HomeViestejäPeggy Black2006 - Viesti 2: Moniulotteinen itse

2006 - Viesti 2: Moniulotteinen itse

VIESTI 2: MONIULOTTEINEN ITSE

Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmiset ovat heräämässä moniulotteiselle itselleen. Heistä on nyt tulossa tietoisia siitä, miten kaikki yhteiskuntanne tarjoama ulkopuolinen stimulointi on tapa häiritä ja kontrolloida. Vetäkää itsenne pois noista ajanvietteistä, jotka täyttävät aikanne toiminnalla. Sallikaa itsenne pudota hiljaiseen tilaan, missä kuulette viestimme.

Te ihmisenä jolla on keho, kannatte sisällänne heijastusta tähdistä, kuusta ja auringosta. Kannatte aspektia, heijastusta galaksista ja liittymää siihen. Muistakaa, että tämä on evoluutiopeliä, tietoisuuspeliä, peliä joka sallii kaikkien kokea kaikki energiapuumerkit. Te ihmisinä olette kuin hienostunein, jalostunein ja korkeimmalle kehittynyt tietoisuus, mikä voitaisiin suunnitella. Olette informaation kerääjiä - aistien, tuntien ja jatkuvasti laajentuen jumalaisesta mielestä.

Näinä suuren muutoksen aikoina planeetallanne on nopeasti liikkuva ja voimakas energiavirtaus. Paras ja tietoisin tapa käsitellä tätä uskomatonta energiaa on rohkeasti luottaa virtaan ja sallia itsenne ottaa avosylin vastaan liike ja muutokset, kun niitä tapahtuu. Antautukaa luottamukselle, pudotkaa olemuksessanne paikkaan, mikä antaa teille joustavuutta kaikkeen, mitä ilmenee. Harjoitelkaa ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen säteilemistä kaikkiin kokemuksiinne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >