HomeViestejäPeggy Black18.10.2011 - Galaksin kansalainen

18.10.2011 - Galaksin kansalainen

GALAKSIN KANSALAINEN
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Uutiskirjeestä 18.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme täällä ja tunnistamme teidät galaksin kansalaisiksi, joita olette, ja syleilemme teitä sellaisina.
 
Tämä on verrattoman tilaisuuden aikaa, jolloin kaikki silmät keskittyvät planeetallenne. Maapallonne ja kaikki elämänmuodot ovat kärsineet ja ovat lähellä tuhoutumista.
 
Ihmiskunnalla on suuri tilaisuus herätä tästä harhasta. Tietäkää, että muut todellisuudet ja ulottuvuuden tarkkailevat, koska se mitä tapahtuu tällä planeetalla, vaikuttaa kokonaisuuteen.
 
Olette keskittyneet yhteen todellisuuteen, minkä voitte aistia, tuntea, maistaa, nähdä ja mitä voitte koskettaa. Kun heräätte, uskomuksenne alkavat pehmetä ja tietämyksenne laajenee - alatte käsittää, että todellisuus mihin keskitytte, on vain yksi monista todellisuuksista. Jokainen energiavaihto yhdessä todellisuudessa tuo uuden aallon tai väreen, joka vaikuttaa jollain tavalla toisiin todellisuuksiin.
 
Kun sallitte tietoisuutenne laajentua sisältämään toisia todellisuuksia, annatte tuon laajentuneen tietoisuuden kollektiivimatriisiin. Tämä on maljaksi, laajentuneen tietoisuuden astiaksi tulemisen merkitys. Jokaisella ihmisellä on joka hetki tilaisuus vaihtaa polttopistettään ja kutsua energiavärähtelyä, mikä on eheä ja yhdistynyt kosmiseen matriisiin. Se on erityisen voimakasta galaktisten tähtiporttien, ovien ja portaalien aikana.
 
Ihmiskuntaa kutsutaan muuttamaan polttopistettään, muodostamaan ryhmiä ja kerääntymään vastaanottamaan korkeamman taajuuden värähtelylahjoja, joita tarjotaan planeettamatriisin. Tuleva 11-11-11-tapahtuma palvelee voimakkaana uudelleenkalibrointiportaalina, galaktisena tilaisuutena laajentaa tietoisuutta ja aktivoida valokehoa.
 
On niitä, jotka ovat usein nähneet 11:11-kuvan ulkoisessa todellisuudessaan. Jokainen kerta palvelee laukaisimena yksilön sisällä. Joka kerta kun 11:11 nähdään, lisää yksilöitä laukaistaan, heistä tulee aktiivisia vastaanottajia, heistä tulee elävä portaali, malja näille galaktisille anneille.
 
Portaalit ovat aukkoja, portteja ja kynnyksiä. Portaaleja on joka muodossa ja jokaisella tietoisuustasolla. Portaaleja on kaikissa aikakehyksissä ja ulottuvuuksissa. Portaalit voivat olla hienovaraisia, selviä, kätkettyjä ja salaisia. Portaali antaa sisäänkäynnin toiseen paikkaan, toiseen tietoisuustilaan, toiseen todellisuuteen tai hologrammiin/holopeliin.
 
Planeettanne energiakenttien kangas ja kudokset on punottu yhteen portaaleilla. Ihmiskehossa on monia portaaleja. Olette antaneet näille kehoportaaleille nimen "chakra". Nämä kehon chakrat tai portaalit avautuvat ja sulkeutuvat ihmisen mielen- ja tunnetilan perusteella. Energiaa ja informaatiota hankitaan kehoportaalien kautta. Ne avautuvat ja sulkeutuvat hyvin samaan tapaan kuin kameran linssit.
 
Ne jotka ovat herkkiä, jotka näkevät energiaa ja työskentelevät sen kanssa, ovat tietoisia näiden portaalien ja näiden energiaovien hoitamisen merkityksestä ihmiskehossa. Ihmisten on tärkeää ymmärtää, miten heidän hienokehonsa toimii.
 
Nämä portaalit ovat yhteyksiä ja vastaanottimia planeettojen, tähtien ja galaktisten värähtelyjen taajuuksille. Ne ottavat vastaan puhumatonta dataa myös toisista ihmisistä. Joka kerta ihmisten kohdatessa heidän portaalinsa/chakransa jakavat informaatiota syvällä hienotasolla. Tätä tapahtuu koko ajan kaikissa paikoissa kaikkien kanssa. Laajentakaa ymmärrystänne näistä henkilökohtaisista portaaleista. On paljon tietoa, mitä voitte alkaa intuitiivisesti kutsua. On tärkeää käsittää, että te tietoisena olentona olette tosiaan portaali ja tähtiportti. Kunnioittakaa itseänne taivaallisten ja galaktisten latausten auliina portaalina.
 
Aivan kuten ihmiskehossa on energiaportaalien tai chakrojen verkko, fyysinen maapallokin on verkostoitunut ja kutoutunut yhteen voimaportaaleilla, ulottuvuuksien välisillä porteilla ja aika- ja paikkamaailmojen kynnyksillä. Muinaisihmiset olivat herkkiä näille paikoille ja he rakensivat tavallisesti temppeleitä ja pyhiä alttareita tällaisen sisäänkäynnin tai aukon lähelle tai päälle.
 
Voitte silmäillä Maan historiaa ja nähdä merkittäviä portaaleja ja voimapaikkoja tarkkailemalla, minne rakennettiin muinaisia kirkkoja, rakennuksia, kivikehiä, pyramideja ja myös kyliä ja kokonaisia kaupunkeja. Tänäkin päivänä ihmiset matkustavat pitämään seremonioita muinaisille portaaleille ja kokemaan niitä. Vaikutus heidän henkilökohtaiseen heräämiseensä voi olla hyvin hienovarainen tai äärimmäisen syvällinen.
 
Nämä portaalit ovat hyvin samanlaisia kuin ihmiskehon chakrat/portaalit - ne avautuvat ja sulkeutuvat, ne tukkeutuvat väärinkäytöstä tai vääristyvät jollain tapaa. On tärkeää käsittää, että näitä maan portaaleja, näitä maan portteja voidaan hoitaa, puhdistaa, tasapainottaa, uudistaa ja kunnioittaa, aivan kuten tietoinen ihminen voi hoitaa, puhdistaa, tasapainottaa, uudistaa ja kunnioittaa omia henkilökohtaisia voimakeskuksiaan.
 
Kaikkiin portaaleihin, chakroihin, voimakeskuksiin tai tähtiportteihin on linkki ja yhteys. Kaikkien olentojen ja asioiden välillä, mukaan luettuna galaksi, on energiasäikeiden ja -polkujen punos. Nämä monet portaalit aktivoidaan jokaisen ihmisen kehossa sekä planeettanne kehossa. Nämä portaalit vastaanottavat energia- ja informaatiolähetyksiä galaksista. Ne palvelevat myös kynnyksenä, tähtiporttina ja yhtymänä ulottuvuuksien välillä.
 
Näitä tähtiporttianteja on lahjoitettu tälle planeetalle alusta saakka. Joka kerta kun tapahtuu hienovarainen muutos, se vaikuttaa ihmisten tietoisuuteen. Koette yhden galaktisen portaalin lahjan ja aktivoitumisen. Taivaalliset veljet antavat rakkaalle planeetallenne voimakkaan tietoisuuslatauksen. Maan asukkaiden mielissä tapahtuu uskomaton tietoisuuslaajentuminen. Ihmiskunta herää.
 
Tämä energia on rakentunut ja tarjoaa tilaisuuden muuntaa kaikkia rajoituksia. Kun koette näitä voimakkaita latauksia, sallikaa itsenne uudelleenkalibroitua. Tämä on tilaisuus saattaa tasapainoon ja parantaa maskuliini- ja feminiinienergioita maailmanne kaikissa puolissa. Tämä on korkeimman asteen lahja. Sallikaa itsenne toimia elävänä tähtiporttina, todellisena portaalina ankkuroidaksenne ja tukeaksenne tätä voimakasta maailmanlaajuista aktivointia. Teitä kutsutaan olemaan malja tälle energialle, ankkuroimaan se massatietoisuuden maailmanlaajuiseen matriisiin.
 
Päivittäinen kamppailu mitä koette tässä kolmannessa/neljännessä ulottuvuudessa, on vain pieni osa kokonaisuutta. Esimerkiksi ajatelkaa fyysistä kehoanne koko universumina, joka heijastaa koko universumin kaikkia mahdollisuuksia. Muistelkaa nyt aikaa, jolloin teillä oli sellaista kipua, että keskityitte vain siihen - kaikki ajatuksenne ja kaikki tunteenne. Ajatelkaa nyt, että se mitä tapahtuu planeetallanne, on kuin tuo kipu. Koko universumi on keskittynyt tähän maan kipuun.
 
Joka kerta kun te tai kuka tahansa toinen ihminen nostaa tietoisesti tajuntansa rakastavampaan, hyväksyvämpään ja kiitollisempaan taajuuteen, muunnatte piirteen, joka aiheuttaa maailmanlaajuista kipua. Kun lisää ihmisiä herää värähtelemään rakkauden, ilon ja kiitollisuuden puhdasta ja selkeää taajuutta, vihan, pelon ja tuomitsemisen tiheissä värähtelyissä tapahtuu transformaatio. Maailman ja universumin kivussa tapahtuu muutos. 
 
Kaikki kipu ilmoittaa tasapainottomuudesta. Se on signaali, viesti, että värähtelyt ovat epäsoinnussa. Teidän tehtävänne on palauttaa tasapaino epäharmoniseen värähtelyyn. Näiden galaktisten portaalien aikana on tilaisuus kumppanuuteen toisten ulottuvuuksien kanssa ja ei-fyysisten rakkausolentojen apuun maaplaneetan harmonian palauttamisessa.
 
Katso sisääsi. Anna itsellesi lahjaksi lupa, armo ja anteeksianto todella astua omaan suurenmoisuuteesi. Miltä se näyttäisi elämässäsi, mikä muuttuisi tai vaihtuisi? Käytä tätä energiaa, mitä annetaan tämän galaktisen portaalin aikana. Salli sen kylvettää sinua, salli sen aktivoida koodeja henkilökohtaisessa matriisissasi ja auttaa sinua parantamaan omaa henkilökohtaista kipuasi. Pyydä apua, käytä tietoisuustyökaluja, käytä ääniä, visualisoi ja uneksi paremmasta maailmasta itsellesi ja planeetalle. Astu tähän voimaan aitona galaksin kansalaisena.
 
Tämä galaktinen portti on auki ja sen intensiivisyys kasvaa. Syleile tätä uskomatonta energia- ja transformaatioaaltoa ja ratsasta sillä. Muista huolehtia itsestäsi, levätä, syödä hyvin, juoda vettä ja olla luonnossa. Pane merkille muuttuvat nukkumistavat ja aistimukset, jotka ovat epämiellyttäviä. Muista hengittää kaikkiin epämukaviin aistimuksiin tai ajatuksiin. Päästä irti kaikista epäilyksistäsi tähän muutosenergiaan. Surffaat suurella aallolla juuri nyt. Ole lempeä itsellesi ja toisille.
 
Käsitä, että aktiivinen fyysinen elämäsi on vain pieni osa siitä, mitä oikeasti tapahtuu moniulotteisessa tähti-itsessäsi. Moniulotteisena tähti-ihmisenä liikut aika- ja paikkakudoksen läpi vaivattomasti ja sujuvasti. Kyse on tietoisuutesi muuttamisesta. Kyse on todellisuutesi venyttämisestä. Muista, että aina on lisää paljastettavaa.
 
Joka kerta kun tietoinen moniulotteinen tähti-ihminen kohottaa taajuuttaan, värähtelyään sekä vilpittömästi säteilee rakkautta, kiitollisuutta ja arvostusta sydämestään, maailman ja galaksin matriisissa tapahtuu muutos. Te tähti-ihmisinä olette rakkauden ja valon ei-fyysisten olentojen kanssa yhdessä kumppaneina tässä suuressa palvelutyössä.
 
Toivottakaa tervetulleeksi muuttamaan todellisuutta se energia, mitä 11-11-11-portaali antaa lahjaksi. Olette kaikki mestareita, hyvin päteviä ja taitavia olentoja, jotka ovat verhoutuneet lihaan ja astuneet tähän ulottuvuuteen, todellisuuteen, peliin transformoimaan kaiken toimimattoman energian. Aloittakaa rakastamalla ja kunnioittamalla itseänne. Sitten rakastakaa ja kunnioittakaa toisia.
 
Nämä tähtiportit, tähtiportaalit ovat värähtelyanti, mikä sallii ihmisille tietoisuuden syvästä yhteydestään tähtiin, kun he laajentuvat omaan suuruuteensa ja taivaalliseen olemukseensa. Ottakaa voimanne kuvitella ja ankkuroida uusi todellisuus, mikä ylläpitää elämää ja palvelee ihmiskuntaa, galaksia ja koko universumia.
 
Meille on kunnia tukea ja auttaa teitä kaikin mahdollisin tavoin palvellessanne kokonaisuutta. Syvästi rakastaen ja arvostaen syleilemme teitä tietoisuutemme valolla. Muistakaa, että olette kaikkien jumalaisten olentojen kumppaneita. Kutsukaa heidän olemustaan.
 
Tiimi
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >