HomeViestejäPeggy Black2006 - Aamuviesti 21: Tähti-itse loistamaan

2006 - Aamuviesti 21: Tähti-itse loistamaan

AAMUVIESTI 21: TÄHTI-ITSE LOISTAMAAN
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kun ihmiset heräävät tiedostamattomasta horroksestaan, tuosta turrasta tietoisuustilasta missä kieltäminen on taajuutena ja vieraana - kun kosminen energia jatkaa lisääntymistään ja ihmisten tietoisuuteen tulvii oman tietämisensä ja voimansa kipinä - enemmän ja enemmän ihmisiä nousee ulos turrasta horroksesta ja alkaa protestoida niitä toimimattomia olosuhteita, joissa he elävät. Voit nähdä tai aistia levottomuutta, protesteja ja vihaa, mitä ilmenee ympäri maapalloa.
 
Palvelutyötäsi - ja kaikkien niiden moniulotteisten tähti-ihmisten palvelutyötä, jotka ovat hereillä ja tietoisia - on ylläpitää vakaata ja puhdasta ilon, rakkauden, kiitollisuuden ja arvostamisen värähtelyä. Tämä taajuus ja näiden puhtaiden, korkeiden värähtelyjen resonanssi toimii perustana ja ankkurina, joka sallii uuden toimintamallin, kun kaikki muuttuu ja liikkuu korkeampiin ulottuvuuksiin.
 
Sinulla, toisten rinnalla, on omat henkilökohtaiset tiheytesi kohotettavana ja transformoitavana sekä ylläpidettävänä niitä korkeita puhtaita värähtelytaajuuksia, joiden kanssa toiset voivat resonoida. Salli itsesi nauraa, leikkiä, olla ilossasi, olla sydämessäsi ja arvostaa täysin tätä upeaa peliä. Muista, että olet yhtä suuri kuin tähdet. Tämä keho ja tämä elämä on vain pieni heijastus suurenmoisuudestasi. Salli koko tähti-itsesi säteillä elämääsi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >