HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 81: Rituaalit, osa II

2006 - Aamuviesti 81: Rituaalit, osa II

AAMUVIESTI 81: RITUAALIT OSA II
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rituaalit auttavat koko henkiolemusta tulemaan esiin. On rituaaleja, joita voit tehdä kunnioittaen vuoden jokaista vuodenaikaa. Sitten se vuodenajan energiarakenne, mitä olet kutsunut, maustaa seuraavia päiviä.
 
Kehosi, mielesi, tunteesi ja henkesi muistavat tuon vuodenajan merkityksen - tämän ajan laadut ja ominaisuudet - ja virtaa enemmän harmoniassa sen kanssa. On rituaaleja, joissa voit olla kehollasi tietoinen kuunkierroista ja sen liikkeistä. Pystyt tarkkailemaan rytmejä, vetoa ja sykettä.
 
On rituaaleja eri vaiheisiin elämässäsi, kun siirryt ikävaiheiden ja aikajanasi kausien läpi. Kunnioittamalla näitä siirtymävaiheita rituaaleilla pystyt astumaan puhtaasti vaiheesta toiseen. Luot rituaalin, joka kunnioittaa vaihetta, jonka jätät - valmiina oppituntien ja lahjojen tuomisesta ja irtipäästäen siitä, mikä on lopussa. Tietoisilla teoillasi tässä rituaalissa ruumiillistat jokaisen vaiheen elämässäsi täydemmin.
 
Rituaalien kautta näet jokaisen tekosi pyhänä, jokaisesta teostasi tulee pyhä. Ruuan valmistamisesta siivoamiseen, tuot koko henkiolemuksesi jokaiseen toimintaan.
 
Rituaaleja luomalla pysyt tietoisempana, läsnä olevampana ja elävämpänä kaikessa, mitä teet, jokaisessa toimessa mihin ryhdyt.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >