HomeViestejäNeale Donald Walsch24.3.2012 - Kuka ajattelet olevasi?

24.3.2012 - Kuka ajattelet olevasi?

KUKA AJATTELET OLEVASI?
 
Kirjoittanut Neale Donald Walch (www.cwg.org)
24.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viime viikolla sanoin tässä tilassa, että itsensä luominen on pyhä kokemus. Se olet sinä, joka on päättämässä, kuka olet. Sitten kysyin: mitä ajattelet itsestäsi aamulla? Ensimmäisenä asiana aamulla, mikä on ajatus itsestäsi? Entä sitten viimeisenä asiana illalla? Mikä on arviosi itsestä juuri ennen nukahtamista?
 
Tuo pyhä kokemus itsesi kanssa on elämistä siitä korkeimmasta päätöksestä, minkä olet tehnyt itsestäsi. Tuon kokemuksen alku on päätöksen tekeminen: kuka ajattelet ylipäätään olevasi? Ajatteletko olevasi konna? Ajatteletko olevasi luotettava ihminen?
 
Ajatteletko olevasi totuuden puhuja aina? Ajatteletko olevasi jotain vähemmän kuin jatkuvasti totuudenmukainen ihminen, joka lipsuu totuudessa vain vähän päästäkseen hetkestä läpi? Ajatteletko olevasi rehellinen ihminen, joka ei koskaan huijaa? Ajatteletko olevasi henkilö, joka huijaa vähän toisia, jos saat sillä jotain haluamaasi?
 
Kuka ylipäätään ajattelet olevasi?
 
Ajatteletko olevasi kärsivällinen ihminen? Ajatteletko olevasi myötätuntoinen ihminen? Ajatteletko olevasi ihminen, josta tulee helposti kärsimätön ja joka sitten tiuskii toisille? Ajatteletko olevasi lämmin, huumorintajuinen ja rakastava ihminen? Ajatteletko olevasi ihminen, joka kirkastaa välittömästi tilan, mihin menee?
 
Ajatteletko olevasi se, kuka olit eilen vai kuka päätät ole nyt? Ajatteletko olevasi omien ajatustesi vai toisten ajatusten tuote? Ajatteletko olevasi tuomittu toistamaan vanhaa käyttäytymistä vai onko sinun tarkoitus luoda uutta?
 
Kuka ajattelet olevasi?
 
Oletko ihminen, joka ärsyyntyy helposti vai oletko rento? Oletko ihminen, joka nauraa helposti ja intohimoisesti vai joka virnuilee hiljaa ja pitää suurimman osan ilosta sisällään?
 
Oletko antelias ihminen, joka ei ajattele kahta kertaa rahan antamista ja sallii omaisuutensa käyttämisen ja kotinsa, aikansa ja rakkautensa ulottamisen toisiin, vai oletko ihminen, joka on vähän harkitsevampi, vähän varovaisempi näissä asioissa?
 
Oletko ihminen, joka haluisit olla?
 
Jatketaan tämän tarkastelua tutkiessamme pyhän kokemuksen etenemistä ensi viikolla tässä tilassa.
 
Haleja ja rakkautta,
Neale
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >