HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 87: Ole ilossa

2006 - Aamuviesti 87: Ole ilossa

AAMUVIESTI 87: OLE ILOSSA
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ilo on eliksiiriä kaikille asioille. Tuo enemmän iloa tehtäviisi. Silloin kun säteilet ilovärähtelyä, miten lievää tahansa, kehosi reagoinnissa tapahtuu muutos, mikä heijastuu todellisuuteesi.
 
Se voi olla niin helppo juttu kuin hymy kasvoillasi, kun teet jotain monista tehtävistäsi. Tämä luo erilaisen viestin kehollesi ja muutat tavanomaisen stressireaktion työtä kohtaan ja kiireisyyden tietoisemmaksi ja rentoutuneeksi mielen/sydämen tilaksi.
 
Tule tietoiseksi iloksi nimittämänne tunnevärähtelyn vaiheista tai hienovaraisista taajuuksista. On hurmosta, hurmiota, autuutta, riemua, iloa, onnellisuutta, pirteyttä, ilahtumista ja nautintoa. Harjoittele erilaisia ilotaajuuksia.
 
Ole ilahtunut. Juhli pieniä ihmeitä kaikkialla ympärilläsi. Riemuitse hengityksesi myötä. Hymyile ilman mitään syytä - hymyile vain hetkeen. Salli uusia kasvolihaksia löytyä, kun hymyilet huolillesi ja murheillesi.
 
Etsi syy nauraa, kikattaa tai säteillä hilpeyttä. Harjoittele kevytsydämisyyttä, huolettomuutta ja riemua ihmeistä elämässäsi tai ihmeistä hetkessä. Ole onnellinen, ole valoisa, riemuitse ja nauti. Ole ilossa.
 
Ilotaajuuden ja -asenteen ylläpitäminen on tärkein taito. Kuvittele, että sinulla on ilolihas etkä ole harjoittanut sitä riittävästi. Sinun tarvitsee venytellä sitä, laajentaa sitä ja ilmaista sitä täysin. Salli ilon missä tahansa muodossa jatkua sinussa.
 
Hymyile, kun vastaat puhelimeen, teet ateriaa ja maksat laskuja. Hymyile peilille joka kerta, kun katsot kuvaasi - hymyile heijastuksellesi. Hymyile, kun nukahdat illalla. Hymyile myös ajatellessasi.
 
Aseta tietoisuutesi sydämeen, kun hymyilet. Tämä on voimakas alkemiaharjoitus. Yksinkertainen hymyileminen sydämestä vetää enemmän iloa, autuutta ja onnellisuutta elämääsi.
 
Fyysiset tehtäväsi sujuvat helpommin ja kehosi vastaa olemalla rentoutunut ja vähemmän stressaantunut. Huolet haihtuvat, tehtävät saadaan suoritettua vaivattomasti ja sujuvasti. Ilo selvittää tietä uskomattomille ihmeille ja laajentumiselle. Tämä on upea lahja käyttää ja se parantaa kaikkea elämässäsi.
 
Energiakenttä mikä säteilee ilosta, transformoi kaiken kokemisen, toiminnan ja kaikki lopputulokset. Ilosi on kuin parantavaa balsamia itsellesi ja muille elämässäsi. Käytä iloa sen kaikissa upeissa muodoissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >