HomeViestejäPeggy Black2006 - Viesti 15: Kosminen yhdyskäytävä, Viesti 16: Voimakkaat alkemistit

2006 - Viesti 15: Kosminen yhdyskäytävä, Viesti 16: Voimakkaat alkemistit

VIESTI 15: KOSMINEN YHDYSKÄYTÄVÄ
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Portaaleja on olemassa jokaisessa muodossa ja jokaisella tietoisuustasolla. Portaaleja on kaikissa aikakehyksissä ja ulottuvuuksissa. Portaalit voivat olla hienovaraisia, ilmiselviä, piilotettuja ja salaisia.
 
Portaali tarjoaa sisäänpääsyn toiseen paikkaan, toiseen tietoisuustilaan, toiseen todellisuuteen tai hologrammiin/holopeliin. Planeettanne energiakenttien punos on kudottu yhteen portaaleilla.
 
Ihmiskehossa on monia portaaleja. Olette antaneet näille portaaleille nimen "chakra". Kehoportaalien kautta hankitaan energiaa ja informaatiota. Ne avautuvat ja sulkeutuvat hyvin vastaavasti kuin kameran linssit.
 
Nämä portaalit ovat yhteyksiä tähtiin. Ne ovat taajuuksien vastaanottajia planeetoilta, kuusta ja tähdistä. Ne ottavat myös vastaan muilta ihmisiltä dataa, mitä ei puhuta. Joka kerta kun kaksi ihmistä kohtaa, heidän portaalinsa/chakransa jakavat tuota informaatiota syvällä hienotasolla. Tätä tapahtuu koko ajan kaikissa paikoissa kaikkien kanssa.
 
Sydämen tietoisuus, sydämen energiakenttä on linkki ja yhteys jumaluuteen ja itse elämään. Sydän on portaali tähtiin. Sydän on yhdyskäytävä kaikkeen tiedostamiseen ja hyvinvointiin. Sydän on moniulotteisen tähti-ihmisen ajatteleva, tunteva ja tietävä osa.
 
Sydän on jokaisen yksilön kosminen yhdyskäytävä. Tämä on ainutlaatuisen itsenne sija. Avoimesta ja tietoisesta sydämestä kaikki asiat tulevat esiin ja kaikki mysteerit ratkeavat.
 

VIESTI 16: VOIMAKKAAT ALKEMISTIT
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmiskeho on suunniteltu toimimaan eheänä ja tasapainossa. Silloin kun ohjelmoidut uskomukset, ajattelutavat, tunnemallitavat tai myrkylliset ruoka-aineet häiritsevät tätä tasapainoa, ihmismuodon rakenteeseen tulee sairautta. Sairaus tai epälooginen tasapaino ovat tulosta monista tekijöistä pitkältä aikajaksolta. Tasapainottomuutta ilmestyy alueille, jotka ovat haavoittuvia perhemallien, yhteiskunnan uskomusten tai nykyisten mielen myrkkyjen vuoksi.
 
Se alkaa aina sisältä. Katso siis, missä kohtaa voit pehmentää ja vapauttaa vanhoja malleja - myrkyllisiä tunteita joita kannat, myrkyllisiä uskomuksia rajoituksiin jotka ajavat tiedostamattomia ohjelmiasi ja myrkyllisiä ruokia joita syöt. Tämä on sitä palvelutyötä, mitä olet täällä tekemässä - puhdistamassa myrkkyjä.
 
Nyt on aika tietoisesti ja, lempeällä sydämellä rakastaa itsesi vapaaksi kaikista rajoituksista. Ehdotamme, että sinä ja muut kutsutte edelleen tukeamme ja apuamme tasapainottumiseenne ja parantumiseenne. Kutsumme sinua pysymään sydämessäsi ja tuomaan sydämeesi alkemistista transformaatiota varten kaiken, mitä ei ole tasapainossa, mikä on myrkyllistä ja mikä on rajoittavaa. Olette todella voimakkaita alkemisteja. Tiedämme, että kun päätätte käyttää tätä tähtitietoisuutta ja upeita työkaluja, joita on saatavilla transformoitumiseen, loistatte kuin kirkkain tähti galaksissa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.          

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >