HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 61: DNA

2006 - Aamuviesti 61: DNA

AAMUVIESTI 61: DNA
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmiset ovat moniulotteisia - ihmiset on koodattu moneen todellisuuteen. Jokaisella ihmisellä on DNA:ssaan koodeja, jotka ovat horroksessa, aktiovoimattomia.
 
Paljolti kuin vauvalla, joka syntyy sisällään siemenet omia jälkeläisiä varten, nuo siemenet ovat horroksessa, kunnes vauva on kypsynyt ja tiettyjä hormonimuutoksia on tapahtunut fyysisessä kehossa - sitten lisääntymissiemenet ovat valmiita. Ihminen on koodattu eri kehitysvaiheiden tapahtumisen tiettyyn aikaan - melkein kaikki ovat tietoisia fyysisistä muutoksista, joita tapahtuu vauvasta aikuiseen.
 
Tieteellenne pysyy paljolti mysteerinä ne laukaisimet, jotka kehottavat fyysistä kehoa aloittamaan tietyn kehitysvaiheen. Mikä fyysisen kehon osa on vastuussa kasvu-, kehitys- ja kypsymisvaiheista?
 
DNA:n koodilaukaisimet aktivoivat kunkin vaiheen. DNA on ihmisen koko toimintaohjelma.
 
Ihmiskunta on kehityksen siirtymäprosessissa. DNA:n nukkuvat koodit käynnistetään ja tämä aktivoi uuden tietotason jokaisessa ihmisessä.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >