HomeViestejäDL Zeta23.1.2016 - Näkökentän laajentaminen

23.1.2016 - Näkökentän laajentaminen

NÄKÖKENTÄN LAAJENTAMINEN
 
Kanavoinut DL Zeta (www.celestialvision.org)
23.1.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viime kuukausien energiat ovat käynnistäneet lukuisia "ravisteluja", jotka raivaavat tienne tietoisuuteenne ja kylvävät muutossiemeniä, jotka itävät jo jokapäiväisessä elämässänne. Maaliskuun pimennyssarja (8.3. ja 23.3.) ohjaa sisään lisää energiamuutoksia, joten tämä on hyvää aikaa tuoda tietoisuus parhaillaan tapahtuviin muutoksiin.
 
Muuttakaa suodattimia henkisen tarkoituksen linssillä
 
Nämä energiat suodattuvat henkisen tarkoituksenne ja henkilökohtaisen identiteettinne ainutlaatuisten linssien läpi. Ne ilmentyvät maailmaanne tarvituilla tavoilla. Jotkut teistä ovat kokeneet tämän jonkin perustavanlaatuisen aspektin menettämisenä elämässänne, kuten ura, suhde tai muut muutokset kotirintamalla. Toiset ovat kokeneet äkillisen oivalluksen tai paljastuksen, joka muutti näkökulmaa tai identiteettiä. Vielä toiset ovat kokeneet terveyshaasteita, jotka herättivät heidät sisäiselle parantajalle.
 
Miten tämä ravistelu ilmentyykin, se on luultavasti laukaissut monia kysymyksiä ja laittanut teidät uudelle löytämismatkalle. Tämä matka tuo selkeyttä ymmärrykseenne tämän vaiheen merkityksestä. Näkökenttänne laajentaminen sallii teidän avautua sille, mitä teiltä pyydetään tänä aikana, ja tämän vaiheen sisältämille tilaisuuksille. Uusia mahdollisuuksia ja aikajanoja materialisoituu horisonttiinne, kun vastaatte tämän uuden heräämistason kutsuun.
 
Ravistelu herättää meidät karmamalleille
 
Ravistelu on tilaisuus herätä lisää karmamalleille, jotka ehkä pitävät paikoillaan. Ravistelua tapahtuu, kun olet valmis parantumaan ja päästämään irti karmamalleista. Nämä mallit tulevat entisten elämien traumoista sekä nykyisen elämän väärinymmärryksistä. Nämä ravistelut vaikuttavat jokaiseen ihmiseen oman kehityskartan nykysijainnin mukaan. Ravistelu auttaa luomaan kaaoskuplan, joka etäännyttää tuosta mallista. Kaaos laukaisee halun jumalaiseen järjestykseen, mikä motivoi kohti uutta oivallusta tai taitoa, joka auttaa polttamaan sen tavan tai mallin, joka sitoo menneisyyteen, josta on kasvettu yli.
 
Kehittyvät entiset karmamallit
 
Kun löydät itsesi transformaatiovaiheesta, hyväksy tämä merkiksi, että on aika kehittyä yli kaikesta, mikä on pidätellyt sinua. Käytyäsi läpi ravistelun, seuraava askel tällä matkalla on laajentaa näkökenttää. Näkökentän laajentaminen sallii sinun omaksua tietoisesti enemmän siitä, mikä on ollut kaiken aikaa.
 
Näkökentän laajentaminen sallii sinun nähdä sisäisen havaintolinssin läpi enemmän, mitä on energeettisesti – enemmän mahdollisuuksia, potentiaalia, yhteyksiä, oivalluksia ja inspiraatiota. Näkökentän laajentaminen tekee sinut tietoiseksi runsaasta rakkaudesta ja runsaista resursseista, joita on käytettävissä läsnä olevassa hetkessä. Se voi auttaa näkemään ne tavat, joilla olet ehkä ollut kiinni menneissä traumoissa ja väärinymmärryksissä ja miten valintasi hetkestä toiseen vaikuttavat terveyteesi, hyvinvointiisi ja tuleviin mahdollisuuksiisi. Laajentunut näkökyky tekee sinut tietoiseksi latenteista taidoista ja kyvyistä, jotka voit aktivoida ja joita voit parantaa tässä elämässä.
 
Unelmat sisältävien aikajanojen vastaanottaminen
 
Jos et näe toiveidesi ilmentyvän fyysiseen todellisuuteesi, saattaa olla aika vaihtaa fokusta. Laajenna näkökenttäsi sisältämään se aikajana, jolla haluamasi todellisuus jo on. Tämä aikajana on luultavimmin heti nykysijaintisi oikealla tai vasemmalla puolella ja se kulkee rinnakkaisena todellisuussäikeenä. Siirrä fokuksesi ja huomiosi tähän todellisuuteen ja ala energisoida sen aikajanaa. Aina kun vaihdat uudelle aikajanalle, on viisasta valmistautua odottamattomiin muutoksiin. Esimerkiksi, kun energisoit aikajanan, jossa sinulle tarjotaan unelmiesi työpaikka, se voi merkitä, että poistut muista elämänsäikeistä. Joitain nykyelämäsi aspekteja ei ehkä ole tällä uudella aikajanalla.
 
Mahdollisten elämänsäikeiden tutkiminen
 
Ennen fokuksesi siirtämistä kokonaan uudelle aikajanalle, sinun ehkä kannattaa matkustaa tuolle uudelle rinnakkaisaikajanalle katsomaan niitä muutoksia, joita se laukaisee. Selkeä uuteen aikajanaan virittyminen voi vaatia useita matkoja. Joka kerta virittyessäsi energisoit lisää tuota aikajanaa elämääsi, mikä auttaa takaamaan, että se ilmestyy fyysiseen todellisuuteesi. Sitten kun matkustat tälle aikajanalle ja tarkkailet elämääsi sillä, olet varmempi valinnastasi – tai ehkä päätät alkaa tutkia ja energisoida kokonaan toista aikajanaa. Voit jatkaa aina valitsemasi aikajanan jalostamista, kun nykyhetkesi rinnalla kulkee monia rinnakkaisaikajanoja. Tee matkoja, dreamwalkia ja kuvittele energisoidaksesi sen aikajanan, joka on korkein ja paras sinulle. Älä tyydy aikajanaan, joka ei ole yhtenevä tunteidesi tai korkeimpien visioidesi kanssa.
 
Vapautuminen puuteajatusviruksesta
 
Viime kuukaudet ja vuodet ovat tuoneet tietoisuuteemme monia rajoittavia uskomuksia. Myös tullessamme uusille tietoisuustasoille tarvitsemme joskus nykäisyä vapautuaksemme rajoituksista, joille olemme perustaneet olettamuksemme potentiaalistamme ja kyvyistämme. Viime kuukausien ja vuosien ravistelut oli suunniteltu irrottamaan meidät kollektiivisesti ja yksilöinä puuteajatteluviruksesta, joka on juurtunut syvälle ihmistietoisuuteen. Kun säteilet tietoisuuden valoa rajoittaviin uskomuksiin, korkeampi itsesi jatkaa kuvien tuomista korkeimmista visioistasi. Jatka havaintokenttäsi laajentamista ja katso havaittujen rajoitusten yli. Jatka kääntymistä sisäänpäin ja salli itseäsi opastettavan tällä matkalla. Joka kerta kun käännyt sisäänpäin, joka kerta kun keskität energiasi sisään, laajennat havaintokenttääsi ja tuot tietoiseen tajuntaasi lisää mahdollisuuksiasi.
 
Tulit tänne toteuttamaan ainutlaatuisen ja elintärkeän tarkoituksesi. Kun vapautat tietoisuutesi entisistä rajoituksista ja avaudut uusille, korkeammille visioille, yhdistyt toisiin sisätasoilla ankkuroimaan ja ohjaamaan sisään uutta aikaa maaplaneetalle. Joukossanne on auttajia, parantajia, kanavia, opettajia, taiteilijoita, kirjoittajia, johtajia ja shamaaneja, jotka liittyvät tosiin uuden maan aikajanojen aktivoimiseksi.
 
Tulevina aikoina saat paljon apua vapautuaksesi kaikesta, joka seisoo kohtalosi toteuttamisen tiellä. Toivota tervetulleeksi muutokset ja ravistelut, joita tulee tiellesi, sillä ne muistuttavat sinulle, että on aika laajentaa näkökenttääsi, jotta voit harmonisoitua sen versiosi kanssa, joka on jo olemassa korkeamman värähtelyn aikajanoilla.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >