HomeViestejäPeggy Black2006 - Viesti 14: Moniulotteiset transformoijat

2006 - Viesti 14: Moniulotteiset transformoijat

VIESTI 14: MONIULOTTEISET TRANSFORMOIJAT

Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Silloin kun pysyt läsnä olevassa hetkessä, tietoisena omasta suurenmoisuudessasi ja tarkastelet ulkopuolisia tapahtumia ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen värähtelystä, on virtausta.

On yhteys korkeampaan matriisiin, jumalaiseen kudokseen, missä kaikki asiat ovat mahdollisia. Sydänportaalin kautta tämä korkeampi matriisi on ulottuvilla.

Ihmiset ovat tiheiden ja matalien värähtelytaajuuksien moniulotteisia transformoijia. Useimmat ihmiset ovat sulkeneet sydänportaalinsa. He ovat kokeneet tunnetuskaa, rakkauden menetystä, pettämistä ja torjumista. Nämä taajuudet heidän pitää muuntaa - tämä ovat heidän lahjansa kollektiiville.

Ensin jokainen ihminen muuntaa omat tiheät ja matalat värähtelytaajuutensa. Heidän palveluaan on kohottaa ne tuskan, rakkauden menetyksen, pettämisen ja torjunnan taajuudet, joita on kannettu henkilökohtaisessa sydänenergiakentässä.

Kun sydänportaali on puhdistettu kaikesta tuskasta - todellisesta tai kuvitellusta - se on voimakas transformoija ja sitä voidaan käyttää palvelemaan kollektiivin pelko-, viha-, ennakkoluulo- ja turtuneisuustaajuuksien muuntamisessa.

Yksi viisaanne on antanut harjoituksen, missä hengitätte sydämeenne maailman kärsimystä ja hengitätte sen transformoituna ulos. Tämä on voimakas alkemiaharjoitus.

Toinen voimakas alkemiaharjoitus on antaa iloanne, kiitollisuuttanne ja arvostustanne jokaiseen nyt-hetkeen. Jokaisen ihmisen on tärkeää alkaa omistaa suurenmoinen, moniulotteinen täysivaltaisuutensa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >