HomeViestejäPeggy Black2006 - Viesti 13: Pyhä sydäntila

2006 - Viesti 13: Pyhä sydäntila

VIESTI 13: PYHÄ SYDÄNTILA

Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Sydämen älykkyys antaa ihmisille täydellisen parantumisen ja täydellisen yhteyden ulottuvuuksiin ja tähtiin. Olemme kannustaneet sinua palaamaan pyhään sydäntilaasi ja säteilemään rakkautta ja arvostusta todellisuuteesi. Pyhässä sydämessä tapahtuu transformaation alkemiaprosessi.

Tuemme ja kannustamme sinua puhdistamaan energeettisesti ja tunteellisesti sydäntilasi. Viimeistele, kiillota ja tuuleta se sekä ala elää siellä. Jos sydän on energeettisesti tukossa vanhoista loukkaantumisen, surun tai epäluottamuksen tunteista, niin rikkaampi ja täydempi yhteys jumaluuteen vääristyy. Silloin kun sydän on energeettisesti suljettu toisilta, se sulkeutuu myös jumaluudelta. Ihmisten on aika parantaa haavoittunut sydän.

Sydämen älykkyys opastaa ja kohottaa sinua kaikissa teoissasi. Harjoittele sydämeltäsi kysymistä, ennen kuin kysyt mieleltäsi. Harjoittele sydämen älykkyyden yhdistämistä aivojen älykkyyteen. Harjoittele ehdottoman rakkauden, ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen säteilemistä sydämestä, ei mielestä. Salli itsesi nähdä pyhä sydäntilasi avarana, äärettömänä, laajentuneena ja ehjänä. Se on linkkisi kosmiseen verkkoon. Se on tiesi kotiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >