HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 42: Tutki mahdollisuuksia

2006 - Aamuviesti 42: Tutki mahdollisuuksia

AAMUVIESTI 42: TUTKI MAHDOLLISUUKSIA
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Unitilassa kaikki todellisuudet hyväksytään todellisiksi. Unitilassa ihmiset kokevat moniulotteisen itsensä sekä rinnakkaisitsensä.
 
Salli itsesi hetken harkita sitä, että koska kaikki aika on samanaikaista, rinnakkaiselämiä on menossa yhtä aikaa. Tulevaisuus ja menneisyys ovat olemassa vain, koska tuo uskomus "asennettiin" sisääntulossanne kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen maaplaneetalle.
 
On lukuisia muita elämiä, joissa ihmeellisenä, taivaallisena moniulotteisena tähtiolentona olet täysin aktiivinen ja elät toisessa ajassa ja kenties myös toisessa ulottuvuudessa. Nämä muut itsen aspektit jotka elävät kokonaan eri todellisuuksissa ja ajoissa, ovat yhtä aktiivisia ja keskittyneitä siihen todellisuuteen, missä he elävät, kuin sinä olet siihen todellisuuteen, missä sinä elät.
 
Useimmille ihmisille on niin vaikeaa käsitellä yhtä todellisuutta - yhtä elämää mihin he keskittyvät - että ajatus useammasta samanaikaisesta elämästä on erittäin pakahduttava ja vaikea ymmärtää. Kehotamme niitä, jotka tuntevat vähän pakahtuvansa, lempeästi sallimaan itsensä tutkia tuota mahdollisuutta leikkisästi ja hilpeästi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >