITTELY
 
Maria alkaa kuvailla Toisheebaa yleisölle.
 
Olen nyt saanut yhteyden ja kuvaan sielua edessäni. Se on naispuolinen olento. Hän tervehtii ja sanoo, että hänen nimensä on Toisheeba ja että hän tulee aurinkokunnasta nimeltään Arrakas, mikä sijaitsee galaksin länsiosassa maasta katsottuna. Hän on ihmisen kaltainen ja hyvin pitkä, noin 2.5 metriä. Hän on ylväs ja elegantti. Hän näyttää amatsonin ja metsien seireenin sekoitukselta. Hänellä on kauniit ja huolettomasti asetetut hiukset, jotka roikkuvat alas kehystäen kasvoja ja sitten ne ovat kiinni takaa - ne ovat kauniilla tavalla huolettomat. Hänellä on suuret ja intensiiviset kissamaiset silmät. Hän näyttää jotenkin jaguaarimaiselta - auraltaan, liikkumistavaltaan ja silmiltään. Hänen silmänsä ovat sinivihreät ja niissä on ruskehtavankeltaisia pilkkuja ja ne ovat intensiivisimmät koskaan näkemäni silmät.
 
Hän uhkuu valtavaa voimaa ja vahvuutta. Hänellä on yllään jotain ihonmyötäistä, mikä muistuttaa minusta uimapukua. Se on materiaalia, mikä näyttää spandexin ja nahkan välimuodolta. Hän sanoo, ettei tätä materiaalia ole maan päällä. Puku hohtaa kuparilta - sävyjä ruskeasta, oranssista, kullasta ja kuparista. Hänellä on jonkinlaiset saappaat jalassa ja niiden alla jotain neulottua, mikä ulottuu polviin saakka. Hänellä on oliivinvärinen iho, mikä hohtaa kuparia, kuten myös hänen vaatteensa ja koko auransa. Hän on uskomattoman ylväs.
 
ENSIMMÄISET VIRALLISET LASKEUTUMISET
 
Hän alkaa puhua.
 
Hyvät ystäväni. Rakkaat ystäväni. Olen tullut toivottamaan teidät tervetulleeksi galaktiseen kanssakäymiseen, koska se on nyt tulossa lähelle. Tuo hetki lähestyy. Olette valmistautumassa astumaan Galaktiseen liittoon, kanssakäymiseen kanssamme. Odotamme vain oikeaa hetkeä. Se olisi voinut tapahtua kauan sitten, mutta odotamme edelleen joidenkin tukosten avutuvan kollektiivitietoisuudessanne ja maapallon ja ihmiskunnan saavuttavan energiataajuuden, mikä tarvitaan tullaksenne kollektiivisesti valmiiksi vastaanottamaan meidät.
 
Emme ole vielä tehneet virallisia vierailuja maan päälle, koska ette ole olleet sille vielä valmiita. Tietysti vierailuja tehdään, mutta puhun vierailuista, joita ei voi enää selittää pois, joita ei voi enää manipuloida ja kätkeä. Puhun virallisesta vierailusta, missä tulemme suurilla avaruusaluksillamme ja laskeudumme maan pinnalle eikä kukaan voi enää koskaan väittää, että olemme huijausta ja ettei meitä ole. Ihmiskunta saa vähintäänkin melkoisen herätyksen. En osaa kertoa tarkkaan, milloin se tapahtuu. Se voi viedä pari kuukautta, puoli vuotta tai se voi tapahtua kahden tai kolmen vuoden kuluttua. Emme osaa sanoa sitä teille tänään, mutta voimme kertoa sen tapahtuvan pian. Se riippuu ihmiskunnan tietoisuuden kohoamisesta ja siitä, milloin olette valmiita vastaanottamaan meidät ja näkemyksen, että olemme olemassa - että te ette ole yksin.
 
Te jotka istutte täällä tänään, olette valmiita tähän tietoon, mutta maan päällä on miljardeja ihmisiä, jotka eivät vielä ole. En puhu teille tänä iltana ainoastaan oman sivilisaationi edustajana, vaan myös Galaktisen liiton edustajana, ja meillä on viesti teille: valmistautukaa. Valmistautukaa tulevaan, koska sitä tarvitaan. Maapalloa odottaa hyvin myrskyisä aika monilla eri tasoilla, kun valtavia energioita virtaa maan yli ja on hyvin, hyvin suuria muutoksia. Osallistutte kaikki näihin muutoksiin, joita on tekeillä. Teidän silmänne avanneiden viisautta ja ymmärrystä tarvitaan johtamaan tietä uuteen aikaan. Mutta teidän on valmistauduttava kyetäksenne auttamaan toisia. Teidän on aloittava itsestänne.
 
KAIKEN ELÄMÄN TARKOITUS
 
Kaikki ihmiset jotka ovat syntyneet maan päälle, syntyivät tietyn elämäntehtävän kanssa, ja periaatteessa jokaisella elävällä sielulla kosmoksessa on sama elämäntehtävä. Se on toimia valotyöntekijänä ja levittää valoa, jumalaista valoa. Kaikki ovat syntyneet tuon tehtävän kera ja niin myös me. Tehtävämme on levittää valoa ja auttaa sivilisaatioita alemmassa tietoisuustilassa kohoamaan, kehittymään, laajentamaan sieluaan, laajentamaan tietoisuuttaan, laajentamaan valoaan ja tulemaan yhdeksi kanssamme. Se on Galaktisen liiton tarkoitus: levittää jumalaista valoa jua auttaa sivilisaatioita galaksissamme kohottamaan tietoisuustilaansa.
 
Olen soturi, henkinen soturi ja aseeni on rakkaus. Tehtäväni on levittää rakkautta ja valoa sinne, minne menen - samalla tavalla kuin minua ja omaa sivilisaatiotani autettiin nousemaan, silloin kun olimme matalamassa tietoisuustilassa. Samalla tavalla me kuljemme ympäri galaksia auttaen toisia sivilisaatioita ja samalla tavalla te teette jonain päivänä samaa asiaa. Kuljette ympäri auttaen matalamman tietoisuustilan nostamisessa. Opastatte heitä samalla tavalla, kuin me olemme opastaneet teitä. Ja sitten kun olette kohottaneet koko galaksin tietoisuustason rinnallamme, jatkamme toisiin galakseihin, kunnes koko kosmoksemme tietoisuustila on noussut. Tämän tehtyämme luomme uusia kosmoksia, joissa on uusia galakseja ja sivilisaatioita, mitkä vuorostaan kohottavat omaa tietoisuustasoaan koko ikuisuudessa.
 
Olemme kaikki osa samaa ykseyttä. Meillä kaikilla on sama alkuperä. Olemme kaikki valoja, jotka virtaavat loputtomasta valomerestä, siitä jumalaisesta valomerestä, mitä ihmiset kutsuvat Jumalaksi. Olette kaikki Jumalan osia, me kaikki olemme. Tapahtuu jatkuvaa laajentumista, mikä ei koskaan lopu, ja se tapahtuu supistumisen ja laajentumisen sykleissä, askel askeleelta. Joka kerta kun se vetäytyy yhteen ja tulee pienemmäksi, se laajentuu tullakseen yhden askeleen suuremmaksi, vetäytyäkseen sitten taas yhteen ja tullakseen vielä pienemmäksi ja sitten ottaa askeleen tullakseen vielä suuremmaksi. Tämä on elämän rytmi. Tämä pätee henkilökohtaiseen henkiseen kehitykseenne sekä koko galaksin ja kosmoksen henkiseen kehitykseen - supistumista mitä seuraa laajentuminen, mitä seuraa supistuminen, mitä seuraa vielä suurempi laajentuminen - äärettömyyteen saakka. Tämä on koko elämän tarkoitus eikä se lopu koskaan. Te ette koskaan kuole, me emme koskaan kuole. Jatkamme ikuista elämää ja kaiken mitä koemme matkan varrella, otamme mukaamme.
 
Tämän maailman ulkopuolella on lukematon määrä maailmoja. Meidän kosmoksemme koostuu yhdeksästä maailmasta. Maa ja galaksi ovat toisessa maailmassa, toiseksi vanhimmassa [aiempien kanavointien mukaan jokainen maailma koostuu miljoonista galakseista]. Kosmoksemme on yksi lukemattomista kosmoksista ja sen ulkopuolella on vielä lisää lukemattomia kosmoksia ja äärettömästi ulottuvuuksia. Ei ole mitään loppua. Ei ole mitään loppua. Olemassaolo on ääretön ja jatkuvasti liikkuva, se ei koskaan pysähdy. Se kehittyy jatkuvasti samalla tavalla, kuin te kehitytte jatkuvasti. Muututte, kasvatte ja jokaisessa elämässänne kehitytte eri tavoin kokeillen uusia polkuja, laajentuen ja ottaen uusia muotoja. Tässä elämässä, tässä fyysisessä kehossa missä olette tässä ja nyt, teillä on tilaisuus laajentua ja kehittyä täysin ainutlaatuisella tavalla, mikä ei ole ollut aiemmin mahdollista maan päällä näin laajamittaisesti. Teillä on tilaisuus laajentaa tietoisuuttanne ja kehittyä henkisesti tavalla, mikä olisi aiemmin vaatinut satoja elämiä. Näin voimakkaita energiat ovat tällä hetkellä maan päällä.
 
TEIDÄN ON MAADOITUTTAVA
 
Ajan ja paikan ulkopuolella on avautunut ikkuna valkoisen tulen jumalaiseen mereen. Valkoinen jumalainen valonsäde, korkeinta jumalaista valoa säteilee suoraan maan päälle ja se täyttää nyt koko maapallon. Se on miespuolisen ja naispuolisen energian täydellistä tasapainoa täydellisessä harmoniassa, korkeinta jumalaista rakkausenergiaa. Mutta ihmiskunta ei ole valmista kohtaamaan näitä jumalaisia energioita, koska teillä on valtava epätasapaino tänä päivänä maan päällä. Ette ole maadoittuneita. Ette ole tasapainossa, koska kärsitte suuresta feminiinienergian puutteesta, koska portit maan sisukseen, feminiinisyyden energiakeskukseen, ovat olleet suljettuna ja teljettynä.
 
Vastaanottaaksenne tätä äärimmäisen voimakasta, tietoisuutta kohottavaa energiaa teidän on maadoituttava. Se on ennakkoedellytys astumiseksi uuteen henkiseen aikaan. Jos ette ole maadoittunut, "lennätte pois". Ette pysty pitämään kumpaakin jalkaanne maan pinnalla, koska maapallolle tuleva energia on niin voimakasta ja koska tasapainottomuus maan päällä on niin suurta. Sekä maa että ihmiskunta tarvitsevat maadoittavia energioita ja niiden on parannettava energiajärjestelmänsä, energiakehonsa ja auransa kyetäkseen vastaanottamaan tätä jumalaista energiaa.
 
Koko juttu on hyvin yksinkertainen. Teidän ei tarvitse käydä tiettyjä kursseja, opetella kehittyneitä tekniikkoja tai tiettyjä rituaaleja - se on hyvin yksinkertaista. Teidän täytyy vain kanavoida energiaa maan sisältä. Se transformoi teitä. Me Galaktisesta liitosta olemme opettaneet Marialle ja Mannelle näitä tekniikkoja, Äiti Maan parannusta, mikä on periaatteessa hyvin yksinkertaista. Kuka tahansa voi tehdä sitä ja osa heidän tehtäväänsä on levittää tekniikoita ympäri maapalloa, jokaiselle haluavalle. Teidän on työskenneltävä henkisen kehittymisenne kanssa valmistautuaksenne tuleviin energioihin. Se on uskomattoman tärkeää.
 
HERÄTKÄÄ TV-SUMUSTA
 
Näemme teidän kaipaavan. Näemme teidän haluavan muutosta, energian kohoamista. Mutta näemme myös, että olette pirstoutuneita ja fokusoitumattomia, koska maailmanne on pirstoutunut ja kaoottinen. Näemme, että ympärillänne tapahtuu niin paljon, että se saa fokuksenne katoamaan ja teiltä menee tunne siitä, mikä on tärkeää. Teitä petkutetaan uskomaan, että se mikä on vähiten tärkeintä, on kaikkein tärkeintä. Teitä on hyvin pitkään manipuloitu uskomaan, että harhakuvat ovat tärkeitä. Teidät on johdatettu uskomaan, että raha, valta, hallinta, kontrollointi, selviytyminen, rakenteen noudattaminen, järjestelmän noudattaminen on tärkeää. Teidät on huijattu kääntymään poispäin jumaluuden lähteestä. Se on ollut hyvin, hyvin tarkoituksellista toimintaa. On matalamman tietoisuustilan sivilisaatioita, joilla on hyvin korkeaa teknologista tietoa ja energiatietoa, mitä he ovat käyttäneet ihmiskunnan manipuloimiseen. Tämä ei ole enää mahdollista, tämä on kohta loppumassa. Manipulointiaika on ohi, koska energiat eivät salli sitä enää emmekä me salli sitä enää.
 
Mutta pyydämme teiltä tätä: herätkää tv-sumusta. Hyvät, rakkaat ystävämme, herätkää. Laskut, veroilmoitus, toisten ihmisten mielipiteet, neljäs esitelmä koulussa, kotitehtävät, ylityöt - mikään näistä ei ole tärkeää. Päästäkää irti, koska muutaman vuoden kuluttua mitään tästä ei ole. Ei ole enää mitään veroauktoriteetteja. Ei ole enää täytäntöönpanopalvelua. Näistä järjestelmistä ei ole mitään jäljellä, koska kaikki rakenteet romahtavat. Tämä voi kuulostaa pelottavalta, mutta ei ole sitä. Se on jotain kerrassaan fantastista! Kuvitelkaa niitä suuria mahdollisuuksia, joita teillä on luoda uutta! Mutta teidän on valmistauduttava. Teidän on työskenneltävä joka päivä parantumisen kanssa, päästävä kosketuksiin maan sisäosan kanssa.
 
Tätä olemme tulleet yllyttämään teille: valmistautukaa. Kanavoikaa Äiti Maan parannusta ainakin tunti joka päivä. Se on tärkeämpää kuin mikään, jopa nukkumista tärkeämpää. Voitte korvata osan nukkumista tällä parannuksella. Se antaa teille paljon tai enemmän vahvuutta. Se antaa teille tarvitsemaanne vahvuutta herätäksenne kyvyillenne ja nähdäksenne oman suuruutenne. Se sallii teidän alkaa muistaa, kuka oikeasti olette ja mitä olette tulleet tänne tekemään.
 
OLEMME ESI-ISIÄNNE
 
Rakastamme teitä, muttemme voi tehdä työtä puolestanne. Teidän on tehtävä se itse. Ihmisillä on vapaa tahto, valitsette omasta puolestanne. Kukaan ei pakota teitä tekemään mitään, te valitsette omasta puolestanne. Kääntykää sisäänpäin. Teillä on jo kaikki tieto sisällänne, teillä on kaikki vastaukset sisällänne. Löydätte jumalaisen lähteen sisältänne. Älkää etsikö aarteita itsenne ulkopuolelta, jotain pyhää graalia tai pyhää paikkaa. Kyllä, pyhät paikat ovat hyviä. Käyttäkää niitä maan parantamiseen ja yhteistyöhön sen kanssa, mutta muistakaa: pyhimmän löydätte sisältänne ja teillä on kaikki potentiaali - kaikilla teillä jotka elätte maan päällä.
 
Olette jumalaisia luovia olentoja - ja olette lapsiamme. Olemme esi-isiänne. Osallistuimme kerran teidän luomiseenne. Ette tietenkään tule apinoista. Miten ihminen olisi voitu luoda toisesta lajista tai rodusta? Ei tietenkään. Tulette meistä. Olemme luoneet teidät. Olemme vanhempianne. On monia ihmissivilisaatioita, joilla on korkeampi tietoisuustila ja jotka ovat osallistuneet sen elämän luomiseen maan päällä, mihin viitataan ihmisenä. Tulette meistä. Olette jälkeläisiämme. Tulette kaikki tähdistä. Jotkut teistä pystyvät muistamaan tämän, joillakin teistä on hämärä tunne siitä, mutta monet ovat sulkeneet sen pois.
 
Ympäri kosmosta on hyvin suuri määrä ihmisen kaltaisia sivilisaatioita, erityisesti tässä galaksissa, erityisesti ensimmäisessä ja toisessa maailmassa, mitkä ovat kaksi kehittyneintä maailmaa kosmoksessamme. Esi-isänne tulevat monista eri sivilisaatioista sekä ensimmäisestä että toisesta maailmasta. Tänä päivänä maan päällä on monia ihmisiä, jotka on luotu tällä tavalla - munasolun ja siittiösolun yhdistymisessä, missä toinen on ihminen maapallolta ja toinen on ihminen toisesta sivilisaatiosta ja missä korkeampi itse on sopinut kanssamme tukevansa tätä sekoitusta.
 
Tässä huoneessa voi hyvinkin olla joku, jonka isä tai äiti on toisesta sivilisaatiosta. Tämä on paljon yleisempää, kuin ihmiset tietävät tietoisella tasolla, mutta korkeampi itsenne, kuolematon ja ääretön korkeampi itsenne tietää tämän. Tänä iltana saattaa olla myös ihmisiä, joille tämä on tuttua tietoisella tasolla tai jotka ovat alkaneet saada tunteen siitä, miten tilanne on. Tämän sanoessani haluan painottaa, ettei tämä tapahdu kenenkään tahtoa vastaan. Korkeammalla tasolla tehdään aina sopimus osallisten sielujen kesken ja se tehdään aina rakkauden nimissä, koska rakastamme teitä ehdottomasti ja pidämme teitä fantastisina.
 
PAHANSUOPIEN SIVILISAATIOIDEN PELKO
 
Tiedämme, että teidän on ehkä vaikeaa ymmärtää, miten kaikki tämä sopii yhteen, koska on myös sivilisaatioita, jotka ovat tulleet käymään maan päälle eikä niillä ole ollut hyvät aikeet. Haluamme sanoa tästä, ettei niitä ole niin paljon, kuin ehkä luulette, koska maapallolla on ollut suoja. Eli tuhoisimmat sivilisaatiot eivät ole kyenneet tulemaan maan lähelle. Olemme suojelleet teitä ja tuo suoja on edelleen olemassa, joten teidän ei tarvitse huolehtia siitä, että joku toinen sivilisaatio tulee käyttämään teitä hyväkseen jollain tapaa tai ottamaan hallintaan. Sitä ei tapahdu. Emme koskaan salli sitä.
 
On kuitenkin joitain alemman tietoisuustason sivilisaatioita, jotka ovat tulleet maan päälle, tuoneet mukanaan ihmisiä ja suorittaneet erilaisia kokeiluja tai vaihtoja. Tämä on tapahtunut ilman suostumusta osallisten ihmisten korkeammalla tasolla, toisin sanoen vastoin heidän tahtoaan. Tätä emme ehdottomasti hyväksy, mutta koska ihmisillä on karmaansa, emme ole aina pysyneet estämään sitä. Meillä ei yksinkertaisesti ole aina oikeutta pysäyttää tiettyjä toimia, koska voi olla ihmisten karman mukaista kokea tiettyjä asioita. Sitten kun ihmiset parantavat karmansa, kun he parantavat tuhoisuutensa, tukoksensa ja pelkonsa, tämän jatkuminen ei ole mahdollista. Tämä siis tulee loppumaan. Nämä matalamman tietoisuuden sivilisaatiot eivät sitten enää kykene vierailemaan maan päällä tällä tavalla. Se ei ole enää mahdollista.
 
Olemme aina kanssanne. Tietty määrä aluksia kiertää aina maapalloa ympäri varmistamassa, ettei sitä häiritä. Valvomme kaikkia, joita tulee maan päälle. Teemme tämän, koska rakastamme teitä ja haluamme kaikkea parasta teille. Ei ole ehdottomasti mitään pelättävää, koska olette jumalaisia olentoja ja kaikki mitä tapahtuu, tapahtuu korkeimman jumaluuden mukaisesti. Älkää koskaan unohtako tätä. Kuten jumalainen tietoisuus aina sanoo: "Kaikki on niin, kuin pitäisi olla, ja kaikki tulee olemaan täsmälleen niin, kuin pitäisi olla."
 
Kun näette avaruusaluksen, älkää pelätkö. Kun tulemme käymään luonanne, tulemme rakkautta sydämessämme. Sitten kun laskeudumme, se on suurta juhlaa, koska tulemme sydäntä laajentavien energioiden kera. Vakuutamme teille, että olette valmiita meille ja vastaanotatte meidät avosydämin, koska sen tarvitsemme. Emme laskeudu virallistesti maan päälle, ennen kuin ihmiskunta on valmis avaamaan sydämensä meille ja toivottamaan meidät tervetulleeksi luottaen ja iloiten.
 
Ymmärrämme, että tämä voi olla hyvin vaikeaa ja huolestuttavaa, koska tiedämme, että olette täynnä pelkoa ja epävarmuutta, mutta niin ei tarvitse olla. Sanomme teille: työskennelkää pelkojenne kanssa, työskennelkää epävarmuutenne kanssa. Teette sen Äiti Maan parannuksen avulla. Sitä varten se on - parantamaan kaikki tuskanne, parantamaan kaikki pelkonne, tekemään sovinnon itsenne ja kaiken olleen kanssa, tekemään sovinnon kaiken petoksen ja kaiken trauman kanssa, mitä olette kokeneet tässä ja menneissä elämissänne, parantamaan kaiken pelon ja kauhun, parantamaan riittämättömyyden tunteenne, parantamaan kaiken stressin, kamppailun ja erillisyyden, mitä kannatte. Kun teette sen, laajennatte tietoisuuttanne ja pystytte saavuttamaan uskomattomat korkeudet. Enää ei ole rajoja. Mutta tarvitsette maadoittavia energioita päästäksenne siihen. Maadoittavat feminiinienergiat ovat avain valaistumiseenne.
 
YKSEYS JA KANSSAKÄYMINEN ON IHMISTEN LUONTAINEN TILA
 
Tulemme ystävinänne ja meillä on paljon, millä haluamme tukea. Tulemme vanhempinanne, mutta myös tasavertaisinanne. Rakastamme teitä ja haluamme jakaa kanssanne kaiken, mitä meillä on annettavaa, sitten kun olette valmiita vastaanottamaan avosylin - vastaanottamaan opastustamme, energioitamme, viisauttamme ja tietoamme. Tarvitsette apuamme ja olemme uskomattoman innokkaita antamaan sitä teille, osoittamaan teille tien siihen, miten voitte luoda paremman maailman. Olemme hyvin innokkaita innostamaan teitä luomaan ykseyden ja rakkauden maailmaa.
 
Voitte ajatella: "Mitä ykseys ja rakkaus oikeastaan merkitsevät? Ne ovat vain sanoja." Ymmärtääksenne niiden tarkoituksen teidän täytyy tuntea ykseys itsessänne ja rakkaus sydämessänne. Kyetäksenne avautumaan ykseysajattelulle ja rakkausajattelulle, laittamaan itsenne rakastavaan tilaan ja laajentamaan sydäntänne, teidän on työskenneltävä itsenne kanssa. Ja sitten kun teette sen, ymmärrätte, mistä puhun.
 
Luulen, että monet teistä täällä tänään tietävät jo tarkkaan, mistä puhun. Tiedätte jo, mitä se merkitsee, koska olette jo kokeneet sen: tunteen ykseydestä kaiken kanssa. Tunteen täydellisestä, "parantumattomasta", rajattomasta onnellisuudesta. Onnellisuudesta koska lintu laulaa puussa, lehdet värisevät, aurinko paistaa, kukka on kaunis, lapsen käsi on omassanne, lämmin käsi on olkapäällänne, aurinko peittää kallion, kuuluu sointuvaa naurua, kaunista laulua, ihmiset taputtava käsiään ja hymyilevät, on kanssakäymistä erillisyyden sijasta eikä kukaan ei sano: "Et ole yksi meistä. Olet omillasi." Puhun ykseydestä ja kanssakäymisestä, koska ne ovat ihmisen luonnollinen tila.
 
Hyvin pitkään olette eläneet täysin erillään luontaisesta tilastanne. Teitä on tietoisesti estetty saavuttamasta luontaista tilaanne energiatukosten ja energiamanipuloinnin avulla. Tämä ei ole enää mahdollista. Sitten kun maa ja ihmiskunta astuu uuteen henkiseen aikaan, tämä lakkaa. Kaikki huuhdotaan pois ja koette fantastista vapautta - vapautta olla niitä yksilöitä, joita olette, ja tehdä juuri sitä, mikä tuntuu oikealta teille. Olette kaikki tasaveroisia. Ei ole enää mitään esteitä, rajoja ja eroavuuksia. Kukaan ei ole toista parempi ja tämä avaa valtavia ja rajattomia tilaisuuksia luovuuteen ja kylvää uuden ajan, uuden aikakauden ja uuden sivilisaation siemeniä. Täsmälleen samalla tavalla, kuin te käytte läpi tätä evoluutiota, mekin olemme käyneet ja monet, monet lukemattomat muut sivilisaatiot kosmoksessamme ennen teitä. Ja sitten monia, monia muita sivilisaatioita seuraa.
 
EI OLE PALUUTA TAKAISIN
 
Te saavutatte tämän sivilisaationa ja yhdessä Äiti Maan kanssa. Se on ennalta määrätty, se tapahtuu eikä ole paluuta takaisin. Ei ole muuta tietä. Ette voi seistä tien sivussa ja sanoa: "Ei, en tule!" Se ei ole mahdollista. Kaikki raahataan mukaan muutoksiin, kaikki maapallolla raahataan mukana eikä mikään voi pysäyttää tätä. Kysymys on paremminkin: tapahtuuko se helpolla tavalla? Miten rankka matkasta tulee? Voitte auttaa, voitte tehdä siitä helpomman. Kyllä, se on tuskallista. Kyllä, se on haastavaa [kovaa jylinää kuuluu viereisestä huoneesta]. Se on joissain tapauksissa traumaattista, uskomattoman myrskyisää ja tuskallista - kyllä, se on totta. Mutta haasteista, tuskasta ja kärsimyksestä kasvaa jotain uskomattoman kaunista: uusi aikakausi, uusi maailma.
 
[Lisää jylinää kuuluu viereisestä huoneesta.] Ja voitte jo kuulla … maa avaa porttinsa ja suuria feminiinienergioita virtaa maan pintaan. Siksi teidän on oltava valmiita energioille, koska siitä tulee niin valtava shokki, että te ette yksinkertaisesti pysty käsittelemään sitä, jos ette valmistaudu etukäteen. Nämä valtavat energia-aallot hajottavat kaikki rakenteet, ne hajottavat koko sivilisaation. Maa kääntää itsensä nurinpäin. Siitä tulee hyvin väkivaltainen kokemus, mutta voitte auttaa lähettämällä parannusta maahan ja itsellenne. Voitte vaikuttaa. Ihminen, herää! Olet tullut maan päälle levittämään valoa ja rakastamaan. Olet tullut maan päälle olemaan yhtä Äiti Maan kanssa ja parantamaan häntä. Nämä ovat tärkeimmät elämäntehtäväsi. Sitten kun olette yhtä maan kanssa, olette yhtä myös toistenne kanssa ja saavutatte juuri sen ykseyden, mistä puhun.
 
LUOTTE PARATIISIN
 
Kun yhdistytte alas maan energiajärjestelmään, valtavia muutoksia tapahtuu maan pinnalla. Transformoitte koko maapallon. Niiden muutosten kautta joita nyt tapahtuu siirtymässä uuteen aikaan, osallistutte uuden ilmaston luomiseen ja pystytte vaikuttamaan säätilaan. Kykenette osallistumaan kukoistavan ja vehmaan maapallon luomiseen, jossa on trooppinen ilmasto. Tämä vie pari sukupolvea, mutta se tapahtuu. Pystytte luomaan valtavan yltäkylläisyyden sekä kasviston, eläinten, kukkien, hedelmien ja mitä upeimman ruuan moninaisuuden. Kykenette luomaan paratiisin itsellenne maan päälle, missä teidän ei enää tarvitse tehdä kovasti työtä selviytyäksenne.
 
Feminiinienergia edustaa hedelmällisyyttä, yltäkylläisyyttä. Tämä on energiaa, mitä tarvitsette luodaksenne tämän yltäkylläisyyden, mikä on oikeutetusti teidän ja osa luonnollista tilaanne. Luonnollinen tilanne on yltäkylläisyys - ei kamppailla päivästä toiseen, tehdä työtä kahdeksan tuntia päivässä oman aikahavaintonne mukaan. Se on täysin absurdia! Ette tarvitse sitä. Teidän ei tarvitse tehdä töitä joka päivä, ei edes joka viikko. Se on harhakuva! Teidät on huijattu uskomaan, että teidän on työskenneltävä melkein itsenne kuoliaaksi ollaksenne varakas ja saadaksenne hyvä elämän ja ettei kaikille riitä. Se ei ole totta, mutta koska olosuhteet maan päällä ovat heikentyneet energiajärjestelmän tasapainottomuuden vuoksi, se on todellisuus, mikä on tullut esiin.
 
Elätte todellisuudessa, mikä on luotu teille ja missä uskotte puutteen ja erillisyyden olevan ainoa totuus. Niin ei ole! Luontainen tilanne on yltäkylläisyys: ruokaa, kaunis säätila, kaunis luonto, aivan kaikkea tarvitsemanne. Pystytte luomaan kaikkea, mitä tarvitsette - mukavuuksia, ruokaa, teknologiaa - paljon, paljon yksinkertaisemmin ja paljon, paljon vähemmillä ponnisteluilla kuin ennen. Uusi teknologia on eri tavalla suunniteltua. Se on harmoniassa uuden energiajärjestelmänne kanssa, uuden maan päälle luodun energiatodellisuuden kanssa. Nykyteknologianne ja nykysähkönne mitä käytätte lämmittämään kotinne ja käyttämään laitteitanne, ei ole yhteensopivaa uuden energiatodellisuuden kanssa. Toisin sanoen teidän on luotava uudet energiajärjestelmät ja uutta teknologiaa.
 
Tämä tapahtuu vähitellen. Autamme teitä tässä, annamme teille opastusta. Näytämme teille tien ja kaikki käytettävissänne olevat mahdollisuudet, koska ne ovat rajattomat. Kun sanomme "me", puhumme meistä kaikista - kaikista lukemattomista sivilisaatioista, jotka auttavat nostamaan energiaanne, tietoisuustasoanne ja auttavat teitä sopeutumaan uuteen energiatodellisuuteen. Olemme kontaktissa kanssanne. Sitten kun aika on tullut ja kun olette valmiita meille, alamme laskeutua maan päälle, otamme kontaktin ja aloitamme kokemusvaihdon. Meillä on asioita opittavana teiltä, aivan kuten teillä on asioita opittavana meiltä. Muodostamme ystävyyssuhteita. Teemme aloitteita kulttuurivaihdosta, autamme teitä ja osoitamme teille uusia mahdollisuuksia, uusia ratkaisuja, sekä henkiseen kehittymiseen että uuden energian kehittämiseen liittyen - ilmainen/vapaa energia.
 
IHMISKUNTAA ON MANIPULOITU
 
Voitte luoda ilmaisen energian maan päälle silmänräpäyksessä. Tuo teknologia on jo olemassa maan päällä, mutta se on pidetty salassa teiltä, koska vapaalla energialla ei voi tehdä rahaa. Vapaata energiaa ei voi kontrolloida. Silloin kun energiasta tulee vapaata, ne jotka tekevät rahaa ja joilla on valtaa, menettävät rahansa ja valtansa. Haluaisin yllyttää teitä kysymään kaikissa asiayhteyksissä - mitä tahansa näette televisiossa tai luette sanomalehdessä ja kirjoissa - "Kuka haluaa minun uskovan näin ja mistä syystä?" Mitä hän saavuttaa saamalla minut uskomaan, että tältä todellisuus näyttää? Onko tämä oikeasti totta?"
 
Totuutta on pidetty salassa teiltä hyvin, hyvin pitkään. Syynä tähän on, että ihmisiä jotka heräävät henkisesti ja vapautuvat kahleistaan, ei voi kontrolloida tai hallita enää. Maan päällä on ihmiseliitti, joka on hyötynyt teidän pitämisestä alhaalla, joka on tietoisesti pitänyt ihmisiä alhaalla, joka on tietoisesti luonut puutetta, nälkää ja sotaa ja joka on estänyt henkistä kasvua maan päällä kyetäkseen pitämään valtansa ja kontrollinsa.
 
On energiaeliittejä toisista sivilisaatioista, jotka ovat varastaneet energiaanne ja ruokkineet itseään teidän pitämisellänne alhaalla. Mutta nyt teidän on aika vapauttaa itsenne tästä ja lakata antamasta manipuloida itseänne. Teille syötetään päivittäin valheita planeetastanne, aurinkokunnastanne, galaksistanne ja kosmoksesta. Teille syötetään valheita todellisuudesta. "On puutetta, kaikille ei riitä." Kaikille riittää varmasti! Hyvin pienenpieni huippu maan ihmisväestöpyramidista omistaa valtavan osuuden maan resursseista ja kontrolloi ja hallitsee maapalloa ja sen väestöä. Maan väestön valtava osa elää köyhyydessä ja nälässä, vaikka kaikille on riittävästi. Miten niin voi olla? Se on osa järjestelmää.
 
Teidät on laitettu uskomaan, että teidän on kamppailtava olemassaolonne vuoksi, että jokainen päivä on selviytymistaistelua, missä teidän on tehtävä työtä: tehtävä työtä, työtä, työtä, työtä, maksettava laskuja, täytettävä verolomakkeita, vietävä auto katsastukseen, ostettava uusia tavaroita, vietävä lapset tennistunnille ja mentävä töihin lapioimaan, lapioimaan ja lapioimaan papereita. Näemme, miten teette kaikkia näitä toimia, ja sanomme teille: ette oikeasti tarvitse mitään tästä, voitte päästää irti kaikesta tästä toiminnasta, koska se ei ole todellista, se on harhaa. Se ei mitenkään liity siihen jumalaiseen olentoon, joka oikeasti olette. Heittäkää pois pukunne ja univormunne! Heittäkää pois kännykkänne! Ottakaa pois sukkanne ja juoskaa ruohikolla! Tehkää kuperkeikkoja ja laulakaa! Olkaa onnellisia! Älkää välittäkö muusta! Vapauttakaa itsenne kahleista! Millään tästä ei ole oikeasti merkitystä. Muutaman vuoden kuluttua niitä ei enää ole, kaikkia näitä toimistoja. Niitä ei ole enää!

TODELLISUUSPERSPEKTIIVI
 
Ottakaa aikaa toisillenne, ottakaa aikaa itsellenne ja katsokaa taivaalle aina silloin tällöin. Te tuijotatte alas kadulle. Olemme täällä ylhäällä, olemme koko ajan. Olemme kanssanne, olemme aina läsnä kanssanne, mutta te ette näe meitä ja joskus piiloudumme. Meillä on teknologiaa itsemme naamioimiseen, mutta voimme leijua vain 20 metrin päässä yläpuolellanne. Voimme seistä metsikössä talonne vieressä ettekä te näe meitä, mutta toisinaan päätämme näyttää itsemme. Olkaa siis tarkkana. Jos alatte katsoa taivaalle, yhtäkkiä oivallatte, että olemme siellä. Olkaa tarkkana, lakatkaa tuijottamasta katuun ja kiirehtimästä koko ajan! Olemme ympärillänne koko ajan.
 
Maapallolle tulee jatkuvia energialähetyksiä yhteistyössä joidenkin ihmisten kanssa, jotta ihmiskunnan kollektiivitietoisuutta voidaan kohottaa työskentelemällä näiden maan energioiden kanssa. Työskentelemme yhdessä Marian ja Mannen kanssa taajuuksien ja energioiden kohottamiseksi. Tiedämme myös, että maan päällä on muita ryhmiä, jotka tekevät samaa, ja kannustamme teitä: tulkaa mukaan! Liittykää meihin! Työskennelkää itsenne kanssa! Työskennelkää maan kanssa! On mahdollista kohottaa kokonaista ihmisryhmää samanaikaisesti. Voitte yhdistyä kokonaiseen ihmisryhmään heidän tietoisuutensa kautta ja kohottaa heitä samanaikaisesti.
 
Me, yhdessä Marian ja Mannen kanssa, toteutamme energialähetyksen teille tänä iltana auttaaksemme teitä tällä matkalla. Niihin ei vaikuteta, jotka eivät ole valmiita. Se sopeutetaan automaattisesti, teidän ei tarvitse kantaa siitä huolta. Ne jotka ovat valmiita, tulevat mukaan. Olkaa valppaana sille, mitä tapahtuu lähitulevaisuudessa, jos huomaatte muutoksia. Olkaa tarkkaavainen, kun kävelette ovesta tänä iltana ja mietitte: "Mikä on todellisuus? Miltä se oikeasti näyttää? Mitä minä olen ja mitä sinä olet?"
 
Olemme kaikki osa samaa sykkivää, kosmista organismia. Se on suuri energiavirtamuodostelma, jossa chakrat ja energiakeskukset ovat yhteydessä toisiinsa ja jolla on aura, joka laajenee, yhdistyy ja laajenee ja joka on täynnä energistä elämää - aivan kuten jokainen yksittäinen sielu tässä huoneessa. Emme ole yksin, kuulumme tähän jättimäiseen olentoon - Suureen jättiläiseen. Kosmoksemme on yhtä suuri kuin yksi DNA-säie Suuren jättiläisen oikeassa kädessä. Se on tavallaan jättiläinen, joka asuu mökissä rouvansa kanssa. Näettekö sitten, mitä tarkoitan puhuessani todellisuudesta?
 
Todellisuushavaintonne on kolmatta ulottuvuutta ja rajallinen ja siinä on ajan ja paikan käsite. Ikään kuin on vain asioita, jotka ovat "näin suuria", mutta mitään suurempaa ei ole, ja että on asioita, jotka ovat "näin pieniä", mutta mitään pienempää ei ole. Sitten se on siinä, sitten olette saavuttaneet rajan! Mikä tämä raja on, mistä puhutte? Olette kenkälaatikossa! Sen ulkopuolella on kokonainen äärettömyys! Ei ole sellaisia rajoja. Ei ole aikaa, ei ole paikka! Ainoa asia joka on, on NYT!
 
"Nyt" on ääretön! Sitten sanotte: "Ei niin voi olla." Kyllä, juuri niin on. Päästäkää irti ennakkonäkemyksestänne todellisuudesta. Päästäkää irti. Vapauttakaa itsenne ja eläkää täysin rajattomasti. Päästäkää irti rajoittavista uskomuksista, mitä elämä on, mitä aika on, mitä paikka on, mikä on mahdollista - että "kun pudotatte omenan, sen on pudottava maahan, koska se on gravitaatiolaki". Kyllä, gravitaatiolaki voi muuttua ja se muuttuu siirryttäessä uuteen henkiseen aikaan. Se muuttuu, kun maa ja ihmiskunta saavuttavat korkeamman tietoisuustilan. Se muuttuu tietysti vähitellen hyvin pitkän ajan kuluessa eikä teidän elinaikananne, mutta kenties löydätte itsenne toisesta kehosta maan päällä tuolloin - kuka tietää? Gravitaatiolaki muuttuu ja eräänä päivänä se häviää. Sitten ei ole enää mitään gravitaatiolakia.
 
Teillä on käsitys, että jos kylvätte omenansiemenen maahan ja kastelette sitä, se alkaa kasvaa puuksi, mikä vie noin 10 vuotta, ennen kuin se alkaa kantaa hedelmää. Mikään laki ei sano, että niin on oltava. On paikkoja, missä laitetaan siemen maahan ja puu kasvaa välittömästi täyteen hedelmiä. Se ei ole harhaa. Se on todellisuutta ja jotain täysin luonnollista niille, jotka elävät tuossa ulottuvuudessa ja tuolla planeetalla. Teidän on päästettävä irti kiinteistä ajatuksistanne siitä, mitä todellisuus on ja mistä kontrolloivasta aineesta se on tehty. Se voi muuttua ja se on muuttumassa. Aineen verkkaisuus on vapautumisprosessissa. Tämä uuteen henkiseen aikaan astuminen merkitsee hengen ja aineen liittoa eli aineen vapautumista.
 
Ns. luonnonlait ovat muuttumassa maan päällä. Samanlaiset luonnonlait eivät päde enää. Se tapahtuu hitaasti, ei yhdessä yössä. Mutta sitä tapahtuu. Pystytte vaikuttamaan todellisuuteen paljon suuremmassa määrin kuin tänä päivänä. Pystytte muokkaamaan elämäänne ja päättämään, miten haluatte elää. Pystytte vaikuttamaan elämisen olosuhteisiin maan päällä täysin eri tavalla kuin tänä päivänä.
 
Tämä ei ole mitään höttöä tulevaisuusunelmaa. Tämä on jotain, mikä alkaa tapahtua teidän elinaikananne, tulevien vuosien aikana. Se ei tapahdu jättiaskelilla, mutta se alkaa tuntua välittömästi siirtymän jälkeen. Huomaatte eron. Huomaatte, ettei teillä ole enää samaa tarvetta syödä, juoda, nukkua ja käydä vessassa. Pystytte istumaan 10 tuntia meditoimassa ja teistä tuntuu, että vain 10 minuuttia on mennyt. Pystytte vaikuttamaan säätilaan. Pystytte vaikuttamaan koko todellisuuteenne. Pystytte aloittamaan todellisuutenne luomisen niin, että vedätte puoleenne juuri sitä, mitä tarvitsette. Tämä merkitsee, että jos visualisoitte riittävän voimakkaasti, että teillä on pussi avokadoja, pystytte luomaan sen.
 
Tämä ei merkitse, että te olette jo valmiita loihtimaan avokadon kuin velho. On maailmoja, missä se on mahdollista, mutta te ette ole valmiita siihen maan päällä - siihen menee aikaa. Mutta olette valmiita vetämään asioita energeettisesti luoksenne. Tämä on tuo kuuluisa "muutos" - että asioita vedetään puoleensa. Erinomainen esimerkki on - kuten jo luultavasti tiedätte elämästänne tänä päivänä - että kun istutte ajattelemassa jotain ihmistä: "Voi, nyt minusta tuntuu tosi masentuneelta. Miksi ystäväni ei voisi soittaa minulle, olisi mukava tavata", hän soittaa ja kysyy, haluatteko tavata hänet. Tämä on ensimmäinen askel siihen, mistä puhun - että vedätte sen luoksenne, mitä tarvitsette.
 
SYYN JA SEURAUKSENLAIN VOIMISTUMINEN
 
Tämä on vasta alkua. Sitä tapahtuu nopeammin, nopeammin ja nopeammin ja aina suuremmalla voimalla, että vedätte asioita puoleenne. Mutta ette vedä vain positiivisia asioita elämäänne, vaan vedätte myös sitä, mitä ette halua, ellette työskentele asian kanssa. Eli se tapahtuu, mitä eniten pelkäätte. Siksi teidän on työskenneltävä maadoittumisenne kanssa, jossa valmistaudutte tähän uuteen energiatodellisuuteen.
 
Syyn ja seurauksenlain vaikutus on vahvistumassa maan päällä. Tämä merkitsee, että kaikki mitä lähetätte ulospäin, palaa takaisin. Kaikki lähettämänne rakkaus palaa takaisin, mutta myös kaikki lähettämänne pelko ja negatiivisuus palaa takaisin. Tämä merkitsee, että vedätte puolenne sitä, mitä eniten pelkäätte. Siksi teidän on työskenneltävä feminiinienergian kanssa maadoittuaksenne, teidän on kanavoita energiaa maan sisältä tasapainottamaan itseänne ja kaikkia sisäisiä pelkojanne. Tällä tavalla pysytte vahvana itsessänne ja saatte uskomattoman voimakasta suojaenergiaa, mikä merkitsee, että silloin kun tilanne on haastava ja vaikea, löydätte aina ratkaisun.
 
Tämän energiasuojan myötä teillä on aina ruokaa, vaikka olisi ruokakriisi. Teillä on aina se, mitä tarvitsette, silloin kun ette enää pelkää olevanne jotain ilman. Jos ette pelkää sitä enää, ette saa tuota haastetta. Vain niitä haasteita, joita pelkäätte, tulee teille - mitä ette ole vielä työstäneet sisällänne. Tilanne on täsmälleen samalla tavalla ihmisillä, jotka vetävät koko ajan toisia pettämään itsensä. Jatkuvasti, uudestaan ja uudestaan, he tapaavat uuden kumppanin ja heidät jätetään pettyneenä yksin - eikä se koskaan lopu. Tämä on täsmälleen sama asia: syyn ja seurauksenlaki. Tämä noidankehä ei lopu, ennen kuin käsittelette sen mitä sisällänne on sellaista, mikä vetää näitä pettureita. Parannatte sydämenne ja ratkaisette sisäiset traumat ja esteet, jotka seisovat tiellä. Silloin kun selvitämme sisäiset ongelmamme, emme enää vedä samoja traumoja puoleemme uudestaan ja uudestaan. Syyn ja seurauksenlaki tuntuu jatkuvasti lisääntyvänä voimana, kun aika kuluu ja pääsemme lähemmäs siirtymää ja kun astumme uuteen aikaan.
 
Tiedämme, että tämä on sanottu monta kertaa aiemmin, mutta sanomme sen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, koska se uskomattoman tärkeää. On uskomattoman tärkeää, että ymmärrätte sen seuraamukset, mitä tapahtuu ennen siirtymää. Tästä syystä me jauhamme tästä teille - me jotka lähetämme viestejä teille - jotta oikeasti ymmärrätte, mitä tapahtuu. Sisäinen muutosprosessi on tärkeä, ei ulkoinen. Työskentelemällä sisäisen henkisen kehityksen kanssa voitte saada aikaan muutoksen. Tämä on avain tietoisuuden nostamiseen ja avain todelliseen voimaan ja todelliseen vapauteen. En puhu tuhoavasta voimasta, vallasta toisiin ihmisiin tai toisten ihmisen manipuloinnista. Puhun voimasta vahvuutena, vallasta omaan elämäänne - luoden oman todellisuutenne ja sitä, mitä haluatte, sen sijaan että vedätte negatiivisia asioita ja olette uhri.
 
Sanomme teille: lakatkaa olemasta uhri ja tulkaa siksi voimakkaaksi ja fantastiseksi jumalolennoksi, joka olette! Se on ainoa suoja, millä on oikeasti merkitystä ja mikä todellisuudessa auttaa. Ei ole mitään muuta suojaa, mikä voi todella suojella ketään sielua kosmoksessamme mitään vastaan, paitsi tämä energiasuoja - eli elää valossa sydän avoimena ja olla täysin ykseydessä ja tasapainossa.
 
PÄÄSTÄKÄÄ IRTI JA ELÄKÄÄ
 
Parantakaa kaikki pelot, kaikki negatiiviset ajatukset, kaikki uskomukset ja kaikki aivopesu, mille olette altistuneet. Se alkaa, kun olette pieni, ja jatkuu koko elämänne ajan: "Varo sitä, se on vaarallinen!", "Ei, se ei ole mahdollista!", "Et voi tehdä sitä!", "Ei, ei, ei, ei, ei - ei niin, ei niin, ei niin!" Teitä rajataan enemmän ja enemmän ja enemmän ja teistä tulee pienempi ja pienempi ja auranne heikkenee ja heikkenee ja heikkene koko elämän. Synnytte upeana ja loistavana jumalaisena valopallona ja sitten teitä rajaavat rakastavat ja hyvää tarkoittavat vanhempanne ja sitten teette saman omille lapsillenne.
 
Ymmärrämme, että teette sen, koska teidät on saatu uskoman, että näin pitäisi olla. Luulette, että niin pitäisi olla, että on luonnollista elää pelossa ja että on luonnollista kasvaa siinä käsityksessä, että elämä on vaarallista ja voitte kuolla. Mutta sanomme: eläkää sen sijaan! Lakatkaa huolehtimasta kuolemasta, koska se tulee joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin! Antakaa sen tulla, sitten kun tulee! Päästäkää irti ja eläkää!
 
Älkää antako syyllisyyden ja häpeän rajata itseänne. Ei ole mitään syyllisyyttä tai häpeää! Ne ovat ihmisen keksintöjä! Teidän ei tarvitse hävetä mitään. Ei ole mitään hävettävää. Eläkää, nauttikaa ja rakastakaa sen sijaan! Silloin kun elätte, nautitte ja rakastatte, kun yhdistytte siihen rakastavaan syleilyyn, mitä seksuaalinen orgasmiyhdistymisenne merkitsee, saavutatte korkeimman jumalaisen tilanne. Silloin kun yhdistytte fantastisessa orgasmissa, musta aukko galaksin keskuksessa värähtelee. Laajennatte tietoisuustilaanne joka kerta, kun rakastatte ja saavutatte orgasmin yhdessä. Se on jumalaisin teko, minkä voitte suorittaa - yhdistyä rakkaudessa. Ei ole mitään jumalaisempaa, paitsi mahdollisesti synnyttäminen, mikä on osa samaa jumalaista aktia. Silloin kun rakastelette, valaisette koko kosmoksen rakkausvalollanne, rakkausenergiallanne. Se on niin voimakasta.
 
Repikää siis alas kaikki vankilan muurit ja lakatkaa ajattelemasta: "En voi tehdä sitä, en voi tehdä sitä ja en voi tehdä sitä." Voitte tehdä täsmälleen sen, mitä haluatte! Silloin kun elätte rakkaudessa, kun elätte täydellisessä rakkaudessa sydän laajentuneena, ette voi tehdä enää mitään väärää. Silloin olette luonnollisessa tilassanne ja silloin puute, ristiriita ja viha eivät vaikuta teihin enää. Silloin ette voi vahingoittaa itseänne tai toisianne enää. Alkakaa elää sydämestä! Lakatkaa elämästä päästä! Lakatkaa rajoittamasta itseänne!
 
LOPUKSI
 
Rakastamme teitä ja tulemme pian vierailemaan luonanne. Odotamme vain, että valmistaudutte avaamaan sydämenne meille. Se voi viedä vähän aikaa, mutta se voi tapahtua myös nopeammin, kuin luulette. Yksi asia joka teidän pitäisi tietää, on, että sitten kun laskeudumme maan päälle, emme tee sitä Valkoisen talon edessä. Se tapahtuu maan tulevaisuuden todellisten edustajien edessä eivätkä he tietenkään ole siellä. Ensimmäinen laskeutuminen tapahtuu Ruotsissa, koska Ruotsi on maa, missä ihmiset ovat henkisesti kehittyneimpiä ja heillä on korkein energiataso. Kannatte Ruotsissa uuden henkisen ajan siemeniä.
 
Haluamme lopettaa kiittämällä kuuntelemisesta. Olemme uskomattoman onnellisia ja haluamme teidän tietävän, miten onnellisia olemme maan päällä sieluista, jotka ovat alkaneet herätä, tunnistaa läsnäolomme ja ymmärtää, että olemme täällä, koska teitä tarvitaan. Valoanne levittämällä osallistutte tilaisuuksien luomiseen toisten ihmisten avautumiselle - vain olemuksenne kautta. Ette suostuttelemalla ketään. Ette voi suostutella ihmisiä. Jos ihmiset eivät ole valmiita, se on mahdotonta. Vain säteilemällä valoanne ja toimimalla ja elämällä sydän avoimena luotte mahdollisuuksia toisille ihmisille sydämensä avaamisen. Kyse ei ole barrikadeilla seisomisesta, kyse ei ole lainkaan siitä. Kyse on elämisestä valossa ja rakkaudessa. Se saa aikaan muutoksen.
 
Haluaisin myös kiinnittää huomionne kaikkiin näihin upeisiin valotyöntekijöihin, joita teillä on ympärillänne ja joilla on hyvin korkea tietoisuustaso - lapsiinne, näihin fantastisiin opettajiin. Näinä aikoina maan päälle syntyy suuri määrä lapsia osallistuakseen ihmisten nostamiseen uuteen aikaan ja valmistellakseen heitä uuteen aikaan - ja suuri osa näistä lapsista syntyy Ruotsiin. Ettekö näe, miten hämmästyttäviä nämä lapset ovat ja miten he loistavat? Katsokaa ympärillenne ja nähkää lapset, nähkää heidän silmänsä. Niissä on kaikki viisaus, kaikki vastaukset. Nämä lapset tietävät jo, että he kantavat kaikkea sisällään. Antakaa heidän saada tilaisuus avautua. Kuunnelkaa, mitä heillä on sanottavana. He ovat tulleet opettamaan ihmisiä.
 
Minä rakastan teitä ja me rakastamme teitä. Olemme ylpeitä teistä ja siitä pitkästä matkasta, jonka olette kulkeneet tänne, koska olemme seuranneet teitä koko matkan emmekä koskaan lähde luotanne. Kiitos kuuntelemisesta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >