HomeViestejäPeggy Black2006 - Viesti 5: Rakastavat tiimit

2006 - Viesti 5: Rakastavat tiimit

VIESTI 5: RAKASTAVAT TIIMIT

Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ehdotamme, että pysyt holopelissä - mukavassa ja tutussa fyysisessä todellisuudessa - ja sallit tietoisuutesi laajentua sisältämään mahdollisuuden, että on ovi avoimena toisiin ulottuvuuksiin ja sinulla on henkilökohtainen kutsu kulkea siitä läpi … On aina rakastavia olentotiimejä valmiina tukemaan ja opastamaan sinua ja kaikkia toisia tähän uuteen seikkailuun. Tärkeä avain on muistaa halukkuus ja pyytäminen. Ilmaise aikomuksesi selkeästi ja sitten antaudu.

Päivittäiset harjoitukset jotka yhdistävät sinut jumalaisimpaan aspektiisi, ovat tärkeitä … Voit antaa itsellesi tämän lahjan istumalla hiljaa, tuntien fyysisen kehon ja aistien energiakehon ja sydämesi tietoisuudessa lähettää kiitollisuutta ja arvostusta hengitykselläsi jumalaiselle aspektillesi. Salli ja toivota tervetulleeksi se rakkaus ja energia, mitä virtaa takaisin. Tämä yksinkertainen harjoitus vahvistaa sinua kaikilla olemistasoilla.

Muista, että energia seuraa ajatusta. Tarkkaile ajatuksiasi. Pysy hyvin valppaana ajatuksissasi, tunteissasi ja sanoissasi. Jokainen niistä kantaa jotain värähtelyä. On sinun vastuullasi tunnistaa ja muuttaa energiapuumerkki, mitä ilmaiset kollektiiville. Tämä on paljon tärkeämpää kuin käsität.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >