HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 32: Vilkkuminen

2006 - Aamuviesti 32: Vilkkuminen

AAMUVIESTI 32: VILKKUMINEN
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Todellisuutesi vilkkuu päälle ja pois koko ajan. Ihmisaivot suunniteltiin aistimaan "päällä"-taajuus. Aivan yhtä nopeasti se vilkkuu "pois" ja kaikki häviää. Kuitenkin aivosi rekisteröi ja yhdistää vain "päälle"-osiot ja näin sinulla on aistimus tai tunne todellisuutesi kiinteydestä. Se on harhakuva. Se on holopeliluomus.
 
Esimerkki tästä ovat elokuvanne, mitkä eivät ole yhtä jatkuvaa liikettä, minkä näette silmillänne. Sen sijaan ne ovat toimintaruutuja, jotka on pantu yhteen ja heijastetaan yksi kerrallaan nopealla tahdilla. Ihmisaivot yhdistää yksittäiset ruudut yhdeksi jatkuvaksi liikkeeksi.
 
"Pois"-vaihe on tila, missä kaikki luominen muodostuu. Korkein itsesi asuu tuossa paikassa. Tuosta paikasta luodaan näennäiset ihmeet, kehittyy synkronismi ja muodostetaan fyysisen todellisuuden ihme ja taika. Kutsumme sinua matkustamaan tietoisesti tuohon paikkaan. Tämä tehdään vaihtamalla havaintotapaasi, vaihtamalla polttopisteesi päivittäisen elämäsi näennäisestä kiinteydestä kaikkeen siihen avaruuteen, mikä pitää todellisuutesi paikoillaan. Tämä muutos voidaan saada aikaan hiljentämällä ulkoinen mieli meditaatiossa, hengityksesi seuraamisessa hiljaisuuden ovelle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >