HomeViestejäMaria Bertram30.10.2010 - Valmistautumisopastusta siirryttäessa uuteen henkiseen aikaan

30.10.2010 - Valmistautumisopastusta siirryttäessa uuteen henkiseen aikaan

VALMISTAUTUMISOPASTUSTA SIIRRYTTÄESSÄ UUTEEN HENKISEEN AIKAAN

Dibarakia kanavoinut Maria Bertram (lightworkers.org)
30.10.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

TAUSTA

Tämä viesti tulee Maria Bertramilta ja Manne Lingbergiltä, jotka pyörittävät maailmanlaajuista "Äiti Maa" -verkostoa Tukholman ulkopuolella Ruotsissa.

Joulukuun 9. päivä 2009 nähtiin pyörivä valospiraali Pohjois-Norjan taivaalla. Siitä raportoitiin ja sitä spekuloitiin ympäri maailmaa. Pian tämän jälkeen ylösnousseen (ei-fyysisen), ihmiseltä näyttävän sivilisaation johtaja toisesta osasta kosmosta otti telepaattisesti yhteyttä välittäjä Maria Bertramiin ja jätti viestin ihmiskunnalle. Sivilisaation johtaja esitteli kansansa "Voittamattomat sielut" entisenä soturikansana, joka henkisen transendenssinsa jälkeen auttaa toisia sivilisaatioita näiden henkisessä transformaatioprosessissa. Hän sanoi, että he olivat vastuussa tuosta valoheijastuksesta ja tuo spiraalimalli symboloi sitä, että ihmiskunta seisoo päätöshypyn edessä henkisen kehityksemme spiraalissa. Hän sanoi, että ihmiskunnalla on nyt kriittinen hetki ja meidän täytyy kehittyä henkisesti, kun olemme astumassa uuteen henkiseen aikakauteen.

He kutsuivat myös ihmiskuntaa planeettojen väliseen energiavälitykseen - ensimmäiseen viralliseen planeettojen väliseen energialähetykseen ihmiskunnan historiassa. Tammikuun 7. päivä 2010 heidän koko sivilisaationsa lähetti parantavia energioita maan ihmisille. Kanavointi levisi internetissä ja se käännettiin monille kielille. Monet ihmiset meditoivat energialähetyksen aikana ja olemme saaneet monia tarinoita, jotka käsittelevät ihmisten kokemuksia ja visioita tämän lähetyksen aikana. Olemme tehneet kokoelman näistä tarinoista.

Toisessa kanavoinnissa Dibarak syvensi havaintojaan elämästä maan päällä ja henkisestä opastuksesta. Hän kutsui meitä toiseen energialähetykseen, joka tapahtui 20.3.2010, ja sanoi, että he suunnittelivat uutta valoheijastusta tulevina kuukausina. Siitä lähtien he ovat luoneet monia uusia valoheijastuksia maan päällä ja olemme myös löytäneet videoita heijastuksista, joita he loivat ennen kuuluisaa Norjan spiraalia. Dibarak on nyt, kahdeksan kuukautta myöhemmin, taas paikalla jättääkseen yhden viestin ihmiskunnalle, erittäin voimakkaan viestin, missä on syvennettyä henkistä opastusta, mitä tarvitsemme siirtymiseen uudelle henkiselle aikakaudelle. Jos ette lukeneet kahta ensimmäistä kanavointia, suosittelemme teitä lukemaan ne ennen tätä.

Koska Dibarak ei tuonut esiin valoheijastuksia tässä kanavoinnissa, pyysimme häntä kertomaan meille lisää niistä jälkeenpäin ja sen hän mielellään teki. Tämä johti uuteen kanavointiin, mikä käsitteli myös sitä, miksi ihmiskunta ei ole vielä ollut valmis kontaktiin toisten sivilisaatioiden kanssa. Koska kanavoinnin ensimmäinen osa on pitkä ja koska sisältö voi olla pakahduttava monille ihmisille, olemme päättäneet julkaista ne erikseen. Haluamme myös ihmisten keskittyvän pääasiassa hänen viestiensä henkiopastukseen.

(Kuvauksia viesteistä …)

KANAVOINTI

AIKAMME SOTURIKANSANA

Dibarak aloittaa näyttäen meille kuvaa itsestään soturiasussa. Näen kolmannen silmäni kautta hänen kehomuotonsa seisovan edessäni ja minulle on yllätys, miten suuri ja leveäharteinen hän on. Hän on lihaksikkaampi ja leveäharteisempi, millaisena hän on esittäytynyt aiemmin. Hän on pitkä, hänen päänsä ulottuu ovenkarmin yläpuolelle. Toisin sanoen, jos hän olisi ollut täällä fyysisessä muodossaan, hän olisi joutunut kumartamaan päästäkseen tähän huoneeseen. Hänen asutyylinsä on samanlainen kuin ennen, mutta nyt se antaa soturimaisemman vaikutelman. Hänellä on beige kaftaani, jossa on leveät hihat sidottuna yhteen ranteista. Rinnassa hänellä on musta risti, joka on tehty nahkamaisesta aineesta, ja samanlainen vyö, mistä roikkuu sotaan liittyviä esineitä, mm. sapeli. Kaftaanin alla hänellä on housut ja korkeavartiset saappaat. Tunnen suurta aggressiivisuutta hänen ulkonäössään. Hän antaa vaikutelman aggressiivisesta persoonasta, jolla on suuri ego. Hänen silmänsä palavat taisteluhenkeä. Ymmärrän, että tällainen hän oli soturiaikanaan, ennen kuin hän meni läpi henkisestä transformaatiostaan, ennen kuin hänen sivilisaationsa astui omaan uuteen henkiseen aikakauteensa. Kiitämme Dibarakia hänen näyttämästään kuvasta ja hän alkaa puhua syvän tyynellä äänellään.

Olkaa hyvät. Halusin näyttää teille tämän kuvan, jotta saatte tunteen siitä suuresta transformaatioprosessista, minkä olemme käyneet läpi, ja niistä suurista muutoksista, joita kävimme läpi, kun yhteiskuntamme kohtasi samoja haasteita kuin te tänä päivänä. Olette jo nähneet lopputuloksen, mutta ajattelin myös, että teidän oli tärkeää nähdä, kuka olin ennen transformaatioprosessin alkamista. Se antaa teille perspektiiviä ja suurempaa ymmärrystä muutoksista, joita te ihmisinä ja ihmiskuntana alatte käydä läpi. Toisin sanoen, puhumme erittäin suurista muutoksista.

Saatoit tuntea aurastani, lähettämästäni kuvasta, että olin erittäin sotaisa persoona. Minulla oli hyvin voimakkaat sotaisat energiat ja olin suuri, voimakas ja uhkaava persoona, jolla oli suuret tavoitteet vallan saamisessa. Minulla oli erittäin suuri tarve kontrolloida, omistaa ja hallita. Olin täysin uppoutunut konflikteihin ja ristiriita-ajatteluun ja näin koko elämäni ja kaiken, mitä tapahtui, konfliktisuodattimeni läpi. Olin täysin sen ajatuksen riivaama, että elimme puutteessa ja että elämä oli jonkinlaista sotaa, missä täytyi taistella selviytyäkseen ja hallitakseen kaikkia tiellensä osuvia.

Sivilisaatiomme ei ole ollut kaikkein laajentuvimpia siinä mielessä, että olisimme yrittäneet ottaa muita maailmoja tai sivilisaatioita siirtomaiksemme - se ei ollut tilanne. Jouduimme kuitenkin jatkuvasti konfliktitilanteisiin toisten kanssa, sekä oman väkemme keskuudessa että ympärillämme olevien sivilisaatioiden kanssa. Sen sijaan että olisimme yrittäneet löytää ratkaisuja, sovitella ja toimia rakkautta, luottamusta, anteliaisuutta ja empatiaa sydämessämme, päätimme mennä aina vain syvemmälle ristiriita-ajatteluun ja näin loimme jatkuvasti uusia syitä konfliktiin. Tämä ajattelumalli teki meistä soturikansan.

RISTIRIITA-AJATTELUSTA RAKKAUTEEN

On tärkeää ymmärtää, että perspektiivinne, lasit joiden läpi katselette maailmaa, määrittelee sen, mitä näette. Silloin kun on rakkautta sydämessä ja kantaa rakkauden pelastavia ja empaattisia piirteitä, on myös suurempaa ymmärrystä toisten ihmisten näkökulmille. On myös kyky löytää ratkaisuja, jotka hyödyttävät kokonaisuutta. On avoimempi antamaan ja ottamaan tasavertaisemmin ja kunnioittavammin. Ennen kaikkea on kyky hellittää. Ei enää tarvitse pelätä, että tulee toisten hallitsemaksi. Sen sijaan voi hellittää ja elää luottamuksessa ja rakkaudessa, mikä johtaa uskallukseen luottaa toisiin ihmisiin. Uskaltaa myös antaa enemmän, kuin saa, kokematta sitä uhkaavaksi.

Kamppailemisesta luopuminen on tärkeä avain tässä - olla aina keskittymättä vain siihen, kuka on oikeassa ja mikä on reiluinta, ja sen sijaan vain päästää irti riippumatta siitä, onko oikeassa vai ei, onko toinen väärässä tai olisiko pitänyt toimia toisin. Päästää irti rakkaudessa ja vain astua ulos tuosta syöksykierteestä, mikä aina vetää sisäänsä ja imee aina syvemmälle spiraaliin ristiriita toisensa jälkeen. Tämä ristiriitaspiraali syö sisältäpäin ja lopulta se voi syödä koko sivilisaation sisältäpäin, kunnes ei ole paljonkaan jäljellä. Nämä ovat erittäin tuhoavia voimia, jotka luovat itsensä uudestaan ja uudestaan.

Päästämällä irti ristiriita-ajattelusta ja sen sijaan toimimalla rakkaudessa murretaan nämä negatiiviset spiraalit ja näin muutetaan tuhoava ristiriitaspiraali positiiviseksi rakkausspiraaliksi. Se on ainoa tie. Ei voi saavuttaa täydellistä ja välitöntä oikeudenmukaisuutta, missä jokainen on juuri niin tyytyväinen kuin pitäisi olla. Se on konfliktin luonteessa, koska useimmat ristiriidan osapuolet pitävät itseään oikeutettuna saamaan enemmän toisten osapuolten kustannuksella, koska ollaan sotkeuduttu ajatukseen puutteesta siinä käsityksessä, että on saatava jatkuvasti vähän lisää taatakseen selviytymisensä. On jatkuva pelko siitä, ettei saa riittävästi, ja usko, että se loppuu, mitä on. Siksi ei koskaan saavuteta sitä kohtaa, missä on täydellinen yhteisymmärrys ja missä kaikki osalliset ovat tyytyväisiä. Se on harhaa.

Puute- ja ristiriita-ajattelu itsessään luovat jatkuvasti uudestaan harhaa suuremmasta puutteesta ja konfliktista. Siksi ei ole mitään ideaa pyrkiä täydelliseen oikeudenmukaisuuteen. Tärkein asia on päästää irti riippumatta siitä, onko ratkaisu enemmän tai vähemmän reilu. Kyse on siitä, että päästetään irti kiintymisestä fyysisiin asioihin ilman vaatimuksia, takuita tai kompensaatiota. Päästetään irti aineellisen oikeudenmukaisuuden ajatuksesta ja luotetaan sen sijaan kokonaisuuden jumalaiseen oikeudenmukaisuuteen ymmärtäen, että kaikki mitä tarvitaan, tulee silloin ja siellä, kun sitä tarvitaan - ei tarvitse pakottaa asioita tulemaan kamppailemalla ja sotimalla.

PUUTEAJATTELUSTA YLTÄKYLLÄISYYTEEN

Tässä on tärkeää ymmärtää, että joskus on tarkoitus kokea puutetta jossain määrin - että on tarkoitus olla vähemmän ja viettää tietty aikajakso kokien sitä, ettei ole riittävästi. Syy on yksinkertaisesti: sitä tarvitaan siinä ja silloin. Täytyy oppia, mitä merkitsee elää puutteessa, täytyy oppia päästämään irti kiintymisestään puuteajatteluun. Täytyy oppia lopettamaan puutteen kokeminen faktana ja sen sijaan kyetä omistautumaan yltäkylläisyydelle ja luottamukselle yltäkylläisyyteen. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu, on aina riittävästi kaikkea, mitä tarvitaan. Vasta sitten kuin voi päästää irti puutteesta ja siitä pelosta, ettei ole riittävästi, voi alkaa elää yltäkylläisyydessä.

Nämä ovat erittäin syvällisiä muutoksia, joiden on tapahduttava. Positiiviset ajatukset pinnalla jokapäiväisessä elämässä eivät riitä, vaan vaaditaan valtavaa, syvää ja syvällistä henkistä työtä. Tämä on hyvin, hyvin tärkeä osa transformaatioprosessia, missä työskennellään vähitellen, menetelmällisesti ja keskittyneesti ja missä kuoritaan kerros kerrokselta puuteajattelua, kaikkia pelkoja joita kannetaan siitä, ettei ole riittävästi. Parannetaan kaikki traumaattiset kokemukset, joita on koskaan koettu suhteessa puutteeseen kaikissa eletyissä inkarnaatioissa. Parannetaan puuteharhakuva ja pelko ja kauhu siitä, ettei perustarpeita tyydytetä, pelko ja kauhu siitä, että käytetään hyväksi ja riistetään se, mitä tarvitaan. Parannetaan nämä pelot kerros kerrokselta, kokemus kokemukselta, ajatus ajatukselta, tunne tunteelta ja tukos tukokselta.

Vain yhteydessä korkeimpaan jumaluuteen, kun laittaa elämänsä Jumalan käsiin ja antaa jumalaisen virran kantaa eteenpäin, voi todellisuudessa avautua yltäkylläisyydelle. Silloin kun on yhtä korkeimman jumaluuden kanssa, kun on palannut jumalaiseen alkuperäänsä ja tullut yhdeksi äärettömyyden, korkeimman jumalvalon kanssa, vain silloin voi elää täydessä yltäkylläisyydessä, äärettömässä yltäkylläisyydessä, mikä ei koskaan lopu.

Tämä on asteittainen prosessi. Se on pitkä henkinen matka, joka on käytävä läpi. Prosessi missä asteittain, askel askeleelta kohotetaan energiataajuutta ja vapaudutaan karmasta, negatiivisista ajatuksista ja tukoksista. Asteittain laajennetaan tietoisuustasoa yltäkylläisyyden, rakkauden ja luottamuksen korkeimman muodon saavuttamiseksi. Vasta sitten kun on lakannut taistelemasta virtaa vastaan, kun on lakannut yrittämästä pakottaa sitä, mitä tarvitsee itselleen, ja kontrolloimasta sitä, mitä elämässä tapahtuu, ja on sen sijaan antautunut täysin virralle, joka vie sinne, minne tarvitsee mennä, voi lopulta palata taas kotiin korkeimman jumaluuden syliin.

On tärkeää muistaa, että saa kaiken, mitä tarvitsee kokea kehittyäkseen henkisesti. Silloin kun tarvitsee kokea menestystä, menestystä tulee. Silloin kun tarvitsee kokea tappioita, tappioita tulee. Silloin kun tarvitsee kokea puutetta, puutetta tulee. Silloin kun tarvitsee kokea yltäkylläisyyttä, yltäkylläisyyttä tulee. Ei ole sattumaa, miltä elämä näyttää ja mitä teitä valitaan, eikä ole sattumaa, kuka onnistuu ja kuka epäonnistuu. Kyse ei itse asiassa ole paljonkaan siitä, kuka on parempi kuin joku muu. Tämä on harhaa - se ajatus, että joku on paremmin sopiva tekemään tiettyjä asioita kuin joku muu ja siksi menestyy paremmin. Se on haaste, jonka läpi päätetään kulkea - menestyä tietyissä asioissa ja epäonnistua tietyissä asioissa. Tämä on elämänkokemusta, mitä tarvitaan uusien näkemysten saavuttamiseksi. Näin voidaan kohottaa taajuuttaan ja kulkea kohti korkeampia tietoisuustasoja laajentaakseen viisauttaan.

Tämä merkitsee, että silloin kuin koette puutetta, kun koette vastustusta ja epäonnistumista, kun tunnette epäonnistuvanne siinä, mihin ryhdytte, niin sen sijaan että annatte sen lannistaa itseänne, toivottakaa sen tervetulleeksi ja nähkää se haasteena ja nähkää myös se erittäin tärkeä elämänkokemus, minkä se antaa. Ymmärtäkää, että sitä te tarvitsette siirtyäksenne eteenpäin siitä, missä silloin olette. Tämä on jumalaista virtaa. Älkää taistelko sitä vastaan, vaan avatkaa sylinne sille ja sanokaa: "Saan tämän, koska tarvitsen sitä tässä ja nyt." Se ei ole huonoa onnea, ettekä te ole uhri.

Muistakaa, että kaiken sen mitä elämässänne tapahtuu, olette valinneet itse korkeammalla tasolla. Korkeampi itsenne on ollut luomassa tilannetta, jossa olette juuri nyt, koska sitä tarvitsette siirtyäksenne eteenpäin, kehittyäksenne ja saavuttaaksenne uuden ja korkeamman tietoisuustason. Tämä on elämän tarkoitus ja siksi inkarnoidutte maan päälle - kehittyäksenne henkisesti ja saavuttaaksenne korkeamman tietoisuustason. Haasteena on, että kykenette elämään hyvin vähin resurssein ja tunnette silti onnea, rakkautta ja luottamusta. Että riippumatta siitä, mitä tapahtuu, mitä haasteita kohtaatte matkanne varrella, seisotte vahvana niiden läpi ja silti pidätte yllä luottamusta ja elämäniloa. Että kykenette tuntemaan onnea ja kiitollisuutta siitä, että on vain pari perunaa syötävänä, ja tietämään, että vaikka mitä tapahtuu, kaikki selviää aina. Että sen sijaan että päättää elää puutteessa, päättää elää yltäkylläisyydessä.

Silloin kun elätte yltäkylläisyyttä sydämessänne, ulkoinen todellisuutenne alkaa muuttua. Askel askeleelta, hitaasti mutta varmasti alatte kokea yltäkylläisyyttä ulkoisessa maailmassa.

Tämä on asteittainen ja hidas prosessi, jota käytte läpi askel askeleelta, päivä päivältä. Jos työskentelette itsenne kanssa ja avaudutte jumalaiselle virralle luottamusta, rakkautta ja yltäkylläisyyttä sydämessänne, yltäkylläisyys alkaa ilmentyä ulkoiseen maailmaanne askel askeleelta. Näin todellista yltäkylläisyyttä luodaan. Tullaksenne kohtaan, missä teidän ei tarvitse kokea puutetta elämässänne, teidän on ensin päästettävä irti siitä. Teidän on päästettävä irti kiinnikkeistänne puutteeseen. Teidän on päästettävä irti kiinnittymisestänne uskonpuutteeseen siitä, että saatte riittävästi ja selviydytte. Teidän on päästettävä irti pelostanne, ettei teillä ole riittävästi syötävää, vaatteita tai mitä tahansa, mitä tarvitsette elämässänne. Teidän on oltava aina valmis jakamaan toisten kanssa se, mitä teillä on, riippumatta siitä, miten vähän teillä on. Teidän täytyy elää varmana siitä, että vaikka teillä olisi kuinka vähän, tulee aina lisää, asiat aina selviävät. Vaikka minulla olisi vain muutama peruna syötävänä tänään, minulla on uutta ruokaa huomenna, koska ratkaisu tulee huomenna.

Silloin kun olette päässeet niin pitkälle, että voitte elää tuon luottamuksen kanssa, olette saavuttaneet mestaruustason. Silloin olette valmis täydelliseen ja rajattomaan yltäkylläisyyteen. Silloin mikään ei voi koskaan enää estää teitä kokemasta yltäkylläisyyttä. Muistakaa, että kosmos koostuu ehdottomasti kaiken äärettömästä yltäkylläisyysmerestä. Ei ole mitään puutetta. Puute on harhaa. Puute on tukos, joka voidaan parantaa. Kun nämä tukokset on parannettu, voitte elää loppuelämänne täydellisessä yltäkylläisyydessä eikä teiltä koskaan, ei koskaan tarvitse puuttua mitään.

PÄÄSTÄKÄÄ IRTI KIINTYMYKSESTÄNNE AINEESEEN

Kun saavutatte korkeampia tietoisuustasoja, halunne aineellisiin asioihin vähenee. Aivan kuin ristiriita- ja puuteajattelusta, pääsette vähitellen eroon kiintymyksestänne aineellisiin asioihin. Siitä tulee luonnollinen osa samaa prosessia, kun teette työtä vapautuaksenne kiintymyksestänne aineellisiin haluihinne. Toisin sanoen, opitte elämään täysin ilman tavaroita. Se on asteittainen prosessi, missä vähän kerrassaan vapaudutte aineellisista haluistanne ja käytännön mukavuuksista.

Kyse voi olla kaikesta maailmassa - uusien asioiden ostamisesta tietyntyyppisen ruuan syömiseen tai elämiseen tietyntyyppisten mukavuuksien kanssa, kuten juokseva vesi ja vessa jne. Mikä on haaste itsellenne, millä tasolla olette tällä hetkellä, mitä ilman voitte ajatella selviävänne ja mistä tunnette olevanne valmis päästämään irti - teidän on päätettävä se itse. Jotkut asiat ovat suuri haaste joillekin, mutta paljon pienempi haaste toisille - olette hyvin yksilöllisiä. Teidän on tarkoitus aloittaa siitä, missä olette tässä ja nyt, olla vilkuilematta paljon toisiin ja alkaa päästää irti siitä, mistä olette valmis päästämään irti, ja sitten lisäämään sitä vähitellen, kun olette valmis.

Kun päästätte irti, teistä tuntuu, että te ette enää tarvitse tiettyjä asioita. Tämän saavutatte parantumisprosessin kautta. Parantuminen auttaa teitä kohtuullistamaan voimakasta halua tiettyjä asioita kohtaan - pakottavaa tarvetta ostaa jatkuvasti uusia vaateita, halua jatkuvasti saada enemmän ja enemmän rahaa, ostaa suurempi ja suurempi talo, hienompia ja hienompia autoja, syödä tietyntyyppistä ruokaa jne. Kaikki nämä ajavat voimat voitte hillitä parantumisprosessin avulla. Ne alkavat hitaasti mutta varmasti hävitä pois. Huomaatte, ettei se enää vaikuta teihin, että se mikä oli aiemmin tärkeää, ei enää palvele mitään tarkoitusta. Kyse voi olla halusta sellaisia asioita kohtaan kuin alkoholi, sokeri, videopelit ja media.

Voitte vapautua kaikenlaisista haluista ja myös riippuvuuksista tällä tavalla - ei ole mitään, mistä ette voi päästää irti. Siinä ei ole mitään rajoja, mitä voitte saavuttaa. Tiedättekö, että kaikki halunne ovat itse asiassa harhakuvia, tukoksia energiakehossanne, joista voitte vähitellen vapautua? Sitten kun olette päästäneet niistä irti, ne eivät enää vaikuta teihin samalla tavalla, niillä ei ole enää mitään valtaa teihin. Ne kadottavat merkityksensä. Tämä merkitsee, että päästätte irti kiintymyksestänne kaikkien näiden halujen tyydyttämiseen ja ne joita ennen piditte tarpeina, eivät enää ole välttämättömiä.

Tämä merkitsee, että sitten kun kiinnikkeet on päästetty irti, pystytte omistautumaan, mille tahansa haluatte. Olette vapaa käyttämään aineellisia asioita, nauttimaan elämästä ja aineellisista asioista, niin kuin haluatte, tuntematta kiintymystä niihin. Näin teillä on myös vapaa pääsy niihin. Toisin sanoen, vasta sitten kun olette päästäneet irti kiintymyksestänne aineelliseen todellisuuteen, koette aineellisten asioiden täydellisen yltäkylläisyyden.

Planeetalla missä elätte tänä päivänä, omitte asioita Äiti Maan kustannuksella. Se tapa millä kaikki tuotteenne valmistetaan, aiheuttaa valtavaa kärsimystä sille. Kaikki mitä teette, kaikki mitä kulutatte, liha mitä syötte, asiat joita ostatte - ne kaikki antavat teille negatiivista karmaa, mikä kerääntyy pinoksi, jonka kanssa teidän täytyy myöhemmin työskennellä. Joka kerta kun lennätte lentokoneessa, ostatte hedelmiä maapallon toiselta puolelta tai ostatte farkut, lisää negatiivista karmaa lisätään karmatilillenne, mikä teidän on työstettävä ennemmin tai myöhemmin.

Tämä painaa teitä alas ja se painaa alas henkistä kehitystänne. Teidän täytyisi vapautua kaikesta tästä pystyäksenne kohottamaan tietoisuuttanne. Tämä on myös osa sitä puutetta, missä olette nyt maan päällä. Koska elätte puutteen harhassa, luotte myös puutteen kokemuksen maan päälle - toisin sanoen, ettei kaikilla on riittävästi sitä, mitä he haluavat. Tätä puutetta ylläpidetään, koska ette kehity henkisesti ja pysytte alemmalla tietoisuustasolla, koska ette päästä irti puute- ja ristiriita-ajattelusta. Tämä luo jatkuvasti uutta puutetta, uusia konflikteja ja uusia sotia maan resursseista ja se aiheuttaa myös valtavaa kärsimystä Äiti Maalle.

Vasta sitten kun ihmiskunta saavuttaa korkeamman tietoisuustason, vapautuu kaikista haluista, vapautuu ristiriita- ja puuteajattelusta ja astuu taas äärettömään jumalaiseen valoon, jumalaiseen yltäkylläisyysmereen, ihmiskunta vapautuu karmataakoistaan. Toisin sanoen, ihmiset eivät silloin enää kerää karmaa samalla tavalla kuin nyt. Kaikki tekonne ovat korkeimman jumaluuden mukaisia ja olette täysin vapaita käyttämään aineellista maailmaa tavalla, joka sopii teille parhaiten. Toisin sanoen, pystytte tekemään juuri sen, mitä haluatte, luomatta mitään seuraamuksia maapallolle tai ihmiskunnalle kokonaisuutena.

Tämä kuulostaa ristiriitaiselta, mutta se on itse asiassa täysin luonnollista, silloin kun elätte valossa. Kun olette yhtä korkeimman jumaluuden kanssa, ette voi enää tehdä tuhoavia tekoja. Sen sijaan olette yhtä valon ja korkeimman jumaluuden kanssa kaikessa, mitä teette, ja levitätte iloa, rakkautta ja valoa ympärillenne. Vain olemalla läsnä maan päällä valaistuneina olentoina teillä on parantava vaikutus kaikkeen, mitä kosketatte, ja kaikkeen mitä teette. Tämä merkitsee, että itse olemassaolollanne maan päällä on parantava vaikutus maapalloon kokonaisuutena.

Kuten tiedätte, olette yhtä maan kanssa ja maa on yhtä teidän kanssanne. Kun kuljette olentoina, joilla on korkeampi tietoisuustaso, kun palaatte takaisin jumalaiseen alkuperäänne ja teistä tulee yhtä korkeimman jumalvalon kanssa, levitätte myös korkeinta jumalvaloa maan päälle ja viette sen korkeammille tasoille. Tämä tahtoo sanoa, että henkinen kehityksenne stimuloi maan henkistä kehitystä ja päinvastoin. Olette saman yksikön kaksi puolta. Tämä merkitsee, että kaikki se mitä teette tänä päivänä, mikä on tuhoavaa ja tasapainotonta, halut ja ideat joita teillä on tänään, menettävät arvonsa. Ne eivät ole enää tärkeitä. Paljon siitä mitä tänä päivänä uskotte tarvitsevanne ja mihin teillä on voimakas kiintymys, menettää täysin merkityksensä.

Hyvä esimerkki tästä on lihan syöminen. Liha on kuollutta ainetta, mikä painaa alas kehoa ja ottaa energiaa siitä. Se painaa teitä vielä verkkaisempiin energioihin, missä jo olette, ja toimii vastoin henkistä kehitystänne. Se alentaa kehon fyysistä kykyä ja ihmiset saavat helpommin sairauksia. Henkisyyden kehittämiseksi teidän pitäisi kohottaa kaiken syömänne ruuan energiataajuutta ja tämä merkitsee eläintuotteiden poissulkemista.

Luonnollinen tapa tämän tekemiseen ei ole kieltää itseltänne jotain, mitä haluatte, koska se luo ainoastaan tunteen puutteesta ja negatiivisia tunteita. Sen sijaan pääskää kosketukseen tunteidenne kanssa, virittykää siihen, mitä tarvitsette, mikä tekee teistä terveen.  Toisin sanoen, olla jatkamatta lihan syöntiä tavan pakottamana ja virittyä siihen, mitä haluatte syvällä sisällänne. Kun kehitytte henkisesti, liha ei täytä sama funktiota kuin ennen. Kadotatte kiinnostuksen ja maun siihen. Teistä ei enää tunnu, että lihan syöminen on yhtä hyvää tai maukasta ja monet ihmiset kokevat myös, että heidän olonsa on huonompi lihaa syöden, ja päättävät lopettaa yksinkertaisesti siitä syystä. Prosessinne luonnolliseksi osaksi tulee lakata syömästä lihaa.

Teidän ei tarvitse pakottaa itseänne siihen. Kaikenlainen pakko on negatiivista ja sitä pitäisi aina välttää. Ihmisillä on vapaa tahto eikä teidän pitäisi koskaan pakottaa itseänne tekemään jotain, mikä ei tunnu hyvältä, koska se toimii vastoin henkistä prosessianne. Henkisessä kehitysprosessissa on sitä vastoin kyse itsenne vapauttamisesta. Eli lakatkaa pakottamasta itseänne tekemään asioita, joita ette halua. Juuri näistä vankiloista teidän on tarkoitus päästä ulos, ei luoda uusia vankiloita minne mennä. Tämä on yksi esimerkki asioista, joista luonnostaan päästätte irti, kun aika kuluu ja kehitytte henkisesti saavuttaen korkeampia henkisen kehityksen tasoja. Monet luopuvat eläintuotteista, alkoholista, suuresta kulutuksesta, asioiden keräämisestä, median kulutuksesta - television, lehtien, tietokoneen liikakäytöstä - jne.

SISÄINEN MUUTOS ON AINOA TODELLINEN MUUTOS

Tulette henkisessä kehitysprosessissanne tiettyyn pisteeseen, jolloin ette vain enää tunne vetoa näitä asioita kohtaa samalla tavalla. Sen sijaan keskitytte siihen, mikä tuntuu tärkeältä elämässänne, toisin sanoen sisäiseen kehitykseenne. Tärkeä osa henkistä kehitystänne on ymmärrys, että sisäinen muutos luo ulkoisen muutoksen elämässänne. On harhakuva uskoa, että tekemällä ulkoisen muutoksen voitte saada aikaan aidon, perusteellisen muutoksen elämässänne, koska se mitä yritätte välttää, tulee aina takaisin luoksenne tavalla tai toisella, jos ensin ei ole tapahtunut aitoa sisäistä muutosta.

Tämä on hyvin, hyvin tärkeää muistaa - ja jotain minkä ihmiset usein unohtavat ja jopa tukahduttavat. He yrittävät ratkaista ongelmiaan muuttamalla fyysisiä olosuhteita elämässään. Toisin sanoen, sen sijaan että aletaan työskennellä sisäisen itsensä kanssa, silloin kun tuntuu pahalta, otetaan ero ja syytetään sisäisestä tuskasta elämänkumppania tai muutetaan käsittelemättä syitä, miksi ei olla tyytyväinen nykyasuinpaikkaan. Yritätte ehkä lohduttaa itseänne ostamalla lisää tavaroita täyttämään merkityksettömyyden tyhjiä reikiä sisällänne. Jokaisen ihmisen elämässä on lukemattomia esimerkkejä siitä, mitä he tekevät fyysisellä, aineellisella tasolla välttääkseen tuskaansa, välttääkseen tasapainottomuuttaan ja ristiriitojaan fyysisessä todellisuudessaan. Mikään tästä ei toimi pitkässä juoksussa, koska kaikki tulee takaisin tavalla tai toisella. Ei ole mitään merkitystä vaihtaa kumppania, jos perustasapainottomuus sisällä on edelleen olemassa. Tulette aina kohtaan, missä tämä tasapainottomuus ilmestyy takaisin.

Tässä en sano, ettei teidän pitäisi koskaan tehdä muutoksia ulkoisessa todellisuudessanne. Tietysti teille voi olla täysin oikein erota tai muuttaa. Se voi olla ehdottomasti paras vaihtoehto ja jotain, mikä teidän on tarkoitus tehdä mennäksenne eteenpäin elämässä. Te tiedätte parhaiten, mikä on oikein teille - teidän on etsittävä vastauksia sisältänne. Tärkeä asia on, että teette ulkoisen muutoksen oikeasta syystä, koska aika on oikea sen tekemiseen ettekä vältä tasapainottomuutta, mikä on itse asiassa sisällänne. Siinä on eroa. On tärkeää, että avaatte silmänne ja näette asiat elämässänne sellaisina, kuin ne ovat, että lakkaatte huijaamasta itseänne ja paljastatte omat selviytymisstrategianne ja elämänvalheenne, koska kaikilla ihmisillä on niitä - strategioita joita te ihmiset käytätte väliaikaisratkaisuina välttyäksenne käsittelemästä tuskaa ja sisäisiä ristiriitojanne.

HENKINEN KEHITTYMISSTYÖ ENNEN SIIRTYMÄÄ

Nämä strategiat ovat hyvin pitkän aikaa toimineet monilla ihmisillä. Mutta ne eivät toimi paljon kauempaa, koska se energiatodellisuus missä olemme siirryttäessä uudelle henkiselle aikakaudelle, ei salli sitä enää. Kaikki asiat jotka ovat olleet piilossa, tulevat nyt pintaan. Ihmisten ei ole mahdollista tukahduttaa ja kieltää kaikkia asioita, joita kannetaan sisällä. Ennemmin tai myöhemmin kaikki asiat tulevat pintaan ja on pakko käsitellä ongelman ydin. Ei ole mahdollista pitää päätään pinnan yläpuolella selviytymisstrategioiden, elämänvalheiden ja riippuvuuksien avulla. Ihmiset pakotetaan työskentelemään karmansa ja kaikkien sisällä kantamiensa asioiden kanssa. Ihmiset jotka eivät tee tätä, sairastuvat lopulta eivätkä yksinkertaisesti onnistu jäämään. Heidän on päästettävä irti ja siirryttävä toiselle puolelle. Eli ennakkoehto elämän jatkumiselle maan päällä on, että työskentelette karmanne ja sisäisten ristiriitojenne kanssa ja avaatte sydämenne.

On erittäin tärkeää, että näette tämän. Teillä on valintatilanne käsissänne. Kukaan ei pakota teitä työskentelemään kaikkien niiden asioiden kanssa, joita kannatte sisällänne. Kukaan ei pakota teitä käsittelemään sisäisiä draamojanne, ristiriitojanne ja traumojanne entisistä elämistä. Se on valinta, joka jokaisen on itse tehtävä - valita kumpaan suuntaan mennä. Jos päätätte sulkea portin ja jatkaa elämistä kieltämisessä, se on teidän valintanne - voitte aina tehdä sen. Mutta teidän on myös ymmärrettävä, mitä seuraamuksia tuolla valinnalla on: ei ole silloin mahdollista jatkaa elämistä maan päällä uudessa henkisessä ajassa. Energiat eivät yksinkertaisesti salli sitä. Tuskasta ja tasapainottomuudesta tulee niin suurta, että ihmiset jotka päättävät jatkaa elämistä kieltämisessä, eivät voi jäädä maan päälle psyykkisistä, fyysisistä ja henkisistä syistä.

On hyvin ilmeistä maan päällä tänä päivänä, että ihmisten terveys huononee lisääntyvässä määrin. Se on ilmeisintä Skandinavian maissa, koska tuo energia materialisoituu täällä ensin. On sanottu monta kertaa, että "valo tulee pohjolasta", ja tämä johtuu siitä, että pohjoisesta se alkaa. Skandinaviaan muutoksen merkit ilmestyvät ensin ja sitten vähitellen leviävät muuhun maailmaan. Esimerkkejä tästä ovat, että useammilla ihmisillä on psyykkisiä häiriöitä ja että fyysiset sairaudet, kuten syöpä, lisääntyvät. Se että monet pitkään kätketyt salaisuudet tulevat pintaan, on yksi merkki siitä, mitä täällä maan päällä tapahtuu. Nämä merkit ovat kaikki osa sitä valtavaa puhdistumista, mitä on tapahtumassa. Ihmiset jotka päättävät vastustaa virtaa ja taistella sitä vastaan, kärsivät eniten. He eivät lopulta enää voi jäädä maan päälle. Mutta se tapahtuu jokaisen yksilön omasta valinnasta - kukaan ei pakota teitä tekemään sitä tai tätä ja hyvä niin.

PÄÄSTÄKÄÄ IRTI KUOLEMANPELOSTA

Joillekin ihmisille on paras ratkaisu olla jäämättä. He ovat voineet päättää sen ennen inkarnoitumistaan maan päälle. Kaikki eivät ole valmiita tähän transformaatioon. Monet ihmiset jotka ovat inkarnoituneet, ovat myös päättäneet siirtyä eteenpäin ja olla jatkamatta uuteen henkiseen aikaan. Siinä ei ole mitään väärää. Kuolema ei ole mitään vaarallista. Se on osa luonnollista kehitystänne, uusi vaihe joka johtaa teitä eteenpäin. Kuolema johtaa uuteen elämään ja elämä johtaa kuolemaan jne. Käytte läpi eri vaiheita kuolemattomina sieluna prosessissa, joka ei koskaan lopu. Monien sielujen on vain parasta palata jumalaiseen valoon lepäämään. Monille se on parempi ratkaisu kuin jäädä maan päälle, jos he eivät ole valmiita näihin muutoksiin. On tärkeää olla näkemättä sitä katastrofina ja nähdä se luonnollisena prosessina. On täysin korkeimman jumaluuden mukaista, että se tapahtuu. Luottakaa, että kaikki mikä tapahtuu, tapahtuu parhaaksi.

Siksi on myös tärkeää, että opitte päästämään irti läheisistänne ja rakkaistanne, jotka eivät ehkä ole valmiita jäämään, että alatte päästää irti elämästä ja olla pelkäämättä kuolemaa - omaanne tai toisten. Nähkää se sen sijaan luonnollisena osana prosessia. Nähkää, että se ei ole mitään negatiivista ja kamalaa, vaan aivan päinvastoin - jotain hyvin kaunista ja fantastista. Se voi olla valtava helpotus. Voi olla upeaa palata alkuperäänsä, palata taas valoon. Kuolemisen ei tarvitse olla tuskallinen ja kamala kokemus, vaan jotain aivan fantastista ja kaunista. Monet kokevat kuolemansa - siirtymisen toiselle puolelle, astumisen jumalaiseen valoon ja ehdottoman rakkauden kokemisen - elämänsä kohokohdaksi.

Luottakaa, että kaikki tapahtuu parhaaksi ja että kuolema tulee aina, silloin kun sen pitäisi. Luopukaa ajatuksesta, että kuolema on jonkinlainen viimeinen asema. Nähkää se siksi, mitä se on: transformaatiovaihe, jolloin siirrytään tilasta toiseen. Muistakaa, että olette äärettömiä ja kuolemattomia. Voitte edelleen pitää yhteyttä kaikkien läheistenne ja rakkaidenne kanssa, vaikka he siirtyvät toiselle puolelle. Muistakaa, että tapaatte aina uudestaan, jos niin haluatte. Elämä maan päällä voi olla fantastista, upeaa ja ihmeellistä, mutta elämä toisella puolella, mitä kutsutaan kuolemaksi, voi myös olla fantastista, upeaa ja ihmeellistä.

Elämä toisella puolella on myös paljon helpompaa verrattuna siihen, mitä koette nyt tässä hidasliikkeisessä aineessa. Siellä voitte elää täysin vapaana ja ilman rajoituksia. Siellä voitte päästä hetkessä minne tahansa, missä haluatte kokea. Siellä ei ole rajoja. Voitte matkustaa toiselle puolelle maapalloa hetkessä. Voitte matkustaa toiselle puolelle kosmosta hetkessä ja vierailla uusissa paikoissa ja sivilisaatioissa ja kokea sitä kauneutta ja monimuotoisuutta, mitä universumi tarjoaa.

TODELLISUUTENNE LUOMINEN VIIDENTEEN ULOTTUVUUTEEN

Olemassaolo on fantastinen. Avautukaa kaikille mahdollisuuksille kokea sen fantastista monimuotoisuutta ja upeutta riippumatta siitä, missä olette. Tästä juuri siirtymässä on kyse - siirtymästä aikakauteen missä uusia mahdollisuuksia luodaan, siirtymästä uuteen rajattomaan aikakauteen ilman esteitä. Maan ylösnousemus viidenteen ulottuvuuteen merkitsee taajuuden nousemista - aineesta tulee vähemmän tiheää. Tämä merkitsee myös, että elämän mahdollisuudet maan päällä lisääntyvät. Tulee helpommaksi ilmentää oma todellisuutenne kuin aiemmin. Ihmiskunta kehittää telepaattisia, mediaalisia ja psyykkisiä kykyjään. Gravitaatiolaki ei ole enää entisensä. Ei esimerkiksi ole helppoa kaatua ja loukata itseään ja ihmisten on paljon helpompaa oppia levitoimaan kuin aiemmin, koska energiatodellisuus on muuttunut. Teille tulee ihmisinä helpommaksi luoda haluamanne todellisuus nopeammin. Monimuotoisuus ja runsaus lisääntyy.

Tässä on tärkeää muistaa, että koostutte energeettisesti myös siitä, mitä ajattelette ja sanotte. Kaikki mitä ajattelette, sanotte ja teette, pysyy energiakehossanne, ja sitä myös lähetätte äärettömään universumiin. Juuri sen mitä lähetätte, saatte takaisin suuremmalla voimalla ja nopeammin. Uusi aikakausi merkitsee suurempia ilmentämiskykyjä, mutta se merkitsee myös, että kaikki negatiiviset ajatukset ja teot saatte takaisin suuremmalla voimalla ja nopeammin. Tämä merkitsee, että vain ne ihmiset joilla on avoin sydän, pystyvät jatkamaan elämistä maan päällä uudella henkisellä aikakaudella.

Jos elätte puute sydämessänne, kohtaatte puutetta fyysisessä todellisuudessa. Jos elätte pelko ja viha sydämessänne, sitä myös kohtaatte. Jos elätte rakkautta, luottamusta ja yltäkylläisyyttä sydämessänne, sitä saatte myös takaisin. Tämä merkitsee, että se työ mitä teette sisäisen olemuksenne kanssa, henkinen kehittymisenne, on kaikkein tärkein asia - jopa tärkeämpi kuin fyysinen selviytymisenne maan päällä. Muistakaa: sisäiset käsityksenne, ajatuksenne, tuntemuksenne ja ideanne luovat ulkoisen todellisuutenne ja se ilmentyy suuremmalla voimalla uudella henkisellä aikakaudella. Tämä merkitsee, että jos teillä on sisällänne positiivisia käsityksiä asioista ja visualisoitte haluamianne asioita, pystytte suuremmalla voimalla myös luomaan juuri sen. Mutta samaan aikaan on tärkeää ymmärtää, että myös kaikki negatiiviset ajatuksenne luodaan yhtä suurella vaikutuksella. Siksi teidän täytyy alkaa tehdä töitä näiden tukosten, muurien ja sisäisten ristiriitojen parantamiseksi, jotka sanovat:

- En voi tehdä tätä.
- Olen arvoton.
- Asiat kääntyvät aina huonosti minulla.
- Minulla ei ole koskaan riittävästi.
- Kukaan ei pidä minusta.
- En voi luottaa kehenkään, koska ihmiset ovat aina epärehellisiä ja petollisia.
- Ei ole mitään järkeä auttaa toisia, koska ei koskaan saa mitään takaisin.
- Elämä on kamppailua, jota on taisteltava joka päivä saadakseen sen, mitä tarvitsee.
- Pidä huoli omista asioistasi.
- Se ei vain toimi, se on mahdotonta, se ei koskaan toimi.
- On oltava aina varuillaan, etteivät toiset ihmiset puukota selkään.
- Todellista rakkautta ei ole olemassa.
- Jos elämästä tulee liian hyvää, pian on tultava jokin takaisku.

Kaikki negatiiviset ajatukset joita lähetätte ulos, luovat aina suuremmalla voimalla omaa todellisuuttanne. Jos jatkatte elämistä paljon negatiivisuutta sisällänne, se tuhoaa teidät lopulta. Olette aina luoneet oman todellisuutenne ajatuksilla. Erona on nyt, että ne muodostavat koko päivittäisen elämänne. Kaikki mitä lähetätte ulos, saatte välittömästi takaisin. Tämä merkitsee, että jokainen ajatus ja teko valelee tapahtumia ympärillänne, ihmisiä joita tapaatte ja haasteita joita luodaan elämäänne. Toisin sanoen, teistä tulee vielä suuremmassa määrin oman todellisuutenne kanssaluojia. Kuten sanoin, olette aina olleet sitä, mutta nyt se tapahtuu aivan nenänne edessä, niin ilmiselvästi, että te ette pysty kieltämään sitä niin, kuin monet ihmiset ovat kieltäneet tähän mennessä. Esimerkkinä voisi olla, että menette naapuriin lainaamaan jauhoja. Jos teillä on rakastavia ajatuksia naapuristanne tuon kahden minuutin matkan aikana, saatte rakastavaa kohtelua. Jos taas kuvittelette äreän naapurin, sellaisen tapaatte.

VIIVÄSTYS IHMISKUNNAN HENKISESSÄ KEHITTYMISESSÄ

Koko yhteiskunta jonka olette rakentaneet ja jossa elätte tänä päivänä, käännetään täysin ylösalaisin. Yhteiskunnassanne sisäisellä olemuksella ei nähdä mitään arvoa. Se on jotain yksityistä ja epäoleellista. Jos teillä on henkinen vakaumus tai olette uskovainen, jos haluatte kehittyä henkilökohtaisesti, sitä pidetään jonain yksityisenä, harrastuksena jolle omistaudutte silloin tällöin, kun on vähän ylimääräistä aikaa ja olette vapaa. Sisäiselle kehittymisellenne ei anneta paljon arvoa.

Sitä vastoin yhteiskunta rakenteineen toimii itse asiassa henkistä kehittymistänne vastaan ja se haluaa pitää ihmiset kiinni vanhoissa käsityksissä, jotta he pysyvät vanhoissa tavoissa eivätkä muutu. Ihmiset jotka kyseenlaistavat nämä olemassa olevat rakenteet, jotka haluavat muuttua ja luoda jotain uutta, huomaavat kanssaihmisten, työtovereiden, perheen ja yhteiskunnan laajasti vastustavan heitä. Matkasta muutosten luomiseen voi tulla hyvin tuskallinen. Mutta on silti erittäin tärkeää aloittaa tämä matka ja alkaa antaa asioille niiden oikea arvo.

On harhaa ajatella, että on tärkeämpää "tappaa" itsensä työllä saadakseen rahaa ja ostaakseen paljon tavaroita, kuin omistaa aikansa henkiselle ja henkilökohtaiselle kehittymiselle. Se on harhaa, mistä ihmisten on valitettavasti maksettava korkea hinta. Olisimme toivoneet olevan toisin.

Toivoisimme, että ihmiskunta olisi ollut valmiimpi siirtymää varten, että suurempi määrä ihmisiä olisi herännyt ja käsittänyt, että vaaditaan henkistä työtä ja kehittymistä, jotta kykenee kohtaamaan ne energia-aallot ja energiamuutokset, joita kohtaamme. Näin ei valitettavasti ole ja voitte vain hyväksyä tämän. Parasta mitä voitte tehdä, on jatkaa työskentelemistä ja parhaiden mahdollisten tulosten luomista niillä edellytyksillä, mitä on tässä ja nyt. Kuten sanoin, ihmisiä ei voi pakottaa kehittymään. Se on heidän oma henkilökohtainen valintansa. Taas kerran, olisimme toivoneet, että olisi ollut mahdollista saavuttaa useampia ihmisiä, että useammat ihmiset olisivat olleet riittävän kypsiä avautumaan ja saavuttamaan sisäisestä työstä niitä oivalluksia, joita vaaditaan sopeutumiseksi siihen uuteen energiatodellisuuteen, mikä ilmentyy siirtymän aikana.

Olette jo astuneet tämän muutosprosessiin. Monet teistä - luullakseni melkein kaikki teistä - ovat jo huomanneet, että tätä tapahtuu, että synkronismi lisääntyy, kykynne ilmentää todellisuutta lisääntyy, useammista ja useammista ihmisistä alkaa tuntua pahalta sisällä, paljon karmaa aktivoituu jne. Luulen, että useimmat teistä tätä kanavointia lukevista tietävät jo, mistä puhun. On tärkeää nähdä, että tämä muutos tapahtuu asteittain ja muuttuu voimakkaammaksi ja tehokkaammaksi. Tämä muutos yltyy myrskyksi siirtymän aikana ja hyvin monet ihmiset vain kaatuvat kumoon.

Tätä emme tietenkään ole galaktisessa yhteisössä toivoneet. Olisimme luonnollisesti pitäneet parempana, että useammat ihmiset maan päällä olisivat valmiita tähän siirtymään ja olisivat aloittaneet työn varhaisemmassa vaiheessa, mikä olisi luonut harmonisemman ja asteittaisemman siirtymän kera vähemmän tuskan ja haasteellisuuden. Valitettavasti tätä ei ole ollut mahdollista saavuttaa. Ihmiskunnan kollektiivitietoisuus ei ole saavuttanut sitä tasoa, millä sen oletettiin olevan siirtymäaikaan mennessä, koska hyvin monet ovat jo jollain tasolla tehneet valinnan laittaa kannen päälle.

HENKISEN TRANSFORMAATION MAHDOLLISUUDET TÄNÄÄN

On kuitenkin tärkeää nähdä, että niillä jotka ovat heränneet, on fantastiset kehittymismahdollisuudet johtuen niistä voimakkaista energioista, joita virtaa maapallolle. Osittain ne valtavat energia-aallot, joita virtaa kosmoksesta ja joita galaktiset ystävänne lähettävät teille. Ja osittain Äiti Maan energiat, joita asteittain aktivoidaan, ja niitä virtaa maan sisältä sen laajan parannustyön kautta, jota "Äiti Maa" -verkosto on toteuttanut yhteistyössä kosmisen verkoston ja muiden ryhmien kanssa ympäri maailmaa.

Kaikki tämä antaa teille fantastisia mahdollisuuksia avautua ja työskennellä henkisen kehityksen ja tietoisuuden laajentumisen kanssa. Teillä on tänä päivänä täysin ainutlaatuisia mahdollisuuksia avautua paljon, paljon nopeammin kuin koskaan ennen maan päällä. Voitte saavuttaa paljon nopeammin tuloksia kuin esimerkiksi viisi vuotta sitten.

Ei ole ehdottomasti liian myöhäistä. Älkää koskaan uskoko niin. Ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. On kyse vain aloittamista ja saatte fantastisia tuloksia. Mitä pikemmin aloitatte, sitä nopeammin alatte oppia astumaan äärettömään nyt-hetkeen. Muistakaa, että äärettömässä nyt-hetkessä ei ole aikaa eikä paikkaa - vain ääretön nyt-hetki. Silloin voitte luoda edellytykset, joita tarvitsette valmistautuaksenne siirtymään nopeammin. Avataksenne sydämenne, katkaistaksenne kiinnikkeet puute- ja ristiriita-ajatteluun. Olette jumalaisia olentoja ja teillä on fantastiset mahdollisuudet tulla yhdeksi luomisvoiman kanssa tässä siirtymässä uuteen henkiseen aikaan, tulla yhdeksi yltäkylläisyyden ja korkeimman jumalaisen rakkauden kanssa. Älkää koskaan uskoko toisin. Muuten ette olisi täällä, jos ette tietäsi, että voitte tehdä hyvin paljon. Voitte muuttaa oman tilanteenne.

Mikään ei ole mahdotonta. Kaikki riippuu teistä. Teidän on tehtävä päätös, että haluatte muuttua. Kun olette tehneet tuon päätöksen, kaikki ovet ovat avoinna teille. Jos tarvitsette apua, pyytäkää apua. Sivilisaatiomme on täällä teitä varten, aivan kuin kaikki muutkin ystävänne galaksista. Jumalainen tietoisuus on täällä teitä varten ja se seuraa teitä kaikessa, mitä teette. Pyytäkää apua ja saatte apua. Ympärillänne on auttajia - enkeleitä, mestareita, henkilökohtaisia oppaitanne … Kaikki ovat täällä auttamassa teitä nyt. Jos vain tietäisitte, miten rajattomasti monet jumalaolennot omistautuvat auttamaan ihmiskuntaa siirtymässä uuteen aikaan. Jos vain tietäisitte, miten monia sivilisaatiota, lukemattomia kosmoksen sivilisaatioita ennen kaikkea omasta galaksistamme, on paikalla auttamassa teitä.

Olemme kaikki tulleet auttamaan teitä selviytyäksenne siirtymästä parhaalla tavalla opastuksen ja parantumisen kautta. Auttamaan teitä ovien avaamisessa ja uuden todellisuuden ilmentämisessä maan päälle - tämän jumalaisen paratiisin, joka luodaan kohta. Se on loppumääränpää tällä matkalla - luoda jumalainen paratiisi. Sen uuden energiatodellisuuden myötä, mikä on tulossa maan päälle, se ei ole mikään kaukainen, epärealistinen unelma, vaan todellisuus, joka alkaa olla olemassa. Koska vain ne ihmiset joilla on avoin sydän, tulevat elämään edelleen täällä maan päällä, elätte kaikki rakkaudessa ja ilmennätte rakastavan todellisuuden, paratiisin yltäkylläisyydessä. Tämä odottaa ihmisiä. Paratiisi yltäkylläisyydessä. Jos päätätte aloittaa tässä ja nyt, tämä todellisuus tulee olemaan teidän.

Älkää pelätkö. Ei ole kerrassaan mitään pelättävää. Pelko on osa puute- ja ristiriita-ajattelua. Vapautukaa peloistanne. Teillä on fantastiset mahdollisuudet vapautua kaikista peloistanne, uhkatunteistanne, turvallisuuden puutteen ja epävarmuuden harhoista. Voitte vapautua kaikesta tästä ja päästää siitä irti. Voitte repiä alas kaikki kauhun, kidutuksen, nälänhädän ja puutteen vankilat. Ette tarvitse mitään tästä enää. Voitte vapautua kaikesta tästä kerta kaikkiaan. Mutta teidän on tehtävä työtä sen eteen. Ei ole mahdollista suojautua puutetta vastaan roikkumalla kiinni fyysisessä todellisuudessa. Tilanne on täysin vastakkainen.

Teidän on vapauduttava aineellisesta todellisuudesta. Se on ainoa tapa. Tie valaistumiseen ja elämiseen henkisessä ja aineellisessa yltäkylläisyydessä kulkee itsenne aineellisesta todellisuudesta vapauttamisen kautta. Vasta sitten teillä on vapaa pääsy siihen kerta kaikkiaan. Vasta sitten kun ette ole enää riippuvainen aineellisesta todellisuudesta, se kuuluu todella ja syvällisesti teille. Kun olette vapautuneet kiintymyksestänne ja riippuvuudestanne aineelliseen todellisuuteen, teillä on rajaton pääsy siihen ja pystytte elämään juuri haluamallanne tavalla. Pysytte valitsemaan, mitä haluatte käyttää aineellisessa todellisuudessa. Pystytte nauttimaan siitä, leikkimään aineella. Siitä tulee leikkimielinen kokemus, kun teillä ei ole enää taakkananne tarpeen ja riippuvuuden tunne. Olette täysin vapaa käyttämään sitä haluamallanne tavalla.

Toisin sanoen, pystytte syömään, mitä haluatte aina, kun siltä tuntuu. Pystytte saamaan tarvitsemianne fyysisiä asioita, silloin kun tarvitsette ja siltä tuntuu. Mutta pystytte myös selviytymään ilman niitä, jos siltä tuntuu. Kyse on vapaasta valinnastanne ja voitte päättää omasta puolestanne, mitä haluatte tehdä. Myönnän, että tämä matka vaatii paljon ponnistelua. Se on laajaa työtä, minkä on tapahduttava askel askeleelta, mutta se on mahdollista. Teillä on täysin fantastiset mahdollisuudet vapautua aineesta, vapautua egosta, astua jumalaiseen yltäkylläisyyteen ja rakkauteen kerta kaikkiaan. Mahdollisuudet eivät ole koskaan ennen olleet tällaiset maan päällä. Elämme ainutlaatuista aikaa.

PÄÄSTÄKÄÄ IRTI PÄIVITTÄISESTÄ KAMPPAILUSTA

Haluaisin puhua vastuusta - sana jota maailmassanne käytetään hyvin kevyesti. Sidotte itsenne moniin velvollisuuksiin ja velvoitteisiin. On ilmiselvää, miten luettelo kaikista niistä asioista, joista olette vastuussa ja joita teidän pitäisi tehdä, kaikista velvollisuuksistanne, tulee pidemmäksi ja pidemmäksi. Se ei koskaan anna teille tilaisuutta rentoutua, pohdiskella, meditoida ja työstää sisäistä olemustanne. Tämä on myös osittain estänyt teitä katsomasta sisäänpäin ja työskentelemästä sen kanssa, mikä on tärkeää elämässänne, eli työskentelemästä sisäisen henkisen kehityksenne kanssa.

Näemme, miten ihmiset elävät valtavan raskas ies hartioillaan - kaikki kantamanne vastuut, kaikki asiat joita teidän pitäisi tehdä - ja usein taakkananne ovat myös syyllisyyden, häpeän ja riittämättömyyden tunteet.  Näemme, että ette onnistu saamaan elämäänne toimimaan, koska on niin monia asioita, joita teidän pitäisi tehdä, teidän "täytyy" tehdä, joista olette vastuussa ja joita kukaan muu ei voi sijastanne tehdä. Haluaisimme innostaa ja kannustaa teitä vapautumaan vastuullisuuden harhasta. Parantamaan kaikki syyllisyyden ja häpeän tunteet, parantamaan havainnon riittämättömyydestä.

Te ette ole koskaan riittämätön. Riitätte aina kaikessa, mitä teette. Teidän on tärkeää muistaa tämä. Rakkautemme teitä kohtaan ja Jumalan rakkaus teitä kohtaan, jumalainen rakkaus, on ehdotonta. Rakastakaa itseänne juuri sellaisena, kuin olette, riippumatta saavutuksistanne. Arvonne ei riipu saavutuksistanne. Se on riippumaton saavutuksistanne. Olette rakkauden arvoinen vain siksi, että olette olemassa sellaisena jumalaisena olentona, kuin olette.

Elätte monin tavoin ylösalaisessa maailmassa oman tarkastelutapamme mukaan, koska vain fyysistä kehittymistä ja fyysistä aktiivisuutta palkitaan maailmassanne. Kun kirjoitatte uusia kirjoja, rakennatte uusia taloja tai siivoatte keittiön, teillä on tunne oikeudesta tuntea olonne hyväksi. Se antaa teille tunteen jonkinlaisesta arvosta, kun olette tehneet näitä asioita. Toisaalta sisäiselle työlle, sisäisen itsenne parantamiselle, karman, ristiriita-ajattelun ja negatiivisten havaintojen puhdistamiselle ei anneta mitään arvoa maailmassanne. Se nähdään jonain epätodellisena ja arvottomana ja se usein kyseenalaistetaan.

Meille tämä on ylösalainen maailma, koska näemme asiat aivan päinvastoin. Sisäinen todellisuus luo ulkoisen todellisuuden. Ainoa asia mitä onnistutte saavuttamaan kamppailemalla ulkoisessa todellisuudessa muutoksen aikaansaamiseksi, on luoda uusia esteitä, uusia pakkoja, uusia velvollisuuksia ja uusia vastuita. Se ei lopu koskaan, koska se ei voi loppua koskaan, jos ette muutu sisältä. Puhdistumisen on tapahduttava sisäisellä tasolla tilan ja ilman luomiseksi ulkoiseen todellisuutenne. Siksi kamppailu fyysisessä todellisuudessanne on loputon prosessi. Se on vähän kuin talon siivoaminen - se ei koskaan lopu. Siivoatte, siivoatte, siivoatte, mutta lika tulee aina takaisin. Näin tapahtuu fyysisessä todellisuudessa. Niin kauan kun epäonnistutte sisäisten tukosten ja tasapainottomuuksien työstämisessä, ulkoinen muutos ei muutu. Ette löydä näin ratkaisua elämänne pulmiin.

Näemme, miten monilla teistä ns. maailman rikkaassa osassa on ongelmia saada elämänne palapeli toimimaan - työ, perhe, vapaa-aika ja kulutus - ja näemme, miten kamppailette tasapainon pitämisen kanssa. Monet teistä sairastuvat ettekä kestä enää. Teidän on vaikeaa nähdä, miten saada kaikki toimimaan ja miten täyttää kaikki velvollisuudet ja velvoitteet, jotka teidän pitäisi täyttää. Vaatimukset vain lisääntyvät eivätkä ne lopu koskaan. Kun olette sammuttaneet tulipalon yhdestä nurkasta, teidän on rynnättävä toiseen nurkkaan sammuttamaan uutta paloa. Lopulta koko elämästänne tulee loputonta tulipalojen sammuttamista. Ettekä ole koskaan läsnä nykyhetkessä. Teillä ei ole koskaan aikaa elää, rakastaa ja nauttia olostanne.

Tällä on merkittäviä seuraamuksia suhteelle itsenne ja läheistenne ja rakkaidenne kanssa. Paljon siitä mikä on tärkeää teille, saa toissijaisen paikan niiltä kaikilta ulkoisilta velvollisuuksilta, jotka ottavat vallan ja painavat elämässänne - asioilta jotka ovat itse asiassa harhaa, asioilta jotka eivät itse asiassa ole tärkeitä.

Haluaisimme kannustaa teitä vähentämään radikaalisti kaikkia velvollisuuksia ja pakkoja elämässänne. Tekemään työtä irtipäästääksenne niistä uskomuksista, jotka liittyvät asioihin, joita luulette itsenne tarvitsevan tehdä. Tekemään työtä syyllisyyden ja häpeän tunteidenne kanssa ja katsomaan, mitä ne edustavat. Ei mikään, mitä teette päivittäisessä elämässänne, ole itse asiassa välttämätöntä. Päivittäisessä elämässänne on uskomattoman vähän sellaista, mitä teidän täytyy tehdä - itse asiassa ei mitään. Tätä voi olla vaikeaa tajuta, koska elätte niin hautautuneena fyysiseen maailmaan, että te ette kykene näkemään päivittäisen taistelunne ulkopuolelle.

Mutta pyydämme teitä, että yritätte nostaa päänne vähän harhan yläpuolelle. Yrittäkää nähdä itsenne yläpuolelta ja ymmärtää, että tuo kamppaileminen on harhaa ja ettei se koskaan lopu. Ette koskaan löydä ratkaisuja tuohon kamppailuun - ette ennen kuin päästätte irti kiinnittymisestänne ajatukseen puutteesta ja tietystä tavasta elää ollaksenne riittävän hyvä. Se ei ole totta. Teidän ei tarvitse tehdä mitään.

Teidän ei tarvitse pukeutua tietyllä tavalla, teidän ei tarvitse näyttää tietynlaiselta, teidän ei tarvitse ostaa tiettyjä erityistavaroita eikä kotinne tarvitse näyttää tietyltä. Ette todellisuudessa tarvitse kaikkia noita asioita, joita kannatte ja keräätte. Teidän ei tarvitse tehdä työtä näin paljon, teidän ei tarvitse ansaita kaikkea tätä rahaa, teidän ei tarvitse matkustaa maailman ympäri, teidän ei tarvitse putsata ja puleerata, teidän ei tarvitse olla täydellinen, teidän ei tarvitse olla aktiivinen eikä teidän tarvitse aktivoida lapsianne. Ette tarvitse kaikkia niitä asioita, joille rakennatte päivittäisen elämänne. Kaikki nämä asiat ovat harhaa. Kun vapaudutte niistä, huomaatte, miten uskomattomasti aikaa vapautuu.

Kun elätte puutteen harhassa, niin puutetta myös luotte. Ette luo ainoastaan aineellista puutetta, luotte myös ajan puutetta. Stressaatte, juoksette tuli hännän alla ja mitä enemmän juoksette, sitä nopeampaa aika lentää. Mitä enemmän kiirehditte, sitä tehokkaampia olette, sitä enemmän stressaannutte, sitä nopeampaa aika lentää ja sitä suuremmaksi ajanpuutteenne tulee. Tämä ei koskaan lopu, ennen kuin päästätte irti ajasta, ennen kuin päästätte irti kiinnittymisestänne aikaan. Aika ei ole vakio, se on jotain hyvin suhteellista. Aika on joustavaa ja se voi supistua tai laajentua.

Silloin kuin olette läsnä ikuisessa hetkessä, ikuisessa nyt-hetkessä, kun olette maadottuneet nykyhetkeen, olette myös ajan ulkopuolella. Silloin aika pysähtyy. Kun ette ole maadoittunut ja elätte puutteessa ja stressissä, niin aika kiiruhtaa - se nopeutuu ja kulkee nopeampaa ja nopeampaa, kunnes koko todellisuutenne muodostuu juoksemisesta.

On tärkeää, että kohtaatte kaikki uskomuksenne ja harhakuvanne "pitäisi"-asioista ja puutteesta ja päästätte irti. Päästäkää irti päivittäisestä kamppailustanne ja menkää virran mukana. Teidän ei tarvitse tehdä kaikkia näitä asioita. Teidän ei tarvitse kiillottaa täydellistä fasadia. Asioiden ei tarvitse olla tietyllä tavalla. Jos ette viitsi tehdä ateriaa, no, älkää tehkö - syökää vain tuoreita hedelmiä päivälliseksi sen sijaan. Kotinne ei tarvitse olla täydellinen. Teidän ei tarvitse remontoida kylpyhuonetta, koska siitä on tullut epämuodikas. Teidän ei tarvitse siirrellä papereita työssä ikuisuutta. Päästäkää irti ja uskaltakaa elää.

Silloin kun päästätte irti siitä todellisuusharhasta, mikä on tärkeää ja mikä on välttämätöntä hyvään elämään, havaitsette, että paljon siitä, mihin olette käyttäneet energiaanne ja aikaanne, on ollut täysin merkityksettömiä asioita. Pystytte päästämään niistä irti ja se on teille vapauttavaa, uskomattoman vapauttavaa. Se avaa teille uusia mahdollisuuksia ja näette todellisuuden uudella tavalla. Havaitsette, että teillä on aikaa käytettäväksi henkiseen kehityksenne. Tämä ei ole mitään vaikeaa, koska avautuessanne ja tullessanne vastaanottavaiseksi jumalaisen energian virralle, avaatte myös intuitionne.

Kun avaatte kanavan sisäiseen äänenne ja saatte voimakkaamman yhteyden sisäiseen totuuteenne, tiedätte, mikä on oikein ja tärkeää teille henkilökohtaisesti. Kukaan muu ei voi määritellä sitä puolestanne. Se päätös teidän on tehtävä itse. Kyse on asteittaisesta prosessista, missä vähän kerrassaan päästätte irti harhakuvista. Teidän on itse valittava, mistä alkaa ja päätettävä, millä tasolla olette ja mistä olette valmis päästämään irti tässä ja nyt. Voitte antaa toisten innostaa itseänne, mutta kenelläkään toisella ei voi olla tuota tietoa eikä kukaan toinen voi tehdä tuota päätöstä puolestanne. Teidän on päätettävä omasta puolestanne, mikä on oikein teille, missä olette tällä hetkellä ja mistä olette valmis päästämään irti. Huomaatte, että riippumatta siitä, mistä aloitatte, se on vapauttavaa. Se auttaa teitä vapauttamaan energiaanne kyetäksenne tekemään asioita, jotka tuntuvat merkityksellisemmiltä teille ja jotka antavat teille enemmän iloa, harmonia ja onnellisuutta.

VAPAUTUKAA MATRIISISTA

Velvollisuutenne tämän päivän yhteiskunnassa painavat teitä usein alas ja varastavat energiaanne. Yhteiskunta on rakennettu energiavarkaudelle, missä varastatte energiaa toisiltanne. Monet ihmiset elävät tänä päivänä energiavarkaina. Olette luoneet selviytymisstrategioita, jotka rakentuvat energian varastamiseen toisilta sen sijaan, että täytätte itsenne uudella energialla kääntymällä sisäänpäin ja parantamalla sisäiset ristiriitanne parantumalla ja henkisellä kehitystyöllä. Elätte maailmassa, missä järjestelmät rakentuvat energiavarkaudelle, rakenteille jotka varastavat energiaa ihmisiltä. Järjestelmät on suunniteltu varastamaan ihmisten energiaa, ne on suunniteltu imemään elämänvoimaa teistä.

Se mitä sanon, voi kuulostaa oudolle, mutta vain ajatelkaa asiaa hetken. Ajatelkaa kaikkia lukemattomia papereita ja muotoja, joita teidän on täytettävä. Ajatelkaa kaikkia lukemattomia lakeja ja säännöksiä, joihin teidän on sopeuduttava ja joita teidän on mietittävä joka päivä. Ajatelkaa kaikkia maksuja, joita teidän on maksettava. Ajatelkaa kaikkia asioita, mitä teidän on mietittävä kaikessa, mitä teette - kaikkia pakkoja, kaikkia velvoitteita, kaikki odotuksia, kilpailua, sosiaalista painetta … Kaikki nämä asiat luovat tilanteen, missä te ette koskaan riitä. Ihmiset eivät koskaan tunne olevansa riittäviä, eivät koskaan. Järjestelmä on luotu tavalla, missä ihmiset tuntevat riittämättömyyttä vaikka tekisivät mitä. Ei ole todellisuudessa mitään, mitä voitte tehdä, tunteaksenne vähemmän riittämättömyyttä niin kauan, kun toimitte järjestelmän sisällä. Heti kun olette löytäneet ratkaisun yhteen asiaan, toinen ponnahtaa esiin - uusi este.

Ainoa tapa vapautua näistä kahleista on päästä kokonaan ulos tästä järjestelmästä, vapautua harhasta, vapautua matriisista. Matriisi on energiajärjestelmä, mikä on kytkettynä kollektiivitietoisuuteen ja mikä antaa harhan, että teidän täytyy olla tietynlaisia kyetäksenne elämään. Matsiisi on luonut harhan puutteesta ja ristiriita-ajattelusta. Se on luonut harhan tietyistä velvollisuuksista - teidän on pakko elää vankilassa ihmisenä saadaksenne oikeuden olla olemassa. Mikään tästä ei ole totta.

Voitte päästä ulos matriisista ja vapauttaa itsenne tästä. Teidän ei tarvitse jumiutua näihin ajatuksiin, näihin harhoihin. Kyllä, ymmärrämme ehdottomasti, ettei tämä ole mikään helppo asia eikä se tapahdu yhdessä yössä. Ymmärrämme ehdottomasti, että teidän on vaikeaa kuvitella, miten selviytyisitte, jos ette tottelisi kaikkia niitä lakeja ja säännöksiä, joita tunnette olevanne sidottu noudattamaan. Emme sano, että teidän pitäisi rikkoa lakia. Sanomme, että teidän pitäisi vapautua kiintymisestänne ajatukseen, että teidän täytyy olla tietynlainen sopiaksenne yhteiskuntanne sosiaaliseen järjestykseen. Teidän täytyy olla antamatta toisten ihmisten ja yhteiskunnan odotusten pyörittää elämäänne ja sen sijaan tulla oman todellisuutenne mestariksi. Teidän täytyy luoda oma todellisuus itsellenne ja olla antamatta matriisin vankilamuurien enää pysäyttää teitä.

On mahdollista murtautua vapaaksi matriisista ja teette sen saavuttamalla korkeampia tietoisuuden tasoja. Taajuuden nostaminen ja tietoisuutenne laajentaminen on tie ulos matriisista ja vankilamaailmasta. Käsitätte askel askeleelta, että teille avautuu uusia mahdollisuuksia. Käsitätte, että kaikki teitä ympäröineet vankilamuurit romahtavat yksitellen ja ne menettävät vähitellen voimansa teihin, kun sallitte sen. Silloin kun lakkaatte antamasta energiaanne näille järjestelmille, niillä lakkaa olemasta valtaa teihin. Mutta sen tekemiseksi teidän on vapauduttava niistä sisäisen kehitystyön kautta, askel askeleelta.

Aloittakaa siitä, missä olette nyt. Päästäkää irti. Se voi olla niin yksinkertaisia asioita kuin: Täytykö teidän lähettää joulukortteja kaikille tuntemillenne? Täytyykö teidän olla kaikkien ympärillänne olevien tavoitettavissa kännykällä? Täytyykö teidän vastata kaikkiin kyselyihin, joita saatte internetin tai sähköpostin kautta? Täytyykö teidän osallistua kaikkiin sosiaalisiin tilaisuuksiin velvollisuuden tunteesta vai voitteko sanoa "ei" ja sen sijaan valita muita aktiviteetteja, jotka tuntuvat teille merkityksellisemmiltä henkilökohtaisesti? Elättekö omaa elämäänne vai elättekö elämäänne muille? Tämä kysymys teidän pitäisi esittää itsellenne. Kuka on oikeastaan luonut elämänne? Kenelle elätte? Kuka päättää, mikä on tärkeää elämässänne? Tässä on suuressa määrin kyse käskyvallan vaatimisesta omaan elämäänne, antamatta toisten päättää, mikä on tärkeää. Antamatta Facebookin pyörittää elämäänne. Antamatta kännykän, tietokoneen, GPS:n tai varashälyttimen pyörittää elämäänne. Päästäkää irti. Kohottautukaa pelon ja puutteen hidasliikkeisestä suosta korkeampiin sfääreihin. Teidän on ihmisinä aika lopultakin oppia lentämään.

Haluamme kiittää, että taas kerran kuuntelitte, mitä meillä on sanottavana teille. Haluamme kertoa teille, että rakastamme teitä ehdottomasti. Teidän pitäisi tietää, miten paljon rakkautta virtaa teille galaksista ja kosmoksesta, kaikilta meiltä jotka olemme valmiita auttamaan teitä tässä vaativassa siirtymässä uuteen henkiseen aikaan. Muistakaa, että kaikki on juuri niin, kuin pitäisikin olla ja kaikki tulee olemaan juuri niin, kuin pitäisikin olla. Kaikki on rakkautta. Kiitos huomiostanne.

[Dibarak laittaa kätensä yhteen ja kumartaa lempeästi. Valo loistaa hänen käsiensä välistä. Hän on taas ottanut sen valaistuneen sielun muodon, joka hän on tänä päivänä. Voin kuulla hänen tumman äänensä kaikuvan äärettömyyden halki, koska hänen viestinsä ei tule ainoastaan häneltä ja hänen kansaltaan, se tulee myös Jumaltietoisuudelta ja siltä suurelta kokonaisuudelta, mihin kaikki kuulumme ja minkä osa me kaikki olemme. Lopetamme kiittämällä Dibarakia kanavoinnista.]

*************

ÄITI MAA -VERKOSTOSTA

"Äiti Maa" -verkosto on jatkuvasti kasvava maailmanlaajuinen henkinen verkosto, joka koostuu tuhansista ihmisistä ympäri maailmaa. Verkostoa pyörittävät Ruotsista, Tukholman ulkopuolelta, Manne Lindberg ja Maria Bertram, joiden elämäntehtävänä on auttaa ihmiskuntaa ja maata siirtymässä uudelle henkiselle aikakaudelle. Maria on monta vuotta kanavoinut viestejä mm. Jumaltietoisuudelta (Jumala), Äiti Maalta, luonnonhengiltä, henkimaailman mestareilta ja kosmoksen muilta sivilisaatioilta.

Verkoston päätoimintaa ovat maailmanlaajuiset parannussessiot Äiti Maalle kanavoitujen ohjeiden mukaisesti. Verkosto tarjoaa kaiken ilmaiseksi. Jos et ole vielä verkoston jäsen, lähetä oma sähköpostiosoitteesi osoitteeseen motherearthnetwork@gmail.com saadaksesi aiempia julkaisuja sekä uutiskirjeitä tulevista kanavoinneista, ohjeita maailmanlaajuisiin parannussessioihin, työkaluja henkiseen transformaatioosi ja muuta. Verkoston nettisivusto on rakenteilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev