HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 79: Harjoita hiljaisuutta

2006 - Aamuviesti 79: Harjoita hiljaisuutta

AAMUVIESTI 79: HARJOITA HILJAISUUTTA
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Puhumme sinulle hiljaisuudesta, sillä hiljaisuuden hetkinä tasapaino palautetaan.
 
Tulevina päivinä kun energiatulva maapallollenne kasvaa, ne jotka kulkevat tällä aikajanalla, kokevat paljon kaaosta sekä arkipäiväisten ja maailman tapahtumien näennäistä tasapainottomuutta. On erittäin tärkeää kehittää taito ylläpitää henkilökohtainen tasapainosi näiden vaikeiden ja muuttuvien aikojen keskellä.
 
Kutsumme sinua harjoittamaan hiljaisuutta, olemaan hiljaa muutaman minuutin useita kertoja päivässä. Kun käytät tätä yksinkertaista työkalua, tulee helpommaksi ja nopeammaksi saavuttaa oma tasapainotilasi. Hiljaisuus sallii kehosi, mielesi, tunteidesi ja henkesi harmonisoitua.
 
Silloin kun huomaat olevasi stressaantunein ja kiireisin, se on todella aikaa pysähtyä, olla hiljaa ja nollata. Harjoita tietoista hiljaisuutta. Tämä harjoitus pitää "virtapiirisi" auki opastukselle. Tästä tulee yhtä luonnollista kuin hengittäminen ja kannat tasapainoista energiakenttää, mikä auttaa sinua henkilökohtaisten elämänkokemusten kohtaamisessa sekä maailmalaajuista matriisia, maailmanlaajuista energiakenttää värähtelemään tasapainoa.
 
Kuten kaikki asiat tässä holopelissä, tämä hiljaisuuden harjoittaminen muuttaa kokonaisuutta. Pienet, yksinkertaiset, omistautuneet teot joita on valeltu ilolla, kiitollisuudella ja arvostuksella, heijastuvat ulospäin elämästäsi, mikä muuttaa ja transformoi kaikkea muuta koskettamaansa energiaa.
 
Sinä ja muut jotka harjoittavat tietoista hiljaisuutta, annatte esimerkin, turvasataman ja tasapainoisen taajuuden, minkä kanssa toiset voivat resonoida. Lukumääränne lisääntyy, kun ilmaiset tasapainoa niihin energiakenttiin, joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa päivittäisissä toimissasi. Kannustamme sinua harjoittamaan tietoista hiljaisuutta. Tämä harjoitus avaa sinulle monia tietoisuusovia ja vahvistaa yhteyttäsi opastukseesi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >