HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 45: Nopeasti virtaava energia

2006 - Aamuviesti 45: Nopeasti virtaava energia

AAMUVIESTI 45: NOPEASTI VIRTAAVA ENERGIA
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuvittele, että planeetallanne on voimakas ja nopeasti liikkuva energiajoki näinä suuren muutoksen aikoina. Tämä dynaaminen ja voimakas energiavirtaus joka huuhtoo planeettanne yli, kulkee kaikkien elämän osien läpi ja kylvettää kehon jokaista solua ja atomia transformaatio- ja evoluutiotaajuudella.
 
Silloin kun antaudut tälle nopeasti kulkevalle transformaatiovirtaukselle, kuljet sen mukana, sinusta tulee sen osa - kuin pieni risu joka kelluu veden pinnalla. Kuitenkin jos roikut kiinni vanhojen mallien, vanhojen tuttujen tunteiden ja vanhojen toimimattomien käyttäytymistapojen rannassa, sinua taotaan ja väsyt. Jos taistelet energiavirtausta vastaan tai epäilet sen voimaa, pakahdut.
 
Paras ja tietoisin tapa käsitellä tätä uskomatonta energiaa, mikä on annettu ihmiskunnalle lahjaksi, on luottaa rohkeasti virtaan ja syleillä liikettä ja muutoksia, joita tapahtuu. Antaudu luottamukselle. Putoa sisälläsi paikkaan, mikä antaa sinulle joustavuutta kaikessa, mitä tapahtuu. Antaudu virralle.
 
On miljoonia, jotka heräävät ja ymmärtävät jumalaista ilmentämistä. Valonvartijana olet voimakkain ja tehokkain, silloin kun ylläpidät korkean värähtelytaajuuden.
 
Olet täydemmin yhdistynyt jumalaiseen lähteeseen ja sinua opastetaan niihin paikkoihin ja niiden ihmisten luo, jotka ovat valmiita ja halukkaita muuttumaan. Lähetät värähtelyä, mikä laukaisee tiedostamista toisissa, värähtelyä mikä ankkuroi uutta laajentunutta tietoisuutta. Annat pelastuslautan niille, jotka ovat valmiita luottamaan jumalaiseen luontoonsa ja antautumaan sille ydinolemukselle, mitä he ovat - suurenmoinen jumalainen valo-olento.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >