HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 51: Addiktoivat tunteet

2006 - Aamuviesti 51: Addiktoivat tunteet

AAMUVIESTI 51: ADDIKTOIVAT TUNTEET
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Haluamme muistuttaa sinua ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen tunteiden ylläpitämisen merkityksestä.
 
Planeetallanne on haastavaa aikaa. Muutosagenttina, valo-olentona, sinä ja kaikki muut olette tehokkaimpia muutoksen ja transformaation tuomisessa pitämällä selkeää ja puhdasta ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen värähtelyä.
 
Se on tärkeää hyvinvoinnillesi, terveydellesi ja kyvyllesi yhdistyä jumalolemuksesi kanssa. On tärkeää tunnistaa, kun värähtelet pelon, vihan, surun, turhautumisen ja huolen matalia, tiheitä ja raskaita tunteita, voidaksesi muuttaa tuon todellisuuden mahdollisimman nopeasti. Sinun on tärkeää tehdä tämä muutos joka hetki.
 
Muista, että kun toimit näiden matalien ja tiheiden tunteiden taajuudella, kytkeydyt automaattisesti massatietoisuusverkkoon, mikä sopii näihin tunteisiin.
 
Silloin kun sallit tunteidesi sopia yhteen massatietoisuusverkon kanssa, voit helposti lannistua ja tulla pyyhkäistyksi pakahtumisentunteeseen, kun värähtelet näillä matalammilla taajuuksilla. Nämä tiheät tunteet ovat tutuimpia sinulle ja niihin on helpointa vajota. Ne ovat vallitsevimpia värähtelyjä maan päällä.
 
Nämä tunteet ovat addiktoivia luonteeltaan. Keho tai aivot tunnistavat sisäisen kemiallisen reaktion ja tämän laukaisevat vanhat mielen ohjelmat, vanhat menneet kokemukset ja loukkaukset. Järjestelmäsi kaikki osat osallistuvat ja puolustusmekanismit aktivoituvat. Toimit automaatilla ja ajankohtaisten tapahtumien on helppoa manipuloida sinua. Yhdistyt pelon, vihan, syyllisyyden, huolen, turhautumisen ja voimattomuuden tunteen massaverkkoon tai -matriisiin. Nämä tunteet pitävät planeettanne kehitystä lukittuna. On niitä, jotka ovat panostaneet pitääkseen massatietoisuuden näissä helposti manipuloitavissa tunnetiloissa.
 
Tässä evoluutiopelissä, tässä transformaatiopelissä, arvokkain taito on osata herättää ja ylläpitää korkeita ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen sekä rakkauden värähtelyjä. Ne ovat voimasi. Etsi elämästäsi pienimpiä asioita, joita voit arvostaa ja joista ilmaista kiitollisuuttasi, ja keskity niihin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >