HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 37: Holopelin luojat

2006 - Aamuviesti 37: Holopelin luojat

AAMUVIESTI 37: HOLOPELIN LUOJAT
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Totuus on, että toiset ulottuvuudet ovat yhtä lähellä kuin hengityksesi ja sallimisesi. Tämä tieto pelästyttää useimmat ihmiset. Se ei sovi opittuihin ohjelmiin. Se on liian kummallista.
 
Se ajatus, että tähdet kommunikoivat fyysisen kehonne jokaisen solun kanssa koko ajan, voi vaatia joillakin mielen venyttämistä. Käsitys, että joku voi kuulla tämän kommunikoinnin tähdistä ja toimia yhteyden perusteella, vaatii todella mielen venyttämistä.
 
Universumi on monimutkainen matriisi. Se on kaikkien mahdollisuuksien energiasäiepunos.
 
Se on aaltoja ja hiukkasia riippuen polttopisteestä ja kohdistajan tietoisuudesta. Muistakaa, että olette holopelin luojia.
 
Todellisuus sellaisena, kuin useimmat ihmiset uskovat ja aistivat sen, rajoittuu siihen, mitä he voivat nähdä, tuntea ja koskettaa. Kuitenkin paljon suurempi universumi on ulottuvilla rinnakkaistodellisuuksissa ja energiaportaaleja voidaan aktivoida, sulkea tai suojata. Ulottuvuuksissa kulkeminen on vain oman tietoisuuden, taajuuden tai värähtelyn muuttamista.
 
Kutsumme sinua jatkamaan hengen ja tähtien kuuntelemista. Kunnioitamme niitä, jotka ovat valmiita laajentamaan tunnetta siitä, keitä he ovat, ja tunnistamaan ja sallimaan moniulotteiset piirteensä.
 
Portaalit, matriisit, energiaverkot, voimapaikat, tähtimatkat, rinnakkaiselämät ja -todellisuudet, ulottuvuusvaihdokset - nämä ovat kaikki mehukkaita paikkoja keskittyä ja kutsua päivittäiseen elämääsi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >