HomeViestejäNeale Donald Walsch13.4.2011 - Luomisvirta/voima on aina "päällä"

13.4.2011 - Luomisvirta/voima on aina "päällä"

LUOMISVIRTA/VOIMA ON AINA "PÄÄLLÄ"

Kirjoittanut Neale Donald Walch (spiritlibrary.com)
13.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Minne tahansa menenkin, saan paljon kysymyksiä vetovoimanlaista ja siitä, miten se toimii - tai toimiiko se oikeastaan ollenkaan. Tämän "lain" ovat tehneet suosituksi tai tunnetuksi Esther ja Jerry Hicks (Esther kanavoi Abraham-olentoa) ja sitten The Secret -elokuva.

Tietysti siitä on puhuttu ja sitä on opetettu monta, monta vuotta. Tohtori Norman Vincent Peale kirjoitti erinomaisen kirjan 1940-luvun lopulla otsikolla "Myönteisen ajattelun voima". Ja ranskalainen tohtori ja filosofi Emil Coue esitteli taistelukenttähavaintojensa aikana Ensimmäisessä maailmansodassa jotain, mitä hän kutsui autosuggestioksi. Hän kehotti joitain haavoittuneita sotilaita sanomaan monta kertaa päivässä: "Joka päivä paranen kaikin tavoin." Sitten hän katseli tuloksia. Ne jotka käyttivät näitä affirmaatioita, parantuivat nopeammin ja täydellisemmin kuin muut. Lopulta hän sai jokaisen haavoittuneen sotilaan hoidossaan käyttämään affirmaation voimaa tällä tavalla.

Tänä päivänä kiinnitämme enemmän ja enemmän huomiota mielen voimaan - ja siitä kaikesta on tulossa kiehtova osa uutta kulttuuritarinaa, jonka kertomista jatkan tässä. Aion tutkia tässä tilassa tänään sitä, miten tämä osa elämäämme toimii maan päällä.

Sanon aluksi, että minut on saatu ymmärtämään, että energia mitä kutsumme "vetovoimaksi" tai "affirmaatioksi" on osa suurempaa järjestelmää, mitä olen alkanut kutsua "henkilökohtaiseksi luomisprosessiksi". Se on prosessi, missä manipuloimme energiaa mielellämme tuottaaksemme tiettyjä ilmentymiä.

Yksi asia mitä kukaan ei koskaan kertonut minulle tästä vetovoimanlaista, on, että koska "järjestelmä" ei koskaan sulkeudu, koska Jumalan meille antama voima on aina päällä, näyttää siltä, ettei henkilökohtainen luomisprosessi joskus toimi. Itse asiassa henkilökohtainen luominen toimii aina.

Jotkut ihmiset ovat kokeilleet henkilökohtaisen luomisprosessin käyttämistä ja pitävät sitä tehottomana. Henkilökohtainen luominen ei ole koskaan tehotonta, vaikka se ei aina tuota haluamiamme tuloksia. Juuri siksi, että se on niin tehokas, se ei tee sitä.

Vetovoimaenergia nimittäin ei reagoi ainoastaan siihen, mitä haluamme, vaan myös siihen, mitä pelkäämme. Ei ainoastaan siihen, mitä haluamme vetää puoleemme, vaan myös siihen, mitä haluamme työntää pois. Ei ainoastaan siihen, mitä tietoisesti valitsemme, vaan myös siihen, mitä tiedostamatta valitsemme.

Siitä valitseminen, mitä ystäväni Deepak Chopra kutsuu "äärettömien mahdollisuuksien kentäksi", on hienovarainen menettely. Kyse on siitä, mihin keskitymme - haluamme sitä tai emme, teemme sitä tietoisesti tai emme.

Esimerkiksi jos mielesi keskittyy tulojesi tuplaamiseen ensi vuonna, mutta sinulla on seuraavassa hetkessä tai seuraavana päivänä ajatus (myös alitajuinen), että sen tekeminen on melkein mahdotonta ja sanot itsellesi: "Voi, ihan oikeasti, ole käytännöllinen! Ota tavoite, jonka pystyt edes saavuttamaan.", niin olet valinnut viimeisimmän ajatuksen riippumatta siitä, halusitko sitä alun perin vai et, koska voimakytkimesi on aina päällä, henkilökohtainen luominen toimii aina. 

Se ei toimi ainoastaan viimeisimmällä ajatuksellasi tai ideallasi, vaan myös sillä, mille annat eniten taajuutta, keskittymistä ja tunne-energiaa.

Tämä selittää sen, miksi jotkut ihmiset jotka käyttävät tätä prosessia saadakseen jotain, mitä he epätoivoisesti haluavat, kohtaavat usein epäonnistumisen. Sitten he sanovat: "Näetkö? Tämä homma ei toimi!"

Itse asiassa prosessi toimii täydellisesti.

Toinen esimerkki tästä on, että jos koet haluavasi jotain epätoivoisesti ja jatkat sanomista itsellesi: "Haluan sen!", ilmoitat universumille, ettei sinulla ole sitä nyt.

(Ellet käytä sanaa "haluan" vain kuvaannollisesti. Useimmat ihmiset eivät käytä. Silloin kun useimmat ihmiset sanovat "haluavansa" jotain, he ovat hyvin selkeitä siinä, koska he kokevat, ettei heillä ole sitä nyt.)

Niin kauan kuin ylläpidät sellaista ajatusta, et voi saada sitä, koska et voi kokea jotain, mitä vahvistat toisaalta olevasi kokematta.

Esimerkiksi toteamus "Haluan lisää rahaa" ei ehkä vedä rahaa luoksesi, mutta voi itse asiassa työntää sitä pois. Tämä johtuu siitä, että universumilla on vain yksi vastaus sanastossaan: "Kyllä". Se kuuntelee sinua hyvin tarkkaan ja se kuuntelee ennen kaikkea, mitä tunnet.

Keskusteluja Jumalan kanssa sanoo, että "tunne on sielun kieltä". Jos sanot jatkuvasti: "Haluan lisää rahaa!" ja universumi "tuntee tunnettasi" siihen liittyen ja se on puute, niin siihen universumi reagoi.

Puhumme tässä voimasta. Magneettivoimasta. Muista, että tunne on energiaa ja energia vetää puoleensa kaltaistaan. Niinpä universumi sanoo: "Kyllä!" - ja jatkat rahan haluamista.

Jos ajattelet: "Haluan enemmän rakkautta elämääni!", universumi sanoo "Kyllä!" - ja jatkat rakkauden haluamista elämääsi.

Vetovoimaenergiaa käytettäessä sana "minä" on luomisen käynnistysavain. Se mitä seuraa minä-sanaa, kääntää avainta ja käynnistää ilmentämismoottorin.

Näin ollen, silloin kun henkilökohtainen luominen ei näytä ikään kuin toimivan, se johtuu vain siitä, että vetovoimaenergia on tuonut sinulle sen, mitä tahattomasti valitsit, eikä sitä, mitä luulit valinneesi.

Jos voima/virta ei olisi aina päällä, jos prosessi ei toimisi aina, niin yksi hyvin positiivinen ajatus jostain ilmentyisi todellisuuteesi poikkeuksetta. Mutta prosessi toimii koko ajan, ei vain osan aikaa, ja sitä ruokkii se, mitä tunnet syvimmin ja jatkuvammin. Niinpä yksittäinen hyvin positiivinen ajatus ei negatiivisten ajatusten ja heijastusten pyörremyrskyssä luultavasti saa aikaan haluttua tulosta.

Jujuna on pysyä positiivisena negatiivisuuden meressä. Jujuna on tietää, että prosessi toimii, silloinkin kun se ei ikään kuin näytä toimivan.

Jos jokin tästä kiinnostaa sinua edelleen, voin seuraavaksi antaa sinulle työkalun, millä tehdä tämän. Se on uskomaton tekniikka. Se toimii joka kerta.

Haleja, rakkautta ja rauhaa …

Neale Donald Walch

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >