HomeViestejäDL Zeta10.2.2017 - Pimennysunia ja ulottuvuuksien välisten verhojen ohenemista

10.2.2017 - Pimennysunia ja ulottuvuuksien välisten verhojen ohenemista

PIMENNYSUNIA JA ULOTTUVUUKSIEN VÄLISTEN VERHOJEN OHENEMISTA
 
Kanavoinut DL Zeta (www.celestialvision.org)
10.2.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tunteiden ravistelu ja suhteet ovat keskiössä tämän päivän kuunpimennyksessä Leijonan 22 asteessa. Tämän kuunpimennyksen vaikutukset tuntuvat voimakkaimmin muutaman seuraavan päivän aikana, mutta sen energiat vaikuttavat tapahtumiin seuraavat puoli vuotta ja ylikin. Kuunpimennys Leijonassa on ensimmäinen helmikuun kahdesta pimennyksestä. Auringonpimennys seuraa 26.2. Kalojen 8 asteessa. Tämä pimennykset antavat sävyn seuraavalle puolelle vuodelle, seuraavaan pimennyssarjaan saakka elokuussa.
 
Helmikuun pimennysenergiat kylvävät jo muutossiemeniä laukaisten tapahtumia, jotka tuovat pintaan muistoja, unia ja tunteita. Pimennyksillä on taipumusta tuoda odottamattomia tapahtumia, jotka sallivat astua aikavirran ulkopuolelle ja vapautua tavoista, joilla olet yhdistynyt liikaa fyysiseen todellisuuteen.
 
Pimennystä seuraavina viikkoina ulottuvuuksien väliset verhot ovat ohuita ja nestemäisiä, mikä sallii kommunikoida helpommin korkeamman itsemme ja tietoisuutemme niiden aspektien kanssa, jotka ovat inkarnoituneena toisiin aikoihin. Unet, sekä valve- että yölliset unet, voivat olla erityisen syvällisiä tänä aikana. Opastusta tulee poimunopeudella ja se tuo vastauksia pitkäaikaisiin kysymyksiin. Tämä on hyvää aika mennä kävelylle luontoon ja viettää aika meditoiden, pitäen päiväkirjaa, paastoten ja kuunnellen sisintään.
 
Kaikki tuntevat pimennysten vaikutukset, mutta ne joiden karttaan pimennys vaikuttaa voimakkaasti, tuntevat energiat intensiivisemmin. Koska kuunpimennys osuu Leijonaan, tulimerkit (Jousimies, Leijona ja Oinas) saattavat tuntea ne voimakkaammin. Ymmärtääksesi, miten pimennys vaikuttaa karttaasi, katso, mihin Leijonan 22 astetta osuu ja onko se viiden asteen sisällä syntymäkartan tai progressiivisista planeetoista. Se huone johon Leijonan 22 astetta osuu, indikoi elämäsi aluetta, johon pimennys vaikuttaa luultavimmin.
 
Helmikuun "mystisen kuun" pimennys ja suhteet
 
Kuunpimennykset ovat turboladattuja täysikuita, jotka on koodattu vastakkaisen auringon tunneominaisuuksilla. Tämä tunnefokus antaa selkeyttä ja tietoisuutta suhteisiin ja kaikenlaisiin yhteyksiin, myös yhteyteen korkeamman itsemme ja tietoisuutemme eri aspektien kanssa. Kuunpimennykset voivat palvella tunnenollaajina, koska ne selvittävät kuluneiden kuukausien ratkaisemattomia tunteita. Tämä selkeys ei ehkä tule vielä pimennyksen päivänä, vaan pimennyksen energiat jatkavat tunteiden parantamista ja selvittämistä seuraavat kuusi kuukautta. Kuunpimennys 10.2. on aktiivinen seuraavaan kuunpimennykseen saakka 7.8. Tuo pimennys on Vesimiehen 15 asteessa.
 
Tämä pimennys osuus muutamaa päivää ennen ystävänpäivää, joka tuo fokuksen suhteisiin. Synkronistisesti tämä pimennys korostaa suhteita ja kumppaneiden ja perheenjäsenten välisten yhteyksien luonnetta. Se säteilee valoa myös työhön ja kotiin. Jotkut helmikuun pimennyksen aspektit voivat aiheuttaa jännitettä ja laukaista levottomuuden, mutta toiset aspektit ovat voimaantuneita ratkaisemaan konflikteja ja tuovat tietoisuutta niistä asioista, jotka häiritsevät meitä. Aikomuksen ja tietoisuuden myötä voimaannumme parantamaan konflikteja oman tietoisuutemme aspektien välillä, mikä auttaa meitä ratkaisemaan konflikteja toisten kanssa.
 
Kuunpimennykset valaisevat ja auttavat meitä
 
Kuunpimennykset on koodattu myös taajuuksilla, joiden on tarkoitus valaista ja auttaa meitä. Ne voivat merkitä otollista aikaa kaikenlaisille suhteille. Tämä on aikaa, jolloin olemassa olevat suhteet voivat kasvaa ja uusia suhteita tulla elämäämme. Suhteet jotka ovat olleet paineen alla, voivat loppua äkisti pimennyksen aikana. Tämä voi olla myös aikaa, jolloin yltäkylläisyys virtaa ja henkistä kasvua tulee kaikenlaisen laajentumisen kautta. Avain parhaan saamiseksi irti tästä on halukkuus olla sen kanssa, mitä tulee esiin tunnemaailmassa. Pimennysenergiat yrittävät auttaa meitä parantamaan ja selvittämään kaikkia ratkaisemattomia tunteita menneisyydestä, avaten tietä uusien rakkaus- ja yltäkylläisyysenergioiden virtaamiselle elämäämme.
 
Harkitsevainen laajentuminen positiivisen muutoksen kautta ja selkeyden tuominen tunteisiin ja yhteyksiin on tämän ajan teema. Avaudu uudelle, mutta pysy valmiina tunnustamaan menneisyys. Ilmaise selkeä aikomus parantaa menneisyys ja siitä, mitä haluaisit luoda tulevaisuudessa. Pimennykset voivat voimaannuttaa sinut aktivoimaan potentiaalin, jota et ajatellut koskaan mahdolliseksi.
 
Pimennykset ja ulottuvuuksien välisten verhojen oheneminen
 
Viikkoina jotka seuraavat välittömästi pimennystä, kiinnitä erityistä huomiota kaikkiin merkkeihin ja informaatiopalasiin, joita saat. Unet ja opastus voivat olla erityisen syvällisiä tänä aikana. Älä sivuuta merkkejä niiden lähteen vuoksi. Universumi käyttää kaikki tilaisuudet ja väylät puhua sinulle, kun ulottuvuuksien väliset verhot ohenevat, mikä sallii vapaamman kommunikoinnin. Vastaanottoasemamme ovat täysin auki tänä aikana. Opastusta saattaa tulla hyvin suoraan toisinaan, kun taas toisina hetkinä oivalluksia jaetaan hyvin hienovaraisella ja symbolisella tavalla.
 
Tämä ei ole aikaa ryhtyä rohkeisiin toimiin tai tehdä tärkeitä päätöksiä. Pidä tietoisuudessasi kaikkea, mitä tulee eteesi, ja salli sen informoida tulevia toimia ja päätöksiä. Tapahtumat joita on tänä aikana, voivat olla merkittäviä tulevaisuudellesi.
 
Pimennysaikana on parasta pitää aikataulu joustavana, koska voi tulla odottamattomia tapahtumia. Valmius mennä sen mukana, mitä ilmestyy, auttaa sinua välttämään energian haaskaamisen karikkoihin ja tientukkeisiin ja ottamaan parhaan irti materialisoituvista kasvu- ja parantumistilaisuuksista. Ota avosylin vastaan jokainen viesti, jonka saat tänä aikana, koska sen merkityksen selkeneminen voi viedä viikkoja ja jopa kuukausia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >