HomeViestejäDL Zeta13.11.2014 - Koodattujen kaavojen lukeminen todellisuutemme energiamatriisin takana

13.11.2014 - Koodattujen kaavojen lukeminen todellisuutemme energiamatriisin takana

KOODATTUJEN KAAVOJEN LUKEMINEN TODELLISUUTEMME ENERGIAMATRIISIN TAKANA

Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
13.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt on helpompaa kuin koskaan ennen nähdä todellisuutemme energiamatriisi. Kun alamme nähdä näitä energioita, pystymme paremmin muuntamaan koodattuja kaavoja niiden takana. Nämä koodatut kaavat koostuvat elämänoppitunneistamme, henkisistä sopimuksista toisten kanssa, henkisestä tarkoituksesta ja nykyisistä toiveistamme ja aikomuksistamme. Tämän laskelman muihin tekijöihin jotka esittävät pienempää mutta merkittävää roolia, sisältyy ruokavalio, liikunta, jokapäiväinen ympäristö, fyysinen terveys, uskomusjärjestelmät, henkilökohtaiset mieltymykset, astrologiset vaikutukset ja läpivuodot rinnakkaisulottuvuuksista, joissa muut itsemme ovat.

Intuitiivisista avautumisista ja psyykkisistä ilmiöistä tulee jokapäiväisiä tapahtumia

Moniulotteisiin portaaleihin pääsee nyt helpommin käsiksi. Useiden seuraavien viikkojen aikana monet kokevat intuitiivisia avautumisia, eläviä ja selväjärkisiä unia, kohtaamisia sielujen kanssa, jotka tunnemme toisissa ajoissa, ja joukon psyykkisiä ilmiöitä.

Psyykkisiin ilmiöihin voi sisältyä valokajastusten näkeminen, niiden äänivirtausten kuuleminen, joita leviää elämänvoimaenergiaan sekä kuvien ja äänien havaitseminen vierekkäisistä ulottuvuuksista tai rinnakkaistodellisuuksista. Nämä väläykset voivat olla hätkähdyttäviä riippuen siitä, miten paljon yksilö on sotkeutunut fyysiseen todellisuuteen. Monet valotyöntekijät ovat siirtyneet paljon ohi fyysiseen ulottuvuuteen sotkeutumisesta, mutta ovat siinä edelleen kiinni huolellaan toisista. Tulevina aikoina tulee selväksi, että meidän on paradoksaalisesti vapauduttava tästä huolesta voidaksemme oikeasti auttaa toisia.

Hätkähdykset joita koetaan maanmuutosten, terveyshaasteiden, taloudellisten muutosten ja lukuisten muiden asioiden kautta, on suunniteltu tekemään meidät tietoiseksi alueista, missä olemme liikaa mukana aineellisessa todellisuudessa. Jos olemme hereillä, valmistautunut ja valmis ratsastamaan tulevilla energialisäysaalloilla, pystymme seisomaan vahvana itsessämme ja tarkoituksessamme ja transformoimaan kaiken, mitä tulee eteemme.

Kiinnitä huomiota läpimurtohetkiin

Ei ole epätavallista nähdä unta sieluista, jotka tulevat energiakenttäämme. Ne jotka vierailevat luonamme unissa, alkavat ilmestyä valvetodellisuuteemme. Saatamme alkaa satunnaisesti nähdä valonkajastuksia ja kuulla toisten ulottuvuuksien taivaallisia ääniä. Kiinnitä huomiota tällaisiin läpimurtohetkiin ja ne laajentuvat avaamaan tietoisuuteen uusia mahdollisuusovia.

Ole tyyni ja hiljaa paikallasi, kun uusia oivalluksia ja uusia muistamistasoja ladataan tietoisuuteesi. Nämä uusien oivallusten hetket sallivat meidän nähdä menneisyyden vanhojen tapahtumien, energioiden ja tilaisuuksien läpi ja tuoda parannusta vanhoihin haavoihin. Meitä suihkutetaan monilla siunauksilla tänä aikana ja meidän täytyy vain avautua vastaanottamaan niitä.

Vastaanottamistaitojen laajentaminen

Tämä on hyvää aikaa tutkia, miten avoin olet vastaanottamaan niitä siunauksia, joita universumilla on tarjottavana sinulle. Jokapäiväinen elämäsi antaa monia vinkkejä siitä, miten hyvä olet vastaanottamisessa. Kun joku sanoo sinulle kohteliaisuuden, tuntuuko sinusta epämiellyttävältä ja piiloudut itseä vähättelevien kommenttien taakse? Niiden jotka eivät ole avoimia vastaanottamaan, on vaikea hyväksyä toisten ylistystä, koska syvällä sisällään he eivät usko ansaitsevansa sitä.

Toinen avain siihen, miten hyvin vastaanotat, on tutkia ruuansulatusjärjestelmääsi. Fyysinen ruuansulatuksesi edustaa kykyä sulattaa ja käsitellä elämäntapahtumia. Jokainen tilanne elämässäsi on luotu auttamaan sieluasi ymmärryksen kasvattamisessa. Kun jokin tilanne on luotu, pystymme tiivistämään henkistä ymmärrystä tuosta kokemuksesta. Jos meillä on ruuansulatusongelmia, emme onnistu ehkä myöskään tiivistämään henkistä ymmärrystä elämänkokemuksista.

Näillä vuoden 2014 viimeisillä viikoilla on monia siunauksia tarjottavana. Pysy hereillä ja kiitollisena niistä monista siunauksista, joilla universumi suihkuttaa sinua. Laajenna jatkuvasti vastaanottamiskykyäsi. Kun teet sen, astut luonnostaan täydemmin moniulotteiseen itseesi ja siihen henkilökohtaiseen voimaantumiseen ja mestaruuteen, mitä se tuo.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >