HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 39: Henkilökohtainen matriisi

2006 - Aamuviesti 39: Henkilökohtainen matriisi

AAMUVIESTI 39: HENKILÖKOHTAINEN MATRIISI
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Haluamme kertoa oman henkilökohtaisen matriisisi, värähtelykenttäsi tunnistamisen ja kunnioittamisen merkityksestä ja siitä, miten se ylläpitää ja muodostaa päivittäisen todellisuutesi.
 
Tästä henkilökohtaisesta matriisista luodaan kokemasi elämä ja kehoilmaisumuoto.
 
Henkilökohtaiseen matriisiin vaikuttaa kaikki, mitä se kohtaa. Hedelmöityksen hetkestä lähtien, koko ajan kehon muodostuessa äidin kohdussa tapahtuu matriisivaihtoa ja -sekoittumista. Perheen genetiikka on kudottuna matriisiin. Vanhempiesi vahvat uskomukset ja tunteet on kudottuna henkilökohtaiseen matriisiin. Lapsuusvuodet, kokemukset ja kohtaamiset on kudottuna henkilökohtaiseen matriisiin. Kokemukset jotka ovat tuskallisia, pelottavia ja jollain tavalla rajoittavia, on myös kudottuna henkilökohtaiseen matriisiin energiavirtasi tukoksina tai sotkuina.
 
Haluaisimme auttaa jokaista ihmistä näiden tukosten ja sotkujen vapauttamisessa, jotta virtaus kulkee taas jumalaisesta suunnitelmastanne.
 
Muista, että energia seuraa ajatusta. Voit alkaa purkaa henkilökohtaisen matriisisi mitä tahansa osaa niillä ajatuksilla, joita ylläpidät ja ilmaiset.
 
Värähtelylääketiede toimii näillä hienotasoilla kaikkien niiden tukosten purkamiseksi ja vapauttamiseksi, joita pidetään menneistä muistoista - tai myös niiden sotkujen, jotka annettiin syntymässä perhematriisista. Tätä heränneiden olentojen antamaa työtä tulee monissa muodoissa ja monilla tavoilla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >