HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 60: Tunteet ovat taajuus

2006 - Aamuviesti 60: Tunteet ovat taajuus

AAMUVIESTI 60: TUNTEET OVAT TAAJUUS
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Planeettanne massatietoisuudelle tapahtuu niin, että kaikkien mieltä ja sydäntä kylvetetään ennenkuulumattomalla energialla galaksista - auringosta, kuusta ja tähdistä.
 
Tämä energia laukaisee DNA-koodeja, mikä kutsuu yksilöitä heräämään tiedostamattomasta unestaan ja astumaan täysin suurenmoisuuteensa olentoina, jotka pystyvät transformoimaan henkilökohtaisen ja kollektiivisen pelon tiheyttä.
 
Jokaisen olennon on tärkeää kouluttaa itseään - kohottaa itsensä korkeampiin tunnevärähtelyihin, saavuttaa ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen tunteet. Nämä tunteet ovat pelastuslauttanne, puskurinne, suojanne ja turvanne tulevina aikoina.
 
Kannustamme, että riippumatta mistään - toistamme, että riippumatta mistään - mitä tapahtuu ulkopuolisessa maailmassa, olet viisas ylläpitääksesi avoimen ja laajentuneen mielentilan.
 
Ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen tunteet itse asiassa suojaavat ja "puskuroivat" sinua. Ne kohottavat sinut niiden tapahtumien yläpuolelle, mitä planeetallanne ilmenee. Korkean värähtelyn ylläpitäminen on avain yhteyteen, mihin toisten tarvitsee yhdistyä.
 
Planeettanne käy läpi evoluutiomuutosta ja vanha tiheä energia - pelon, vihan ja voimattomuuden tiheät ja raskaat värähtelyt - työnnetään pintaan kaikissa tilanteissa yksilöistä ja kollektiivista.
 
Muista, ettei kukaan ole vastuussa siitä, miltä sinusta tuntuu. Se on sinun vastuusi jumalaisena muutosagenttina. Jokainen yksilö on vastuussa tunteista, joita hän ilmaisee kollektiiviin. Tee kaikki voitavasi tunteidesi muuttamiseksi - yksi värähtely, yksi taajuus, yksi ajatus ja yksi tunne kerrallaan. Silloin kun ilmaiset ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen energiakenttää, olet avoin sisäiselle jumalaiselle opastuksellesi. Värähtelet puhtaalla, korkealla taajuudella kaaoksen yläpuolella ja inspiroit toisia sopimaan yhteen värähtelemäsi taajuuden kanssa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >