HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 59: Mielitietokone, osa II

2006 - Aamuviesti 59: Mielitietokone, osa II

AAMUVIESTI 59: MIELITIETOKONE, OSA II
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet, monet ihmiset eivät koskaan käsitä, että he ovat enemmän kuin mielensä. He toimivat automaatilla. He syntyvät, sisälle asennetaan tunneohjelmat eivätkä he koskaan kyseenalaista uskomuksiaan tai reaktioitaan näihin ohjelmiin. He uskovat sen olevan omaa käyttäytymistään. Se on vain sitä, kuka he ovat.
 
Näitä olentoja voi helposti manipuloida ja kontrolloida, erityisesti medialla, elokuvilla ja väkivaltapeleillä. Kehosta tulee riippuvainen kemikaaleista, joita tuotetaan, silloin kun ihminen pelkää, jännittyy tai stimuloituu jollain tavalla.
 
Nyt tänä aikana teissä on niitä, jotka heräävät ja tulevat tietoiseksi.
 
Ihminen joka on tietoinen, käyttää mielen uskomattomia kykyjä luodakseen uusia tapoja olla, uusia tapoja nähdä tämä todellisuus ja uusia tapoja reagoida todellisuuteen.
 
Tässä on konstikas osa: vanhat mallit on punottuna syvälle yhteiskuntamatriisiin. Ne ovat massatietoisuuden osa. Ne ovat taajuudeltaan vahvoja ja taitavia liipaisimia, jotka aktivoivat rajoittavat ja pelokkaat uskomukset ja voimattomuuden tunteen.
 
Kyse on pysymisestä hetkestä toiseen tietoisena ja hereillä nostaakseen omaa värähtelytaajuuttaan, mikä lopettaa automaattireaktiot.
 
Annamme sinulle muistutuksen taajuutesi nostamisesta. Tunteesi ovat avain. Silloin kun värähtelet ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen taajuutta sekä olet rakkaustaajuuden mestari, olet heränneessä tietoisuustilassa. Olet yhdistynyt sydämeesi. Olet yhdistynyt avoimeen opastus- ja inspiraatiokanavaan. Vedät puoleesi ja päästät kenttääsi enemmän positiivista, elämää antavaa energiaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >