HomeViestejäShekina Rose9.4.2020 - Ylösnousemuksen ja uuteen Maahan siirtymisen oireita

9.4.2020 - Ylösnousemuksen ja uuteen Maahan siirtymisen oireita

YLÖSNOUSEMUKSEN JA UUTEEN MAAHAN SIIRTYMISEN OIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
9.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.
 
Ihmisen transformoituminen feminiinikehomallin avulla
 
Jupiterin ja Pluton yhtymien avulla, joita tapahtuu pitkin vuotta 2020, jumalatar Pallas Athene, arkkityyppisen feminiinivoiman asteroidi, auttaa ihmisbiomia kohoamaan tämän taajuuden välityksellä.  
 
Empaatti-sensitiivit voivat kokea hyvin voimakkaita ylösnousemuksen, uuden Maan ja ajankohtaisen ryhmätietoisuuden kosmisia energioita. Kolme Jupiterin ja Pluton yhtymää vuonna 2020 tapahtuu asteroidi Pallas Athenen, soturijumalattaren kera, joka tunnetaan viisaudestaan ja nerokkaista strategioistaan taistelukentällä ja feminiinimagnetismissa.
 
Saattaa olla uudenlaista taistelua, joka ei näy yhtä selvästi kuin taistelukentällä. Se voi olla naamioitua ja kätkettyä muutamaksi elementiksi kerralla, jolloin uutta vahvuutta ja henkistä voimaa omaava valonsoturi ilmestyy uuteen leikkikenttätaajuuteen.
 
Tämä uusi näennäinen sotataktiikka on nukkuvan DNA-haarniskan herääminen, jota ei voi muuttaa tai manipuloida mikään tuon värähtelytaajuuden ulkopuolella. Korkeamman pyhän luomistaajuuden superihmissäteilyä. Ja jumalainen ykseysverkko, jumalainen voimavärähtelykenttä, jota voidaan hyödyntää kumoamaan alemman taajuuden järjestelmä sen sähkömagneettitaajuuden avulla, jota generoit pyhällä henkivoimallasi.
 
Ylösnousemus ja uusi Maa siirtymäoireet/transformaatio, ajankohtainen tietoisuustransformaatio/parantuminen.
 
Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaisia oireista, sillä kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta, ja vaikka kyse saattaisi olla jostain ylösnousemusoireesta, saatat silti tarvita apua prosessissa.
 
Ruumiillistumisaikajanamuutokset
 
Kun taajuutesi muuttuu korkeammaksi värähtelyksi, ylösnousemuskoodit aktivoivat läpimurtoja korkeampien aikajanojen yhteys- ja ruumiillistumisenergioissa.  
 
Synkronismi ja ahaa-elämykset uudesta sinusta, uudesta paikastasi ja siitä, miten sovit täydellisemmin ja harmonisemmin elämääsi..
 
Jaksot jolloin on tunteellisempi ja tuntuu hyvin haavoittuvalta.
 
Et ole koskaan vähemmän yksin, kuin ollessasi yksin, kun silloin taajuus voi olla huipussaan. Kun tuntuu yksinäiseltä, tiedä, että valokoodien lisääntyminen tuo esiin alkuperäisen erillisyyden/eroamisen pyhästä sydänverkostamme, luojasta ja kotitaajuudesta. Sellaiset olosuhteet jotka aiheuttavat epämukavaa energiaa "ulkoa", aiheuttavat muutoksen muistamisessa ja jälleenyhdistymisessä telepaattiseen jumalaiseen sydänvaloverkkoon, ykseyteen ja yhtenäisyyteen. Meditoi jatkuvasti tai niin, kuin sinua opastetaan, virittyäksesi kauniiseen korkeampaan ykseys-rakkaustaajuuteen, joka on nyt paljon enemmän saatavilla.
 
Sydämentykytykset lisääntyvät valoenergioissa ja prosessoinnissa ja voivat olla dramaattisia.
 
Paine otsassa joka tuntuu melkein kevyeltä päänsäryltä, voi olla valokoodiaktivointia ja ei-haluttujen tai tunkeutuvien energioiden poikkeamista, ja/tai ryhmätietoisuutta. Juo enemmän vettä jossa on sitruunaa tai limeä. Sitruunavesi voi korvata elektrolyyttejä, lisätä C-vitamiinin saantia ja sen tiedetään neutraloivan vapaita radikaaleja kehossa.
 
Pahoinvointijaksot. Tietyt ruoka-aineet, erityisesti eläintuotteet, kuljettavat enemmän kollektiivitaajuutta, ja kun ne ovat prosessoituja, niiden energia käy läpi monta mutaatiota. Ne eivät ehkä palvele korkeinta värähtelyäsi tällä hetkellä, virity aina intuitioosi. Lisää ruokavalioosi enemmän valoa vihanneksista ja hedelmistä.
 
Uupumus. Vaikka sinulla saattaa olla paljon enemmän aikaa levätä, tähän voi olla useita syitä, joista yksi on transformaation tapahtuminen pyhän feminiinimallin ja empaattisen ryhmätietoisuuden kautta. Liikkuminen, tanssi, venyttely, jooga, tai chi, tietoinen hengittäminen – sisään valoa ja ulos rakkautta – ja lempeä nauraminen auttavat.
 
Pökertyneisyys/sekavuusjaksot ja tunne, että keho on kevyempi.
 
Selväkuuloisuuden lisääntyminen. Kyky kuulla enemmän korkeampia ulottuvuuksia ja maailmoja. Muutaman eri taajuuden kuuleminen tai kokeminen samanaikaisesti. Tämä on hyvä merkki: jos pystyt tunnistamaan taajuudet, niin voit muuttaa ne.
 
Kuumat aallot. Vanhojen energioiden transformoiminen nopealla ja kiihtyneellä tahdilla.
 
Paljon parantumista unissa, ja unityötä.
 
Unohtelujaksoja.
 
Superimmuniteetti, säteilevä terveys.
 
Keho-DNA-koodien uudet työkalut herättävät superihmiskykyjä. Anna tuolle kehomallille superravintoa – valoa ja kosmista energiaa ruuasta, itsehoitoa, rakkautta ja ystävällisyyttä. Näin tekemällä voit pysyä tietoisuuden ja jumalaisen voiman korkeammassa taajuudessa ja moniulotteisilla tasoilla.
 
Teitä, rakkaat, pidetään täydellisyyden ja valon harmoniassa. Kaikki on todella hyvin jumalaisessa suunnitelmassa ja alkuperäisessä jumalaisessa piirustuksessa. Tulkaa yhteen voimaantuneiden sydämienne rakkaudessa ja säteilyssä – tätä täysivaltaisuuden jumalaista voimaa kukaan ei voi ottaa teiltä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >