HomeViestejäDL Zeta12.9.2016 - Pimennysenergiat ja uuden ajan yhtenäinen kenttä

12.9.2016 - Pimennysenergiat ja uuden ajan yhtenäinen kenttä

PIMENNYSENERGIAT JA UUDEN AJAN YHTENÄINEN KENTTÄ
 
Kanavoinut DL Zeta (www.celestialvision.org)
12.9.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Energioita täysikuunpimennyksestä Kaloissa 16.9. suodattuu jo sisään, mikä auttaa uuden ajan ankkuroimissa ja vahvistamisessa maaplaneetalle. Tämä on kolmas harvinaisessa pimennystriadissa, joka alkoi 18.8. kuunpimennyksellä Vesimiehessä ja lisääntyi auringonpimennyksellä Neitsyessä 1.9. Nämä kaksi äskettäistä pimennystä asettivat paikoilleen rakkauden, yhteistyön ja rauhan yhtenäisen kentän. Muutaman seuraavan päivän kuluessa tätä kenttää vahvistaa voimakas kuunpimennys.
 
Kuunpimennys Kaloissa saattaa ensin nostaa vihantunteita ja sinulla voi olla tunne työntämisestä rajoituksia ja vanhoja ajatusmalleja vasten, jotka pitävät sinua paikoillaan. Näillä energioilla on voima auttaa meitä saamaan selkeyttä ja näkemystä elämäämme ja siirtymään suuremman nöyryyden, myötätunnon, rakkauden ja anteeksiannon tilaan. Itselle anteeksiantaminen on erityisen tärkeää, kun saamme tietoisuutta niistä tavoista, joilla olemme sallineet itsemme jäädä vanhoihin tapoihin ja malleihin.
 
Tämä ei ole aikaa huolestua menneisyydestä, vaan katsoa uusia mahdollisuuksia ja sallia itseään opastettavan sitä kohti, mikä innostaa ja ruokkii kaikilla tasoilla – mieli, keho ja sielu. Ilmaise aikomus harmonisoitua tämän hämmästyttävän energia-ajan yhtenäiseen kenttään ja valjastaa tämän ajan energiat voimaannuttamaan visioitasi ja kuljettamaan sinua pidemmälle uuteen aikaan.
 
Pimennysten transformaatiovoima
 
Kuunpimennys tapahtuu täysikuun aikaan, kun Maa siirtyy auringon ja kuun väliin ja "oikosulkee" tehokkaasti niiden luontaisen yhteyden. Kuunpimennys on Kalojen 24 asteessa ja monet kokevat sen vaikutukset. Pimennysten vaikutukset voivat tuntua vähintään kolme kuukautta ennen pimennystä ja jopa vuoden sen jälkeen.
 
Pimennykset ovat merkittäviä käännekohtia sekä kollektiivi- että yksilötasolla. Pimennyksen merkki antaa vinkkejä niistä teemoista, joissa on odotettavissa muutosta. Henkilökohtaisella tasolla planeetat ja huoneet joihin pimennys vaikuttaa, antavat näkemystä niistä transformatiivisista muutoksista, joita on edessämme.
 
Kuunpimennyksessä 16.9. meitä pyydetään kollektiivisesti ja yksilöinä tutkimaan, onko mitään henkisen laajentumisemme, visioidemme ja rakkauden ja yltäkylläisyyden vastaanottamiskykymme edessä, jotka ovat luontainen syntymäoikeutemme. Kalat on myötätuntoinen, sopeutuva, luova, mielikuvituksekas, herkkä ja hyväksyvä. Näitä ainesosia tarvitaan tällä hetkellä auttamaan ihmiskuntaa muuttumaan. On aika heittää pois vanhat uskomukset ja maailmankuvat, jotka rajoittavat ja orjuuttavat meitä ja estävät tunnistamasta todellisen henkisen luontomme ja identiteettimme.
 
Astrologinen karttamme kuvaa pimennyksen henkilökohtaista vaikutusta
 
Jokainen tuntee pimennyksen vaikutuksen eri tavalla. Vaikutustyyppi, voimakkuus ja kesto riippuvat siitä, mihin pimennys osuu henkilön astrologisella kartalla. Jos pimennys osuu kartallasi kolmen asteen sisään jostain planeetasta tai tärkeästä pisteestä yhtymänä tai oppositiona, sillä on erityismerkitystä sinulle. Vaikutettavan planeetan luonne tarjoaa vinkkejä kokemuksista, joita on edessä.
 
Kuunpimennyksen energioilla on tapana suurentaa kaikkia ratkaisemattomia tunnekysymyksiä, jotta voimme säteillä läsnä olevan hetken tietoisuusvaloamme niihin. Henkinen yhteytemme ja oivalluksemme voimistuvat täysikuun aikana ja vielä enemmän kuunpimennyksen aikana, mikä korostaa henkisiä havaintovoimiamme. Yhdistettynä nämä sallivat meidän parantaa ja vapauttaa tunne-energian, jota on pidetty entisissä traumoissa.
 
Intuitiivisella tietämisellä navigoiminen pimennyksen aikana
 
Tunteiden muuttuminen tänä aikana tekee vaikeaksi navigoida tavallisella tavallamme. Meidän on välttämätöntä pysyä virittyneenä intuitiiviseen tietämiseemme ymmärtääksemme niitä energiamuutoksia, joita tapahtuu muutaman seuraavan päivän aikana. Tämä on hyvää aikaa tutkia uskomuksiamme ja tarkkailla, onko meillä uskomuksia, jotka rajoittavat meitä aidon ilopolkumme kokemista.
 
Saatat huomata tänä aikana outoja ja kaoottisia asioita tapahtuvan ympäröivässä maailmassa. Saatat nähdä toisten kamppailevan tämän ajan intensiivisten energioiden kanssa. Mitä tahansa ympärilläsi tapahtuu, tiedosta, että voimakkaat energiat vaikuttavat myös toisiin. Tarkkailu toimimatta on viisasta tänä aikana. On viisasta myös välttää merkittävien päätösten tekemistä tänä aikana.
 
Tapahtumasymbolien tulkitseminen pimennyksen aikana
 
On hyödyllistä tarkkailla tapahtumien yksityiskohtia tänä aikana ja tulkita näiden tapahtumien symboleja samalla tavalla kuin unia. Tämä on hyvä tekniikka käytettäväksi koska tahansa, mutta pimennyksen kohonneet energiat tekevät tämän ajan kypsäksi voimallisille oivalluksille ja läpimurroille, jotka voivat muuttaa elämän kurssia.
 
Kotiinpaluu omaan keskukseen
 
Tämä on aikaa tutkia niitä tapoja, joilla olemme ehkä ylittäneet rajat. Voidaksemme astua täydemmin uuteen aikaan, on tärkeää rakentaa vahva perusta tukemaan tietoisuustutkimuksiamme. Saattaa olla haastavaa rakentaa tätä perustaa, kun olemme ylittäneet rajat tavoilla, jotka kuluttavat energiaamme ja häiritsevät fokustamme. Esimerkiksi ajatusvirukset vangitsevat usein huomiomme tavoilla, jotka ovat sekä kuluttavia että tuhoavia. Kun saatamme energiamme harmoniaan ja tasapainoon ja keskitämme sen henkisen tarkoituksemme toteuttamiseen, pystymme saamaan eniten irti pimennyksen antamista tilaisuuksista.
 
Yhtenäisessä tietoisuuskentässä käyminen
 
Pimennys merkitsee aikaa, jolloin verhot ulottuvuuksien väillä ohenevat ja pystymme paremmin virittymään kosmiseen energiaan, jota säteilevät korkeat henkiolennot ja tähdet ja tähtijärjestelmät. Täysikuu on aikaa, jolloin kaikkien henkisten polkujen ihmiset liittyvät tietoisuudessa yhteen ja keskittyvät henkiseen energiaan, jota tarvitaan oikeudenmukaisuuden, ykseyden, rakkauden ja rauhan maailman rakentamiseen. Kaikki kaikkialla pystyvät liittymään tähän yhtenäiseen tietoisuuskenttään. Vaikket pystyisi virittymään juuri pimennyksen aikana, voit olla meditatiivisessa tilassa koska tahansa muutamana seuraavana päivänä ja sallia itsesi kuljetettavan siihen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >