HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 29: Jokainen ulottuvuus on ulottuvilla

2006 - Aamuviesti 29: Jokainen ulottuvuus on ulottuvilla

AAMUVIESTI 29: JOKAINEN ULOTTUVUUS ON ULOTTUVILLA
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmismuodossa oleminen on vain yksi osa sitä, kuka olet. Fyysisenä olentona joka on keskittynyt tähän kolmanteen ulottuvuuteen, sinusta näyttää, että siinä on ikään kuin kaikki. Se tuntuu todelliselta, näyttää todelliselta - kuitenkin se on vain yksi perspektiivi niistä moniulotteisista puolista, mitä ihminen/olento on. Jokainen ulottuvuus on ulottuvillasi kaikkina aikoina. Jokainen värähtelee eri taajuudella. Kun useammat ja useammat olennot tulevat tietoiseksi, noita muita todellisuuksia/ulottuvuuksia alkaa ilmestyä.
 
Viisaanne ja tietäjänne ovat kaikki puhuneet kyvystä muuttaa muotoa - tiedostamistasolta toiselle. He ovat ehdottaneet rukoilua, meditointia ja paastoamista. Shamaanit ja mystikot ovat tarjonneet mieltä muuntavia yrttejä sekä tanssi- ja rumpuseremonioita tuomaan tietoisuusmuutoksen. Kaikki nämä ehdotukset ja tekniikat ovat tärkeätä tietoisuusmuutostanne varten - ymmärtääksenne, että maailma jonka näette, on vain pieni perspektiivi kokonaisuudesta.
 
Muista, että olet tietoisuus ja Jumalmielen osa. Olet luonteeltasi ja toiminnaltasi moniulotteinen. Se miten moniulotteinen puolesi ilmentyy, riippuu uskomusjärjestelmistäsi, tietoisuutesi laajuudesta ja avoimuudestasi kaikille mahdollisuuksille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >