HomeViestejäShekina Rose30.9.2020 - Empaattien sieluportaalivapautumisen ylösnousemusoireita - kuolenko vai ylösnousen?

30.9.2020 - Empaattien sieluportaalivapautumisen ylösnousemusoireita - kuolenko vai ylösnousen?

EMPAATTIEN SIELUPORTAALIVAPAUTUMISEN YLÖSNOUSEMUSOIREITA – KUOLENKO VAI YLÖSNOUSEN?

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
30.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.
 
Taivaalliset energiat
 
Monet vanhat sielut, uudet edelläkävijät, hyvin herkät empaattienkelit ja erityisesti ne, jotka ovat olleet polulla ja palvelleet pitkän aikaa, saattavat tuntea, että käyvät läpi kuolemaa. Lähdette yhdestä tilasta, ulottuvuudesta ja taajuudesta ja koette itsenne uudella tasolla – tunteellisesti, mentaalisesti, henkisesti ja fyysisesti.
 
Tämä on sieluolemuksen ylösnousemus, Kristus-ruumiillistuminen, yhteistyössä DNA:nne ja ylösnousemusenergioiden kanssa, jolloin monet teistä menevät galaktisen/tähtisukulinjansa yli, todelliseen ydinolemukseen – sielulähteeseen ja korkeampaan itseen, joka tuli eri ulottuvuuksien, inkarnaatioiden, planeettojen ja luomissäteiden kautta.
 
Nämä luomissäteet ja DNA auttoivat ohjaamaan teidät tarkoitukseenne ja tehtäväänne, mikä veti teitä muodostamaan yhteyden ihmisiin, paikkoihin ja agendoihin planeetalla ja vaikutti persoonallisuuteenne. Laajennutte tämän yli, päästätte irti kaikesta, mikä on palvellut teitä, ja jätätte kaiken, mikä ei resonoi nyt ikuisessa sieluolemuksessanne. Tämän vuoksi saatatte tuntea olevanne epäharmoniassa tämänhetkisten päivitysten ja informaation kanssa energioista ja 5D:stä, koska saatatte nähdä ja tuntea asiat eri tavalla. Hiljaisuus, salliminen ja luottamus ovat avaimia ylösnousemusprosessissa.
 
Sieluruumiillistumisen ylösnousemusoireita
 
Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaista oireista, sillä kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta, ja vaikka kyse ehkä on jostain ylösnousemusoireesta, saatat silti tarvita apua prosessissa.
 
Tarvitaan itsehoitoa, hoivaamista, lepoa ja rakkautta sallimaan kaunis ydinolemusilmaisunne. Saattaa olla vaikeampaa työskennellä. Joskus pelkkä läsnäolo ja prosessin salliminen kehittyä kauttamme riittää päivän työksi. Pysähdy, istu hiljaa ja pelkästään ole, sallien luontaisen sisäisen parantumisen ja uudistumisen tapahtua. Saatat tarvita enemmän mineraaleja, lisäravinteita ja superravintoa. Kuuntele kehosi tarpeita. Muita hyödyllisiä ja kokonaisvaltaisia hoitoja ovat mm. mineraalisuolakylvyt, eteeriset öljyt, puhdas vesi, kristallit, retriitti tai ehkä loma.
 
Taivaalliset energiat, Marsin perääntyminen ja geomagneettimyrskyt
 
Ajankohtaisia taivaallisia energioitamme ovat mm. Marsin perääntyminen ja geomagneettimryskyt. Toiminnallinen Mars haluaa saada asioita tehtyä, luoda ja tehdä, ja kuitenkin samaan aikaan on vastakkainen taajuus – sallimisen pyhä jumalainen feminiinisielu kehon uudestisyntymää ja toipumista varten. Tässä uudet edelläkävijät tuntevat ne pitkät palveluvuodet, kun täytyi työntää ja työntää luodakseen ja transformoidakseen ja eli järjestelmässä, joka käytti yksinomaan patriarkaalisen järjestelmän miespuolisia energioita, jotta asioita saatiin tehtyä.
 
Nyt tunnet uuden virtauksen ja aallon, joka yhdistää kummankin ja sallii pyhän jumalaisen feminiini-ilmaisun. Tämä voi tuntua työntämisenä ja vetämisenä sisältä. Tiedä kuitenkin, että sisäiset jumalaiset feminiini- ja maskuliinienergiat integroituvat ja sulautuvat yhteen uudeksi kauniiksi kokonaisuudeksi ja tasapainoksi.
 
Empaattiset tähtienkelit, herkät sielut ja geomagneettimyrskyt
 
Uupumusaikoja, huimausta, pahoinvointia.
 
Sydämentykytystä, korkeamman sydämen parantumista ja laajentumista.
 
Heräämistä väsyneenä ja paikat arkana, kuin olisi tehnyt roppakaupalla töitä unitilassa.
 
Ei kiinnostusta siihen tapaan, jolla ennen sai asioita tehtyä.
 
Vanhat projektit tai luomukset jotka hylättiin, saattavat tulla takaisin, ja tuntuu siltä, että nyt on palaset ja informaatio niiden luomiseen.
 
Ajankohtaisia projekteja saattaa joutua tarkistamaan ja niiden valmistuminen vie ehkä enemmän aikaa.
 
Sovinnonteko ystävien, perheen ja tilanteiden kanssa.
 
Ydinhaavat ja -ongelmat tulevat taas pintaan. Tunne- ja mentaalikeho ja fyysinen ympäristö saattavat muuttua auttamaan tässä viimeisessä syvässä irtipäästämisessä, parantumisessa ja aidon sieluolemuksen sekä sen esiintulemisessa, kuka olet nyt.
 
Tässä uudessa liikemäärässä on kauneutta, johon voi virittyä. Se on uusi vapautumisen ja vapauden eli korkeamman sielurakkauden paikka. Tämä korkeampi rakkaus tuo mukanaan haavoittuvuudentunnetta, isosti, sekä suurta herkkyyttä, mutta pakottaa meidät olemaan enää puskematta tai ryntäämättä, sallien luonnollisen nyt-virran "informoida" meille, miten eletään hetkestä toiseen, mikä tuo tervetullutta sisäistä helpotusta ja uutta rauhaa.
 
Pyhä, rakastettu, kaunis sielu, kukaan meistä ei ole yksin siinä, mitä käymme läpi. Olemme ainutlaatuisia siinä mielessä, että olemme ainut laatuaan, kuitenkin olemme kaikki "yksi laatu/laji" (homo sapiens), joka herää valon ihmiseksi (homo luminous) Ja koska olemme yhtä laatua, "yksi luonnon kosketus tekee koko maailmasta sukulaisia" (W. Shakespeare)
 
Kiitos rohkeudestanne, rakkaudestanne ja valostanne, joka on tuonut teidät tähän, sekä pyhästä palvelustanne ja jakamisestanne. Rakastan teitä – rakastamme teitä.
 
*****
Sinisen säteen olennot ovat indigoiden kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geneettisen koodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde. "Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuminen, ylösnousemusprosessi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >