HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 69: Sähkötaajuudet

2006 - Aamuviesti 69: Sähkötaajuudet

AAMUVIESTI 69: SÄHKÖTAAJUUDET
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Maapallo on värähtelytaajuuksien meri. Ihmiskunta on taitava tekemään ja keksimään laitteita, joilla on energian värähtelytaajuus. Näitä energia-aaltoja kulkee aina lävitsesi.
 
Kuvittele hetki kaikkia laitteita, joita on yksin kotonasi - jokainen valolamppu, puhelinjärjestelmä, kaikki keittiölaitteet. Jokainen laite antaa tiettyä taajuutta. Televisio on yksi epäharmonisten taajuuksien merkittävä edistäjä. Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia näistä taajuuksista. He ovat "sulkeneet" ne, heidän energiakenttänsä on tottunut ja oppinut elämään niiden kanssa.
 
Tähän planeettaan on kudottu sähkötaajuuksia. Jos sinulla olisi kyky nähdä energiasäikeet, jotka yhdistävät kaikkia sähkölinjoja, sähkölaitteita, kännyköitä, televisioita ja mikroaaltoja, hämmästyisit, miten tiukkaan kudottu tämä energiamatriisi todella on. Se ympäröi planeettanne riitasointuisten taajuuksien energiaverkolla.
 
Useimmat ihmiset eivät edes ajattele tätä. On asenne "Se mitä et näe tai mistä et tiedä, ei vaikuta sinuun".
 
Nämä sähkötaajuusmatriisit vaikuttavat aina fyysiseen kehoon, mielentilaan. Nämä sähkötaajuudet aiheuttavat riippuvuutta henkilökohtaiseen energiakenttääsi ja hypnotisoivat sitä. Nämä ihmisen tekemät sähkötaajuudet pitävät tiettyä ajattelutapaa paikoillaan. Ole tietoinen näistä riitasointuisista taajuuksista ja niiden luomasta matriisista. On tärkeää sinulle ja muille pysyä ankkuroituneena, vakaana ja tiukasti omassa henkilökohtaisessa energiakentässänne ja -matriisissanne. Riitasointuiset taajuudet vaikuttavat teihin silloin vähemmän.
 
Auringonpurkaukset ja galaktiset energiapuuskat syöksyvät tämän hypnotisoivien sähkötaajuuksien kilven läpi ja aktivoivat DNA-koodien tiettyjä osia. Nämä kosmiset energiatyönnöt ovat herätyssoitto ihmiskunnalle. Maan magneettikenttä ylläpitää holopelin korkeampaa koskemattomuutta. Sähkökentät kumoavat tämän.
 
Ihmiskunta saa korkeinta tukea kosmoksen ja taivaallisten olentojen tietoisuudelta ja yksilöt heräävät suurenmoisuuteensa, jumalaiseen tähtiyhteyteensä.
 
Luot yhtenäisen kentän, silloin kun ylläpidät voimakasta rakkauden, ilon ja kiitollisuuden energiakenttää. Silloin kun värähtelet näitä korkeita yhtenäisiä taajuuksia, planeetan sähkökentän pommitus ei vaikuta sinuun. Ole ilossasi sekä ui ja virtaa tähdistä tulevan energian kanssa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >