HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 62: DNA, osa II

2006 - Aamuviesti 62: DNA, osa II

AAMUVIESTI 62: DNA, OSA II
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
DNA:n pääkoodi joka aktivoituu tänä aikana ihmisissä, on tietoisuus ja täydellinen aistimus ykseydestä kaiken kanssa.
 
Kun lisää ihmisiä herää voimattomuuden ja pelon tiedostamattomasta ja turrasta harhasta, maailma kokee globaalin muutoksen.
 
Ihmiset siirtyvät pelon, erillisyyden ja manipuloinnin verkosta tietoiseen mielentilaan ja tunnustavat oman henkilökohtaisen voimansa ja vastuunsa maailman ja galaksin transformaatiossa moniulotteisena olentona, osana jumalaista kokonaisuutta.
 
Pelko, turhautuminen ja stressi estää DNA:ta laajentumasta ja säikeitä purkautumasta. Nämä tunteet saavat DNA:n sulkeutumaan. Silloin näiden koodien kantama informaatio on ulottumattomissa.
 
Avaimena on se tietoisuus, miten energianne, tekonne, ajatuksenne ja sananne vaikuttavat kokonaisuuteen. Puhtaan ilo-, kiitollisuus- ja arvostustaajuuden ylläpitäminen sallii DNA:n rentoutua ja avautua. Kun useammat ihmiset tunnistavat totuuden, se alkaa laukaista toisia nukkujia heräämään.
 
Tässä ovat suuret voimat toiminnassa - ihmiskunta on yhdistynyt tähtiin ja niiden tuolle puolen.
 
Ihmiset ovat heräämässä rooliinsa ja vastuuseensa tästä planeetasta, maapallostanne.
 
Ihmiset ovat heräämässä rooliinsa ja vastuuseensa galaktisena kansalaisena.
 
-----------

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >