HomeViestejäShekina Rose30.3.2012 - 2012 - ylösnousemusoireita, ennustuksia ja uusi enkeli-ihminen

30.3.2012 - 2012 - ylösnousemusoireita, ennustuksia ja uusi enkeli-ihminen

2012 - YLÖSNOUSEMUSOIREITA, ENNUSTUKSIA JA UUSI ENKELI-IHMINEN
 
Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
30.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sinisen säteen olennot ovat erittäin herkkä ja empaattinen sieluryhmä, joka indigojen tapaan tuli monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja valoulottuvuuksista valaisemaan ihmiskunnan geenikoodia ja nostamaan Jumalatietoisuutta Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde.
 
"Shekina" - hepreankielinen sana valokielellä - on Sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut puoli, mikä on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi. Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimman puolen sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.
 
Rakkaat jumalaiset energian, taajuuden, rakkauden ja valon mestarit, puhumme teille korkeamman itsenne ja olemuksenne kollektiivista - Shekina ja Sininen säde - ykseyslähdeliiton yhdellä äänellä. Olette niitä, joita olette odottaneet. Vuosi 2012 tuo galaktisen harmonian keskuslähteen kanssa, mikä avaa teille korkeamman ulottuvuuden portin ruumiillistaaksenne Jumalolemuksenne ja saadaksenne telepaattisen yhteyden ihmiskuntaan Kristus-sydänverkossa Gaian kanssa. 11:11
 
2012 on moniulotteinen aika-avaruus, missä taivaan portit avautuvat ja ne joilla on puhdas sydän ja selkeät aikomukset, siirtyvät 4D-5D-6D-ruumiillistumaan ja ovat edelleen täällä maan päällä. He ovat Kristus-enkelitaajuuden ylläpitäjiä, jotka ankkuroivat korkeampia valo- ja rakkausulottuvuuksia tänne maan päälle ja kaikkiin ulottuvuuksiin ja maailmoihin. Tämä olette te, kun useimmat jotka löytävät tämän informaation, siirtyvät ensimmäisenä korkeamman valon enkelivalokulkuneuvonsa ruumiillistumassa.  2013 aloittaa uuden aikakauden - eikä vain Maalle, vaan kaikille ulottuvuuksille ja maailmoille. 13-33-333. Monet teistä ovat jo siirtyneet vakauttamaan taajuuksia ja sitä ylösnousemusta, mikä tapahtui vuoden 2011 11:11- ja 12:12-planeetta-asetelmassa ja ulottuvuusportissa.
 
Enkelichakrapäivitys
 
Teitä päivitetään uusiin enkelicharkoihin, mikä tukee uusia korkeampia taajuuksia moniulotteisessa kehossanne, energiakierrossanne ja tietoisuudessanne. Vaikka tämä on ehkä ollut epämukavaa ja hermostuttavaa toisinaan, se on luonnollinen prosessi jumalaisen alkuperäisen suunnitelmanne Jumalolemuksen palauttamisessa.
 
Ylösnousemusoireita
 
Jotkut teistä ovat jo ehkä kokeneet näitä ylösnousemusoireita ja tulevat kokemaan vaihtelevassa määrin, kun siirrytte 4D-5D-6D-ruumiillistumaan ja korkeamman sydämen Jumallähteen ilmaantumiseen. Toisille tämä on täysin uutta, kun tapahtuu massaheräämisiä ja -siirtymiä.
 
Vuoden 2012 ylösnousemusoireita
 
Ehdotetaan konsultoimaan terveydenhoitoammattilaisia oireiden vuoksi, sillä kaikki oireet eivät johdu ylösnousemuksesta. Ja vaikka kyse onkin ehkä ylösnousemusoireesta, saatatte silti tarvita apua prosessissa.
 
* Kaikenlaiset vatsa- ja ruuansulatusvaivat: närästys, pahoinvointi, turvotus. Valtava energiaintegrointi solar plexuksessa - uutta enkelichakraa, Gaia-pistettä aktivoidaan ja integroidaan pelon poistamisella henkilökohtaiselta, geneettiseltä ja sukutasolta. "Gaia-pisteen ja enkelichakran päivitys on tasapainopiste solar plexuksessa, mikä keskittää olemuksenne Gaian sydänverkkoon korkeamman sydämenne, pyhän sukulinjanne ja korkeamman itsenne kautta." Etsikää Gaia-pisteen ja enkelichakran päivityksestä lisätietoa, miten käyttää tätä kehon Jumalkoodipistettä.
 
* Sydänintegrointi. Tunne sydämen tykytyksestä, sydän lyö ikään kuin voimakkaammin. Fyysinen sydän totuttautuu korkeampaan taajuuteen ja harmonisoituu Gaian ylösnousemuksen energioihin. Huom.: vaikka tämä voisi olla ylösnousemusoire, käykää terveydenhoitajalla. Näinä sydämen integrointiaikoina pitäkää itsestänne parempaa huolta rakastaen ja leväten, tarkkailkaa kofeiiniannostanne ja tarkistakaa lihastestauksella (kinesiologia), tarvitsetteko lisää kalsiumia ja/tai muita lisäravinteita.
 
* Korkeamman keskussydämen murtuminen ja laajentuminen. Tuntuu, kuin korkeampi sydänluunne rinnan keskellä säröilee vähän. Tämä sallii korkeamman sydäntietoisuutenne laajentumisen valovärähtelynne lisäämiseksi.
 
* Korkeamman keskussydämen arkuus, herkkyys tai kipu. Saatatte kokea aktivoinnin äkillisenä, hienoisena kipuna korkeammassa keskussydämessänne, kun altistutte korkeammille taajuuksille ja kristalleille.
 
* Päänsärky. Tähän auttaa, kun juo enemmän lähdevettä tai siunattua vettä ja on poissa sähkömagneettisäteilystä, kuten tietokoneet, näytöt ja kännykät. Käyttäkää myös geometrisiä verkkoja, kristalleja, kiviä, kasveja vähentämään altistumistanne sähkömagneettisäteilylle.
 
* Häiriintynyt uni ja heräily keskellä yötä, erityisesti noin klo 3-4, jolloin tunnette olevanne täysin hereillä. Meneminen väsyneenä nukkumaan ja sitten kyvyttömyys nukkua ja herääminen aikaisemmin. Tiettyjen yrttien ottaminen magnesiumin, kalsiumin ja kalaöljyjen kanssa ennen nukkumaan menoa auttaa - sekä pidempi aika hiljaa, kuunnellen pehmeää musiikkia ennen nukkumaanmenoa. Ylösnousemusprosessin kiihtyminen herättää teidät ja Gaian rytmit sopeutuvat, kuten tekin.
 
* Jumalaiset energialataukset joita tulee keskellä yötä. Nämä ovat erilaisia kuin häiriintynyt uni energiamuutoksista. Nämä tehdään korkeampien oppaidenne kautta antamaan teille energiatukea ja jumalaista informaatiota uudelleenkalibroimaan järjestelmäänne, mikä voidaan tehdä vain aikoina, jolloin on vähemmän sähkömagneettista ja ryhmätietoisuushäirintää. On tärkeää panna merkille jumalainen opastus, mitä teille tulee.
 
* Kehosuru. Teillä ei välttämättä ole surullisia ajatuksia, mutta tunnekehonne vapauttaa ja päästää irti menneitä ja syviä solumuistoja, jotka eivät palvele korkeamman taajuuden ruumiillistumaanne. On tärkeää olla menemättä suruun, sillä tämä prosessi tapahtuu toisella tasolla. Suru menee pois päivässä tai parissa. Se ei ole masennusta, mikä on jotain muuta huomiota vaativaa. Tässä voivat auttaa eteeriset öljyt, kaikenlainen tietoinen hengittäminen, jooga, liikunta, luonnossa oleminen sekä käsivarsien avaaminen sivuille, ottaen elämää sisään suuressa hengenvedossa ja sitten käsien tuominen yhteen rukousasentoon sydänchakralle.
 
* Herkkyys kofeiinille.
 
* Ruoka-aineallergioiden lisääntyminen.
 
* Suurempi synkronismi.
 
* Ruokavaliomuutokset. Monet ultraherkät ovat muuttaneet ruokavaliotaan säilyttääkseen korkeamman taajuuden tasapainon. Käytte läpi lisää herkkyysmuutoksia siinä, mitä laitatte kehoonne, ja teitä opastetaan siinä, mikä palvelee teitä.
 
* Lisää kuuloaistimuksia ja kehotietoisuutta toisista ulottuvuuksista, maailmoista ja hienoenergioista. Selvänäköisyyden lisääntyminen jumalaisessa opastuksessa. Tämä on tärkeää tunnistaa, koska tämä auttaa teitä tietämään, mitä oikeasti tapahtuu, mihin suuntaan mennä kaikissa muutoksissa ja mikä on turvallisinta teille.
 
* Solujenne värähtelyn kuuleminen energiatulvissa ja latauksissa. Tämä sallii paremman yhteyden Jumallähteeseen korkeammalla tasolla kehossanne.
 
* Luovuuden, projektien, ideoiden ja tilaisuuksien lisääntyminen, joita tulee peräkkäin ja samaan aikaan. Kaikki energiat vapautuvat ilmennettäväksi. Tämä on uutta energiaa, mihin sopeudutte.
 
* Suhdemuutokset, -loppumisia ja -alkamisia.
 
* Painonnousu ja -lasku. Ei pysty laihtumaan.
 
* Kolmannen silmän aktivointiherkkyyttä ja ihottumaa voi tulla, kun käpylisäke harmonisoi teitä laajentuneeseen tietoisuuteen Luojasta. Saatatte kokea lisääntymistä toisten maailmojen, enkelien, korkeampien ulottuvuuksien värein, orbien ja keijujen näkemisessä. Huom.: tämä aikana näkökykynne voi muuttua, kun saatatte nähdä sumua ympäristössänne - etsikää aina terveydenhoitoammattilaisen tukea.
 
* Maadoittumattomuuden tunne, epävakaus energiakentässänne tai yhteydessänne elämään. Hyvin suuren nopeutumisen myötä korkeammissa maailmoissa ja kunnes teette siirtymän 4D-ruumiillistumaan, saattaa tuntua siltä, että asutte vieraassa maassa. Pian tämä tila tuntuu enemmän kodilta ja luonnollisemmalta kuin se, mitä olette koskaan kokeneet.
 
2012 ennustuksia ja siirtyminen neljännen, viidennen ja kuudennen ulottuvuuden sydäntietoisuuteen - uusi enkeli-ihminen
 
Voimakkaammat telepaattiset ja empaattiset yhteydet
 
Koette voimakkaamman telepaattisen ja empaattisen yhteyden luontoon tai Gaiaan sekä eläimiin. Vaikka useimmilla sinisillä säteillä ja valonkantajilla on hyvin merkittävä yhteys luontoon, se lisääntyy ja tämä on osallistumista siihen Jumallähteen suurempaan virtaan, mikä kulkee lävitsenne.
 
Jumalaisten "haamujen" näkemisen lisääntyminen
 
Kun ulottuvuuksien, maailmojen ja verhojen avautuminen lisääntyy, näette lisää "haamuja" ja jumalaisia olentoja, enkelejä, valoja ja orbeja. Näette enemmän toimintaa taivaalla, epätavallisia muodostelmia, ja maa ja luonto puhuu teille.
 
Pimeiden negatiivisten energioiden lisääntyminen
 
Kun valo ja enkeliportaalit lisääntyvät, myös pimeyttä ja negatiivisuutta näyttää olevan enemmän maan päällä. Tämä on luonnollinen tapahtuma ja tasapaino, mitä tapahtuu, kun astutte uuteen aikaan. Valonkantajana on tärkeää keskittyä siihen, mikä on todellista jumalaista voimaa, sen ylimmän rakkauden Jumallähteen valoa, mitä olette. Kun luotte uutta Maata ja uutta jumalaista ihmistä, suurempaa jumalaista voimaa säteilee valojoukoilta, suuren enkelijoukon neuvostoilta ja tukitiimeiltä. Kutsukaa heitä ja harmonisoitukaa tukeen ja vastaanottamaan rakkauden ja valon jumalainen suunnitelma.
 
Yltäkylläisyyden ja hyvinvoinnin lisääntyminen
 
Kun harmonisoidutte Lähdeluomiseen, mikä kulkee lävitsenne yhtenäisessä sydäntietoisuudessa, yltäkylläisyys ja hyvinvointi lisääntyvät. Huomaatte tarpeiden, halujen, toiveiden ja unelmien tapahtuvan vaivattoman helposti. Tämä lisää tilaisuuksianne hyvinvointiin. Silloinkin kun muut ryhmät tuntevat ehkä puutetta, kukoistatte yltäkylläisyydessä. Ettekä ainoastaan saa enemmän taloudellista tukea ja hyvinvointia itsellenne, vaan autatte myös tietoisuusmuutoksessa, tämän yltäkylläisyyden yhtenäisen Lähdekoodin ankkuroimisessa maapallolle.
 
Ajan nopeutuminen
 
Ylösnousemusajan nopeutumisen lisääntyminen. Mikä tuntuu ajan nopeutumiselta, on sitä, miten olitte tottuneet elämään 3D-todellisuudessa, missä vaaditte enemmän integroimislepoaikaa sopeutuaksenne korkeampaan elämävoimaenergiaan. Kun nousette korkeampiin 4D-5D-6D-maailmoihin, latauksenne ja integroitumisenne ovat välittömiä, mikä näyttää aluksi ajan nopeutumiselta. Totutte elämään korkeammissa maailmoissa, kun siitä mikä näytti nopealta ennen, tulee luonnollista ja luonnonmukaista elämässänne.
 
Valokielen muinaisen pyhän äänitaajuuden paluu jumalaista DNA:ta varten ja planeetan virittämiseksi harmoniaan
 
Tapahtuu lisääntyvää heräämistä käyttämään kadonneita 528 Hz Solfeggio-taajuuksia, jotka ovat valokieltä ja luomisen matemaattisia yhtälöitä. Tiede jatkaa niiden matemaattisten äänitaajuusyhtälöiden tuomista, jotka rakentavat sillan tieteen, henkisyyden ja metafyysisyyden välille maailmassa. Muinaiset äänitaajuudet tuodaan takaisin tietoisuuteen taivaallisten porttien kautta, jotka avautuvat ja joilla on suuri vaikutus DNA:n aktivoimiseen ja harmonisoitumiseen Jumallähteen kanssa. Valokieli, luomisen ääniharmoniat heräävät nyt monissa valonkantajissa, kun tämä auttaa planeetan ja solujen virittämisessä takaisin harmoniaan, tasapainoon ja valoon.
 
Vuoden 2012 portti tuo verrattomia tilaisuuksia taianomaisuuteen ja teille saada valaistumista, välitöntä parantumista ja transformoitumista - vastaavaa ei ole koskaan ennen koettu tällä planeetalla. Jokainen on täydellisellä ylösnousemusaikajanallaan. Olkaa ilossa, sillä kärsimyksen ja erillisyyden loppu on käsillä ja olette toteuttaneet nämä loistokkaat ajat sen vuoksi, mitä te ja kaikki te olette olleet. Olemme yhtä kanssanne!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >