HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 70: Yksi värähtelykenttä

2006 - Aamuviesti 70: Yksi värähtelykenttä

AAMUVIESTI 70: YKSI VÄRÄHTELYKENTTÄ
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmismuotosi on vain yksi aspekti siitä, kuka olet. Ihmiselle joka on keskittynyt tähän kolmanteen ulottuvuuteen, se tuntuu todelliselta, näyttää todelliselta ja kuitenkin se on vain moniulotteisen tähti-ihmisen yksi perspektiivi.
 
Jokainen ulottuvuus on aina ulottuvilla ja se resonoi eri taajuutta. Silloin kun tähti-ihmisestä tulee tietoinen, muita todellisuuksia ja ulottuvuuksia ilmestyy.
 
Astronominne löytävät jatkuvasti uusi planeettoja tunnetun aurinkokuntanne ulkopuolelta. Tämä on esimerkki siitä, että ihmiskunta on kohottanut tietoisuuttaan riittävästi salliakseen näiden planeettojen olla näkyviä - samalla tavalla kuin tieto kvanttifysiikasta ja uskomattomasta energiatietoisuudesta pienimmissä hiukkasissa, joihin ajatuksenne vaikuttavat ja jotka vaikuttavat ajatuksiinne.
 
Käytetäänpä ihmiskehoasi esimerkkinä moniulotteisista tasoista. Sinulla on tiheä fyysinen muoto - näet kehosi muodon, pituuden ja painon heijastuneena peiliin. Mutta tämä on vain ulkoinen vaikutelma.
 
Ihmismuodossa on kokonaisia galakseja, kokonaisia järjestelmiä ja kokonaisia energiakenttiä. Jokainen näistä järjestelmistä toimii automaattisesti tietoisen tajuntasi alla, samaan tapaan kuin moniulotteiset todellisuudet kehosi ulkopuolella. Vaikutat sekä sisäulottuvuuksiin fyysisessä kehossasi että todellisuutesi ulkoisiin ulottuvuuksiin.
 
Kaikki on heijastusta. "Niin sisällä, kuin ulkona. Niin ylhäällä, kun alhaalla." Tämä on Einsteininne tosi toteamus.
 
Atomin ydin pyörii solussa - se on kvanttifysiikkaa toiminnassa. Ajatuksesi ja tunteesi vaikuttavat pyörimiseen, aivan kuten massatietoisuuden ajatukset ja tunteet vaikuttavat planeettanne pyörimiseen ja tähtiin ja planeetan pyöriminen ja tähdet vaikuttavat atomien pyörimiseen soluissasi. Tämä on uskomattomien muunnelmien ja yhdistelmien yksi energiavärähtelykenttä.
 
Pidä sitä perspektiiviä, että toimit aina moniulotteisella tasolla ihmismuodossa ja ihmismuodon ulkopuolella. Salli itsesi tulla tietoiseksi näistä toisista todellisuuksista ja ulottuvuuksista.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >