HomeViestejäShekina Rose5.6.2012 - Venus-transiitti, ruususädekoodien aktivointi ja ylösnousemusoireita

5.6.2012 - Venus-transiitti, ruususädekoodien aktivointi ja ylösnousemusoireita

VENUS-TRANSIITTI, RUUSUSÄDEKOODIEN AKTIVOINTI JA YLÖSNOUSEMUSOIREITA
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
5.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Venus-transiitti on harvinainen astrologinen ja astronominen tapahtuma, mikä tuo hyvin voimakkaita transformaatioenergioita, jotka vaikuttavat tunnekehoonne hyvin syvällä tasolla. Tämä aikaansaa lisää jännitettä ja radikaaleja muutoksia ja transformoi kiinnittymistä aineelliseen maailmaan ja 3D-järjestelmiin, jotka ovat vaikuttaneet pitävän teidät turvassa, turvattuna ja kontrolloituna. Venus-transiitti on porttiportaali, joka lataa pyhän jumalaisen feminiinisyyden jumalaisen valkoisen valon puhtainta olemusta. 13
 
Ydinolemuksenne on tulossa pyhään harmoniaan luomisen äitimaljan vasta-ankkuroitujen ruususädekoodien ja keskusauringon ja galaktisen keskuksen lähteen kautta. Nämä planeetta-asetelmat ja portit kalibroivat taajuutenne uuteen maapalloon ja ykseysliittoon. 33. Ruususädekoodit jatkavat harmonisen resonanssin tuomista Gaian kanssa ja solujenne valaisemista vuoden 2013 ajan.
 
Monet teistä löytävät ehkä itsensä toimintatapavaihdoksista ja muutoksista, jotka vaikuttavat olevan täysin oman kontrollinne ja valintanne ulkopuolella. Ette ehkä tunne turvaa elämässänne, ikään kuin teidät olisi pudotettu lentokoneesta ilman laskuvarjoa. Teitä ei jätetä tuuliajolle tai heitetä ulos avuttomana - te ette vain tarvitse pesän turvallisuutta enää. Voitte nousta korkeuksiin itse ja luoda oman kohtalonne. 44
 
Joskus voi näyttää siltä, että pimeys ajaa ylitsenne ja hyökkää kimppuunne. Tietäkää, että olette Jumalan lähdevalon majakka, joka muuttaa ihmistietoisuuden vanhoja rakenteita pelkällä läsnäolollaan. Ne jotka ovat tasapainottomia tunteiltaan, joilla on riippuvuuksia ja jotka eivät toimi todellisesta ja aidosta voimastaan, tuntevat olonsa uhatuksi. Monia käyttävät hyväkseen toiset voimat, koska heitä on helppoa kontrolloida ja manipuloida viimeisenä epätoivoisena yrityksenä päästä teistä eroon - vaikka he eivät pysty siihen, koska heillä ei ole sellaista jumalaista auktoriteettia tai voimaa. He eivät voi vahingoittaa teitä. 55, arkkienkeli Mikaelin värähtelypuumerkkiluku
 
Tämä voi tuoda pintaan ja hämmentää noita viimeisiä syvään juurtuneita kysymyksiä ja tunteita, jotka tunsitte parantuneen. Monet teistä viimeistelevät ydinsukulinjan ja perhegenetiikan parantamista. Jotkut teistä tekevät tätä toisten puolesta - ryhmät, ryhmätietoisuus, järjestöt, järjestelmät, verkkolinjat, maapallon alueet, ihmiskunta, kasvi-. mineraali- ja eläinkunta. Muistakaa, että olette kohtalonne täydellisessä paikassa. Sielunne haluaa puhdistaa kelvottomat energiat, sopimukset ja sielusuostumukset tullaksenne täysin niille porteille ja portaaleille, jotka järjestitte ennen Gaialle tulemistanne.
 
Läsnäoloanne on pyydetty Jumalan ja jumaltason perimmäisellä auktoriteetilla. Olette pimeydessä säteilevä valo. "Olkoon siellä valoa" oli kutsunne tänne Gaialle. Olette jumalainen alkuperäinen valolähde, jumalainen alkuperäinen suunnitelma. Olette valmiita ja teidät on vapautettu olemaan se luomislähteen täysivaltainen jumalainen voima, mikä olette.
 
Missä kohtaa ruususäde tulee mukaan
 
Ruususäde on pyhä järjestely ylimmän auktoriteetin Äiti Jumalattarelta - rakkauden, suojelun, myötätunnon ja pyhän liiton Jumalalta - harmonisoimaan teidät kosmisten luomiskoodien kanssa. Ruususäteessä on graalikoodit ja pyhän sydämen Shekina, Äiti Maria -malli, jotta voitte sisäistää korkeampia valotaajuuksia kehonne vahingoittumatta. Tämä Äidin pyhän sydämen säde luo jumalaisen suojeluvoiman ruusuilmentymänä, auttamaan teitä ihmiskunnan ja alempien astraaliulottuvuuksien valtavassa puhdistamisessa ja vapauttamisessa. 44
 
Ruususäde, jota ei ole päästetty planeetalle 1000 tai useampaan vuoteen, on ollut äskettäin sallittu värähtely Gaialla ja se tulee suuremmaksi jumalaiseksi valta-auktoriteetiksi vuoden 2012 pimennysten ja planeetta-asetelmien myötä. Ajateltiin, että ruususäde oli atomisesti liian voimakas olemaan Gaialla, kun henkinen valomäärä ei ollut riittävä. 13
 
Koska olette läsnä planeetalla - valonkantajat, tähtisiemenet ja sininen säde - pyhän sydämen ja korkeamman sydämen ruususäde aktivoidaan taas keskusaurinkolähteen kautta. 33. Tämä saa aikaan vielä suuremman valotulvan ja lisää stressiä astraaliulottuvuuksissa, ja ruususäde on täällä antamassa teille pyhän jumalaisen valta-auktoriteetin takaisin. 333
 
Pimennyksen ja Venus-transiitin ylösnousemusoireita
 
Tunnevuoristorata. Koette yhtenä päivänä "korkeuksia" yhteydestä "minä olen" -olemukseenne ja sitten myöhemmin tapahtumat laukaisevat taas syviä ydinkysymyksiä esiin. Vaihtelette henkisen sulosointuisuuden ja syvän tunneparantumisen välillä.
 
Maadoittumattomuus ja tunne, että olette unessa. Tämä voi johtua valokehonne laajentumisesta ja uudelleenkalibrointiprosessista, missä valokehonne harmonisoituu galaktisen ytimen kanssa.
 
Tunne auranne tai valokehonne virtaamisesta edestakaisin. Tätä tapahtui monille teistä lapsena nukkumaan mennessä. Tiedätte tämän olevan jumalaisessa harmoniassa, kun se tuntuu erittäin miellyttävältä, ja jos liikutatte kehoanne, se lakkaat. Taas kerran, valokehonne laajenee ja harmonisoituu galaktiseen ytimeen.
 
Haluttomuus lähteä kotoa tai mennä ihmisten ilmoille. Nämä planeetta-asetelmat ja pimennykset aiheuttavat energiapäästöpilviä alueellenne ja saatatte tuntea ja tietää intuitiivisesti olla altistamatta aurakenttänne tälle.
 
Aurinko kommunikoi ja alkaa kommunikoida kanssanne
 
"Poimuvaloaika" muuttuu. Joillakin on lepoajattomia jaksoja. Tämä on reaalielämäharjoitustanne olla hyvin läsnä ja tietää hetkessä, mikä on oikein teille. Teistä tulee adepti ja kuljette täysin ja epäröimättä yhdessä hengen kanssa. Tämä on ylösnoussutta mestaruutta.
 
Vaikutelma psyykkisestä hyökkäyksestä. Suuri valotulva lietsoo negatiivisuuden vapauttamista ja astraaliulottuvuudet näkevät teidät uhkana, vaikkette olekaan tehnyt mitään niille. Älkää sotkeutuko niiden kanssa. Varmistakaa, että kaikki energianne liikkuvat eteenpäin ja käyttäkää Gaian keskusta kehon tasapainottamiskohtana. Olkaa neutraali ja pysykää jumalaisesti harmoniassa Lähteen kanssa. Kun olette tässä tilassa, voitte sanoa päivitetyn version Ho'oponopono-mantrasta, pudistavan meditaatiorukouksen ja Valorukouksen*.
 
"Olen pahoillani, anna anteeksi minulle, ole hyvä. Rakastan sinua. Kiitän sinua. Sinut ja minut on vapautettu ja puhdistettu." Sanokaa tämä ainakin kolme kertaa tai useammin henkilön tai tilanteen nimen kera.
 
Intuition, tuntemisen, aistimisen ja tietämisen lisääntyminen
 
Kyvyttömyys liikkua eteenpäin elämänpolullanne. Teistä saattaa tuntua, että teitä estetään tehtävässänne ja polullanne. Taivas toivoo teidän olevan juuri siinä, missä olette, ja tehtävänne on tällä hetkellä vain olla valoa. Kaikki tapahtumat eivät ole aivan vielä yhdistyneet teille portiksi siirtyä eteenpäin, vaikka se tulee tapahtumaan. Tässä kutsutaan uskoa ja luottamusta - ja teitä meditoimaan ja lepäämään.
 
Valtavia siirtymiä suhteissa
 
Muuttaminen uuteen paikkaan. Saatatte yhtäkkiä huomata, että te ette ole energiaharmoniassa, ja Gaia vaihtaa paikkaanne.
 
Jaamme ja sanomme tämän rukouksen kanssanne Venus-transiitin läpi, kun harmonisoidutte jälleen keskusauringon valolähteeseen. Kiitos, että olette täällä ja luotte uutta valoaikaa. Olette jumalaisen suunnitelman pyhä astia muodossa, Shekina-hengen suurenmoinen loisto palautettuna pyhän sydämen kautta kiitollisuudessa. 22
 
*Valorukous
 
Olkoon valoa, sillä olen valo.
 
Olkoon rauhaa, sillä on rauha.
 
Harmonisoidun keskusauringon suureen ja mahtavaan lähteeseen.
 
Valaise meitä valon korkeimpaan tarkoitukseen ja kaikkien hyväntahtoiseen toimintaan.
 
Kaikki joukot, tiimit, ulottuvuudet, maailmat, pyhä ja täysivaltaisen valovoima, yhdistykää minussa ja palauttakaa ja parantakaa kaikki.
 
Valaiskaa kaikki mielet Kristuksen mieleen.
 
Palautettakoon totuus jumalaiseen valoon.
 
Palauttakaa solut valosoluiksi, jumalaiseen alkuperäiseen suunnitelmaamme.
 
Ja niin se on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >