HomeViestejäShekina Rose13.12.2013 - Menetän järkeni - galaktisia ylösnousemusoireita, 333

13.12.2013 - Menetän järkeni - galaktisia ylösnousemusoireita, 333

MENETÄN JÄRKENI - GALAKTISIA YLÖSNOUSEMUSOIREITA, 333
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
13.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Henki antaa Shekina Roselle tähän kanavointiin upotetut numerosarjat aktivoimaan lähetystä.
 
Olette todella uuden maan evoluutiohetkessä, kun kaikki muuttuu kerralla. Näinä ennenkuulumattomina aikoina kukaan ei tiedä varmasti, miten kaikki huipentuu, sillä keinottelija- ja pelaajasekoituksessa on monia - Jumalia, katselijoita, valvojia, taistelijoita, kontrolloijia, maan sisäisiä, monia tähti-, enkeli- ja galaktisia maailmoja ja joukkoja. Tietäkää olemuksessanne, että TE - tähtiolennot, valotyöntekijät, siniset säteet, enkelit, uuden edelläkävijät ja koodinkantajat - määräätte, miten se tapahtuu.
 
Myös siinä on korkeampi jumalainen suunnitelma, mikä vaikuttaa toisinaan kaaokselta. Ette ehkä täysin oivalla, että teillä voisi olla hyvin paljon pyhää voimaa, kun jumalainen DNA:nne, galaktinen tähtialkuperänne on pidetty salaisuutena. 13. Muinaisen lähteen ja taivaallisten asetelmien jumalainen väliintulotulva ja ylösnousemusulottuvuuden violetti luomisliekki ruususäteen kera ovat kanssanne, mikä vahvistaa ja herättää valovoimat teidän sisällänne ja yhtenäisen ykseyden jumalaisessa pyhässä matriisissa!
 
Kosmoksen laukaisema intensiivinen tunnepuhdistus
 
Tämä on ollut kosmoksen laukaiseman tunneintensiivisyyden vuosi. Menneistä vuosikymmenistä saakka monet edelläkävijä-valonkantajat ovat transformoineet ja muuntaneet mentaalikehoa. Näin on, että voisitte valmistua ja olla täydellisissä taivaallisissa harmonioissa tunteiden tasapainottamiseen jumalaista kristallikehoa varten. 22
 
Nyt transformaatio ja transsendenssi tulevat nopeasti, hetkessä. Se on voimakasta, se kulkee lävitsenne ja sitten olette uudella maaperällä ja vieraalla alueella. Ja kun astutte tälle vieraalle alueelle, teille luodaan tila tuoda sielunne luomisharmonioita, mikä luo uuden kehomallin. Uuden maan luomiseen vaaditaan luomissäteiden kaikkia sielupuumerkkitaajuuksianne, joista sovitte ennen inkarnoitumistanne. 12:12:12
 
Menetän järkeni - vuoden 2013 kaaosta, hämmennystä, turhautumista ja häirintää
 
Ultraherkkänä tunnette empaattisesti planetaarisella ja magneettimatriisitasolla tiheysverhojen, -kerrosten ja -kilpien vähentyvän. Tunnette ehkä häirintää sekä epäilyn ja pelon projisointia median ja muiden välineiden kautta, mikä yrittää ohjata teidät pois keskuksestanne. Näin tärkeitä ja jumalaisen voimakkaita olette. Jos ette olisi, ei olisi tätä vastavoimaa. 333
 
Teidät luotiin täydessä jumalolemustietoisuudessanne mestarien huomattavien kykyjen ja jumalaisten pyhien voimien kera. On sanottu, että teidät luotiin Jumalan kuvaksi. Teidät luotiin Jumalan kuvaksi Kristus-mallissa, "tähtisiemennettiin" enkelisesti ja galaktisesti kosmisista harmonioista, valokielellä luomisen lähdekoodeista. Teillä on kaikki jumalainen voima ja täysivaltainen oikeus olla se, kuka olette, ja olette täysin varustettuja menemään läpi näistä muutoksista. 33
 
Tänä aikana kun nousee kosmoksen laukaisemia intensiivisiä tunteita, henki sanoo teille: käyttäkää jumalaisia harmonisoitumistyökalujanne ja pysykää omassa värähtelykentässänne, aidon sydänkeskuksenne jumalaisessa pyhässä matriisissa ja tämä menee ohi. 333
 
Tämä näyttää teille todellisen jumalaisen olemisvoimanne, sillä teidän täytyy pysyä keho-henkiolemuksessanne ja olla lähtemättä. Teidän tehtävänne on ammentaa kosmista lähdeolemusta olemukseenne, elämäänne ja maapallolle ollaksenne tuo uusi polku ylimmässä jumalaisessa rakkaudessa.
 
Galaktisen tähti-ihmisen ylösnousemusoireita, 333
 
On suositeltavaa konsultoida terveydenhoidon ammattilaisia oireista, sillä kaikki oireet eivät tule ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse saattaa olla jostain ylösnousemusoireesta, tarvitset ehkä kuitenkin apua prosessissa.
 
Jotkut teistä ovat menneet tämän läpi ja toiset kokevat sen ehkä myöhemmin.
 
Ulottuvuuksien välissä eläminen, viidennen ulottuvuuden kristallikehomuutos
 
Ensin edestakainen kulkeminen ulottuvuuksien välillä voi olla järkyttävää ja hämmentävää ja se voi aiheuttaa väsymyksen lisääntymistä. Tietäkää, että tämä on alkuperäinen ja aito jumalainen suunnitelmanne, kun olette hyvin kykenevä vaihtelemaan ulottuvuuksien ja maailmojen välillä, integroimaan tämän luontaisen tähti-ihmiskyvyn fyysisen kehonne kautta ja tekemään yhteistyötä maan ja kosmisten värähtelykenttien kanssa.
 
Milloin saan järkeni takaisin?
 
Teistä ei ehkä tunnu aivan oikealta ja olette pois keskuksestanne toisinaan, hukkaatte asioita ettekä tiedä, minne olette laittaneet juuri jonkin - siitä on vasta sekunti ettekä nyt muista, mitä teitte sillä. Ette ehkä muista, mitä tapahtui viikko, päivä ja joskus tunti sitten. Tulette muistamaan ja järkenne tulee täysin takaisin uusien hermoratojen kera. Tämä voi johtua ylösnousemuksesta, ulottuvuuksien vaihtelusta ja suuresta mikropiiristöparantelusta ja magneettikenttien vaihtelusta. Tämä voi todella vaatia veronsa biologisesta järjestelmästä ja hermostosta elämän normaaleissa jokapäiväisissä toimissa. Olkaa kärsivällinen itsenne ja toisten osalta ja tietäkää, että tämä on väliaikaista. Tietäkää, että tämä on upea ja voimallinen merkki ylösnousemuksestanne ja uudesta maapallosta.
 
On tärkeää, että teette parhaanne ollaksenne kevyt, nauraaksenne ja leikkiäksenne. Silloin kun näitä voimakkaita magneettikenttähyökyjä ja kosmisia aurinkoaaltoja tulee, ei ole parasta aikaa saada projekteja ja asioita tehtyä.
 
Fyysinen kipu ja tunnevapautus
 
Nämä voivat olla moniulotteisia ja syviä soluvapautuksia, jotka näyttävät tulevan kehon ja aivojen kudoksista. Osassa tästä kivusta on informaatiota, ymmärrystä ja viisautta menneisyydestä ja kosmoksesta. Osa tästä on syvää soluvapautusta - jumalainen suunnitelma mikä haluaa tulla käyttöön pyhän jumalaisen matriisin kera - ja on kamppailua ja ristiriitaa kahdessa energiajärjestelmässä ja energiakehossa.
 
Suolistovaivoja ja ruuansulatusongelmia
 
Ette ehkä pysty pitämään tiettyjä ruokia sisällänne, kun ne menevät suoraan lävitsenne. Maha on fyysisen Jumalolemuksenne alkuperäinen osa, mikä tulee toimintaan suuremmalla kapasiteetilla. Olette myös ehkä kehittäneet pienen Buddha-vatsan tai teillä on jatkuvaa turvotusta, mikä näyttää raskaudelta.
 
Tämä voidaan nähdä taajuutenne puhdistumisena ja uudelleenharmonisointina. Tietäkää, että olette astuneet 11-11- ja 12-12-porttien läpi. Olette nyt uudessa ulottuvuuksienvälisessä aika-paikkaportaalissa kehonne, elämänne ja Lähteen kanssa. 13. Olette sopusoinnussa fyysisen kristallikehon uudelleenjärjestelytransformaation kanssa. Tarvitsette harmonioita ja toisten tukea - läheinen tukeva tähtiperhe, Gaia, elementit, deevat, luonnonväki ja kosmos. Kasvilääkkeet, eteeriset öljyt, kristallit, pyhä geometria, harmoniset taajuudet, muinaiset ja pyhät teknologiat joita tulee planeetalle, valokielen tasapainottava värähtelyuudelleenkalibrointi auttavat teitä uuden maan siirtymien läpi.
 
Huomio!! Varoitus: voimakas tunneulottuvuuspyörre!
 
Intensiiviset tunteet, itkeminen ja syvät ydintunteet - yhtäkkiä voitte olla intensiivisessä tunnepurkauspyörteessä, missä tunnette, että se on kaikki, mitä silloin on. Tietäkää, että teihin iski vain voimakkaan tunnepyörteen energia-aalto. Tulette siitä ulos vapautuneena ja parantuneena. Muistakaa, että se on vain parantava aalto.
 
Olkaa vakuuttuneita, että käytte läpi vain näitä ylösnousemuksen parannusoireita. On elintärkeää luottaa korkeamman suunnitelman jumalaiseen virtaan ja olla siinä, mennä jumalaisen virtauksen mukana, luottaa intuitioonne, jumalaan/vaistoon, luottaa empaattiseen ekstraherkkyyteenne, kun ne ovat todellisia uuden maan navigaattoreitanne. Muistakaa, että todellinen ydinolemuksenne ja värähtelynne on rakkaus ja teitä rakastetaan. Olette olleet empaattisen ekstraherkkyytenne ja moniulotteisten kykyjenne hienovirityspolulla juuri tätä aikaa varten.
 
Rakkaat siniset säteet ja ekstraherkät valonkantajat, taputamme teille, kun teitä on työnnetty monin tavoin tullaksenne ulos ujoudestanne. Siitä tulee helpompaa, OLEMME KANSSANNE. Katsokaa taivaalle ja nähkää meidät tähtialuksissa ja valomuodostelmissa ja tietäkää, että meitä on monia tiimejä, maailmoja, valojoukkoja, deeva-, auringonsäde- ja luonnon tukijoita. Tuntekaa meidät, olemme lähellä. Tuomme rauhaa, tukea sekä rakkautta ja työskentelemme yhdessä kanssanne! 333
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >