HomeViestejäShekina Rose26.2.2020 - Henkisen Kalat-Venus-heräämisen ylösnousemusoireita

26.2.2020 - Henkisen Kalat-Venus-heräämisen ylösnousemusoireita

HENKISEN KALAT-VENUS-HERÄÄMISEN YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
26.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.
 
Psyykkisen Jumalatarenergian lisääntyminen ja miten se vaikuttaa teihin
 
Taivaat huuhtelevat teitä henkisten Jumalatarenergioiden lisäyksellä. Nämä energiat ovat hyvin suotuisia sinisille säteille, tähtisiemenille, joiden tiedostaminen tulee heidän empaattisesta ja herkästä tunneluonnostaan, ja kaikille jotka käyttävät tämän siunatun tilaisuuden.
 
Kalojen energia auttaa teitä menemään syvemmälle kauniilla uudella tavalla, antaen teille jumalaista opastusta menestykseen. Tämä on tukea antava energialahja, ja se tuo yhteen ja integroi ne palat, joita ette ole voineet nähdä, saavuttaa tai tietää tähän saakka.
 
Jumalatarenergia elävöittää uudella tavalla, antaen teille laajemman perustan olla ylläpidetty, nähty ja kuultu. Korkeampaa rakkausyhteyttä tarjotaan tukemaan sitä ydinolemusta, kuka todella olette. Saatatte myös tuntea ja nähdä asiat eri tavalla suhteissa, työssä jota teette ja siinä, missä teidän täytyy asettaa rajoja.
 
Ylösnousemusoireita
 
Uusissa projekti- ja luomusideoissanne tapahtuu uudelleenheräämistä ja uudelleenjärjestymistä. Luovuusvirta tulee lävitsenne. Ette ehkä pysty aivan vielä toimimaan, kun lisää informaatiota tulee. Energiat inspiroivat teitä myös pitämään tauon – pohdinta-aikaa, jotta kaikki voi yhdistyä ja tulla paloja siihen, mitä olette odottaneet. Inspiraatio siihen, mitä tarvitsette, tulee, kun annatte sille tilaa saavuttaa teidät. Tämä tuo laajemman ja korkeamman ulottuvuuden siitä, miten ilmaisette tehtäväänne, henkistä lahjaanne ja taitojanne maailmalle.
 
Erilaisia ja ristiriitaisia energioita tapahtuu samanaikaisesti. Energiat iskevät jokaiseen ryhmään, omatuntoon eri tavalla, ja ne toimivat värähtelytaajuutensa mukaisesti. Tietyt olennot eivät ehkä ole tottuneet tällaisiin energioihin, eivätkä ne käyttäydy niin, kuin te ajattelitte ja teidän rytmissänne ja virrassanne. Te saatatte olla yhdistynyt vastaanottamisen henkiseen superharmoniaenergiaan, ja kun olette maailmassa, toiset ehkä ryntäilevät ympärillänne kiihkeästi ja/tai heillä tulee suuria tunteita esiin.
 
Lisääntymistä kanavoinnissa, kirjoittamisessa, meditoinnissa ja psyykkisissä yhteyksissä.
 
Latauksia ja energiapäivityksiä, jotka iskevät yhtäkkiä äänenä ja/tai sointuna päähänne.
 
Superherkkyysjaksoja uusien, syvällisten ja paljastavien oivallusten kera.
 
Jaksoittaisia nukkumisvaikeuksia; menee nukkumaan ja on sitten levoton, ja unirytmi muuttuu.
 
Ruokavalio- ja ravintomuutoksia.
 
Syvää surun puhdistamista, jolloin ilo palautuu. Nämä korkeammat henkiset energiat saavat jotkut menemään syvälle sisään vapauttamaan viimeiset surun tai vanhan ohjelmoinnin ja uskomusten jäänteet, ja ne tulevat esiin vapautettavaksi muuntumisvaloon. Kun hengitätte, sallikaa tuon virran mennä lävitsenne energeettisesti – todellisen ydinolemuksenne esiintuleminen voimistuu ja ilo palautuu. Tiedostakaa energiaintensiivisyyden vaihtelu luodaksenne tasapainoa ja vakautta itsellenne.
 
Aikajanalipsumista ja ulottuvuuden vaihtumista. Tunne olemista vaihtelevasti aika-avaruudessa – katsoen sitä toisesta paikasta ja sitten palaten takaisin. Ulottuvuusmuutoksen kokeminen, jolloin teistä tuntuu erilaiselta elämässänne, kun olette korkeamman tiheyden aikajanalla tekemienne valintojen vuoksi.
 
Korkean energian päiviä. Kosmisesta portaalista virtaa ideoita ja inspiraatiota, joskus kaikki ammutaan kerralla ja nopeasti. Sallikaa inspiraatioiden ja energiakohotuksen voimaannuttaa itseänne ja integroitua ja harmonisoitua täydellisellä ajoituksella luomuksiinne.
 
Käyttäkää tämä tilaisuus kutsumuksena pyhistä kosmisista tähdistä – maanpäällistä taivasta ladataan teihin. Tämä on sisäistä uudistumista, ihastuttavan luomisvirtanne koordinoimiseksi universumin virtaan, mikä tulee käyttöönne ilossa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >