HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 25: Harhakuva rajoituksista

2006 - Aamuviesti 25: Harhakuva rajoituksista

AAMUVIESTI 25: HARHAKUVA RAJOITUKSISTA
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On taikaa, on alkemiavoimaa jokaisen tähti-ihmisen käytettävissä, joka oppii ratsastamaan sillä energia-aallolla, joka luo kaikki nyt-hetket. Se on taito, se on peli. Harjoittele tänään, kun teet arkisia tehtäviäsi, ankkuroimaan jumalaista energiaa hetkeen. Harjoittele palaamaan täyteen tiedostamiseesi. Harjoittele astumaan pois tavanomaisista ajatuksistasi, jotka pyörittävät tiedostamattomia toimintojasi. Harjoittele olemaan täysin läsnä nykyhetkessä.
 
Aloituspaikka on sydänkeskus. Kun kohdistat tietoisuutesi sydämeen, olet luonnostaan nyt-hetkessä. Mieli haluaa leikkiä menneisyyden ja tulevaisuuden maailmoissa. Mieli on "mitä jos" ja "jos vain" -pelissä … katumusten ja surujen pelissä. Mieli puntaroi pelkoa ja vihaa. Mielen ohjelmat pitävät jokaisen moniulotteisen tähti-ihmisen lukittuna harhakuvaan rajoituksista.
 
Tämä on korkein ja suurin palvelus, mitä voit tarjota toisille: täysi jumalainen läsnäolosi, täysi jumalainen läsnäolosi nyt-hetkessä. Tuo täysi tietoisuutesi joka hetkeen ja ilosi ja kiitollisuutesi syleilee sinua. Tämä ilo ja kiitollisuus kuplii pyhästä sydämestäsi ja säteilee kaikille. Silloin jokainen toiminta, jokainen kohtaaminen kohotetaan valon ja rakkauden ulottuvuuteen. Alat elää nyt-hetken pyhässä alkemiaportaalissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >