HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 41: Todellisuus on kuin vettä

2006 - Aamuviesti 41: Todellisuus on kuin vettä

AAMUVIESTI 41: TODELLISUUS ON KUIN VETTÄ
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Todellisuus on paljolti kuin vettä. Se voi muuttua moneksi eri muodoksi riippuen olosuhteista ja energiasta. Se voi olla kiinteää, kovaa kuin jää. Se voi olla nestemäistä ja virrata kuin neste. Ja se voi olla kevyttä kuin höyry. Useimmat ihmiset yhdistyvät mieluummin todellisuuteensa jähmettyneessä tilassa. Kuitenkin todellisuudella on kyky muuttua useiksi eri puoliksi. Se on silti yhtä todellista, kuten vesi on vettä riippumatta siitä, onko se jäätynyttä, nestemäistä vai höyryä.
 
Tämä on vain esimerkki siitä, miten kolmas ulottuvuutenne voi reagoida ja reagoi uskomuksiisi ja heijastuksiisi, energiapuumerkkiisi ja ymmärrykseesi siitä, minkä hahmotat todelliseksi ja miten se ilmentyy tämän holopelin näytöllä.
 
Ihmiset alkavat muuttaa uskomuksiaan siitä, mikä on todellista, ja kun he tekevät tämän, heidän todellisuutensa alkaa muuttua. He panevat merkille muutoksen ja jatkavat tietoisuutensa laajentamista sisältämään nämä uudet havainnot. Sinusta ja toisista tulee tietoisia ja tiedostatte olevanne moniulotteisia olentoja. Se on aivan kuin portaat - jokaisella askelmalla saat suuremman näköalan tarkkailtavaksi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >